- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #180.621
Afiyet olsun canım menun güzel.Menum
Sabah 9
kahve 3 kuru üzüm
Saat 11
omlet peynir yeşillik
Saat 15
Yeşil çay 2 ceviz 7 badem 3 erik
Saat 17
Karnıbahar kısırı yoğurt turp
3.lt su 50 dk koşu bandı
Ne zayıflaması kız 5 kilo almış adam :) birseyler istiyor yap pişir bana yazık değilmi diyorum sende 1 ayda 1 kilo verip 1 haftada 5 kilo alıyorsun diye dalga geçiyor bide. Göbek aldı başını gidiyor adamın. :)))Kız hani seninkide kilo verecekdi
Seninle dalga geçeceğine önce kendi göbeğini eritsinAfiyet olsun canım menun güzel.
Ne zayıflaması kız 5 kilo almış adam :) birseyler istiyor yap pişir bana yazık değilmi diyorum sende 1 ayda 1 kilo verip 1 haftada 5 kilo alıyorsun diye dalga geçiyor bide. Göbek aldı başını gidiyor adamın. :)))
Ooo neler diyorum başkası olsa zayıflamışti. Beni zengin gösteriyor karizmam artıyor falan diyo kızSeninle dalga geçeceğine önce kendi göbeğini eritsin
Sende ona laf et
Aaa hiç duymadım yenimiMefkurem mefkusum berlin de terör saldırısı olmuş noel üstü çok kalabalıklar girmeyin anacım. artık savaş yok terör saldırısı var çok acı verici bir durum.
Bizimki sandiwcle kapattı canım yarına sarma istiyorAy hadi cuma ya baya gider regl olduysan.
süper afiyet olsun canım.
Aynen inşallah kimse kötü emellerine kavusamiycak.
Afiyet eksi olsun mefkusum
Danone mi
Afiyet OLSUN Canım Gayet GÜZEL.
Afiyet olsun canım patates olmasaydı keşke
Teşekkürler bebeğim tarifler ve bilgiler için
benimki yemekten geldi gelirken tatlı almış ustunede çerez indiroyor mideye meyve faslına geçemedi henüz bide o fasıl var
Yine mı Allah bildiği gibi yapsın onlarıMefkurem mefkusum berlin de terör saldırısı olmuş noel üstü çok kalabalıklar girmeyin anacım. artık savaş yok terör saldırısı var çok acı verici bir durum.
kılıfı uydurmuş deseneOoo neler diyorum başkası olsa zayıflamışti. Beni zengin gösteriyor karizmam artıyor falan diyo kız
Evet mefkusum yeni noel pazarına girmiş tir la 9 ölü deniyorAaa hiç duymadım yenimi
Berlin bize uzakta benim kız bugün oraya gitti ama az önce konuştum
oo uydurmazmi kılıf bulmak onun işiBizimki sandiwcle kapattı canım yarına sarma istiyor
Yine mı Allah bildiği gibi yapsın onları
kılıfı uydurmuş desene
Şimdi baktım cnmEvet mefkusum yeni noel pazarına girmiş tir la 9 ölü deniyor
oo uydurmazmi kılıf bulmak onun işi
Bende mi sarma yapsam ki :) dayanması zor oluyor ama sarmaya yapmiyim boşver. Balık yapar benimki yarınBizimki sandiwcle kapattı canım yarına sarma istiyor
Yine mı Allah bildiği gibi yapsın onları
kılıfı uydurmuş desene
Avrupa ülkeleri bu ara bunu yaşar noel den dolayı sözde müslüman teröristler cana kıyıyor bunu dinin neresine sigdiriyor mercimek beyinliler.Şimdi baktım cnm
yapicam ben sanırım belki az bişey değil kinoa ile sararim tadımlık kendimeBende mi sarma yapsam ki :) dayanması zor oluyor ama sarmaya yapmiyim boşver. Balık yapar benimki yarın
Senin kız in haberi olmuşmu aman ya girmesin kalabaliklaraŞimdi baktım cnm
Kinoa da maşallah 54 lira kilosu almadı benim ki Bim e fln gelirse alırım artıkyapicam ben sanırım belki az bişey değil kinoa ile sararim tadımlık kendimespordan evden ve çocuktan fırsat bulursam daha erken dese akşam otururken sarardim da
canısı amaç müslümanligi kötülemek korku yaratmakAvrupa ülkeleri bu ara bunu yaşar noel den dolayı sözde müslüman teröristler cana kıyıyor bunu dinin neresine sigdiriyor mercimek beyinliler.
ben de geçen bimden aldım bir turlu yapamadım bu denicem inşallah nasıl olacak bilmiyorum ama merakta ediyorumKinoa da maşallah 54 lira kilosu almadı benim ki Bim e fln gelirse alırım artık
Öyle tabi ki.canısı amaç müslümanligi kötülemek korku yaratmak
kabak acayip bagirsaklarimi çalıştırdı bugün benimbence artık şişlik yapıcak besinlerden bu 3gün uzak duralım kabak, ıspanak, tavuk eti tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?