- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #179.061
BennnnnRakip aranıyorrr
Kontrol ettim ablaKontrol ettiysen paylaş cnm
Renklendirmeye dikkat et
Düşünmem lazımBennnnn
Biliyosun tatlım kaybetmeyi asla hazmedemembu haftada beni yende göreyim
kuzum onlara hiç bakmadim ben listeye ekli olmayanları ekleyip ortalamayı buldum sonrada doğru temizliğeaskrhpozitif mervem dilegin yüzdesi yuvarlanmamis ve aysenin yüzdesi yanlıştı duzelttim tekrar hesaplayinca yüzde böyle çıkıyor canım
Allah yardımcın olsun canımmutfak lavabosu tıkandı hortumu değiştirmeden alamadan okula uğraşıyorum iki saattir yaptım şimdi ortalığı toplayım yemek yok misafir gelebilir iş çok yani
Ellerineze sağlık cnmListemiz gitti kızlar :)
hemen yüz verme bakBen kaçtım kızlar erdem gelecek telefonda konuştuk. geleyim bi konuşalım hem cçocuğu goreyim ozledim dedi. Bende tamam dedim. hem bi haline bakayım gidişatı nasıl
Ooo iş çokmuş kolay gelsin cnmmutfak lavabosu tıkandı hortumu değiştirmeden alamadan okula uğraşıyorum iki saattir yaptım şimdi ortalığı toplayım yemek yok misafir gelebilir iş çok yani
en azından artıda değilsin tatlımKizlar kilo bildirimim malesef cok ic acici degil ama buna da sukur -100 um yani 64.5
Gecmisi okuyayim bakayim siz neler yapmissiniz
mefkusum 2 kilo 1.5 kilo verenleri görünce ezik hissediyorum kendimi sanırım :)))))Güzelim öncelikle menülerini düzenle az yeme
Bide bu hafta baya spor yaptınya başlangıçta şişlik olabiliyor ayrıca ne güzel eksidesin haftaya daha fazla gider eminim
ayçam hiç moralin bozulmasın daha ne olsun kuzum geçen haftada çok vermiştin robot değilki vücudumuz
Sen niye kilo bildirimi yapmadın cnm
Bu bünyeye göre değişiyor kiminde fazla ödem oluyor
Suya ve tuza dikkat etmek lazım
bence çok güzel gitmiş hilalim
Hedefe yaklaştıkça normal olarak zorlaşıyor vermek.
kız niye fazla gitmedi diyon daha ne olsun hadi böyle devam
kiloyu hatırlıyamadım cnm ama çok verdiğin aklımda
valla bilmiyom cnm liste stresi artık bana iyimi geliyor kötümü bilemedim
Vayyyy o 75 ne güzel göz kırpıyor
Kızzz gizli gizli detoksmu yaptın
işe yaramış demekki
hedefe bu kadar yaklaşmışken bunalıma gircek zaman değil cnm
Tatlım lütfen kendini bi rahat bırak zaten çok güzel gidiyon daha ne olsun
Kendine haksızlık etme
tmm cnm
Hilal merve elif liste sizde kızlar
Ayçayada hedefini 67 ye revize ediyor diye yazıverin
emek verenlerin eline sağlık.Listemiz gitti kızlar :)
hemen yelkenleri indirmeBen kaçtım kızlar erdem gelecek telefonda konuştuk. geleyim bi konuşalım hem cçocuğu goreyim ozledim dedi. Bende tamam dedim. hem bi haline bakayım gidişatı nasıl
Ay ne fena ya Allah kolaylik versin.mutfak lavabosu tıkandı hortumu değiştirmeden alamadan okula uğraşıyorum iki saattir yaptım şimdi ortalığı toplayım yemek yok misafir gelebilir iş çok yani
çabuk geçti 69 u görsem yeni yıla kadar tekrar çok güzel olur. Lahana çorbası diyi yapıcam mefkusum ne dersin sence yapayım mi. Biraz iğrenç amaBeni tebrik edenlerede teşekkür ederim
Ayrıca bu hafta sözümüze sadık kalıp kaçamak yapmadığınız içinde Ayrıca teşekkürler
Kız poni korktunmu ne oldu
Bugün 9 aralık kaldı 22 gün
Bakın 1 hafta ne çabuk geçti
Afiyet olsun canım cım.Bugün menüsü
KAHVALTI(11:30)
1 yumurta
1 tane karışık tost(2 ince dilim kaşar ,5 dilim incecik ev yapımı sucuk , 1ekmek)
AKŞAM(16:50)
½ minik havuç
Yulaflı kuru meyveli ve kuruyemisli yoğurt(3 yk yulaf ezmesi, 4 kuru kayısı,2 hurma,6 çiğ badem,5 yk yoğurt)
Spor: henüz yok 45 dk plates dusunuyorum kızım izin verirse en kötü 30 dk kondisyon bisikleti yapicam
Su: henüz 1,5 lt oldu bitki çayi vs icemedim yatana icicem ekledikce yazarim
. Menü güzel olmuş cnm ya ben bugün çörekotunu unuttumMenüm
Saat 8
1 tk corekotu yagi
Sirkeli su
(Furyaya katılım dedim)
Saat 10:30
1 yumurta
2 kk peynir
1 kaşık tulum peyniri
Domates tere maydanoz
3 dilim sucuk
1 tk tahin pekmez
1 dilim tam buğday
Saat 13
2 kaşık kadar patates tostu
Saat 17
4 kaşık ıspanak pirincli
Kereviz salatasi
1 kase yoğurt
Su henüz 1 litre
Spor Eki Görüntüle 1922912
Yarın tam gaz devam corekotuna. Menü güzel olmuş cnm ya ben bugün çörekotunu unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?