- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #176.181
Ay denesemmi çok mu güzeldi baharim. afiyet olsunKızlar kendime light pide yaptım pekte güzel oldu çokta güzel oldu
Tam buğday unu su tuz göz kararı hamuru icin ama cıvık bir hamur olacak incecik acilmasi için
İci için biber domates soğan maydanoz hepsini rabotta çektim kıyma ile karıştırdım baharatlar size kalmış
İnce actigim hamurların üzerine elini ıslatıp yaydim 230derecede pisti
Bol salata ile afiyetle yedim
canim hergün iki yumurta yediğim için farklılık istiyorum tereyağ toplam 3 kaşık eder etmez evet yağlı baya hocada diyor ki yağ yemezseniz zatiflayamazsinizpastırma konusunda kararsızım afiyet olsun abla :)
ay ins canim ya
Sağol canım
valla ben begenmedim canım. karatay tereyaga izin veriyor olabilir ama kuymak çok yağlı oluyor. akşamda dediğin gibi gecistirme olmuş afiyet olsun canım
beyin zarı iltihabı varmis elifim ama baslangicmis. antibiyotik kullanıyormuş sanırım
Iyi geceler abla
Güzel menu afiyet olsungururla menüsü sunarım bayagi 0 kaçamak bi menu oldu
sabah9:00
3ceviz 2yK tulum peynir
1yumurta salatalık marul
ogle14:00
1tabak taze fasulye
salata yoğurt
ara 1avuc kabakÇekirdeğive kahve
akşam 18:00
salata yoğurt
2yK çorba tadına baktim
şu 3lt
spor çocuklar uyusun jillian yapacam
canım coktu yarın da yapmayı düşünüyorum ama bu sefer tam ölçü veririmgüzelcanım afiyet olsun
afiyet olsun canım
güzel iremcim
olmazsın iremim biliyoruz seni
afiyet olsun
akşam olmasa pilav gayet güzelmiş
akşam düzgün bi yemekyiyeyedin be gülüm
kuymak ta yağ çok değildirumarım
canım o kadarda turşu vurdum ki Karatay hoca diyor diye nasıl yapcamAbla totom yeni yer gördü şimdi oturdum kahve ve 9takim keyfi yapıyorum
Vay vay ben cok severim etkinlik sonrasi kahveler çaylar yemekler kuzenler dedikodular
Hadi gozun aydin dileğim ağız tadıyla otur
Ben gebeliği ovu testi ile öğrendim onun dışında işime yaramadı beni daha bi strese sokmuştu
Abla bi git gorun diyecegimde ikizler koca elif nefes kendine vakit kalmıyor mu ki diye dusundum şuan
O cok kötü işte en zor zamanlar beyin düşünmeyi bırakıp kontrolsüzce yiyor kendimden biliyorum ama sen halledersin yarin bi bismillah de
Yok artik abla koylerdede inekler öyle merada gezmiyir valla çoğu yerde ahırın içinde taze ot bi yere kadar aynı yem ve besi yemi veriliyor sehirdekiyle mandiradan aldigin sütle etle başla sen
Tavukta bio dan al bi dene 10dk pisiyirsa organik değildir organik 30dk yı buluyor en az yaşlı tavuklar organikse 40-50dk da pişer
Yumurtada kucuk yumurtaları tercih et yumurtanın boyutu buyudukve besin değeri duser buyuk yumurtayı yaşlı tavuk yapar ee yaşlanmış bir tavukta yeterli vit min saglayamiyor menepoza giriyor bi nevi
Vitamin konusunda dagyolu bilgi vermiş ben kullanmadım hiç onun dışında fıstığı 7tane spor öncesi 1cb sütle spor sonrasında yine 7tane 1cb sütle tüketirken sana faydası bile olur kas degil yağ yakarsin
Güzel menü
Menü güzel moralini bozma daha yeni başladık haftaya
Güzel menü
İşyerinde mecbur yiyordum pilavı keşke yemeseydin evdede diyecektir ama bu hafta zaten yemeyecekmissin
Akşam uc meyve artı erik çok bence 4meyve ediyor çünkü abla şekere dikkat
Yorum yok kuymak yediğin icin ajsam hafif tutmusdun ama aman dikkat turşular idem yapmasin
En iyisini yapmissin valla baştan tavrını koymussun
Afiyet olsun kamilem güzel menü
Evet canım sukur iyi gidiyor ezeli rakibine sahalara döndüğüne gorebu arada farkı kapatalim dedim
ay sessizlik buysa
canım guzel bir menu birde senin diyet 6 öğün muyduMenü (bugün annemde tartildim -200g )
Sabah(11:00)
2dlm ekmek
2yumurta
1tatli kaşığı tereyağı
1tatli kaşığı bal
1kk peynir
Akşam(17:00)
1kase tarhana çorbası
4kucuk cinekop
Salata
Ara(20:00)
1fincan sütlü kahve
1kare bitter
Saatlerine ve aralara uyamadım ama en azından akşamki tatlıya balık sonrası helvaya patlamış mısır meyveye hayır dedim
Çok güzel bende kahvaltiyi erken yapmayınca anlıyorum ki o gün çöpe gitti zayıflama hayelIse giderken mecbur erken oluyor haftasonuda sırf spor için erken kalkıyorum bu sefer aslında cıft kahvaltı oluyor. Alayım mı o zaman vitamın ve balık yağı
su çok önemli gerçekten az olmusDünku menum
KAHVALTI(11:30)
1 parça peynir
1 dilim ekmek
1 dilim suçum
Az bisey Salçalı yumurta
2 bardak cay
Ara
1 Türk kahvesi
AKŞAM(17:00)
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
Çoban salatasi
1 ızgara köfte
4 parça ızgara tavuk
1 közde biber
½ közde domates
ARA(21:00)
1 maden suyu
Su:1 lt ( az oldu suyum
bende söylemesi ayıp güzel pide yaparım ama bir zamanlarrrr ellerine sağlık bende bugün lahmacun mu yesemKızlar kendime light pide yaptım pekte güzel oldu çokta güzel oldu
Tam buğday unu su tuz göz kararı hamuru icin ama cıvık bir hamur olacak incecik acilmasi için
İci için biber domates soğan maydanoz hepsini rabotta çektim kıyma ile karıştırdım baharatlar size kalmış
evet canım cok geç yatmanın etkisidir uyku düzenin bir otursun erken de kahvaltı yaptın mı fazlasıyla gider inşallahKızlar bi kötü haberde benden 65.6 çıktım +800 yaniama ödem ve kas olduğunu düşünüyorum. çünkü 2 gündür 5 te yatıyorum erdem 3 gibi geliyor yemek çay kahve ancak yatıyor. sporda sıkı çalışıyorum bu ara kas artması vardır bence. ki alt baccaklarim sertleşmeye başladı bile
BurdayımHuhu telliogullari neredesiniz
ben kimlerdenim acep:)Burdayım
yeşilçayımı yudumluyorumm
kekliğim sen ne durumlardasın eksidesindir kesinhadi bakalım cumaya eksi olursunuz
kızı haberlere konumu edexen dilek
Kiz bende gelinim yinede yapılır yani
resmen grup regl olnus
sabit olmak iyi bence en az 500gr eksi olursun cumayaHayırlı haftalar baciler bende bugün sabitim geç kahvaltı spor yok bağırsaklar tembel tabi böyle olur inşallah 2 gün un kaybını kapatırım
okadar yürüyüşe artı olmanın tek sebebi ödem dır benceKızlar bi kötü haberde benden 65.6 çıktım +800 yaniama ödem ve kas olduğunu düşünüyorum. çünkü 2 gündür 5 te yatıyorum erdem 3 gibi geliyor yemek çay kahve ancak yatıyor. sporda sıkı çalışıyorum bu ara kas artması vardır bence. ki alt baccaklarim sertleşmeye başladı bile
afiyet olsun canım hiç pide lahmacun yapmayı denemedim en kısa zamanda tam tarif alıp senden yapayımKızlar kendime light pide yaptım pekte güzel oldu çokta güzel oldu
anladim canım yağ yakmak için yağa ihtiyaç var ama bu 3 kaşık demek değil bence. bidahakine kuymagi cuma tuketebilirsincanim hergün iki yumurta yediğim için farklılık istiyorum tereyağ toplam 3 kaşık eder etmez evet yağlı baya hocada diyor ki yağ yemezseniz zatiflayamazsiniz
Güzel menu afiyet olsun
canım coktu yarın da yapmayı düşünüyorum ama bu sefer tam ölçü veririm
canım o kadarda turşu vurdum ki Karatay hoca diyor diye nasıl yapcam
canım guzel bir menu birde senin diyet 6 öğün muydu
Çok güzel bende kahvaltiyi erken yapmayınca anlıyorum ki o gün çöpe gitti zayıflama hayel
Canım ilk zamanlar demir ilaci baya kullandim sonra d vitamini 4 tane ampul şeklinde gün aşırı içtim b12 değerim iyi diye ampul kullanmadım şimdide omega 3 ve antioksidan kullanıyorum
Hoca omega 3 tavsiye ediyor zayıflamayi kolaylaştırıyor ama değeri çok önemli epa dha 2-3 gr olası lazım bende iki tane alıyorum int yaz çıkar
su çok önemli gerçekten az olmus
bende söylemesi ayıp güzel pide yaparım ama bir zamanlarrrr ellerine sağlık bende bugün lahmacun mu yesem
Inş canım ama toparlarsin benceHayırlı haftalar baciler bende bugün sabitim geç kahvaltı spor yok bağırsaklar tembel tabi böyle olur inşallah 2 gün un kaybını kapatırım
erdem ek is yapıyor bu araevet canım cok geç yatmanın etkisidir uyku düzenin bir otursun erken de kahvaltı yaptın mı fazlasıyla gider inşallah
Bende oyle düşündüm dileğimokadar yürüyüşe artı olmanın tek sebebi ödem dır bence
işleri güçleri bırakıp yürüyüş yapasım var havada mis gibi, hilal gel kız beraber yürüyelim :)doktorlar ne diyor peki abla ilerleme filan yok dimi
bence de öyledir canım
tamam baharim ama akşamki bitteri unutma
içli köfte?? bulgur şişlik yapmış olabilir. cumaya kadar daha bakliyat tüketme ponim afiyet olsun
günaydın mervem
Halledersin sen dileğimgünaydın
afiyet olsun mervem karatayda ekmek yoktu ama
mahalleyi turluyorum dilegim biri farketse kesin deli der
cumaya dikkat et canım
günaydın canım
günaydın canım ins
Tebrikler canım
abla artmisin eksimi :)
günaydın abla
Cumaya kadar dikkat et mervem
Tebrikler baharim
Kız yakın olsak valla gelirdim :)işleri güçleri bırakıp yürüyüş yapasım var havada mis gibi, hilal gel kız beraber yürüyelim :)
Tabiki beyaz ekmek teli gibi degil tam bugday daha sert oluyor ondan hamuru mümkün olduğu kadar cıvık olcak canım dene istersen 1cb una 1/2cay bardağı su birk tuz la yaptım az çıksın cok yemeyim diyeAy denesemmi çok mu güzeldi baharim. afiyet olsun
Bebcede spordanKızlar bi kötü haberde benden 65.6 çıktım +800 yaniama ödem ve kas olduğunu düşünüyorum. çünkü 2 gündür 5 te yatıyorum erdem 3 gibi geliyor yemek çay kahve ancak yatıyor. sporda sıkı çalışıyorum bu ara kas artması vardır bence. ki alt baccaklarim sertleşmeye başladı bile
Vayyy sen nerelisincanim hergün iki yumurta yediğim için farklılık istiyorum tereyağ toplam 3 kaşık eder etmez evet yağlı baya hocada diyor ki yağ yemezseniz zatiflayamazsiniz
Güzel menu afiyet olsun
canım coktu yarın da yapmayı düşünüyorum ama bu sefer tam ölçü veririm
canım o kadarda turşu vurdum ki Karatay hoca diyor diye nasıl yapcam
canım guzel bir menu birde senin diyet 6 öğün muydu
Çok güzel bende kahvaltiyi erken yapmayınca anlıyorum ki o gün çöpe gitti zayıflama hayel
Canım ilk zamanlar demir ilaci baya kullandim sonra d vitamini 4 tane ampul şeklinde gün aşırı içtim b12 değerim iyi diye ampul kullanmadım şimdide omega 3 ve antioksidan kullanıyorum
Hoca omega 3 tavsiye ediyor zayıflamayi kolaylaştırıyor ama değeri çok önemli epa dha 2-3 gr olası lazım bende iki tane alıyorum int yaz çıkar
su çok önemli gerçekten az olmus
bende söylemesi ayıp güzel pide yaparım ama bir zamanlarrrr ellerine sağlık bende bugün lahmacun mu yesem
İki kupa hakkımı doldurdum sabah cay demlemiyorum Yeşilçay iciyorum ben ne icsem kiBurdayım
yeşilçayımı yudumluyorumm
Evettttt:)kekliğim sen ne durumlardasın eksidesindir kesin
lahmavunumsu pide gibi oldu buda baya ince oldu biz kardeşle hazor yufkadan fındık lahmacun yapardık şimdi işte boyle tarifler deniyoruzafiyet olsun canım hiç pide lahmacun yapmayı denemedim en kısa zamanda tam tarif alıp senden yapayım
un aldığım zaman deneyeceğim canım merak ettim valla pideyide severim :)Tabiki beyaz ekmek teli gibi degil tam bugday daha sert oluyor ondan hamuru mümkün olduğu kadar cıvık olcak canım dene istersen 1cb una 1/2cay bardağı su birk tuz la yaptım az çıksın cok yemeyim diye
Bebcede spordan
Vayyy sen nerelisin
İki kupa hakkımı doldurdum sabah cay demlemiyorum Yeşilçay iciyorum ben ne icsem ki
Evettttt:)
lahmavunumsu pide gibi oldu buda baya ince oldu biz kardeşle hazor yufkadan fındık lahmacun yapardık şimdi işte boyle tarifler deniyoruz
ay erdem geldi bende işlerimi ancak yaptım yaYazdan kalma bir hava var valla evde yikanmadik birşey birakmadim coştum yine
P90x mi kız 90 günlük program degil miydi o baya da zor diye biliyorum cAy orası neresi burada hava kapalı erkenden ışıkları actim
Su sipariş verdim o gelsin bende leslie başlıcam p90x e gözüm yemedi
Evet canım o evlenmeden önce onu yapıyordumun aldığım zaman deneyeceğim canım merak ettim valla pideyide severim :)
ay erdem geldi bende işlerimi ancak yaptım ya
P90x mi kız 90 günlük program degil miydi o baya da zor diye biliyorum c
Öncesi sonrası resimlerini görmüştüm fark ediyormu gerçekten o kadar. bide belli bi düzeni varmis sanırım sabah saatleri filan onlar nasılKök
Evet canım o evlenmeden önce onu yapıyordumbaya zorluyor çoğu hareketi tam yapamiyorsun zaten vücut bi spora alissinda onada baslicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?