Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kilo bildirimim

geçen hafta 61.5
bu hafta 60.9
fark -600
%0.98
Tebrikler busem ahh yaa neler olmuş üzülme seni seviyorum.

kızlar müsait olan kısaca kendini benim için tanıtabilir mi bi iki cümle
ben Elif 35 yaşındayım 2 oğlum var 12 ve 3 yaşlarında. 18 kilo kadar verdim nisan dan beri. Muhasebeciyim 4 yıldır hamilelik çocuk derken çalışamadım.

Dönüş yolundayiz salı günü ameliyat oluyor babam Ankara da dr onu çok rahatlattı sanırım ondan burda olmak istedi hayırlısı uzak ama gidip gelicez yapıcak birsey yok.

Dönüş yolundayiz salı günü ameliyat oluyor babam Ankara da dr onu çok rahatlattı sanırım ondan burda olmak istedi hayırlısı uzak ama gidip gelicez yapıcak birsey yok.
Hadi hayırlısı cnm inşallah sonucuda iyi olur

Hayırlı yolculuklar cnim bi tatsızlık yaşandı canm inşallah açılacak bani
Sağol canım. İnşallah açılsın canım üzüldüm ne gerek var böyle şeylere.

Hadi hayırlısı cnm inşallah sonucuda iyi olur
inşallah mefkusum.

Kolay gelsin mefkusum.

Kızlar meraba başka gurup tan araniza transfer oldum kendimi biraz tanitayim yaş 30 bir usagim Var 7 aylik evimin sultaniyim doğumda aldığım kilolar yüzünden başım dertte doğumdan sonra 6 kilo kadar aldım 85 den şuan 77 yi gördüm hedef ins 60 kısa sürede vereceğim umudunu taşıyorum ins bu gurupta sebep olacak kendinizden ufak bahsederseniz sevinirim herkese başarılar

Canım bizim grubumuz çok kalBslik bu konuyu bizim kaptanimizla konuştun mu kabul ettimi

Hosgeldin aramiza canim bende 3 ay once 57 ile mezun oldum ama istikrarli olamadim burada motivasyon amacli takiliyorum sende kisa zamanda istedigin kiloya inersin insallah:)

Hadi canım inşallah ameliyatida rahat gecer elifim
Kolay gelsin abla yarin büyük gun
Tabi canım konustum kabul etti
o zaman hoşgeldin canım emiyor mu bebeğin

hoşgeldin aramıza

Hosgeldin aramiza canim bende 3 ay once 57 ile mezun oldum ama istikrarli olamadim burada motivasyon amacli takiliyorum sende kisa zamanda istedigin kiloya inersin insallah:)
canım çok sağol Hosbulduk
kilo vermek den daha zor belki koruma donemi bence kacamakli günlerden sonra bir kaç gün sahursuz oruç tutmak dengeli iftarla birlikte dengeyi sağlayacaktır

Hadi canım inşallah ameliyatida rahat gecer elifim

Kolay gelsin abla yarin büyük gun
o zaman hoşgeldin canım emiyor mu bebeğin
hoş bulduk canım yok emmiyor artık

hoşgeldin aramıza
teşekkür ederim canım sağolasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…