- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #173.281
Kim o diyenkızlar bir yarış yaptık. hazımsızlık mı yaptı soda aç diyen var. böyle terbiyesizlik yapılacaksa ben artık takımlar arası yarış kesinlikle istemiyorum. isteyen istediğiyle bireysel yarışsın. ama takım yarışı sondur.
Kim o diyen
Güzelim bu yarışlarda tatlı atışmalar olur ama bu tatlılığı geçmişkızlar bir yarış yaptık. hazımsızlık mı yaptı soda aç diyen var. böyle terbiyesizlik yapılacaksa ben artık takımlar arası yarış kesinlikle istemiyorum. isteyen istediğiyle bireysel yarışsın. ama takım yarışı sondur.
Canim evlenince sanirim hormonlardan ne yesem yariyor eskisi gibi degilay biliyom adını yanlış yazmışım kuzum yaa
ay ne güzel valla ye ye kilo alma en kıskandığım insan modeli
Bende cok seviyorum babaannemin adi:)yeterki gaza gel bacım
benim en yakın arkimin adı zeynep. çok severim zeynepleri
Aaaa buse kim ne diyorsa desin canim bizim amacimiz belli, baskalarini takacak zamanimiz yok kendine gel lutfen sana yakismiyorkızlar bir yarış yaptık. hazımsızlık mı yaptı soda aç diyen var. böyle terbiyesizlik yapılacaksa ben artık takımlar arası yarış kesinlikle istemiyorum. isteyen istediğiyle bireysel yarışsın. ama takım yarışı sondur.
Ben dikkat etmedim banlanmis miUff buseb band yemis inşallah uzun sürmez 7/24bizdeydi tdbrigi bile nasil karsilmak bu neyse biz seferogullari Tellioğlu birbirimize yeteriz
İnşallah bi iki günlük filandir yaBen dikkat etmedim banlanmis miumarim en kisa zamanda aramiza doner
geçici bandir açılır sanirm busenin dediklerini farklı yorumlamış arkadaş insanın içine neyse dilindede odur işte neyse keşke olmasaydı böyle biseyUff buseb band yemis inşallah uzun sürmez 7/24bizdeydi tdbrigi bile nasil karsilmak bu neyse biz seferogullari Tellioğlu birbirimize yeteriz
Özser kizin sinirini bozdu yageçici bandir açılır sanirm busenin dediklerini farklı yorumlamış arkadaş insanın içine neyse dilindede odur işte neyse keşke olmasaydı böyle bisey
hadi ya bizim evde cizgi filimden başka visey izLemiyoriZAldığım bir duruma göre Demirtaşi içeri almışlar hala beyler çalışmıyor bundan sebep galiba
Abla ozser yarası varmis gibi gocunmus niye iyiye yormayip art niyet aramış gibi buseyi sinir ediyor kiÖzser kizin sinirini bozdu ya
Hergün burda olup meydan okumasi benide sinir ediyordu ama Ben takmiyirdumAbla ozser yarası varmis gibi gocunmus niye iyiye yormayip art niyet aramış gibi buseyi sinir ediyor ki
Ece şaka demiş ama hiçte şaka gibi değil herşeyde smile kullanıyor bunda yok gayette ciddiHergün burda olup meydan okumasi benide sinir ediyordu ama Ben takmiyirdum
Herkes bir degil ki
Kazanmis buse tebrik etmis yeter niye uzuyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?