Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım sen yeni başladım diyetin ilk evresi havuç patates mısır bezelye hatta ilk bir ay bakliyat bile vermemişti doktor bana ee garnitürü içinde hepsi var ayrıca böyle zamanlarda yumurta kurtarıcıdır onunla herşeyi yapabilirsin en olmadı buzkuga köfte hazırlayıp at yada tavuk haşlama at
Gunaydin hanimlar,bugun niyetliyim ogleye dogru tartilayim,cumartesi +1.4 dum bakalim bugun nasil
Günaydın tatlim Allah kabul etsin
ara öğünler öğün gibi olmuş canım bilemedim ben bugün senin menüyü :)

1 lahmacun salata ayran yeterli olurdu fazla olmuş cnm
ama zamanla düzelicek

ahh rakibem oldumu şimdi
kek,börekk
hadiii toparlan daha sağlıklı şeyler tüket
yoksa yenicemm seniii

Günaydınnlaaarrr :) 58,9 olmuşum inşallah cumaya kadar o 9 u 0 yaparım..Fark -0,1 ama olsun 58 leri görmek de beni Mutlu etti.
sen den +10 fazlam var bende 68i görünce sevindim birazdaha vereyim gidip vücut analizi ins yaptıracağım bakalım ne kadar yağ kas kutlem var

Mefkurem @berilceee nasıl bildirim yapacağım bilmiyorum kabul ediniz :) 103.1 kg Dr a gideceğim şimdi hazırlanmam lazım görüşürüz kızlar
aramiza hoşgeldin canım bende bir cocuklu ev hanımıyim insallah gurupta ki motivasyon sendeki istek azim sayesinde en kısa zamanda kilolarina elveda dersin

Günaydınn herkese dünün yorgunluğu üzerine kızım gece sürekli uyandı kafam kazan gibi. iftardan önce tartılıcam
günaydın canım Allah kabul etsin tartıl tartıl bakalım eksi kaç gitmiş

Günaydın kızlar cuma:71.8
Ptesi:73
Fark:+1.2
Listeye girme farkı:+2 ama halledeceğiz sıkıntı yok düne göre -700gitmis şükür
günaydın canım arti çok az kalmış bu hafta bile listeye girebilirsin ama olmasada haftaya inş olur

canım Antep fıstığı 3 kalori toplam 3 -4 ceviz kalorisi ne tekabül ediyor wasanin bir dilim ide 40 kalori birazdan toplamini hesaplayıp yazayım dun acıkınca böyle yiyip gecistirdim menu hakkinda aciksasi benimde net fikrim yok ama cumaya gore-1gr gitmiş tabi + 300 diğer cumadan fazlalığım vardı

1 lahmacun salata ayran yeterli olurdu fazla olmuş cnm
ama zamanla düzelicek

ahh rakibem oldumu şimdi
kek,börekk
hadiii toparlan daha sağlıklı şeyler tüket
yoksa yenicemm seniii

Haklısın canım 1 lahmacunla tıkanacağım günlerde gelir inşallah :)

Hoşbulduk canım inşallah hepiniz çok cana yakınsınız ortam şahane umarım bende ki azimde daim olur ahirete kadar kurtulurum kilolarımdan. Yiyerek hiç mutlu olamadım şimdiye kadar madem faydası yok artık aklımı başıma alıp daha sağlıklı yaşamaya başlamam lazım.

Bugün öğleni yaptık yılbaşı dolayısıyla:) Ondan kendimi attım dışarı.Bir daha bu kadar olmaz gibi hava çok soğuk artık
İyi yapmissin tatlim
geçmiş olsun canım akşam olmamış sadece birde yemeklerin saatlerini yaz tatlim

Ay abla hiç sorma pazar günü eşim ise geç gitti annemlerde burda pazar günü keyif kahvaltısı gibi olunca uzadida uzadı yerken farketmedimde telefonun notlar kısmına yazarken ben ne yapmışım dedim ama bugünden sonra kaçamak yok fazla kaçırmak hiç yok
Bugün kekler börekler afiyet olsun
Hadi bakalım canm ben geç kalktığım için 3 öğün olmuyor erken kalkmam lazim
Kız hem eşim hem annemler buradaydı sorma ben De çok pişmanım ama bir daha yok yaparsam ağzıma vurun benim
Gunaydin hanimlar,bugun niyetliyim ogleye dogru tartilayim,cumartesi +1.4 dum bakalim bugun nasil
Allah kabul etsin canm
akşam olmamış canım

Günaydınnlaaarrr :) 58,9 olmuşum inşallah cumaya kadar o 9 u 0 yaparım..Fark -0,1 ama olsun 58 leri görmek de beni Mutlu etti.
Harikasın canım
Mefkurem @berilceee nasıl bildirim yapacağım bilmiyorum kabul ediniz :) 103.1 kg Dr a gideceğim şimdi hazırlanmam lazım görüşürüz kızlar
Hadi bakalım canım bol eksili olsun
Günaydınn herkese dünün yorgunluğu üzerine kızım gece sürekli uyandı kafam kazan gibi. iftardan önce tartılıcam
Allah kabul etsin canm
Artılari gondericez ins daha ben tartilmadim
Dunki menu en fazla 800 kalori

Cuma 69.6
Pazartesi 68.6
Fark -1
süpersin Ayşenur

tünaydın gece uyumadık sabahta uyanamadık :) kahvaltı yı dahs yeni hazırladım kızı doktora götürecem öğleden sonra merak ettim kim kılo vermiş bakıyım bi dedim
Dileğim kızına çok geçmiş olsun karnende hayırlı olsun fıstığım inşallah bizede nasip olur azmin hep bu şekilde devam etsin inşallah

Günaydın

Mutlu sağlıklı bol eksili bi haftamız olsun inşallah

sen bi başlada cnm ne kadar giderse gitsin

iyorum bugün pek güzel olmadı hastayım ve evde pek birşey kalmamış tekrar kusura bakmayın
Garnitür hazırdı çok mu kötü ol
Bence başlangıç için Çok kötü değil cnm
Ama ilerde ufak hatalar duraklamamıza sebep olabilir

Öğünlerinin arası Çok yakın olmuş cnm
Tabiki makarna olmamış

eksi olsun bizim olsun güzellik

bi test yapsaydın cnm için rahat olur

1 günde Çok güzel gitmiş cnm

Cuma günü bildirimine
Başlangıç kilonu
Cuma kilonu
Fark

Olarak yazıcaksın

Bu Cuma cumartesinin günahı heralde dimi fıstık
Yoksa dünkü menün güzeldi

Dunki menu en fazla 800 kalori

Cuma 69.6
Pazartesi 68.6
Fark -1
Haftaya güzel başlamışın cnm inş.katlanarak devam eder

Kızlar utanarak bildiriyorum artı bekliyordum da bu kadar beklemiyordum
Cuma günü 83
Pazartesi:84,5
Sende bendensin fıstık bizim bünyeler herşeye tepki veriyor heralde
Işi sıkı tutmamız lazım

Aynen ablam ya bir daha tövbe ama bugün haşlanmış patates yapicam ve bol spor su işimiz zor bu bunyelerle hiç bir kaçamağı afetmeyecek sanirim

Bana gelirsek
Dün +1 di
Patates beklediğim etkiyi yapmamış ben daha fazla bekliyodum sadece yarısı gitmiş

Cuma 79.3
Bugün 79.9
Fark +600

Kızlar bugün anladımki ben bu sefer çok zorlanıcam
Her diyet dönemi nasılki vücut daha zor veriyor...
Benim vücutta dedi heralde
Bu kadın yine kış günü beni yağlarımdan ayıracak, direndikçe direniyor
Önceden bi patates yaptığımda 1-2 kilo kesin giderdi
Cumadan beri tek hatam cumartesi akşamı biraz fazla et yemiş olmam

Aynen ablam ya bir daha tövbe ama bugün haşlanmış patates yapicam ve bol spor su işimiz zor bu bunyelerle hiç bir kaçamağı afetmeyecek sanirim
Tatlım önceden denedinmi patatesi
bazılarına yaramıyor çünkü

Bana önceden iyi geliyodu ama bu sefer çok mutsuz etti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…