Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Izgaradan miktarı fazla olsada bişi olmaz abla. Bence dışarda olmana rağmen kaçamaksız atlatmışsın tebrik ederim

Tebrikler canım sende güzel atlatmıssın

Hele sen misafirlere rağmen müthiş olmus menün

Menun guzel canim afiyet olsun

Günaydın Zühal memnun oldum. İsim vermemem mümkün mü? daha önce verdiğim bilgilerden dolayı dilim yandı bundan dolayı korkuyorum açıkçası 12 yıllık evliyim evlendiğim ilk sene doğum yaptım ondan kalma kiloları bit türlü tamamen veremedim hep verdiğimi tekrar aldım malesef 2 çocuğum var 31 yaşındayım.
Bu takımı tercih etme sebebim de senin mesajlarını gördüm 6 ayda 30 kilo vermişsin galiba benim de iyi bir örneğe ihtiyacım var aynı takımda olmak bana iyi gelecek inşallah
Kurallara uyarım sadece liste işinden bahsetmiştim o sorun olmaz umarım geri kalan herşey benim için tamam

güzel canim afiyet olsun

pek uyuşuğum bugün yemek yapmam lazım yapasım yok ütü yapmam lazım yapasım yok yatasım var sadece:)
yaayni sey bendede var bi ton is var gunlerdir bakisiyoz birbirimize bide regl yakin ondan hrryerim ağrıyor
cok abartılı bosey yok aslında tabi simit olmasa olurdu

Yum dileklerin i bende diliyorum ama ablam yinr can yaktilar yaaa bixde
Menüm
12.00
1 d tbe
1 parça çeçil peynri
1 domates
1 çk bal
2 yk kıymalı yunurta

19.30
1 kase mercimek
1 d tbe
1 mandalina

Su:1
Spor:alışveriş için dışarıdaydm 2 saat yürümüşümdür
Afiyet olsun
afiyet olsun güzel

afiyet olsun

guzel canım

pilav sarma neydecez

Hoşbulduk 31 yaşındayım canım evliyim 2 çocuğum var 104 kiloyum boyum 1.68 böyle:) Hedef 70 çok mu fazla:))
hoşgeldin cNim ben kamile 31 yaşındayım brnde yasitiz gecen sene burda 86 ile basladim 72ye kadar ibdim tekrat 76ile basladim ins 60i da gorecdz sende bizimle bol bol paylaşım paylaşım yapar tavsiyelere uyarsan eminim istediğin kiloya ulasirsin

Olsuncisds yok yahalleder vücut
afiyet olsun canım

Vayy bu takımda hiç 90 üstü biri yok en şişkonuz benim şeref duydum

Guzel bi pazar olsun diyecektim ki tv yi avana kadar yine bisürü can yakti kahrilasilar Rabbim bizi ulkemizi bu pisliklerden korusun
Menum
Sabah 10:00
1d ekmek
1yumurta
1biber 1yk tulum peynir
7zeytin

Ogle14:00
6yk lahana yemwgi icinde cok az bulgur vardi
Salata yogurt

Aksam18:00
4yk kiymali yumurta salata yogurt

Buraya kadar iyiydide
20:00
5kuru siysh üzüm
1b h.misir
1elma
Dayimlara gittik cocuklarla ne yazikki asiri israrla yedim ama sekerpare kestane vb bi suru sey yemefim

Su galib 4lt olfu sürekli ictim durdum icim.yandi
Spor 2mil lesli 5dk jillian daja fazla yapamadim kaldiramadim kendimi

Hoşbulduk canım ne güzel kilo vermişsin 7-8 aya kadar bende 70 kg olmak istiyorum sen de 1 aya kalmaz 69 olursun İnşallah tavsiyeler e açığım hatta çok mutlu olurum :)

Selam kizlar
Kacak kaptan geldi
Yilin ilk günü herse güzel baslasin öylede gitsin tüm yil
Bitmeyen bahanelerim sayesinde 50 Kilo alan kadinim ama bitti bugun yeni bir gün ve bizim gunumuz
Cok degil hanimlar nisanda citircigim

Ne oldu ya
Ben hastanedeyim hic birsey seyredemiyom

Var bennnnn
64 ten 116 ya cikmayi basarabilen hatunum
Sen kimsin kimlerdensin bir tanisalim
Seni Allah gönderdi mi desem ne desem Moralim yerlerdeydi herkes 90 altı burda şuan kaç kilosun kaptanım?

Bende 31 yaşında 2 çocuk annesi 104 kilo bir şişkoyum ev hanımıyım mutluluğu yemekte sananlardanım dolayısıyla 12 yıldır şişman olarak yaşamaktayım ve buna bir son vermek üzere aranıza katıldım kabul ederseniz hedefim 6 ay sonra 70 Kg olmak

Kiz manyakmisin Kilo Bu veririz ne Moral bozuyon
Sende sabir irade varmi onu Soyle gerisini hallettik say sekercim
Kiloya gelince 110 küsürde 64 e zayifladim sonra cokkkk guzelim be ya diye depresyona girdim 116 ile geldim kürkcü dukkanina simdi 90+ lardayim ama gidecek emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…