- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #175.761
kız ozletme kendini bak gel arada en azindankızlar ben açıktan 2 tane üni okuyorum ve önümüzdek 2 hafta sonu boyunca sınavlarım var. eşiminde sınavları var üni ve kpss. bu süreçte buraya hiç vakit ayıramıycam. o yüzden izine ayrılıyorum. son sınavım 4 aralık
bana bol şans dileyin işim zor.
kendinize iyi bakın bacılar
Kolay gelsin baharcimTmmdir kızlar paylaştım listeyi mutfağını bi toplayim kardescegizim geldi kahve keyfi sohbet uğradım yind bildirim yapmayan free liste üyeleri neredesiniz
proteini cok mu tukettinKızlar bugün agzim çok fazla kuruyor benim ya
yok aslında sabah bir yumurta yedim az biseyde peynir vardı protein olarakproteini cok mu tukettin
Türk kahvesicanım fazla zorlama kendini diyorsporu duraklamaya artiririz dedi sabaha Türk kahvesi ekledi akşamda sizin kuru sordum yapabilirsin dedi ona basliyacagim yada narla yoğurtta yağ yakiyormus canımın tatlı istediği aksamlardada o
bu nasıl kaçamak başka birşey yemeyecekmisin kaçamağı sabah yapıyoruz mümkünse tatlim
buhunkü hedefin kaç rakibem bende akşam 3 mil Leslie yapayım diyorum.Kızlar 1 mil leslie yapıldı devamı gelecek
Hic bilgim yok benim canımKızlar bugün agzim çok fazla kuruyor benim ya
Valla jilliana başlamayı düşünüyorum canım önce ısınmak için leslie yaparimTürk kahvesi
buhunkü hedefin kaç rakibem bende akşam 3 mil Leslie yapayım diyorum.
Çok zor o yaKızlar jillianin 10. dakikada ben pertsuan nefes nefeseyim pertim çıktı valla
Afiyet olsunMenum
Kahvaltı(11-12gibi net hatırlamıyorm)
3 parmak kalınlığı sucuktan yapılmış bir yumurtalı sucuk
1 dilim ekmek
1 tk kendi yaptığım reçel
1 tk humanin sütünden oluşan kaymak
Akşam(18:00)
1 kase şehriye çorbası
4 kucuk parça tavuk
Su:1,75 oldu dahada olur gibi
1 Yeşilcay
1 maden suyu
afiyet olsun mervecimMenum
Kahvaltı(11-12gibi net hatırlamıyorm)
3 parmak kalınlığı sucuktan yapılmış bir yumurtalı sucuk
1 dilim ekmek
1 tk kendi yaptığım reçel
1 tk humanin sütünden oluşan kaymak
Akşam(18:00)
1 kase şehriye çorbası
4 kucuk parça tavuk
Su:1,75 oldu dahada olur gibi
1 Yeşilcay
1 maden suyu
Valla zor ama devam edicem googleda yakılan kaloriye bakayim dedimde 400 civariymis deger yani. hem yapa yapa alisirim :)Çok zor o ya
Bende bacağımı gecen zorldım zıplarken bütün hafta ağrıdı sanırım biraz daha zayıflamam lazım trambolin için
Afiyet olsun canımMenüm
Kahvaltı yok
Öğle 12:00
İslim kebabın köftesini yedim
1kase yayla çorbası
Akşam 17:00
2 yumurtadan omlet
1 dlm tb ekmek
Ara 19:30
Yarım nar
1,5 lt su
başarılar canımkızlar ben açıktan 2 tane üni okuyorum ve önümüzdek 2 hafta sonu boyunca sınavlarım var. eşiminde sınavları var üni ve kpss. bu süreçte buraya hiç vakit ayıramıycam. o yüzden izine ayrılıyorum. son sınavım 4 aralık
bana bol şans dileyin işim zor.
kendinize iyi bakın bacılar
bende de trambolin var. ben de uzun süredir yapmadım. aslında haftasonu yapayım istiyorum. gözüm alırsa az sonra da yapabilirim.Çok zor o ya
Bende bacağımı gecen zorldım zıplarken bütün hafta ağrıdı sanırım biraz daha zayıflamam lazım trambolin için
Geçmiş olsun canımiyi akşamlarkızlar geçmişi okuyayım geliyorum bu arada sifayi kaptimm hapşıra hapsura kendimden geçiyorum bide astımolunca bu grip beni mahvefiyo oğlumu kaldirinca bile nefes nefese kalıyorum resmen CiğerlErim sıkışiyo
ben de daha denemedim. ama aklımda.Zuhal abla söylemişti 3 yk yoğurt lımon 1 sişe soda göbek yağı eritmek için bn acıkmıyorum iş yerinde gecıyor ama evde olsam zorlanırım
geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.Günaydın kızlar
Kilo veren herkesi tebrik ederim
Oğlum bi süre daha hastanede kalacak o yüzden gelemicem izine ayrılıyorum
Hepinize sağlıklı kilo vermeler
Liste size emanet kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?