- Konu Sahibi Handandandan
-
- #179.041
burda da var serum lar alıp deniyim bari kel kalıcam yoksa kestir sem eşim istemiyor yakışmaz diye ehh bakicaz bakalım.Burda saç beslenmesi için kür gibi tabletler oluyor. 1 ay kullanıyosun belki ordada vardır eczanelerde
Ben arada onlardan alıyorum
Son zaman benimde fazla dökülmeye başladı tekrar başlıcam
benimde ince telli sinir oluyorum bıktım bu saçlardan saçmi ektirsem napsam :) bide benim ki kısa saç sevmiyor yakismazmis saçım azmiş vs. Serum lardan alayım saç besleyici mefkusum kullanıyormus arada, bi deniyim bende sende dene olmadı.elif sorma o dert bendede var zaten ince telli dökülme olunca azıcık kaldı bende en yakın zamanda kısacık kestirecem kendine gelsin garibim
eksi olman güzel. Twbrik ederim canım.Geçen hafta 76.1
Bu hafta 75.9
Fark -200
Yüzde 0.26
Regl ile tartı gününün çakışması kötü oldu üzgünüm kızlar. Ama elimden gelen bir şey yok.
hayırlı cumalar
vuuhuuuu ponim harikasın.Geçen hafta 77.4
Bugün 75.1
Fark 2.3
hayırlısı canım***9.TAKIM 495. Etap***
CurukElma(64.7 /
ayulduzz (67/
MuallimeA (77,4 /
gingercookkie (76,1/
askrhpozitif(87,2 /
dagyolu(72.1/
Nilyyyaaannn (71.1 /
sahgull(69,4/69,1/0,3/0,43) kendi isteğiyle ayrıldı
60kiloyum(85/
9.takım ortalaması:
kızlarr çok özür dilerim ancak listeden çıkıyorum
iş yoğunluğu falan derken yeterince vakit ayıramıyorum kimseninde hakkını yemek istemem
herşey için teşekkürler
gene uğrarım vakit buldukça
akşam listemide alınca paylaşırım sizinle
herzaman takipte olucam
seviyorum sizlerii
Guzel Tebrikler cano.geçen hafta 67
bu hafta 66.5
yüzde 0.74
regl rağmen harika benim için
mazeretin var canım annecigi nasıl oldu.Hayırlı cumalar arkadaşlar iki gündür gelemiyorum kusura bakmayın telafi edeceğim ins geçmiş odevi menü paylaşımı da yapılacak ins
Ooo harikasın canım. Tebrikler.Geçen hafta 72.1
Bu hafta 70.4
Fark 1.7
Yüzde % 2.21
bi çözüm bulsaydin keşke wc sorununa moralini bozma toparlarsin haftaya.Günaydın kızlar. Bu hafta maalesef wc sorunu mahvetti beni. Nedense probiyotik içmeme rağmen duzelmedi. Hala tıkalıyim. Taş yedim sanki. Sanırım menülerim de kuru geldi. Gerçi salata falan da yedim ama anlamadim. Moralim bozuk o yüzden.
Cuma 85
Bugün 85.8
Fark +800 gr
öğlen oglusuma yaptım sucukta koydum içine oglum beğendi ufaklık ta beğendi bende begendim :) Sağol teyzesi tarif için.Mefkurem ablam kızıma diye yapmistimm yemedi cadı bide yaparken patatesin suyunu. Sıkarak yapınca bisey olmaz diye dusunmustum ama haklisin ne olursa olsun cumalar yicem böyle şeyleri
eliya kuzusu 1 patatesi rendeliyorsun suyunu sıkıyorsun sonra içine bir yumurta ve az biseyde kaşar koyup harmanliyorsun ve tekrar suyunu sıkıp tost makinasında pisiriyorsun
moralini bozma bide menülerini çok azaltma canım sonra niye veremiyorum diye daha çok demoralize olursun.Kilo bildirimi
Geçen hafta :87,2
Bu hafta:86,9
Fark:-300
Yüzde %0,34
Bu regl beni maf etti ya demoralize olmamak için büyük çaba veriyorum
Ooo yeeeee Tebrikler AyçamEski 71.1
Yeni 69.7
Fark 1.4
Hiloş um şeytanın vacagini kırdı galiba Tebrikler babyGeçen hafta 64.7
Bugün 64.3
Fark -400
%0.62
muhteşem süper on numara beş yıldız Tebrikler mefkusum.Bildirim yapıyorum efenim
Geçen hafta 83.9
Bugün 81.8
Fark 2.1
Yüzde %2.50
Rakibem beni geçtin
Tebrikler
tanistigimiza memnun oldumBuda sevgili tartım Eki Görüntüle 1922793
çarşamba perşembe yazmak istedin sanırım. Güzel menü aksam yokmu ama az beslenmeyelim lutfen sagliga dikjat. güzel detoksPerşembe
sabah
klasik karatay
Öğlen 3-4 gibi çeyrek ton balığı salata helva yok bu sefer
Bol su spor u hatırlayamadım.
Cuma seyda coşkunun detoksu
Sabah 2 yumurta
Ara 2 d.ananas
Öğlen bir yumurta
Ara 1 kase ananas
Su 2 lt Spor 30 dk koşu bandı
abla supersin maşallahBildirim yapıyorum efenim
Geçen hafta 83.9
Bugün 81.8
Fark 2.1
Yüzde %2.50
Rakibem beni geçtin
Tebrikler
İnşallah canım benim bu hafta daha dolu dolu menüler yapmaya gayret edicem bakalımHaftaya misli misli çıkar canım merak etme sen
canım bildiğim kadarıyla hedefe yakınken hedefi yukarı cekemiyorsun ama aşağıya cekebiliyorsun birde vermen gereken kilonun belli bi yüzdesi verdigindede mezun olabiliyordun yuzdeyi hatirlayamadinHedge Kilinc 396. Etapta 64 olarak guncellemisim Onur 67 ye revize edebilir miyiz by hafta?
Olduğu kadar boşverBu temizlik çocukla ne zaman kolaylaşıyor hanımlar ben bi yandan temizlik yapmakla cebellesiyorum kızım bu yandan beni iktiriyor , bezleri temizlik malzemelerine saldırıyor erisemeyecegi yerlere koyuyorum ama kokuları bile yeter ona hadi onu da geçtim dolapları bosaltiyor cildirmaya az kaldı tek uyurken yapsam yetiştiremem ki
Afiyet olsun canm benim kiz yemedi bi kaç gün sonra tekrar denicem bu hafta menüleri geçtiğimiz haftaya gore daha dolu dolu yapicam bu hafta pek bisey yemek istemedi nedenseburda da var serum lar alıp deniyim bari kel kalıcam yoksa kestir sem eşim istemiyor yakışmaz diye ehh bakicaz bakalım.
benimde ince telli sinir oluyorum bıktım bu saçlardan saçmi ektirsem napsam :) bide benim ki kısa saç sevmiyor yakismazmis saçım azmiş vs. Serum lardan alayım saç besleyici mefkusum kullanıyormus arada, bi deniyim bende sende dene olmadı.
eksi olman güzel. Twbrik ederim canım.
hayırlı cumalar
vuuhuuuu ponim harikasın.
hayırlısı canımMefkurem de demiş izne ayrıl belki dönmek istersin.
Guzel Tebrikler cano.
mazeretin var canım annecigi nasıl oldu.
Ooo harikasın canım. Tebrikler.
bi çözüm bulsaydin keşke wc sorununa moralini bozma toparlarsin haftaya.
öğlen oglusuma yaptım sucukta koydum içine oglum beğendi ufaklık ta beğendi bende begendim :) Sağol teyzesi tarif için.
moralini bozma bide menülerini çok azaltma canım sonra niye veremiyorum diye daha çok demoralize olursun.
Ooo yeeeee Tebrikler Ayçam
Hiloş um şeytanın vacagini kırdı galiba Tebrikler baby
muhteşem süper on numara beş yıldız Tebrikler mefkusum.
tanistigimiza memnun oldum
çarşamba perşembe yazmak istedin sanırım. Güzel menü aksam yokmu ama az beslenmeyelim lutfen sagliga dikjat. güzel detoks
C. Suyu kullanmıyorum canım ben hiç bir yerde ama diğerleri yetiyorda artıyor bıraktım zaten uyutayim öyle yapicamOlduğu kadar boşverbirde çocuğun olduğu ortamda çok deterjan kullanma canım kokusuz kullanmaya çalış yada o uyurken sil çünkü Ciğerler için zararlı solumasin o kokuyu. Ben uyurken camları açıp kullanıyorum deterjanlari özellikle c.suyu mazallah.
Güzelim öncelikle menülerini düzenle az yemeKilo bildirimi
Geçen hafta :87,2
Bu hafta:86,9
Fark:-300
Yüzde %0,34
Bu regl beni maf etti ya demoralize olmamak için büyük çaba veriyorum
ayçam hiç moralin bozulmasın daha ne olsun kuzum geçen haftada çok vermiştin robot değilki vücudumuzEski 71.1
Yeni 69.7
Fark 1.4
Sen niye kilo bildirimi yapmadın cnmRegl olunca etkiliyor mu benimde başladı da bugün
bence çok güzel gitmiş hilalimGeçen hafta 64.7
Bugün 64.3
Fark -400
%0.62
kız niye fazla gitmedi diyon daha ne olsun hadi böyle devamHayırlı cumalar canlar kahvaltıya misafirim var arkadaş geldi yemeden once tartıldim
Geçen hafta 74.6
Bu hafta 73.9
Fark -700
Sanirim regl etkisi fazla gitmedi. Buna şükür.
kiloyu hatırlıyamadım cnm ama çok verdiğin aklımdaAynı Kiloyum vermisim hic hatitrayamadim maşallah çok dikkatlisin Abla aslında dün gece iyi uyuyamadım yoksa yine biraz daha giderdi
valla bilmiyom cnm liste stresi artık bana iyimi geliyor kötümü bilemedimlisteye giriyorsun bu hafta dimi abla
Vayyyy o 75 ne güzel göz kırpıyor
Kızzz gizli gizli detoksmu yaptınPerşembe
sabah
klasik karatay
Sabah 2 yumurta
Ara 2 d.ananas
Öğlen bir yumurta
Ara 1 kase ananas
hedefe bu kadar yaklaşmışken bunalıma gircek zaman değil cnmBende daha fazla bekliyodum lakin karnabahardan sonra koptum ben. Çok sıkı bir hafta yapmam lazım ama çok gerginim misafirlerin önünü alamıyorum. İşten ayrıldım ya evdeyim sadece ayaklarımı uzatıp yatmak istiyorum bunalıma girdim. Bu hafta yarıştan uzak dursam daha iyi olcak sanırım ama haftaya rakibim olmaktan onur duyarım. Bi nefes alayım ardından senı nasılda güzel yenerim.
tmm cnmHedge Kilinc 396. Etapta 64 olarak guncellemisim Onur 67 ye revize edebilir miyiz by hafta?
Karar defterinde hedefe 2-3 kilo kala yukarı çekilmez yazıyor ayçanın 4.7 kilosu varcanım bildiğim kadarıyla hedefe yakınken hedefi yukarı cekemiyorsun ama aşağıya cekebiliyorsun birde vermen gereken kilonun belli bi yüzdesi verdigindede mezun olabiliyordun yuzdeyi hatirlayama
Haklisin abla bu hafta hem az yedim kasıtlı değildi midem almadı nedense hemde spora yüklendim bu hafta yeme konusunda daha dikkatli olucam tamam abla yazarizGüzelim öncelikle menülerini düzenle az yeme
Bide bu hafta baya spor yaptınya başlangıçta şişlik olabiliyor ayrıca ne güzel eksidesin haftaya daha fazla gider eminim
ayçam hiç moralin bozulmasın daha ne olsun kuzum geçen haftada çok vermiştin robot değilki vücudumuz
Sen niye kilo bildirimi yapmadın cnm
Bu bünyeye göre değişiyor kiminde fazla ödem oluyor
Suya ve tuza dikkat etmek lazım
bence çok güzel gitmiş hilalim
Hedefe yaklaştıkça normal olarak zorlaşıyor vermek.
kız niye fazla gitmedi diyon daha ne olsun hadi böyle devam
kiloyu hatırlıyamadım cnm ama çok verdiğin aklımda
valla bilmiyom cnm liste stresi artık bana iyimi geliyor kötümü bilemedim
Kızzz gizli gizli detoksmu yaptın
işe yaramış demekki
hedefe bu kadar yaklaşmışken bunalıma gircek zaman değil cnm
Tatlım lütfen kendini bi rahat bırak zaten çok güzel gidiyon daha ne olsun
Kendine haksızlık etme
tmm cnm
Hilal merve elif liste sizde kızlar
Ayçayada hedefini 67 ye revize ediyor diye yazıverin
ne kadar kala olduğunu bilmiyordum ablaKarar defterinde hedefe 2-3 kilo kala yukarı çekilmez yazıyor ayçanın 4.7 kilosu var
Olabilir diye düşündüm
Zaten kontrol edende yok o da başka bişey
menüler güzel tatlım afiyet olsunPerşembe
sabah
klasik karatay
Sabah 2 yumurta
Ara 2 d.ananas
Öğlen bir yumurta
Ara 1 kase ananas
kız daha nolsun boşu bosuna moralini bozuyosunHoş bulduk canım 6 şarı görmek hayalimde ama yinede sonuç çok mutlu etmedi benim Pazartesi'den bu yana hiç bişi değişmemiş
biraz daha büyüsün rahatlarsin canım. bak benimki 3.5 yaşında zorluk çıkarmaz aksine yardımda eder. yaptığın işlere onuda kat oyun gibi yapın hem onunda hoşuna gider :)Bu temizlik çocukla ne zaman kolaylaşıyor hanımlar ben bi yandan temizlik yapmakla cebellesiyorum kızım bu yandan beni iktiriyor , bezleri temizlik malzemelerine saldırıyor erisemeyecegi yerlere koyuyorum ama kokuları bile yeter ona hadi onu da geçtim dolapları bosaltiyor cildirmaya az kaldı tek uyurken yapsam yetiştiremem ki
Sağol elifimmburda da var serum lar alıp deniyim bari kel kalıcam yoksa kestir sem eşim istemiyor yakışmaz diye ehh bakicaz bakalım.
benimde ince telli sinir oluyorum bıktım bu saçlardan saçmi ektirsem napsam :) bide benim ki kısa saç sevmiyor yakismazmis saçım azmiş vs. Serum lardan alayım saç besleyici mefkusum kullanıyormus arada, bi deniyim bende sende dene olmadı.
eksi olman güzel. Twbrik ederim canım.
hayırlı cumalar
vuuhuuuu ponim harikasın.
hayırlısı canımMefkurem de demiş izne ayrıl belki dönmek istersin.
Guzel Tebrikler cano.
mazeretin var canım annecigi nasıl oldu.
Ooo harikasın canım. Tebrikler.
bi çözüm bulsaydin keşke wc sorununa moralini bozma toparlarsin haftaya.
öğlen oglusuma yaptım sucukta koydum içine oglum beğendi ufaklık ta beğendi bende begendim :) Sağol teyzesi tarif için.
moralini bozma bide menülerini çok azaltma canım sonra niye veremiyorum diye daha çok demoralize olursun.
Ooo yeeeee Tebrikler Ayçam
Hiloş um şeytanın vacagini kırdı galiba Tebrikler baby
muhteşem süper on numara beş yıldız Tebrikler mefkusum.
tanistigimiza memnun oldum
çarşamba perşembe yazmak istedin sanırım. Güzel menü aksam yokmu ama az beslenmeyelim lutfen sagliga dikjat. güzel detoks
Kolay gelsin kuzumİşler bendenizi bekler saygilar gençler.
Mervem bak benim bu haftaki menulerim daha doluydu daha çok eksi oldu :)Afiyet olsun canm benim kiz yemedi bi kaç gün sonra tekrar denicem bu hafta menüleri geçtiğimiz haftaya gore daha dolu dolu yapicam bu hafta pek bisey yemek istemedi nedense
Bugün spora tekrar baslicam abla ins bu hafta daha güzel eksi gelecekGüzelim öncelikle menülerini düzenle az yeme
Bide bu hafta baya spor yaptınya başlangıçta şişlik olabiliyor ayrıca ne güzel eksidesin haftaya daha fazla gider eminim
ayçam hiç moralin bozulmasın daha ne olsun kuzum geçen haftada çok vermiştin robot değilki vücudumuz
Sen niye kilo bildirimi yapmadın cnm
Bu bünyeye göre değişiyor kiminde fazla ödem oluyor
Suya ve tuza dikkat etmek lazım
bence çok güzel gitmiş hilalim
Hedefe yaklaştıkça normal olarak zorlaşıyor vermek.
kız niye fazla gitmedi diyon daha ne olsun hadi böyle devam
kiloyu hatırlıyamadım cnm ama çok verdiğin aklımda
valla bilmiyom cnm liste stresi artık bana iyimi geliyor kötümü bilemedim
Kızzz gizli gizli detoksmu yaptın
işe yaramış demekki
hedefe bu kadar yaklaşmışken bunalıma gircek zaman değil cnm
Tatlım lütfen kendini bi rahat bırak zaten çok güzel gidiyon daha ne olsun
Kendine haksızlık etme
tmm cnm
Hilal merve elif liste sizde kızlar
Ayçayada hedefini 67 ye revize ediyor diye yazıverin
Eline saglik canım***9.TAKIM 495. Etap***
CurukElma(64.7 /64,3/0,4/%0,62)
ayulduzz (67/66,5/0,5/0.74)
MuallimeA (77,4 /75,1/2,3/%2, 97)
gingercookkie (76,1/75,9/0,2/%0,26)
askrhpozitif(87,2 /86,9/0,3/%0,34)
dagyolu(72.1/70.4/1.7/2.21)
Nilyyyaaannn (71.1 /69.7/1.4/1.97)hedefini 67 olarak revize etmek istiyor
sahgull(69,4/69,1/0,3/0,43) kendi isteğiyle ayrıldı
60kiloyum(85/85,8/+0,8/%-0,94)
9.takım ortalaması:%0,955
tamam canım kolay gelsinKızlar listeyi bir kontrol edin benim cadı uyudu temizliğe devam edeyim
gayet güzel canım tebriklerYazmayı unutmuşum abla,:)
Geçen hafta 62 kg.
Bu hafta 61 kg.
Fark:1 kg .
% 1.61
Tebrikler canımKizlar gec kaldim ama -300
72,5
Ben bu hadta girmiyim listeyede haftaya iyi bi eksiyle gireyim
Mefkurem olurmu ablaaaa
bu kiloda süper bi eksi cnm tebrikler. Takıma hızlı bi giriş yaptın devamı gelsin inş.Yazmayı unutmuşum abla,:)
Geçen hafta 62 kg.
Bu hafta 61 kg.
Fark:1 kg .
% 1.61
ben kaçla çıktığını hatırlamıyom cnmKizlar gec kaldim ama -300
72,5
Ben bu hadta girmiyim listeyede haftaya iyi bi eksiyle gireyim
Mefkurem olurmu ablaaaa
Cok sukur hangi akkila cekmisim Ben 64 e hedefi bu boyla anlamadım ki. Zaten 64 olmam çok mümkün değil.Karar defterinde hedefe 2-3 kilo kala yukarı çekilmez yazıyor ayçanın 4.7 kilosu var
Olabilir diye düşündüm
Zaten kontrol edende yok o da başka bişey
Sağol ablacım aynen devam :))))bu kiloda süper bi eksi cnm tebrikler. Takıma hızlı bi giriş yaptın devamı gelsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?