- Konu Sahibi Handandandan
-
- #180.641
Eltimin kızı orda evdelerdi onlarSenin kız in haberi olmuşmu aman ya girmesin kalabaliklara
Baya varmış yaaKinoa da maşallah 54 lira kilosu almadı benim ki Bim e fln gelirse alırım artık
Tamamdır abla dahada dikkat edicem.Gözünüz aydın cnm Allah analı babalı büyütsün
Paylaşım olarak idare ederizde cnm bu hafta önemli bi hafta
Hani sen yarış istiyodun
5.takımla yarıştayız aynı zamanda hedef 1.lik ve herkesin kilo bildirimi çok önemli liste için
afiyet olsun dileğim menü güzelmenumu gururla sunarım
9:30 bir dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
Biraz peynir
çeri domates
4 zeytin
2:00 1avuçtan az kuruyemiş
5:00 sütlü neskafe
7:00 salata yoğurt 1tabak bol soğanlı sarımsaklı tavuk yemeği
2,5lt su 4bardak bitki çayı
1 saat dışarda 1saat yürüş bandında yürüdüm
keşke turşu olmasaymis kuzum ama menü güzel afiyet olsun(11:00)
1 çörek otu yağı kapsülü
1 omega-3 kapsülü
(12:00)
5 kuru kayısı
(14:30)
kabaklı yumurtalı lor(2 minik kabak,3-4 yk lor,1 yumurta)
(19:00)
fit yogurt (6yk yoğurt,1 tk keten tohumu,½ elma rendesi, 2 YK yulaf ezmesi,1er ck kırmızı biber, kara biber,tarçın, zerdeçal)
1 minik biber turşusu (minik parmağım kadardı ve çok az tuzlu)
sıvı: 2 lt su , 2 kupa limonlu yeşil cay,1 maden suyu
SPOR: p90x /kenpo-X (50 dk)
Kayısının üzerine bol su içince yemek geç kaldı zaten geçte uyanmıştim
afiyet olsun canım güzel menüKizlar uykum geliyor uyuyakalmadan menumu yazayim
Sabah:08.00 bir has yum,6 yesil zeytin,1 kk prynir,4 ceviz,roka ve yesil cay.
Ogle:12.15 iki kasik kavurma(yagsiz denecek kadar az yag vardi kizlar)
Ara ogun bir elma.
Aksam:18.00 bir tabak brokoli haslama,bir kase yogurt.
2 litre su 30 dk yuruyus.
allah korusun dileğim yıllardır bitmediler bi türlüülkemiz üzerine oyunlar oynanıyor savaşa çekilmek isteniyor bol bol dua edelim kızlar zor zamanlardan geçiyoruz
hayırlı olsun aycacim allah anali babalı büyütsünEvet ablacım arkadasım Doğum yaptı. Kızımız oldu. Gelmeye calısıcam ama bu ara biraz zor. İdare edin beni bir kaç gün olur mu ablam. Bildirim 70
afiyet olsun ablam menü güzel_______19.ARALIK. PAZARTESİ _____
9.45 ___
Çörekotuyağı
Sirkeli su
T.kahvesi
10.30 __
1 kş.chia +1 bar süt +2 incir
14.45 __
1 tb Yoğurtlu brokoli
15.30 __
10 tane brezilya cevizi
18.30 __
Baharatlı yoğurt (1 er çk.zencefil zerdeçal tarçın)
Akşam işe gideceğim için kaçamak riski yok. Bu fırsatı değerlendirmek istedim.
Öncedende arada tek yoğurtla kapattığımda bana iyi geliyodu
Su 2.5 lt
Spor izin günüm
Bana fazla Spor yaramadığı için haftada 2 gün boş gün yapıcam
Salı çarşamba devam
fasulye şişlik yapmaz ins iremcim afiyet olsunSabah 8:30
1 yumurta. 2 kk peynir
Öğle
4 yk haşlanmış Kuru fasulye
4 yk taze fasulye
Ara 1/4 ayva
Akşam 2 köfte 1 avuç leblebi 1/4 atom marul
1 saat spor yapıldı.
patates olmasa daha güzel olurmus abla afiyet olsunsabah 08.40
1 yumurta
3 yk lor peyniri
domates
5 badem
1 tk şekersiz chialı meyve reçeli
öğlen 13.40
6 yk zeytinyağlı yerelması
1 küçük yulaf kepekli ekmek
75 gr sade quark
akşam 19.15
2 kk kadar haşlanmış et
1 küçük patates
150 mlt kefir
2,5 lt su
gün içinde 65 dk tempolu yürüyüş
az önce de 5 dk zumba ve ardından leslie 1 mil
1 kupa spordan önce, 1 kupa da şimdi yeşil çay
sagol mervem aklimda olsunEv yapımı detoks içecekleri
Çay
Günlük rutinin içinde yer alan çay doğal bir toksin atma içeceği. Ama her çay kilo vermede etkili olmuyor. Karahindiba, nane, zencefil ve yeşil çay kilo vermek için en etkili olan çaylar. Ama bunları günde 3 bardaktan fazla içmemek gerekiyor.
Tuzlu su kürü
Detoksa başlamadan önce tuzlu su kürü deneyerek vücudu temizlemenizde fayda var. Bir şişedeki suya biraz tuz koyun (midenizi bulandırmayacak kadar) ve tuz eriyene kadar karıştırın. Bu kürü evdeyken içmeye özen gösterin çünkü bazı bünyelerde ishal yapabiliyor.
Kızılcık suyu
Dışarıda bulunması zor olduğu için bunu evde, katı meyve sıkacağında yapmanızı öneriyoruz. Kızılcık suyu hem metabolizmayı güçlendiriyor hem de kilo verdiriyor. Üstelik alkol ve nikotinin vücuda bıraktığı zararlı etkiyi de siliyor.
Limon kürü
En etkili detoks içeceklerinden biri de limon kürüdür. Ünlülerin de çok kullandığı, cildi de temizleyen kür için iki yemek kaşığı limon suyu, 0,33 litre su, çok az acı kırmızı toz biber ve iki yemek kaşığı akçaağaç şurubunu karıştırıp gün içerisinde ara ara için..
Salatalık ve limon
Bir sürahi suyun içine, iyice yıkadıktan sonra salatalık ve limonu dilimleyin. Suyunuzu bu sürahiden içerek vücudunuzun temizlenmesine yardımcı olun..
Kırmızı Lahana suyu
Karaciğerleri temizlemek için lahana etkili bir temizleyicidir. Ve karaciğeriniz temiz olursa tüm vücudunuz temiz olur. Yarım kırmızı lahanayı, yarım havucu ve bir limonu (kabuklarını soyduktan sonra) ve eğer isterseniz salatalık ve biraz zencefili pürüzsüz olana kadar blender'dan geçirin.
Lahana suyu
Farklı bir detoks içeceği için beyaz lahanayı, soğanı, havucu ve aklınıza gelen diğer sebzeleri (ne kadar sebze olursa o kadar iyi olur)kaynatın, suyunu detoks için için..
Mix. Yeşil Detoks suyu tarifi
Yapılışı: Tüm malzemeler doğranır, blendırdan geçirilir bir sürahiye alınır. Bu detoks suyu gün içinde üç bardak içilerek tüketilir. Detoks diyeti ile birlikte uygulanması daha faydalıdır.
- 1 adet salatalık
- 1 adet limonun sıkılmış suyu
- 1 adet yeşil elma
- 2 kereviz sapı
- 1 demet maydanoz
- 1 ceviz büyüklüğünde taze zencefil
- 1 avuç taze ıspanak yaprağı
- 2 su bardağı kadar su
mix yeşil detoks suyu
Goji berry detoks suyu
Yapılışı: Bu malzemeleri blendırdan geçirdikten sonra taze olarak hemen tüketiyoruz.
- 1 su bardağı portakal suyu
- 5 küp kadar buz
- 1 su bardağı dolusu goji üzümü, kuru
- 2 olgun büyük muz
goji berry detoks suyu
Zencefilli limonlu detoks suyu
Yapılışı: Limonata bardağına oda sıcaklığındaki su koyup, içine limon suyunu ekliyoruz. Zencefili çok ince şekilde rendeliyoruz. Sonra taze olarak güne başlarken detoks suyu içiyoruz. Üç günlük detoks diyetine dahil edilebilir.
- Oda sıcaklığında su yaklaşık 50 ml
- Yarım limonun suyu
- 1.5 cm lik taze zencefil kökü
zencefilli limonlu detoks suyu
Yeşil mumbai detoks suyu:
Yapılışı: Bir blendır kullanarak tüm malzemeleri güzelce parçalayın. Pürüzsüz bir püre olana kadar karıştırın. İçine soğutulmuş portakal suyunu dökün. Bir iki buz küpü ekleyerek detoks suyunu için.
- 1.5 su bardağı ıspanak yaprağı ( sapsız, yumuşak yapraklar)
- 1.5 su bardağı taze portakal suyu, dolapta soğutulmuş
- 1 su bardağı dolusu küp küp doğranmış mango
- 1 yemek kaşığı doğranmış taze nane yaprakları
- 1 küçükçe ince kıyılmış kereviz (sapı değil kendisi)
- 2 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz yaprağı
yeşil mumbai detoks suyu
Kilo yakıcı detoks suyu:
Yapılışı: İlk olarak tüm malzemeleri yıkayıp, temizleyin. Sonra salatalığı soyup ince ince doğrayın. Limon kabuğunu da soyun. Bütün malzemeleri blendırdan geçirin. İçine istediğiniz kadar buz küpü koyduğunuz bir sürahiye koyun. Veya içine bir miktar soğuk su da ekleyebilirsiniz. Karışımı gün içinde iki defa taze olarak tüketin. Daha iyi sonuç için sabah kahvaltı öncesi, akşam yemeği öncesinde tüketebilirsiniz.
- 1 su bardağı ince doğranmış ıspanak veya pazı yaprağı
- 2 yeşil elma
- 2 küçük taze salatalık
- 1 limon
- 2 kereviz sapı, yapraksız
kilo yakıcı detoks suyu
Dörtlü tatil detoks suyu:
Yapılışı: Karpuzu çekirdeklerinden güzelce temizleyin, suyunu fazla harcamadan, göz kararı (bir litrelik sürahiyi yarılayacak kadar )küp küp doğrayın. Taze kokulu nane yapraklarını hafifçe parçalayın veya bütünde olur, aynı sürahiye ekleyin. Limonu kabuklarıyla birlikte ince ince doğrayın. Sürahiye ekleyin. Salatalığı da ince ince kabuklarıyla birlikte doğrayın sürahiye ekleyin. Keyif detoks suyu hazırdır. Akşamdan hazırlayıp dinlendirebilirsiniz. Gün içinde içerken buz eklersiniz. İki litrelik detoks suyu gün içinde üç dört kez öğün önceleri taze olarak tüketilebilir.
- 2 litre kadar su
- 1 güzel karpuz
- 1 salatalık
- 1 limon
- taze nane yaprakları
- buz küpleri
dörtlü tatil detoks suyu
Afiyet olsun aysecim turp sisirmezse sorun yok güzel menüMenum
Sabah 9
kahve 3 kuru üzüm
Saat 11
omlet peynir yeşillik
Saat 15
Yeşil çay 2 ceviz 7 badem 3 erik
Saat 17
Karnıbahar kısırı yoğurt turp
3.lt su 50 dk koşu bandı
iyi geceler elifimİyi geceler canlar leptin çalışsın yatayim da
Iyi geceler canimNeyse canlar benim cimcime uyudu bende hemen uyuyayım ne zaman ne yapacağı belli olmuyor sipamin
Iyi geceler ablamBende yeni yeni acıkmaya başladım
Neyseki birazdan işe gidecem
Tabi burda daha saat 22.20
Evde olsam zaten uyuyamıyacaktım daha çok acıkıcaktım
Sabaha gelsin eksilerrrr
Iyi geceler millet
sebze yeseydin yoğurdun yanında nasıl duracan sabaha kadar mefkuremBende yeni yeni acıkmaya başladım
Neyseki birazdan işe gidecem
Tabi burda daha saat 22.20
Evde olsam zaten uyuyamıyacaktım daha çok acıkıcaktım
Sabaha gelsin eksilerrrr
Iyi geceler millet
Ben de çocuk yok o yüzden kolay oluyor benim için.Hamile kalırsam diye o yüzden fazlaca zayıflamak istiyorum.Amacım bu :))ezoyla dileği çok kıskanıyorum bugün ya biri 59 kilo biri 38 beden ahh ah
Ben hem kilomu korumak hem de vücudumu şekillendirmek için istiyorum abla.Normalde bu kiloda kalırdım ama çocuk düşündüğümüz için biraz daha düşeyim dedim sonra kilo vermesi zor oluyor.Ama görüyon dimi o kilodayken bile nasıl azimliler
Çalış seninde olur kuzum :))
Günaydınlarrrr canımm Cuma gününü çok merak ediyorum bakmıyorum hiç o yüzden.GÜNAYDIN KIZLAR SON 3.GÜN İRADEMİZİ ENERJİMİZİ NE KADAR HIRSLI, İSTEDİĞİMİZ ZAMAN EN İYİSİNİ YAPABİLDİĞİMİZİ GÖSTEREBİLİCEĞİMİZ SON ÜÇ GÜN. SPOR YAPTIĞIMIZ İKİ GÜN OLSUN LÜTFEN, ÖDEM ATICI ÇAYLARI ŞİŞLİK YAPMIYACAK BESİNLERİ TÜKETMEYİ UNUTMAYALIM
heycan olsun boşver bakmaGünaydınlarrrr canımm Cuma gününü çok merak ediyorum bakmıyorum hiç o yüzden.
soğan kürü söküyomuş ama nasıl yapılır bilmiyorumRegl olamıyorum kızlar karnım acayip şişti ya
kaşarı görmüyorum gayet iyi afiyet olsun canım poniciğim benim için bu hafta 1kilo verirmisinGünaydın herkese
Günkü menüm
07.30
1 d ekmekle 1 kk kaşarlı tost
14.00
1 d ekmek
2 kk peynir
6 zeytin
Domates salatalık
18.00
60 gr döner
Salata
Ayran
Su 2 lt
Spor avmde 1 saat yürüyüş
geçmiş olsun canım dinlen iyceGünaydın kızlar gevmise gidip sonra menu yazayimdun cok hastaydimkolumu kaldira ak halim yoktu grle.edim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?