Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende irade var ama sabır yok o yüzden verdiğim hop diye geri döndü her defasında malesef ama yeni bir başlangıç yaptım bu sene bu kiloları def etmeye kararlıyım inşallah bende sana yaklaşmak için elimden geleni yapayım kaptanım birlikte kurtuluruz fazlalıklardan inşallah

Hoşbulduk 31 yaşındayım canım evliyim 2 çocuğum var 104 kiloyum boyum 1.68 böyle:) Hedef 70 çok mu fazla:))
hoşgeldin canım. ben fulya.

Selam kizlar
Kacak kaptan geldi
Yilin ilk günü herse güzel baslasin öylede gitsin tüm yil
Bitmeyen bahanelerim sayesinde 50 Kilo alan kadinim ama bitti bugun yeni bir gün ve bizim gunumuz
Cok degil hanimlar nisanda citircigim
amin inşallah hoşgeldin. ufaklık nasıl oldu?

Kızlar bugün kahvaltıyı biraz abartılı sanırım ay şuan zamanı geri almak isterdim ya :-(
olsun canım gün içinde halledersin

Hoşbulduk 31 yaşındayım canım evliyim 2 çocuğum var 104 kiloyum boyum 1.68 böyle:) Hedef 70 çok mu fazla:))
Çok değil tekrar hg din ablam 103le başladı şuan 79 halada veriyor neden imkansız olsun ki
Hele sen misafirlere rağmen müthiş olmus menün

Günaydın kizlar yilin ilk gününde uyuyacanizmi hos diyene bak dimi onfa kalktım benom çocukları kimyami bozdi ben erken yatip erken kallmayi seviyorum yaaa bu şekilde gun boyu agir hissediyorum kendimi
Aynı durumdayiz
Bı işim uydur bari biz hep isimle hitap ediyoruz
Selam kizlar
Kacak kaptan geldi
Bitmeyen bahanelerim sayesinde 50 Kilo alan kadinim ama bitti bugun yeni bir gün ve bizim gunumuz

Ne oldu ya
Ben hastanedeyim hic birsey seyredemiyom
hoşgeldin kaptanımız minnak kuzucuk nasıl neden hala hastanedesiniz İstanbul un en ünlü gece kulübünü taradilar 39 ölü var şuan

Tamam gönül diyelim o zaman ben isimleri akılda tutabilir miyim çok emin değilim ama senin ismin nedir?

Birisine örnek olabildiysem ne mutlu bana tatlım
Kuralları kabul edip uyarım dediğine göre sorun yok cnm

Liste paylaşma işini görevli arkadaşlar yapıyor herkesin yapmasına gerek yok

Sen vaktinde bildirimlerini yap yeter

Vayy bu takımda hiç 90 üstü biri yok en şişkonuz benim şeref duydum
oooo güzelim çoğumuz kaç kilolardan düştük

Bende takıma ilk başladığımda 113.5 kiloyla en fazla bendim

Örnek oldun tabiki belliki olmaya da devam .. Bildirimler kurallar konusunda sıkıntı olmaz çok kararlıyım gereken neyse onu yapmaya hazırım

Örnek oldun tabiki belliki olmaya da devam .. Bildirimler kurallar konusunda sıkıntı olmaz çok kararlıyım gereken neyse onu yapmaya hazırım
Geriye sadece kilo vermek kalıyor güzellik

2 hafta deneme sürende yeterli paylaşımın ve kilo vermen olursa listeye girersin

Ilk sayfada yazmıyor
Pazarteside takım içi bildirim günümüz

Selam kizlar
Kacak kaptan geldi
Ohhh be sonundaaaa

Tünaydın dicem ama zaten gün kötü haberle başlamış

N Nilyyyaaannn
Ayça etiketlerine bakmıyomusun cnm
Evesigün sana takım kurallarını hatırlatmıştım bi bak istersen

Ayrıca cuma öğlenden beri yoksun ve mazaret belirtmiyosun
Eksik cuma menünüde yazarmısın

Böyle devam ederse seninle bozuşacaz ona göre tatlıcım

@muskammm hoşgeldin tanışamadık bende daha çok yeniyim 1 hafta olmadı bile inşallah hepimiz bu kilolardan tez zamanda kurtuluruz, 9. takımı çok sevdim ben inş. sende seversin.

Tanışamadık ben Deryanur tekrar hoşgeldiniz, yazdığınız şeyden ben oldukça korkuyorum çünkü herkesde bi kilolarını geri alma eğilimi var ve bende çok hızlı geri alabiliyorum, Mefkurem de benzer şekilde kilo alarak dönmüş o kadar kilo verdikten sonra nasıl geri aldınız cevabı özelse sormadım sayın.

Kızlar çok geç uyandım sabaha kadar oturmuştum çünkü o yüzden ancak girebildim menülerde pek kaçak birşeyler görmedim hepimiz tutmuşuz galiba kendimizi tebrikler o yüzden yeni bi yıl başladı bile, bi de ne kadar çayda içtiysem fayda etmedi boğazlarım çok şişti, doktora gitmeyede çok üşeniyorum pazar pazar

Tamam gönül diyelim o zaman ben isimleri akılda tutabilir miyim çok emin değilim ama senin ismin nedir?
Bahar cnm
zencefil çayı yap içine limon ve bal kat iliyinca iç çok iyi gelir

Hoşgeldin cnm
Ben gülşah
Merak etme ilk hedefin 3 lü rakamlardan kurtulmak olsun

Hoşgeldin kaptanım
Geçmiş olsun tekrar nasıl oldu ufaklık iyidir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…