Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ay denesemmi çok mu güzeldi baharim. afiyet olsun

Kızlar bi kötü haberde benden 65.6 çıktım +800 yani ama ödem ve kas olduğunu düşünüyorum. çünkü 2 gündür 5 te yatıyorum erdem 3 gibi geliyor yemek çay kahve ancak yatıyor. sporda sıkı çalışıyorum bu ara kas artması vardır bence. ki alt baccaklarim sertleşmeye başladı bile

canim hergün iki yumurta yediğim için farklılık istiyorum tereyağ toplam 3 kaşık eder etmez evet yağlı baya hocada diyor ki yağ yemezseniz zatiflayamazsiniz

Güzel menu afiyet olsun

canım coktu yarın da yapmayı düşünüyorum ama bu sefer tam ölçü veririm

canım o kadarda turşu vurdum ki Karatay hoca diyor diye nasıl yapcam

canım guzel bir menu birde senin diyet 6 öğün muydu

Ise giderken mecbur erken oluyor haftasonuda sırf spor için erken kalkıyorum bu sefer aslında cıft kahvaltı oluyor. Alayım mı o zaman vitamın ve balık yağı
Çok güzel bende kahvaltiyi erken yapmayınca anlıyorum ki o gün çöpe gitti zayıflama hayel
Canım ilk zamanlar demir ilaci baya kullandim sonra d vitamini 4 tane ampul şeklinde gün aşırı içtim b12 değerim iyi diye ampul kullanmadım şimdide omega 3 ve antioksidan kullanıyorum
Hoca omega 3 tavsiye ediyor zayıflamayi kolaylaştırıyor ama değeri çok önemli epa dha 2-3 gr olası lazım bende iki tane alıyorum int yaz çıkar
su çok önemli gerçekten az olmus

bende söylemesi ayıp güzel pide yaparım ama bir zamanlarrrr ellerine sağlık bende bugün lahmacun mu yesem

evet canım cok geç yatmanın etkisidir uyku düzenin bir otursun erken de kahvaltı yaptın mı fazlasıyla gider inşallah

okadar yürüyüşe artı olmanın tek sebebi ödem dır bence

afiyet olsun canım hiç pide lahmacun yapmayı denemedim en kısa zamanda tam tarif alıp senden yapayım

anladim canım yağ yakmak için yağa ihtiyaç var ama bu 3 kaşık demek değil bence. bidahakine kuymagi cuma tuketebilirsin
Hayırlı haftalar baciler bende bugün sabitim geç kahvaltı spor yok bağırsaklar tembel tabi böyle olur inşallah 2 gün un kaybını kapatırım
Inş canım ama toparlarsin bence
evet canım cok geç yatmanın etkisidir uyku düzenin bir otursun erken de kahvaltı yaptın mı fazlasıyla gider inşallah
erdem ek is yapıyor bu ara mecbur bekliyorum gelmesini
okadar yürüyüşe artı olmanın tek sebebi ödem dır bence
Bende oyle düşündüm dileğim

işleri güçleri bırakıp yürüyüş yapasım var havada mis gibi, hilal gel kız beraber yürüyelim :)

Ay denesemmi çok mu güzeldi baharim. afiyet olsun
Tabiki beyaz ekmek teli gibi degil tam bugday daha sert oluyor ondan hamuru mümkün olduğu kadar cıvık olcak canım dene istersen 1cb una 1/2cay bardağı su birk tuz la yaptım az çıksın cok yemeyim diye
Bebcede spordan
Vayyy sen nerelisin
Burdayım
yeşilçayımı yudumluyorumm
İki kupa hakkımı doldurdum sabah cay demlemiyorum Yeşilçay iciyorum ben ne icsem ki
kekliğim sen ne durumlardasın eksidesindir kesin
Evettttt:)
afiyet olsun canım hiç pide lahmacun yapmayı denemedim en kısa zamanda tam tarif alıp senden yapayım
lahmavunumsu pide gibi oldu buda baya ince oldu biz kardeşle hazor yufkadan fındık lahmacun yapardık şimdi işte boyle tarifler deniyoruz

un aldığım zaman deneyeceğim canım merak ettim valla pideyide severim :)
Yazdan kalma bir hava var valla evde yikanmadik birşey birakmadim coştum yine
ay erdem geldi bende işlerimi ancak yaptım ya
Ay orası neresi burada hava kapalı erkenden ışıkları actim
Su sipariş verdim o gelsin bende leslie başlıcam p90x e gözüm yemedi
P90x mi kız 90 günlük program degil miydi o baya da zor diye biliyorum c

Kök
un aldığım zaman deneyeceğim canım merak ettim valla pideyide severim :)

ay erdem geldi bende işlerimi ancak yaptım ya

P90x mi kız 90 günlük program degil miydi o baya da zor diye biliyorum c
Evet canım o evlenmeden önce onu yapıyordum baya zorluyor çoğu hareketi tam yapamiyorsun zaten vücut bi spora alissinda onada baslicam

Kök

Evet canım o evlenmeden önce onu yapıyordum baya zorluyor çoğu hareketi tam yapamiyorsun zaten vücut bi spora alissinda onada baslicam
Öncesi sonrası resimlerini görmüştüm fark ediyormu gerçekten o kadar. bide belli bi düzeni varmis sanırım sabah saatleri filan onlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…