Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

mutfak lavabosu tıkandı hortumu değiştirmeden alamadan okula uğraşıyorum iki saattir yaptım şimdi ortalığı toplayım yemek yok misafir gelebilir iş çok yani

Listemiz gitti kızlar :)
Ellerineze sağlık cnm
askrhpozitif
Ben kaçtım kızlar erdem gelecek telefonda konuştuk. geleyim bi konuşalım hem cçocuğu goreyim ozledim dedi. Bende tamam dedim. hem bi haline bakayım gidişatı nasıl
hemen yüz verme bak

mutfak lavabosu tıkandı hortumu değiştirmeden alamadan okula uğraşıyorum iki saattir yaptım şimdi ortalığı toplayım yemek yok misafir gelebilir iş çok yani
Ooo iş çokmuş kolay gelsin cnm
Kizlar kilo bildirimim malesef cok ic acici degil ama buna da sukur -100 um yani 64.5
Gecmisi okuyayim bakayim siz neler yapmissiniz
en azından artıda değilsin tatlım

Bugün menüsü
KAHVALTI(11:30)
1 yumurta
1 tane karışık tost(2 ince dilim kaşar ,5 dilim incecik ev yapımı sucuk , 1ekmek)

AKŞAM(16:50)
½ minik havuç
Yulaflı kuru meyveli ve kuruyemisli yoğurt(3 yk yulaf ezmesi, 4 kuru kayısı,2 hurma,6 çiğ badem,5 yk yoğurt)

Spor: henüz yok 45 dk plates dusunuyorum kızım izin verirse en kötü 30 dk kondisyon bisikleti yapicam

Su: henüz 1,5 lt oldu bitki çayi vs icemedim yatana icicem ekledikce yazarim

mefkusum 2 kilo 1.5 kilo verenleri görünce ezik hissediyorum kendimi sanırım :)))))

Listemiz gitti kızlar :)
emek verenlerin eline sağlık.

Ben kaçtım kızlar erdem gelecek telefonda konuştuk. geleyim bi konuşalım hem cçocuğu goreyim ozledim dedi. Bende tamam dedim. hem bi haline bakayım gidişatı nasıl
hemen yelkenleri indirme

Ay ne fena ya Allah kolaylik versin.

Menüm
Saat 8
1 tk corekotu yagi
Sirkeli su
(Furyaya katılım dedim )

Saat 10:30
1 yumurta
2 kk peynir
1 kaşık tulum peyniri
Domates tere maydanoz
3 dilim sucuk
1 tk tahin pekmez
1 dilim tam buğday

Saat 13
2 kaşık kadar patates tostu

Saat 17
4 kaşık ıspanak pirincli
Kereviz salatasi
1 kase yoğurt

Su henüz 1 litre
Spor

çabuk geçti 69 u görsem yeni yıla kadar tekrar çok güzel olur. Lahana çorbası diyi yapıcam mefkusum ne dersin sence yapayım mi. Biraz iğrenç ama

Afiyet olsun canım cım.

. Menü güzel olmuş cnm ya ben bugün çörekotunu unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…