- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #176.141
yok dileğim kas ağrısıhastamısın hilal can
sagol canim :)maşallah diyim ozaman
kız daha sessiz buralarHay ceneninz dusmus yine bi geçmiş yapamadım bi susun
kız havlu sarsaydin bari usutme bide ıslak saclaGeldim geldim eve geldik gündüz cok uyuyan oğlum uyku uyumak bilmedi onu uyuttum dusa girdim saçlarını bile kurutmsdim kahve yapıp size kostüm(benim koca bugun babama şikayet ediyor benim hatun kadınlar kulübü ile kafayı bozdu diyor)
Baharim bu diyetisyenin verdiği menumu afiyet olsun canımMenü (bugün annemde tartildim -200g )
Sabah(11:00)
2dlm ekmek
2yumurta
1tatli kaşığı tereyağı
1tatli kaşığı bal
1kk peynir
Akşam(17:00)
1kase tarhana çorbası
4kucuk cinekop
Salata
Ara(20:00)
1fincan sütlü kahve
1kare bitter
Saatlerine ve aralara uyamadım ama en azından akşamki tatlıya balık sonrası helvaya patlamış mısır meyveye hayır dedim
Valla bilmiyorum elifimAyy herkese gelmiş geçmiş olsun. Babam iyi şükurler olsun yatıyor oturuyor nefes egzersızlerı derken daha da iyi olucak insallah.
aa neden acaba oyle oldu üzüldüm ya
iyi yapmışsın diyetisyene gitmek le altin bilgileri paylaşırsin artık benimle de, yarın senin verdiğin ayça kaya diyetine başlıyorum inşallah zayiflamaya son gaz devam baby.
Evet cnm ya valla bende güzel gaza geldım bu rakiplik olaylarındakız valla rakip olmamız süper oldu şaka filan bi yana
Yaaa yaptın mı bıde
İnş Dilek inş birlikte olalım senınde bişi kalmadı ki mezuniyeteayçam benim bende özledim valla
prenses benim ne haddime harika gidiyorsun bu sefer çok kısa zamanda mezun edicez seni sanki
Meyve ve fıstık ama ceza kesmedı hılal banane yedin kız çabuk yaz
Kaç oldu bgn senın dakıkalar ya yakalayamadım senı. Ben 1,5 saate kaldımKızlar 1 mil leslie + 16 dk jillian yapıldı
Ise giderken mecbur erken oluyor haftasonuda sırf spor için erken kalkıyorum bu sefer aslında cıft kahvaltı oluyor. Alayım mı o zaman vitamın ve balık yağımasallah ins bir daha o kiloyu gormezsin gercekten belirli bir sınır koymak lazım bende 85 li rakamları gördüğümden en fazla bu vücut bu boyla 75 kaldırabiliyor ins bir daha bu rakamın üstüne çıkmam
berilcim karatayda organik beslenme daha çok sağlık açısından bence zayıflama konusunda elinden gelen şekille organik beslenmeye çalış faydasini görürsün iki öğün sart en az 5 saat öğünler arası omega 3 iç 8 den sonra birşey yeme meyve yok var gibi birsey sadece sabah zaten menü seklini biliyorsun zamanla da iyice oturur
börek daha erken yemiş olsaydın sanki bu menüde çok etkilemezdi
hayirli olsun canim gule gule otur tasinma sebebiniz neydi
benimde balkonda havalar çok soğuk zaten tamirde bir olamadı içeri alacagim
canim kahvaltiyi Çok erken yapıyorsun bu büyük avantaj menü güzel
canım karatayda 4 - 5 kayısı içine kaymak ve tarçın bu tatli ihtiyacini firenler birde çubuk tarçın çayına atarsan kan şekeri ni dengeler
B 12 eksikliği de unutkanlık yapar demir d vitamini b12 omega hatta ilk doping şeklinde yapılması tavsiye ediliyor
Afiyet olsun kizlar menüler güzel
Ooo çok güzel bilgi oldu bu. O zaman gelsin fıstıklar. Ben badem kahve ıcıp gıdıyodum spora değiştireyim o zaman biraz.Abla totom yeni yer gördü şimdi oturdum kahve ve 9takim keyfi yapıyorum
Vay vay ben cok severim etkinlik sonrasi kahveler çaylar yemekler kuzenler dedikodular
Hadi gozun aydin dileğim ağız tadıyla otur
Ben gebeliği ovu testi ile öğrendim onun dışında işime yaramadı beni daha bi strese sokmuştu
Abla bi git gorun diyecegimde ikizler koca elif nefes kendine vakit kalmıyor mu ki diye dusundum şuan
O cok kötü işte en zor zamanlar beyin düşünmeyi bırakıp kontrolsüzce yiyor kendimden biliyorum ama sen halledersin yarin bi bismillah de
Yok artik abla koylerdede inekler öyle merada gezmiyir valla çoğu yerde ahırın içinde taze ot bi yere kadar aynı yem ve besi yemi veriliyor sehirdekiyle mandiradan aldigin sütle etle başla sen
Tavukta bio dan al bi dene 10dk pisiyirsa organik değildir organik 30dk yı buluyor en az yaşlı tavuklar organikse 40-50dk da pişer
Yumurtada kucuk yumurtaları tercih et yumurtanın boyutu buyudukve besin değeri duser buyuk yumurtayı yaşlı tavuk yapar ee yaşlanmış bir tavukta yeterli vit min saglayamiyor menepoza giriyor bi nevi
Vitamin konusunda dagyolu bilgi vermiş ben kullanmadım hiç onun dışında fıstığı 7tane spor öncesi 1cb sütle spor sonrasında yine 7tane 1cb sütle tüketirken sana faydası bile olur kas degil yağ yakarsin
Güzel menü
Menü güzel moralini bozma daha yeni başladık haftaya
Güzel menü
İşyerinde mecbur yiyordum pilavı keşke yemeseydin evdede diyecektir ama bu hafta zaten yemeyecekmissin
Akşam uc meyve artı erik çok bence 4meyve ediyor çünkü abla şekere dikkat
Yorum yok kuymak yediğin icin ajsam hafif tutmusdun ama aman dikkat turşular idem yapmasin
En iyisini yapmissin valla baştan tavrını koymussun
Afiyet olsun kamilem güzel menü
Evet canım sukur iyi gidiyor ezeli rakibine sahalara döndüğüne gorebu arada farkı kapatalim dedim
ay sessizlik buysa
Aynen rakibemEvet cnm ya valla bende güzel gaza geldım bu rakiplik olaylarında
tabikide yaptım canımYaaa yaptın mı bıde
dedim ya canım erken saatte yersen kaçamak olmaz onlarMeyve ve fıstık ama ceza kesmedı hılal bana
1.5 saat yürüyüş + 31 dkKaç oldu bgn senın dakıkalar ya yakalayamadım senı. Ben 1,5 saate kaldım
Mefkusum canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah tez zaman da sağlığına kavuşur. Hala hastanedemisiniz? Birden bire insanın başına neler geliyor Rabbim beterinden korusun.Kızlar tek tek alıntı yapamıyorum
Hepinize teşekkür ederim dualarınızı eksik etmeyin
Kamile biz geçen hafta hastaydıkya oğlumda hastalanmıştı
Ama onun baş ağrısı geçmedi 2.gün hastaneye götürdü babası
Orda 2 gün tedaviye rağmen kanında enfeksiyon değeri yükselince ve baş ağrısıda geçmeyince başka hastaneye gönderdiler Orda belinden su alındı böyle ortaya çıktı
Bunun biçok çeşidi ve sebebi olabiliyomuş
Irem nöbet yok cnm hiç kendini kaybetmedi sadece bazen yüksek ateşi oluyor bide şiddetli baş ağrısı
Tabi nerdeyse 1 haftadır dopru dürüst bişey yemiyor
Amin inşallah cnmMefkusum canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah tez zaman da sağlığına kavuşur. Hala hastanedemisiniz? Birden bire insanın başına neler geliyor Rabbim beterinden korusun.
altin bilgi 6ogun liste dışına çıkmamak galibaAyy herkese gelmiş geçmiş olsun. Babam iyi şükurler olsun yatıyor oturuyor nefes egzersızlerı derken daha da iyi olucak insallah.
aa neden acaba oyle oldu üzüldüm ya
iyi yapmışsın diyetisyene gitmek le altin bilgileri paylaşırsin artık benimle de, yarın senin verdiğin ayça kaya diyetine başlıyorum inşallah zayiflamaya son gaz devam baby.
Sabah kaçırdım canım onun icin ogle ve ara yapmadım akşamda balıktır zaten firinda onda sikinti yokyok dileğim kas ağrısı
sagol canim :)
kız daha sessiz buralar
kız havlu sarsaydin bari usutme bide ıslak sacla
Baharim bu diyetisyenin verdiği menumu afiyet olsun canım
Valla bilmiyorum elifim
Canım badem doğru ama illede fıstık diyorsan kaçamak yerine bu şekilde yaparsın bu fistiklar kavrulmuş muOoo çok güzel bilgi oldu bu. O zaman gelsin fıstıklar. Ben badem kahve ıcıp gıdıyodum spora değiştireyim o zaman biraz.
Kızlar tek tek alıntı yapamıyorum
Hepinize teşekkür ederim dualarınızı eksik etmeyin
Kamile biz geçen hafta hastaydıkya oğlumda hastalanmıştı
Ama onun baş ağrısı geçmedi 2.gün hastaneye götürdü babası
Orda 2 gün tedaviye rağmen kanında enfeksiyon değeri yükselince ve baş ağrısıda geçmeyince başka hastaneye gönderdiler Orda belinden su alındı böyle ortaya çıktı
Bunun biçok çeşidi ve sebebi olabiliyomuş
Irem nöbet yok cnm hiç kendini kaybetmedi sadece bazen yüksek ateşi oluyor bide şiddetli baş ağrısı
Tabi nerdeyse 1 haftadır dopru dürüst bişey yemiyor
refakatçi kalmaması kotuymus aklın kalıyordu inşallah tez zamanda atlatır Abla şifa versin RabbimAmin inşallah cnm
Burda refagat izin gece kalmaya izin vermiyolar cnm
Ben şu an hastanedeyim
Yine çok terledi üstünü tekrar değiştirip 1 saate kadar çıkarım heralde
Zaten gece hemşiresi arada kontrol ediyor
Ne kadar kalacağı belli değil
meyveye kesmez ceza benim arkadaşımMeyve ve fıstık ama ceza kesmedı hılal bana
regl denmi canım niye şiştinGünaydın kızlar
Kendimi davul gibi şişmiş hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?