- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #179.081
Menü kötü değil ama akşam bi yemek olsa dahamı iyi olurdu dedim. Toplamda fazla karbon olmuş sankiBugün menüsü
KAHVALTI(11:30)
1 yumurta
1 tane karışık tost(2 ince dilim kaşar ,5 dilim incecik ev yapımı sucuk , 1ekmek)
AKŞAM(16:50)
½ minik havuç
Yulaflı kuru meyveli ve kuruyemisli yoğurt(3 yk yulaf ezmesi, 4 kuru kayısı,2 hurma,6 çiğ badem,5 yk yoğurt)
Spor: henüz yok 45 dk plates dusunuyorum kızım izin verirse en kötü 30 dk kondisyon bisikleti yapicam
Su: henüz 1,5 lt oldu bitki çayi vs icemedim yatana icicem ekledikce yazarim
biraz üstüme alındım sanırımmefkusum 2 kilo 1.5 kilo verenleri görünce ezik hissediyorum kendimi sanırım :))
Öğleni geçiştşrmişin diğerleri güzelMenüm
Saat 8
1 tk corekotu yagi
Sirkeli su
(Furyaya katılım dedim)
Saat 10:30
1 yumurta
2 kk peynir
1 kaşık tulum peyniri
Domates tere maydanoz
3 dilim sucuk
1 tk tahin pekmez
1 dilim tam buğday
Saat 13
2 kaşık kadar patates tostu
Saat 17
4 kaşık ıspanak pirincli
Kereviz salatasi
1 kase yoğurt
Su henüz 1 litre
Spor Eki Görüntüle 1922912
tatlım lahana çor.daha önce denedinmi. Çünkü herkese yaramıyor. Ben eskiden 4 gün yaptım ve sonuç -0.5 hatta 4.gün +100 olmuşçabuk geçti 69 u görsem yeni yıla kadar tekrar çok güzel olur. Lahana çorbası diyi yapıcam mefkusum ne dersin sence yapayım mi. Biraz iğrenç ama
Afiyet olsun canım cım.
bende çok acıktığım için içmedim.zaten tartı için bekledim. Yarım saat sonra kahvaltı etmek gerekiyor. Menü güzel olmuş cnm ya ben bugün çörekotunu unuttum
Ohhh mis olmuş cnmArkadaşları yolcu ettim oglusumda yedi okula gitti yemeğim vardı biraz Akşamada salata ekledim yanına. aldım oglani parka gittik ben yürüdüm o oynadı miss gibi oldu.
Mefkusum yani sanırım 8 sene önce falan yapmıştım tiksiniyorum tiksine kaçamaksız 10 günde 7 kilo vermiştim. Cesaret edemiyorum pek tadı yüzünden yoksa ısveç falan mı yapsam.Menü kötü değil ama akşam bi yemek olsa dahamı iyi olurdu dedim. Toplamda fazla karbon olmuş sanki
Sabahda heralde 1 dil.ekmektir
biraz üstüme alındım sanırım
herkesin bünyesi farklı ya cnm onuda hesap etmek gerekiyor
Öğleni geçiştşrmişin diğerleri güzel
tatlım lahana çor.daha önce denedinmi. Çünkü herkese yaramıyor. Ben eskiden 4 gün yaptım ve sonuç -0.5 hatta 4.gün +100 olmuş
Berilde denedi onada yaramadı artı çıktı
bende çok acıktığım için içmedim.zaten tartı için bekledim. Yarım saat sonra kahvaltı etmek gerekiyor
Ohhh mis olmuş cnm
Güzelim niye illa bişey yapıcam diyosunMefkusum yani sanırım 8 sene önce falan yapmıştım tiksiniyorum tiksine kaçamaksız 10 günde 7 kilo vermiştim. Cesaret edemiyorum pek tadı yüzünden yoksa ısveç falan mı yapsam.
Arada lahana salatası yiyim ben. haklısın zaten zor veriyorum iyice boxmaya yim metomu :) hızlı ve çok vermek istiyorum kiskaniyo rum siziGüzelim niye illa bişey yapıcam diyosun
Metonu iyice yavaşlatacan
Biliyosun uzun süreli o tür diyetlerin sonrasında vermesi daha zor oluyor
Eğer lahana sana yarıyosa bu hafta 2-3 gün yap istersen
İnşallah en kisa zamanda hedefine ulaşırsın canım. Nasil bir liste verdi paylasicakmisin bizimle listeniSelam kızlarr
Diyetisyene gittim listemi aldım sabah bismillah diyip başlıyorum
Tam 71,7 kilo geldim
25,6 kilo yağ var vücudumda daha önce gittiğimde 19,4 kilo yağla bırakmısım diyetisyeni kendine neden bunu yaptın dedi utandım
İnşallah bu sefer hedefe ulaşmadan bırakmıycam
Sağolasın cnm inşallahİnşallah en kisa zamanda hedefine ulaşırsın canım. Nasil bir liste verdi paylasicakmisin bizimle listeni
Geçen hafta 77.4
Bugün 75.1
Fark 2.3
Kesinlikle öylegeçen hafta 67
bu hafta 66.5
yüzde 0.74
regl rağmen harika benim için
Cnm kendimi kötü hissediyorum gelemeyince ve stress oluyorum iyceregl olunca elden bisey gelmiyor canım yinede eksisin haftaya daha iyi gider inşallah
Süpersin cnm
canım benim bi sure seni tolere ederdik keşke hedefe ulaşmadan ayrilmasaydin zaman zaman hepimiz yoğun oluyoruz
Günaydın dileğim
Günaydın aycacim
supersin cnm
Tebrik ederimGeçen hafta 72.1
Bu hafta 70.4
Fark 1.7
Yüzde % 2.21
Ayça harikasın istikrar süperEski 71.1
Yeni 69.7
Fark 1.4
Regliye rağmen harikaHayırlı cumalar canlar kahvaltıya misafirim var arkadaş geldi yemeden once tartıldim
Geçen hafta 74.6
Bu hafta 73.9
Fark -700
Sanirim regl etkisi fazla gitmedi. Buna şükür.
Bildirim yapıyorum efenim
Geçen hafta 83.9
Bugün 81.8
Fark 2.1
Yüzde %2.50
Rakibem beni geçtin
Tebrikler
İnşallah çok çok güzel olur motivasyonun kilo verimin Sağol liste için.ama buralarda ol biyere gitme listeden çıktım
Senin adına sevindim cnmSelam kızlarr
Diyetisyene gittim listemi aldım sabah bismillah diyip başlıyorum
Tam 71,7 kilo geldim
25,6 kilo yağ var vücudumda daha önce gittiğimde 19,4 kilo yağla bırakmısım diyetisyeni kendine neden bunu yaptın dedi utandım
İnşallah bu sefer hedefe ulaşmadan bırakmıycam
Üyenin senede 2 sefer izin hakkı var cnmMefkurem ben izin hakkım yok diyer ayrıldı yazdım ama o yeni üyeydeydi demi düzelteyim
Yok her fırsatta burdayımİnşallah çok çok güzel olur motivasyonun kilo verimin Sağol liste için.ama buralarda ol biyere gitme listeden çıktımdeyipte
Yok 2 izin hakkım dolmamıştır çünkü ekimde yenileniyor diye biliyorumÜyenin senede 2 sefer izin hakkı var cnm
Beynim durdu şimdi Sen 2016 da listedemiydin 3.takımda
Değilse düzelt istersen
Ama listede olmasanda gelirsen yine memnun oluruz
Başarına eşlik etmek isteriz
2 izin hakkı 1 ocaktan itibaren geçerli cnmYok 2 izin hakkım dolmamıştır çünkü ekimde yenileniyor diye biliyorum
Ben yeni üye şeysiyle karıstırdım 2 ay dolmadan izne çıkamıyorlar ya bakalım itiraz gelirse ayrıldı yaparız
dönersen çok mutlu olurumİzne ayrıldı yaptım belki durumu toparlarsam dönerim
inşallah düzelir işler daha çok gelirsin buraya.Yok her fırsatta burdayım
Ben tamamen vakitsizlikten
İş yerinde ekstrem durumlar çıktı inşallah düzelirde bende normale dönerim
Guzel canim suyu arttir afiyet olsunSabah 08.30
1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek
2 zeytin
1kk peynir
0.5 salatalık
1 tane ceviziçi
1 domates
1 bardak çay
Öğle 12.30
Yeşil elma
Akşam 18.00
4 yk ıspanak yemeği
Bol salata
1 dilim ekmek
Spor : 40 dk yürüyüş
Su: 1.5 lt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?