Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydın hanımlar sabah sabah uyanık eşimle kahve içiyoruz şimdi :) geri yatıcam ama geçte yattım başım ağrır sonra kıyamam kendime:)

Ayy bir turlu ekleyemedim kendimi daha oncede yapamamistin nasil ekliycem ya

Günaydınn

Bugun serbest gün ama hiç kaçamak yapasım yok
Okadar emek verdim niye yiyim ki

Sadece kendime öğlen kısır yapıcam biraz ondan yerim cnm istiyordu ne zamandır, bol yeşillikli yaparım onun dışında bişey yemiycem

İkimizin hedefi aynı bakalım kimler ulaşabilecek

27 ocak cuma günü HEDEFLERİ

MuallimeA---->73.8---->69.9
Mefkurem ----->79.3--->75
Eliya _ _ _ _ _ _ >72.4_ _>69
Askrhpozitif---->83------>77
dagyolu----------->69.6--->63
Nilyyynnnn----->69.7---->67
60kiloyum------->84.8---->81
ezo26-------------->59------->56
Nanekekik------->71.8---->68
Kkkmevsim----->72.8---->69,9
Deryanur--------->86.9---->81
Sahgull-------------> 68,5 -------> 64
Masal3487-------->63.5-------->60
Curukelma------->63.7----->60

deryanur_ nasılsın Can'ım iyi oldun mu?Sınav Nasıl geçti?
Canım uyuyakalmışım şimdi gördüm yazılanları her tarafım kırılıyo boğazım kötü evde dinlenicektim bugün ama akşam misafir varmış temizlik yapmam gerek

Şöyle bir durum oldu geçen sene anlatmak istiyorum belki bir fikir verebilirsiniz. Bir diyetisyene başladım oda beni Yedikule Surp Pirgic hastanesinde arkadaşı olan bir dahiliyeciye yönlendirdi. Bir tane değerim yüksek çıktı daha önce hiç çıkmamıştı. Beni şeker ilacına başlattı, o olmadan kilo vermemin çok zor olacağını ve şekeri önlemek için kilo vermem gerektiğini söyledi. Ama çok kötü midemi bulandırdığı ve yan etkileri çok olduğu için bıraktım bir süre sonra. Ayrıca orda yüksek çıkan testimi başka bir yerde yaptırdığımda normal çıktı. Oradaki doktorda şeker ilacına gerek olmadığını söyledi. Geçen yaz diyetisyenle 9 kilo verdiğimde bazı haftalarda düşük dozlarda midemi bulandırmıycak şekilde kullandım. Ondan beridir hiç kullanmıyorum. Birazda kilo vermem durur mu diye bundan korkuyorum.

MuallimeA---->73.8---->69.9
Mefkurem ----->79.3--->75
Eliya _ _ _ _ _ _ >72.4_ _>69
Askrhpozitif---->83------>77
dagyolu----------->69.6--->63
Nilyyynnnn----->69.7---->
60kiloyum------->84.8---->81
ezo26-------------->59------->56
Nanekekik------->71.8---->
Kkkmevsim----->72.8---->69,9
Deryanur--------->86.9---->81
Sahgull-------------> 68,5 -------> 64
Masal3487-------->63.5 -------->63
Curukelma------->63.7----->60

Insan bi süre kaçamak yapmayınca gerçekten öyle oluyor yemeye kıyamıyosun

Gülşahcım dün alınmış olabilirsin belki bana ama....
Paylaşılmış listeyi takımla konuşup bi karara varmadan herkes kafasına göre ekleme çıkarma yapamaz cnm. O zaman kaos olur
Arzu edilen bişey varsa vaktiyle söylenir ona göre ne yapılacağına karar verilir

Yani senlik bişey yok

Menüm
9.00
2 yk lor(yoğurdm ekşimişti kaynatıp lor yaptm nette yazıyodu çok hoşuma gitti)
1 domates
4 zeytin
1 d tbe

10.30
1 d çikolu doğum günü pastası (öğrtmn arkadaşn oğlu olan öğrencimindi d günü sınıfta kutlayınca bi de cuma olunca yedim)

15.30
1 parça çeçil peyniri
1 d tbe

18.00
1 b süt

Su.1.5
Spor yok yorucu ve yoğun bi gündü.

Kesin artıdayımdır tartılmıyorum o zyüdn bugün. menülerimi hafif tutup tekrar 73 olurm umarım ptesiye

Tatlım eğer vücudunda bi eksiklik varsa bunu normale çevirmek için kullandığın ilaç kilo aldırmaz aksine eksikliklerini dengeler

Şimdi kafana göre ilaç kullanma derim. Aradan baya geçmiş
Bence yine git bi testlerini yaptır bakalım son durum ne
Ona göre bi yol belirlersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…