- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #173.301
Sabahtan tutuklanmislardi canim haberlerde gormediniz mi,bundan dolayi diyarbakir da cok karisikFigen yüksek dağda tutuklanmış
Sabahtan tutuklanmislardi canim haberlerde
Yok canm bizim kız çocuk kanalından başkasını açtırmz kiSabahtan tutuklanmislardi canim haberlerde gormediniz mi,bundan dolayi diyarbakir da cok karisik
gormediniz mi,bundan dolayi diyarbakir da cok karisik
Totom yeni yer gordu canım eşim gelince açtım tvyoSabahtan tutuklanmislardi canim haberlerde gormediniz mi,bundan dolayi diyarbakir da cok karisik
Tebrikler busem ahh yaa neler olmuşkilo bildirimim
geçen hafta 61.5
bu hafta 60.9
fark -600
%0.98
ben Elif 35 yaşındayım 2 oğlum var 12 ve 3 yaşlarında. 18 kilo kadar verdim nisan dan beri. Muhasebeciyim 4 yıldır hamilelik çocuk derken çalışamadım.kızlar müsait olan kısaca kendini benim için tanıtabilir mi bi iki cümle
Hayırlı yolculuklar cnim bi tatsızlık yaşandı canm inşallah açılacak baniDönüş yolundayiz salı günü ameliyat oluyor babam Ankara da dr onu çok rahatlattı sanırım ondan burda olmak istedi hayırlısı uzak ama gidip gelicez yapıcak birsey yok.
Hadi hayırlısı cnm inşallah sonucuda iyi olurDönüş yolundayiz salı günü ameliyat oluyor babam Ankara da dr onu çok rahatlattı sanırım ondan burda olmak istedi hayırlısı uzak ama gidip gelicez yapıcak birsey yok.
Sağol canım. İnşallah açılsın canım üzüldüm ne gerek var böyle şeylere.Hayırlı yolculuklar cnim bi tatsızlık yaşandı canm inşallah açılacak bani
inşallah mefkusum.Hadi hayırlısı cnm inşallah sonucuda iyi olur
Kolay gelsin mefkusum.Hatalarıyla sevaplarıyla bi haftayı daha geride bıraktık kızlar
Umarım önümüzdeki hafta hepimiz için iyi olur
Bende şimdi alışverişe gidiyorum
Gelincede baya işim var
Akşamda işe gidecem
Geç vakit bakarım size
Canım bizim grubumuz çok kalBslik bu konuyu bizim kaptanimizla konuştun mu kabul ettimiKızlar meraba başka gurup tan araniza transfer oldum kendimi biraz tanitayim yaş 30 bir usagim Var 7 aylik evimin sultaniyim doğumda aldığım kilolar yüzünden başım dertte doğumdan sonra 6 kilo kadar aldım 85 den şuan 77 yi gördüm hedef ins 60 kısa sürede vereceğim umudunu taşıyorum ins bu gurupta sebep olacak kendinizden ufak bahsederseniz sevinirim herkese başarılar
Tabi canım konustum kabul ettiCanım bizim grubumuz çok kalBslik bu konuyu bizim kaptanimizla konuştun mu kabul ettimi
Doğru cnm
Hosgeldin aramiza canim bende 3 ay once 57 ile mezun oldum ama istikrarli olamadim burada motivasyon amacli takiliyorum sende kisa zamanda istedigin kiloya inersin insallah:)Kızlar meraba başka gurup tan araniza transfer oldum kendimi biraz tanitayim yaş 30 bir usagim Var 7 aylik evimin sultaniyim doğumda aldığım kilolar yüzünden başım dertte doğumdan sonra 6 kilo kadar aldım 85 den şuan 77 yi gördüm hedef ins 60 kısa sürede vereceğim umudunu taşıyorum ins bu gurupta sebep olacak kendinizden ufak bahsederseniz sevinirim herkese başarılar
Hadi canım inşallah ameliyatida rahat gecer elifimDönüş yolundayiz salı günü ameliyat oluyor babam Ankara da dr onu çok rahatlattı sanırım ondan burda olmak istedi hayırlısı uzak ama gidip gelicez yapıcak birsey yok.
Kolay gelsin abla yarin büyük gunHatalarıyla sevaplarıyla bi haftayı daha geride bıraktık kızlar
Umarım önümüzdeki hafta hepimiz için iyi olur
Bende şimdi alışverişe gidiyorum
Gelincede baya işim var
Akşamda işe gidecem
Geç vakit bakarım size
o zaman hoşgeldin canım emiyor mu bebeğinTabi canım konustum kabul etti
hoşgeldin aramızaKızlar meraba başka gurup tan araniza transfer oldum kendimi biraz tanitayim yaş 30 bir usagim Var 7 aylik evimin sultaniyim doğumda aldığım kilolar yüzünden başım dertte doğumdan sonra 6 kilo kadar aldım 85 den şuan 77 yi gördüm hedef ins 60 kısa sürede vereceğim umudunu taşıyorum ins bu gurupta sebep olacak kendinizden ufak bahsederseniz sevinirim herkese başarılar
Iyi yolculuklar insallah hayirli guzel sonuclar alirsiniz ameliyattanDönüş yolundayiz salı günü ameliyat oluyor babam Ankara da dr onu çok rahatlattı sanırım ondan burda olmak istedi hayırlısı uzak ama gidip gelicez yapıcak birsey yok.
canım çok sağol HosbuldukHosgeldin aramiza canim bende 3 ay once 57 ile mezun oldum ama istikrarli olamadim burada motivasyon amacli takiliyorum sende kisa zamanda istedigin kiloya inersin insallah:)
hoş bulduk canım yok emmiyor artıkHadi canım inşallah ameliyatida rahat gecer elifim
Kolay gelsin abla yarin büyük gun
o zaman hoşgeldin canım emiyor mu bebeğin
teşekkür ederim canım sağolasinhoşgeldin aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?