Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dunki menu en fazla 800 kalori

Cuma 69.6
Pazartesi 68.6
Fark -1
Tebrikler güzel canım
Nerde yaptırıyoruz onu ben de yaptırmak istiyorum yaptırmadım hiç daha
Diyetisyen yada yağ kas su ölçen cihazı olan spor salonu
Kızlar utanarak bildiriyorum artı bekliyordum da bu kadar beklemiyordum
Cuma günü 83
Pazartesi:84,5
Gel yamacına kahvaltı yaktı seni
Sadece ctesiden günahı diyebiliriz bide sporu gece yapıyorum gündüz sipam musade etmiyor onun sisligide vardır bir ihtimal
detoxlarada vücut alışıyor abla bende yarın yapacağım bakalım ne gidecek

Merhaba Hanımlar bir zayıflama hikayeside benim olsun istedim sizinle birlikte tabiki
Bu yoksa yalnız yürümek yetmiyor birbirimize destek olmalıyız Mefkurem bu arada bi arkadaşım da katılmak istiyor kabul görürmüyüz acaba

Yine de az bir artı abla yarına eksi bile olur bence

Tatlım önceden denedinmi patatesi
bazılarına yaramıyor çünkü

Bana önceden iyi geliyodu ama bu sefer çok mutsuz etti beni
Daha önce iyi gelmişti ablam
Merhaba kızlar. -100 gr.
Fulya süpersin
Valla yandım baharım :-(
hoşgeldin canım

Hoşgeldin tatlım
Takıma bi kendini tanıt sonra kaynaşırız

Bdn zühal 45 yaşında 3 çocuk 1 torun var 1 yaşında
Geçen sene 45 kilo verip 20 sini geri alınca yine dolanıyom buralarda :))

Yeni arkadaşın için tabiki gelebilir ama liste için söz veremem
Çünkü izinde arkadaşlarımız var şu anda aktif olup listeye gircek
Eğer o da senin gibi azimli ve kararlıysa düzenli paylaşım yaparsa ilk fırsatta listeyede girer
Yakında mezun üyelerimizde olacak

Kızlar bir saat yürüyüş yapildi sucuk gibi oldum hemen duşa gidicemEki Görüntüle 1933314
Ohhh maşallah cnm azmin daim olsun

Patatesi bayadır yapmamıştım cnm bende anlamadım
Ay bide dün akşam açlıktan mide ağrısı çektim boşu boşuna
boşuna olur mı abla ama hafta başı bu kadar kasmasaydin

Aramıza hoşgeldin kendinden bahseder misin 7.takimda biraz olay yaşamışsiniz daha önce yarıştın mı
Ben bahar 22 aylık bir oglum var şuan mecburi ev hanımıyim dana oğlum hala emiyor çünkü
Kızlar bir saat yürüyüş yapildi sucuk gibi oldum hemen duşa gidicemEki Görüntüle 1933314
Ooo koşu bandıyla aşk yaşıyoruz kaçta yurudun ben 60da terleyemedim dün ya bugün sauna eşofmanlarimi giyip çıkacağım tepesine
Huuu millet pazartesi sendromunamı girdiniz
Hadi bakalım yeni hafta yeni umutlar

Bakın ben artı olduğum halde umutluyum
Kimmiş umutsuz kimmiş sendromda gosterin bana 2017nin tüm enerjisi bende
CurukElma kız hilal nerelerdesin
Elifle beraber 2016 dan çıkamadınız heralde :))
Elif'in eltisi vardı dimi

Akşam büyük gün tatataaaa Mefkurem diyetisyen 6yk patates salatası yada turevine (8adet mercimek köfte = 8ykbsehriye salatası gibi)izin vermişti yemek yemeden gideceğim bunlardan birini yesem sorun olur mı çayla
Gün içinde çok hafif tuttum

Test yapmaya gerek kalmadı iyice arttı kanamam canım

104 benim geçen cuma ki kilom zaten en son geçen cuma tartılmıştım 900 gr fark var az sayılır aslında tamam canım 1 haftalık farkı yazarım

Ohh maşallah siz erken kalkmış yol almışsınız evladınızda sizin yolunuzdan gitmiş :) ne güzel bişey çocukla anne arası kuşak farkı yok gibi bişey olmuş
45 kiloyu burada mı verdiniz
Burası kürkçü dükkanı gibi zaten giden geri geliyor
Ben kendimi tanıtayım
İsmim yasemin 34 yaşındayım 13 yaşında ikizlerim artı 4 yaşında bir oğlum var ankaradayım 2 sene önce 88 kilo ile başladım diyete 70 kiloya kadar indim 7. Takım sayesinde aynura sizden iyi olmasın çok iyi bir kaptandı
Nitekim 81 kilo ile tekrar buradayım sizinle devam etmek istiyorum işkence halinde değil eğlenerek zevkle diyet yapmak istiyorum hepimizin emekleri zayi olsun inşallah
Arkadaşım benden daha azimlidir bu arada onun menüleri daha sıkıdır listeye girmek için acele etmiyoruz biz elimizden geleni yapalım sonuçta karar sizin

oşuna olur mı abla ama hafta başı bu kadar kasmasaydin
Valla dün artı 1 görünce erkenden önlemimi alayım dedimdi
Zaten bu 3 gün normal devam edecem gittiği kadar gitsin ne yapayım

Aramıza hoşgeldin kendinden bahseder misin 7.takimda biraz olay yaşamışsiniz daha önce yarıştın mı
Ben bahar 22 aylık bir oglum var şuan mecburi ev hanımıyim dana oğlum hala emiyor çünkü
Geçmişten bahsetmiyoruz geleceğe bakıyoruz fıstık

Elif'in eltisi vardı dimi
He Valla elti şöyle böyle dedi ama ayrılamadı heralde

Anacım sizin orda hiç sağlıklı bi salata yapılmazmı

Sen bilirsin cnm özellikle artıyken şişiren şeyler yemesen iyi olurdu

Test yapmaya gerek kalmadı iyice arttı kanamam canım

104 benim geçen cuma ki kilom zaten en son geçen cuma tartılmıştım 900 gr fark var az sayılır aslında tamam canım 1 haftalık farkı yazarım
2 gün için az olurmu tatlım daha ne olsun
Biz bazen o eksilere göbek atıyoruz :))

Hoşbuldum gelir gelmez sporun gözüme çarptı tebrikler Azminden ötürü
Sağol canım ama haftasonu nun ceremesini bu
İnşallah böyle olacak ablam
4,5 la başladım canım sonra 6 larda falan kostüm 5 dk yürüyüp 3 dk koşuyorum o şekilde yaptım ara ara nabzımi hızlandırdm

Hoşbuldum canım sorun yaşamadık sadece Yeni arayışlar içerisindeydim sizinle devam etmek istedim daha önce yarıştım 2 sene önce 7. Takımdaydım sizinde Doğum sonrası kalan kilolar sanırım
Ben oğlumda 11 kilo aldım emzirirken boşluk fazlasıyla dolmuştu 88 kiloyu görünce psikolojim altüst olmuştu Allah çıkardı burayı karşıma memuriyetten istifa edip 3 çocuklu şişko bir ev hanımı olmuştum neyse o dönemi atlattım şükür sizinle önümüzdeki güzel günlere bakalım kapanan defterlerden kitaplık yapacam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…