- Konu Sahibi Handandandan
-
- #173.261
ben inaniyorum kiz sana sen başarırsin inan kendineah canım yaa nerdemalesef ben çok zor kilo veriyorum. ama inş :))
canm ben Merve 26 yaşındayım evliym 19 aylık bir kızım var öğretmenim ama ev hanimligi yapıyorum :) daha önce 103 kilodan zayifladm şimdi tekrar 94 le başladım bakalımkızlar müsait olan kısaca kendini benim için tanıtabilir mi bi iki cümle
Ben zeynep uc ay once 57 kiloyla mezun oldum ama istikrarli olamadigim icin yine burda takiliyorum motivasyon amacli:)
Buse beni cok gaza getirdin valla sen gor bakalim bu haftakızz zeynep ben seninle aynı kg bile versem seni geçerim çünkü yüzdeler yarışıyor. senden zayıf oldugum için anacım
keşke beni geçsen de yeterki kilo fazla versek gıdım gıdım bu ne ya
Duz ters biliyorumda nasil anlatilirki simdi bilemedimKızlar orguden anlayan varmı kızıma atkı başladım iki sisi pek beceremem hep tuğla ormusumdur simdi benim ordugum haraso oluyor ben öyle istemiyorum bi düz bir ters dedikleri ne nasıl oluyor
Kiz benim adim merve degil zeynep ama unutursan masalda diyebilirsin,aslinda normalde cok cabuk kilo almam hatta cok yiyip kilo almayanlardandim evlenene kadar,ama stres bende kilo yapiyor ve malesef stresli bir tatil gecirdim ondan dolayi aldim sanirim.3 ayda 6,5 kg nasıl aldın kız? sende hızlı alıyon sanırım. ne yaptın oh bee zayıfım deyip giriştin mi cıslara merveee
abla ortalama yuvarlanıyor %0,52 oluyor**9.Takim 490. Etap***
berilceee(95.2/94/1.2/%1.26)
CurukElma(/65.8/) bildirim yapmadı
buseb(61.5/60.9/0.6/%0.98)
Eliya(69.8/69.5/0. 3/%0.43)
elifvecebir(81/)bildirim yapmadı
nanekekik(70.2/70.2/0/%0)sabit
ayulduzz (69/67.6/1.4/%2.03)
Mefkurem (82/81/1/%1,22)
MuallimeA (74.9/76.4/+1.5/%-2.00)
gingercookkie (80.7/79.3/1. 4/%1.73)
askrhpozitif (78.5/91,3/12,8/%-0,21)413.etapta bildirim yapmadan ayrilan üye geri geldi ortalama 78 e bölündü
semplice_signora (73.6/70.8/2.8/%0.76) 486.etapta izne ayrilan üye geri döndü ortalama 5 e bölündü
9.takim ortalamasi: %0.516
Kızlar müsait olan ni kontrol ediversin liste doğrumu
Kiz benim adim merve degil zeynep ama unutursan masalda diyebilirsin,aslinda normalde cok cabuk kilo almam hatta cok yiyip kilo almayanlardandim evlenene kadar,ama stres bende kilo yapiyor ve malesef stresli bir tatil gecirdim ondan dolayi aldim sanirim.
Ben zeynep uc ay once 57 kiloyla mezun oldum ama istikrarli olamadigim icin yine burda takiliyorum motivasyon amacli:)
memnun oldummmcanm ben Merve 26 yaşındayım evliym 19 aylık bir kızım var öğretmenim ama ev hanimligi yapıyorum :) daha önce 103 kilodan zayifladm şimdi tekrar 94 le başladım bakalım
Buse beni cok gaza getirdin valla sen gor bakalim bu hafta
Artık yuvarlanmıyor cnm 3 basamaklı yazılıyorabla ortalama yuvarlanıyor %0,52 oluyor
Yik canım virgülden sonra uç rakam yazılıyor genel ortalama da yuvarlama yokabla ortalama yuvarlanıyor %0,52 oluyor
Artık yuvarlanmıyor cnm 3 basamaklı yazılıyor
Düzelttim cnmMefkurem abla paylaşım listesinin en başında 890. etap yaziyor yanlış yazılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?