- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #175.721
Tam bende böyle bi teklif bekliyodum senden. Hadi kapışalım :) bu günkü madalyayı sana kaptırdım gb ama haftaya esicem inş :)
Sağol baharim.dediğin gibi kas artmış olabilir. daha önceden hiç bu kadar çok spor yapmadım çünküKızlar supersiniz ya curuk elma o nasıl spor öyle verdiğinin az olduğuna üzülme bence incelme vardır kas artmistir ayça maşallah canım esimi cumaya gonderdim oğlanı uyuttum bi kahve kk keyfi yapiyim:)
ayy çok sevindim süperrrCuma:72.9
Bugün:71.7
Fark:1.2
Yüzde:1.65
1.6 yağdan vermisim 400g odem tutmusum 1cm göbek 0.98cm basen incelmiş
Kilo bildirimi
Geçen hafta=90,2
Bu hafta=89,7
Fark=-500 gram
Yüzde =% 0,55
8 li rakamları gordum ama istediğim bi sonuç maalesef degil
sporr harikaaGeçen hafta 65.1
Bugün 64.8
Fark 0.3 (%0.46)
Spor 435 dk
ayçaa muhteşemm valla helal olsun cnmVavvv herkes süper eksibi ekside benden gelsin
Eski kilo:74,5
Güncel kilo:72,5
Fark:2
Yüzde :2,68
çok geçmiş olsunGünaydın kızlar
Kilo veren herkesi tebrik ederim
Oğlum bi süre daha hastanede kalacak o yüzden gelemicem izine ayrılıyorum
Hepinize sağlıklı kilo vermeler
Liste size emanet kızlar
Bende kanguru gibiyim durmadan zıplayabiliyorum.ben bi kere leslieye alıştım canım bundan sonra zorrr
Sağol baharim.dediğin gibi kas artmış olabilir. daha önceden hiç bu kadar çok spor yapmadım çünkü
Sağol canımayy çok sevindim süperrr
bence gayet güzel daha ne olsun cnm okadar hastalık düzenli beslenemedin
sporr harikaa
ayçaa muhteşemm valla helal olsun cnm
çok geçmiş olsun
Ay güldüm yaBende kanguru gibiyim durmadan zıplayabiliyorum.
Teşekkür ederim baharcım sabada maşallah 1.6 yağ süper :) bu Arada diyetisyen spor ekledi mi sana ?Kızlar supersiniz ya curuk elma o nasıl spor öyle verdiğinin az olduğuna üzülme bence incelme vardır kas artmistir ayça maşallah canım esimi cumaya gonderdim oğlanı uyuttum bi kahve kk keyfi yapiyim:)
Çok sağol Gülşah sizler beni tutmasanız akşam yediydim resmen sayenizde olduayy çok sevindim süperrr
bence gayet güzel daha ne olsun cnm okadar hastalık düzenli beslenemedin
sporr harikaa
ayçaa muhteşemm valla helal olsun cnm
çok geçmiş olsun
Bi kere alısınca güzel oluyor. Bu Arada sende kas yapmıssındır ölçülerini aldın mı hiç? Ben bu sabah ölçülerimizde tekrar aldım incelemelerin varAy güldüm yaama valla bu konuda tebrik ederim ziplamak cidden zor ya
geçmiş olsun beybimkilom 61
yani -100
kocam hasta boğazlar pert
olmuş işe gidemedi onla ugrasıyom
malesef sonuc pek iyi olmadı
Geçenlerde olcmustum ama küre tam devam edemedimBi kere alısınca güzel oluyor. Bu Arada sende kas yapmıssındır ölçülerini aldın mı hiç? Ben bu sabah ölçülerimizde tekrar aldım incelemelerin var
Üst göbek 80
Alt göbek 90 olmus
4-5 cm incelmişim giden kilo sayım 2.7
Kız bunlar kaçamak miOyy bu gün kaçamak günü dimi. Hilal ben kaçamaklarımı belirledim canım
Öğlen saat 15.00 gb
2 mandalina
Akşam saat 18.00 gb
yarım ayva - yarım nar - 15 tane fıstık
Bunlar bana kaça olur bacısı?
Bide narı tam yapsam kaça olur :)
canım fazla zorlama kendini diyorTeşekkür ederim baharcım sabada maşallah 1.6 yağ süper :) bu Arada diyetisyen spor ekledi mi sana ?
bu nasıl kaçamak başka birşey yemeyecekmisin kaçamağı sabah yapıyoruz mümkünse tatlimOyy bu gün kaçamak günü dimi. Hilal ben kaçamaklarımı belirledim canım
Öğlen saat 15.00 gb
2 mandalina
Akşam saat 18.00 gb
yarım ayva - yarım nar - 15 tane fıstık
Bunlar bana kaça olur bacısı?
Bide narı tam yapsam kaça olur :)
Aboo sizin evde naz patlaması vardır şimdi erkekler hasta olunca oleceklerini sanıyorlar kolay gelsin canım zorkilom 61
yani -100
kocam hasta boğazlar pert
olmuş işe gidemedi onla ugrasıyom
malesef sonuc pek iyi olmadı
Bu hafta toparlarsin canım :)Günaydınkızlar öğretmenimiz tel ve tableti yasakladı elime aldigimanda geliyo benim oğlan o uyumadanda alamıyorum malesefpek iyi değil sonuç bende
geCen hafta 73,6
bu hafta 73,9
arti 300 inş bu hafta telafi edicem
geçmiş olsun beybim
Geçenlerde olcmustum ama küre tam devam edemedim
Bel 75
Göbek 91 di yarın sabah tekrar olceyim bende :)
Kız bunlar kaçamak mibence sorun degil canım kaçamak hakkını bunlarla yapacaksan
Yicem akşam yemeği yicem 1 kase kuru barbunya :) hımm ama işte ne kaçamağı yapayım. Önemli olan evdekiler. Evde bir sürü ayva nar var gel ye beni diyor.canım fazla zorlama kendini diyorsporu duraklamaya artiririz dedi sabaha Türk kahvesi ekledi akşamda sizin kuru sordum yapabilirsin dedi ona basliyacagim yada narla yoğurtta yağ yakiyormus canımın tatlı istediği aksamlardada o
bu nasıl kaçamak başka birşey yemeyecekmisin kaçamağı sabah yapıyoruz mümkünse tatlim
güzel iremimGeçen hafta 79
Bu hafta 78.4
Fark 600
Yüzde 0.759
yinedeeksi yaGünaydın herkese zombi gibiyim kızlar gelemiyorumda hakkınızı helal edin. Kızım iyi olunca ve haftaya sınavlar geçince yine buradayım o arada fırsat bulursm gelirim tabi ki,menümü de yazarım. Kızım aşıdan sonra çakiye bağladı uyumuyor ve çok huysuz bi de azılarla köpek dişleri aynı anda çıkıyo sınava çalışmak hak getire zaten. reglmde olmadı çok gerginim
Dünkü menüm
08.00
Neskafe
14.00
1 d ekmek
1 kk peynir
18.00
1 kase yoğurt
Turp salatası
Su.1.5
Spor yok maalesef
Kilo bildirimim
Geçen hafta 75.8
Bugün 75.7
Rica etsem yüzdeyi hesaplayp listeye ekler miisiniz
çok iyi ya 1,6 HarikasınTebriklerCuma:72.9
Bugün:71.7
Fark:1.2
Yüzde:1.65
1.6 yağdan vermisim 400g odem tutmusum 1cm göbek 0.98cm basen incelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?