- Konu Sahibi Handandandan
-
- #182.781
Kiz manyakmisin Kilo Bu veririz ne Moral bozuyon
Sende sabir irade varmi onu Soyle gerisini hallettik say sekercim
Kiloya gelince 110 küsürde 64 e zayifladim sonra cokkkk guzelim be ya diye depresyona girdim 116 ile geldim kürkcü dukkanina simdi 90+ lardayim ama gidecek emin ol
hoşgeldin canım. ben fulya.Hoşbulduk 31 yaşındayım canım evliyim 2 çocuğum var 104 kiloyum boyum 1.68 böyle:) Hedef 70 çok mu fazla:))
amin inşallahSelam kizlar
Kacak kaptan geldi
Yilin ilk günü herse güzel baslasin öylede gitsin tüm yil
Bitmeyen bahanelerim sayesinde 50 Kilo alan kadinim ama bitti bugun yeni bir gün ve bizim gunumuz
Cok degil hanimlar nisanda citircigim
olsun canım gün içinde halledersinKızlar bugün kahvaltıyı biraz abartılı sanırım ay şuan zamanı geri almak isterdim ya :-(
Benim minik hasta canim
Yinemi ya kahrolasicalar mutlu bir gune uyanmak haram oldu
Öyle yapicam artık canım geçmişi geri alamam bugün spor ve akşamlar telafi edicem artikhoşgeldin canım. ben fulya.
amin inşallahhoşgeldin. ufaklık nasıl oldu?
olsun canım gün içinde halledersin
hoşgeldin canım. ben fulya.
amin inşallahhoşgeldin. ufaklık nasıl oldu?
olsun canım gün içinde halledersin
Çok değil tekrar hg din ablam 103le başladı şuan 79 halada veriyor neden imkansız olsun kiHoşbulduk 31 yaşındayım canım evliyim 2 çocuğum var 104 kiloyum boyum 1.68 böyle:) Hedef 70 çok mu fazla:))
Hele sen misafirlere rağmen müthiş olmus menün
Aynı durumdayizGünaydın kizlar yilin ilk gününde uyuyacanizmi hos diyene bak dimi onfa kalktım benom çocukları kimyami bozdi ben erken yatip erken kallmayi seviyorum yaaa bu şekilde gun boyu agir hissediyorum kendimi
Bı işim uydur bari biz hep isimle hitap ediyoruzGünaydın Zühal memnun oldum. İsim vermemem mümkün mü? daha önce verdiğim bilgilerden dolayı dilim yandı bundan dolayı korkuyorum açıkçası 12 yıllık evliyim evlendiğim ilk sene doğum yaptım ondan kalma kiloları bit türlü tamamen veremedim hep verdiğimi tekrar aldım malesef 2 çocuğum var 31 yaşındayım.
Bu takımı tercih etme sebebim de senin mesajlarını gördüm 6 ayda 30 kilo vermişsin galiba benim de iyi bir örneğe ihtiyacım var aynı takımda olmak bana iyi gelecek inşallah
Kurallara uyarım sadece liste işinden bahsetmiştim o sorun olmaz umarım geri kalan herşey benim için tamam
Selam kizlar
Kacak kaptan geldi
Bitmeyen bahanelerim sayesinde 50 Kilo alan kadinim ama bitti bugun yeni bir gün ve bizim gunumuz
hoşgeldin kaptanımız minnak kuzucuk nasıl neden hala hastanedesinizNe oldu ya
Ben hastanedeyim hic birsey seyredemiyom
Çok değil tekrar hg din ablam 103le başladı şuan 79 halada veriyor neden imkansız olsun ki
Aynı durumdayiz
Bı işim uydur bari biz hep isimle hitap ediyoruz
hoşgeldin kaptanımız minnak kuzucuk nasıl neden hala hastanedesinizİstanbul un en ünlü gece kulübünü taradilar 39 ölü var şuan
Günaydın Zühal memnun oldum. İsim vermemem mümkün mü? daha önce verdiğim bilgilerden dolayı dilim yandı bundan dolayı korkuyorum açıkçası 12 yıllık evliyim evlendiğim ilk sene doğum yaptım ondan kalma kiloları bit türlü tamamen veremedim hep verdiğimi tekrar aldım malesef 2 çocuğum var 31 yaşındayım.
Bu takımı tercih etme sebebim de senin mesajlarını gördüm 6 ayda 30 kilo vermişsin galiba benim de iyi bir örneğe ihtiyacım var aynı takımda olmak bana iyi gelecek inşallah
Kurallara uyarım sadece liste işinden bahsetmiştim o sorun olmaz umarım geri kalan herşey benim için tamam
Birisine örnek olabildiysem ne mutlu bana tatlım
oooo güzelim çoğumuz kaç kilolardan düştükVayy bu takımda hiç 90 üstü biri yok en şişkonuz benim şeref duydum
Birisine örnek olabildiysem ne mutlu bana tatlım
Kuralları kabul edip uyarım dediğine göre sorun yok cnm
Liste paylaşma işini görevli arkadaşlar yapıyor herkesin yapmasına gerek yok
Sen vaktinde bildirimlerini yap yeter
oooo güzelim çoğumuz kaç kilolardan düştük
Bende takıma ilk başladığımda 113.5 kiloyla en fazla bendim
Muskam daha önce bi takımda yarıştınmı hiçTamam gönül diyelim o zaman ben isimleri akılda tutabilir miyim çok emin değilim ama senin ismin nedir?
Geriye sadece kilo vermek kalıyor güzellikÖrnek oldun tabiki belliki olmaya da devam .. Bildirimler kurallar konusunda sıkıntı olmaz çok kararlıyım gereken neyse onu yapmaya hazırım
Ohhh be sonundaaaaSelam kizlar
Kacak kaptan geldi
Tanışamadık ben Deryanur tekrar hoşgeldiniz, yazdığınız şeyden ben oldukça korkuyorum çünkü herkesde bi kilolarını geri alma eğilimi var ve bende çok hızlı geri alabiliyorum,Kiz manyakmisin Kilo Bu veririz ne Moral bozuyon
Kiloya gelince 110 küsürde 64 e zayifladim sonra cokkkk guzelim be ya diye depresyona girdim 116 ile geldim kürkcü dukkanina simdi 90+ lardayim ama gidecek emin ol
Bahar cnmTamam gönül diyelim o zaman ben isimleri akılda tutabilir miyim çok emin değilim ama senin ismin nedir?
zencefil çayı yap içine limon ve bal kat iliyinca iç çok iyi gelirKızlar çok geç uyandım sabaha kadar oturmuştum çünkü o yüzden ancak girebildim menülerde pek kaçak birşeyler görmedim hepimiz tutmuşuz galiba kendimizi tebrikler o yüzden yeni bi yıl başladı bile, bi de ne kadar çayda içtiysem fayda etmedi boğazlarım çok şişti, doktora gitmeyede çok üşeniyorum pazar pazar
Seni Allah gönderdi mi desem ne desemMoralim yerlerdeydi herkes 90 altı burda şuan kaç kilosun kaptanım?
Bende 31 yaşında 2 çocuk annesi 104 kilo bir şişkoyumev hanımıyım mutluluğu yemekte sananlardanım dolayısıyla 12 yıldır şişman olarak yaşamaktayım ve buna bir son vermek üzere aranıza katıldım kabul ederseniz hedefim 6 ay sonra 70 Kg olmak
Kiz manyakmisin Kilo Bu veririz ne Moral bozuyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?