- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #182.901
Günaydınn herkese dünün yorgunluğu üzerine kızım gece sürekli uyandı kafam kazan gibi. iftardan önce tartılıcam
Evet canım kızımdan dolayı 1 ay borcum var geçen yıldan. sana da çok geçmiş olsun inşaallah kötü birşey çıkmazGünaydın canım Allah kabul etsin kaza orucu mu tutuyorsun
Canım sen yeni başladım diyetin ilk evresi havuç patates mısır bezelye hatta ilk bir ay bakliyat bile vermemişti doktor bana ee garnitürü içinde hepsi var ayrıca böyle zamanlarda yumurta kurtarıcıdır onunla herşeyi yapabilirsin en olmadı buzkuga köfte hazırlayıp at yada tavuk haşlama atEn fazla bir 1 küçük patates yemişimdir tam olarak emin değilim, ekmek yemedim onun için. Garnitür ne yazıkki hazırdı
Su 2 L yi biraz geçti.
Menün güzelmiş afiyet olsun :)
Suyu 2 L yaptım teşekkürler.
Biliyorum bugün pek güzel olmadı hastayım ve evde pek birşey kalmamış tekrar kusura bakmayın
Garnitür hazırdı çok mu kötü olmuş ?
Günaydın tatlim Allah kabul etsinGunaydin hanimlar,bugun niyetliyim ogleye dogru tartilayim,cumartesi +1.4 dum bakalim bugun nasil
ara öğünler öğün gibi olmuş canım bilemedim ben bugün senin menüyü :)Kızlar dunki menümü yazacaktım oğlum u uyuturken yorgun düşüp yazamadım hemen yazıyorum yeni bir hafta herkese bol eksili ve sporlu bir hafta olmasını temenni ediyorum
Dünkü menüm
Sabah 9-10
1 kahve 35 Antep fıstığı 3 erik 1 wasa
12 -13.00
2 yumurtadan sebzeli omlet yeşillik salata turp 1 wasa
15 -17
2 wasa 40 gr yakın peynir domates yeşillik
18.00
3 kaşık makarna mantısı salata
2lt su spor malesef yok
1 lahmacun salata ayran yeterli olurdu fazla olmuş cnmBugün başladığı gibi enerjik bitmedi malesef ütü yaptım çekmeceleri düzenledim yemek yapmaya başlayacakken yerden birşey aldım ve kalkamadım kilitlendim nasıl acile gittim Allah biliyor iğne ve serumlarla biraz kendime gelebildim yarın beyin cerrahisine gitmem gerekiyor
Menüm kötü oldu biraz böyle düşünmemiştim ama neyse
Sabah
1.5 haşlanmış yumurta
1 kk süzme peynir
5 zeytin
1 çay k bal
2 d tb ekmeği
Öğle
1 tabak ıspanak yemeği
2 d tbe
Ara
1 armut
200 ml süt
Akşam
2 lahmacun
2 tavuk but
Salata
Ayran
Su 1.5
İyi geceler herkese.
Bugün misarlerim vardı yoruldum baya anca fırsat buldum.
Menüm
12.00
1 avuç kadar yufka ekmk
1 yymurta
Domates tere
1 kk peynir 2 zeytin
15.00
Yarım ayva
19.00
3 yk közlenmş biber patlıcnlı yoğurtlu meze
1 d kek
22.00
1 d ıspanaklı börek
Su 2
Spor yok
Bugün çok free takıldım sanki 55 kiloymuşum gibi.oruç tutacağım için yedm böreğide ki acıktıracak büyük ihtimal, yorgunlktn bişey hazırlamak istemedim. çocuklar çok yordu bugün nydi böyle ya
sen den +10 fazlam var bende 68i görünce sevindim birazdaha vereyim gidip vücut analizi ins yaptıracağım bakalım ne kadar yağ kas kutlem varGünaydınnlaaarrr :) 58,9 olmuşum inşallah cumaya kadar o 9 u 0 yaparım..Fark -0,1 ama olsun 58 leri görmek de beni Mutlu etti.
aramiza hoşgeldin canım bende bir cocuklu ev hanımıyim insallah gurupta ki motivasyon sendeki istek azim sayesinde en kısa zamanda kilolarina elveda dersinMefkurem @berilceee nasıl bildirim yapacağım bilmiyorum kabul ediniz :) 103.1 kg Dr a gideceğim şimdi hazırlanmam lazım görüşürüz kızlar
günaydın canım Allah kabul etsin tartıl tartıl bakalım eksi kaç gitmişGünaydınn herkese dünün yorgunluğu üzerine kızım gece sürekli uyandı kafam kazan gibi. iftardan önce tartılıcam
günaydın canım arti çok az kalmış bu hafta bile listeye girebilirsin ama olmasada haftaya inş olurGünaydın kızlar cuma:71.8
Ptesi:73
Fark:+1.2
Listeye girme farkı:+2 ama halledeceğiz sıkıntı yok düne göre -700gitmis şükür
canım Antep fıstığı 3 kalori toplam 3 -4 ceviz kalorisi ne tekabül ediyor wasanin bir dilim ide 40 kalori birazdan toplamini hesaplayıp yazayım dun acıkınca böyle yiyip gecistirdim menu hakkinda aciksasi benimde net fikrim yok ama cumaya gore-1gr gitmiş tabi + 300 diğer cumadan fazlalığım vardıCanım sen yeni başladım diyetin ilk evresi havuç patates mısır bezelye hatta ilk bir ay bakliyat bile vermemişti doktor bana ee garnitürü içinde hepsi var ayrıca böyle zamanlarda yumurta kurtarıcıdır onunla herşeyi yapabilirsin en olmadı buzkuga köfte hazırlayıp at yada tavuk haşlama at
Günaydın tatlim Allah kabul etsin
ara öğünler öğün gibi olmuş canım bilemedim ben bugün senin menüyü :)
kız baci sen onun kek börek yediğine kanma o öyle de kilo verir1 lahmacun salata ayran yeterli olurdu fazla olmuş cnm
ama zamanla düzelicek
ahh rakibem oldumu şimdi
kek,börekk
hadiii toparlan daha sağlıklı şeyler tüket
yoksa yenicemm seniii
1 lahmacun salata ayran yeterli olurdu fazla olmuş cnm
ama zamanla düzelicek
ahh rakibem oldumu şimdi
kek,börekk
hadiii toparlan daha sağlıklı şeyler tüket
yoksa yenicemm seniii
sen den +10 fazlam var bende 68i görünce sevindim birazdaha vereyim gidip vücut analizi ins yaptıracağım bakalım ne kadar yağ kas kutlem var
aramiza hoşgeldin canım bende bir cocuklu ev hanımıyim insallah gurupta ki motivasyon sendeki istek azim sayesinde en kısa zamanda kilolarina elveda dersin
günaydın canım Allah kabul etsin tartıl tartıl bakalım eksi kaç gitmiş
günaydın canım arti çok az kalmış bu hafta bile listeye girebilirsin ama olmasada haftaya inş olur
canım Antep fıstığı 3 kalori toplam 3 -4 ceviz kalorisi ne tekabül ediyor wasanin bir dilim ide 40 kalori birazdan toplamini hesaplayıp yazayım dun acıkınca böyle yiyip gecistirdim menu hakkinda aciksasi benimde net fikrim yok ama cumaya gore-1gr gitmiş tabi + 300 diğer cumadan fazlalığım vardı
Nerde yaptırıyoruz onu ben de yaptırmak istiyorum yaptırmadım hiç dahasen den +10 fazlam var bende 68i görünce sevindim birazdaha vereyim gidip vücut analizi ins yaptıracağım bakalım ne kadar yağ kas kutlem var
İyi yapmissin tatlimBugün öğleni yaptık yılbaşı dolayısıyla:) Ondan kendimi attım dışarı.Bir daha bu kadar olmaz gibi hava çok soğuk artık
geçmiş olsun canım akşam olmamış sadece birde yemeklerin saatlerini yaz tatlimBugün başladığı gibi enerjik bitmedi malesef ütü yaptım çekmeceleri düzenledim yemek yapmaya başlayacakken yerden birşey aldım ve kalkamadım kilitlendim nasıl acile gittim Allah biliyor iğne ve serumlarla biraz kendime gelebildim yarın beyin cerrahisine gitmem gerekiyor
Menüm kötü oldu biraz böyle düşünmemiştim ama neyse
Sabah
1.5 haşlanmış yumurta
1 kk süzme peynir
5 zeytin
1 çay k bal
2 d tb ekmeği
Öğle
1 tabak ıspanak yemeği
2 d tbe
Ara
1 armut
200 ml süt
Akşam
2 lahmacun
2 tavuk but
Salata
Ayran
Su 1.5
Ay abla hiç sorma pazar günü eşim ise geç gitti annemlerde burda pazar günü keyif kahvaltısı gibi olunca uzadida uzadı yerken farketmedimde telefonun notlar kısmına yazarken ben ne yapmışım dedim ama bugünden sonra kaçamak yok fazla kaçırmak hiç yokGenelde bugün herkes geç kalktığı için kahvaltı saatine yorum yapmıyorum
Kuruyemişleri adet olarak yazarsak daha iyi olur cnm
Menü güzel görünüyor
oğlandan kızamı geçti şimdide
Çok geçmiş olsun cnm
Harika spora güzel Menü eşlik etmiş tatlım :)
kahvaltını birazdaha çeşitlendirebilirsin cnm
Tavuğun yanında salata olsa daha iyiymiş
Garnitür derken?? Hazır paketlerdeki mısır bezelye karışımıysa iyi bi seçim değil
Hadi bakalım bismillah diyelim canikom
Genel olarak menü güzel
Diyetisyenin verdiği listeyimi uygulayacaksın
Kabah pizzada yapılacaklar listesine eklendi o zaman
Bi başla bakalım sonuç ne olacak
Bence yaparsan bu hafta bile mezun olabilirsin
bunun için fazla beklemicez güzellik
Insan zayıflayıp tekrar kilo alınca şişko olmayı kabullenemiyor zaten
Iyiki varsın bebeğim :)
sabah erken olduğu için öğlen biraz az geldi
Akşamda pizzanın yanına ayran yada yoğurt iyi giderdi heralde tatlım
Tarifide yazarsın artık
bence güzel cnm
ohhh maşallah
Inş.devamı gelsin cnm
Bi an kahvaltı hiç bitmeyecekmiş gibi geldi :))
Patatesler fazla olmuş
Akşam güzel cnm
Çok geçmiş olsun cnm
Bi kere banada olmuştu öyle
Dr yatırdı bacamı kolumu çevirip kütletti sonra geçti
Sinir sıkışması oluyor heralde
Başlangıç için menün kötü değil cnm
Sadece 1 lahmacun fazla olmuş
Bugün kekler börekler afiyet olsunİyi geceler herkese.
Bugün misarlerim vardı yoruldum baya anca fırsat buldum.
Menüm
12.00
1 avuç kadar yufka ekmk
1 yymurta
Domates tere
1 kk peynir 2 zeytin
15.00
Yarım ayva
19.00
3 yk közlenmş biber patlıcnlı yoğurtlu meze
1 d kek
22.00
1 d ıspanaklı börek
Su 2
Spor yok
Bugün çok free takıldım sanki 55 kiloymuşum gibi.oruç tutacağım için yedm böreğide ki acıktıracak büyük ihtimal, yorgunlktn bişey hazırlamak istemedim. çocuklar çok yordu bugün nydi böyle ya
Hadi bakalım canm ben geç kalktığım için 3 öğün olmuyor erken kalkmam lazimbende bu sıralar 3 den fazla yapmaya başladım bakalım nasil sonuç cikacak
maşallah bide spor dusunmussun bari canım dinlenebildin mi
Hosgeldin Beril kaptanim ayrılık uzun sürdü ins mezun olana kadar olmaz
aidin saidin kitabında organ temizliği için sebze meyve suları hep öneriyor
harika menu
bu kitabı ins bende okuyacağım tavsiye için sağol canım
Kız hem eşim hem annemler buradaydı sorma ben De çok pişmanım ama bir daha yok yaparsam ağzıma vurun benimKız nasıl bir sabah bu eşinin evde olduğu nasıl belli
İnşallah işe yarar abla
Bu hafta arınma abla sonra listelerine döneceğim salı günü patates detoxu yapacağı perşembe pro günü bu hafta listeye girmem gerek
geç saatte börek olmamış iki yumurta haslasaydin canım 5dk da
Allah kabul etsin canmGunaydin hanimlar,bugun niyetliyim ogleye dogru tartilayim,cumartesi +1.4 dum bakalim bugun nasil
akşam olmamış canımKızlar dunki menümü yazacaktım oğlum u uyuturken yorgun düşüp yazamadım hemen yazıyorum yeni bir hafta herkese bol eksili ve sporlu bir hafta olmasını temenni ediyorum
Dünkü menüm
Sabah 9-10
12 -13.00
15 -17
18.00
2lt su spor malesef yok
Harikasın canımGünaydınnlaaarrr :) 58,9 olmuşum inşallah cumaya kadar o 9 u 0 yaparım..Fark -0,1 ama olsun 58 leri görmek de beni Mutlu etti.
Hadi bakalım canım bol eksili olsunMefkurem @berilceee nasıl bildirim yapacağım bilmiyorum kabul ediniz :) 103.1 kg Dr a gideceğim şimdi hazırlanmam lazım görüşürüz kızlar
Allah kabul etsin canmGünaydınn herkese dünün yorgunluğu üzerine kızım gece sürekli uyandı kafam kazan gibi. iftardan önce tartılıcam
Artılari gondericez ins daha ben tartilmadimGünaydın kızlar cuma:71.8
süpersin AyşenurDunki menu en fazla 800 kalori
Cuma 69.6
Pazartesi 68.6
Fark -1
Dileğim kızına çok geçmiş olsun karnende hayırlı olsun fıstığım inşallah bizede nasip olur azmin hep bu şekilde devam etsin inşallahtünaydın gece uyumadık sabahta uyanamadık :) kahvaltı yı dahs yeni hazırladım kızı doktora götürecem öğleden sonra merak ettim kim kılo vermiş bakıyım bi dedim
sen bi başlada cnm ne kadar giderse gitsinİnş abla 3 kilo verebilir miyim bilmiyorum ama ben 1 kiloyada razıyım. Cidden kaçamak yapmadım uzun zamandır. Ama inatlaşıyoruz resmen kilolarla. Arkadaşlar kola içti ayranda yoktu bende yoğurttan yapmaya üşendim olsa güzel olurdu ama pizzanızda tadını tam alayım istedim :)
Bence başlangıç için Çok kötü değil cnmiyorum bugün pek güzel olmadı hastayım ve evde pek birşey kalmamış tekrar kusura bakmayın
Garnitür hazırdı çok mu kötü ol
Öğünlerinin arası Çok yakın olmuş cnmKızlar dunki menümü yazacaktım oğlum u uyuturken yorgun düşüp yazamadım hemen yazıyorum yeni bir hafta herkese bol eksili ve sporlu bir hafta olmasını temenni ediyorum
Dünkü menüm
Sabah 9-10
12 -13.00
15 -17
18.00
2lt su spor malesef yok
eksi olsun bizim olsun güzellikGünaydınnlaaarrr :) 58,9 olmuşum inşallah cumaya kadar o 9 u 0 yaparım..Fark -0,1 ama olsun 58 leri görmek de beni Mutlu etti.
bi test yapsaydın cnm için rahat olurBilmiyorum ki canım dün muayene eden dr sinir sıkışması olmuştur dedi bugün beyin cerrahı na gideceğim bakalım ne diyecek erken adet oldum bugün 3. Gün kesilmiş bilmiyorum ama içimde bir şüphe var hamilelik olabilir diye nasıl anlarım doğrusunu bilmiyorum
1 günde Çok güzel gitmiş cnmMefkurem @berilceee nasıl bildirim yapacağım bilmiyorum kabul ediniz :) 103.1 kg Dr a gideceğim şimdi hazırlanmam lazım görüşürüz kızlar
Bu Cuma cumartesinin günahı heralde dimi fıstıkGünaydın kızlar cuma:71.8
Haftaya güzel başlamışın cnm inş.katlanarak devam ederDunki menu en fazla 800 kalori
Cuma 69.6
Pazartesi 68.6
Fark -1
Sende bendensin fıstık bizim bünyeler herşeye tepki veriyor heraldeKızlar utanarak bildiriyorum artı bekliyordum da bu kadar beklemiyordum
Cuma günü 83
Pazartesi:84,5
Aynen ablam ya bir daha tövbe ama bugün haşlanmış patates yapicam ve bol spor su işimiz zor bu bunyelerle hiç bir kaçamağı afetmeyecek sanirimGünaydın
Mutlu sağlıklı bol eksili bi haftamız olsun inşallah
sen bi başlada cnm ne kadar giderse gitsin
Bence başlangıç için Çok kötü değil cnm
Ama ilerde ufak hatalar duraklamamıza sebep olabilir
Öğünlerinin arası Çok yakın olmuş cnm
Tabiki makarna olmamış
eksi olsun bizim olsun güzellik
bi test yapsaydın cnm için rahat olur
1 günde Çok güzel gitmiş cnm
Cuma günü bildirimine
Başlangıç kilonu
Cuma kilonu
Fark
Olarak yazıcaksın
Bu Cuma cumartesinin günahı heralde dimi fıstık
Yoksa dünkü menün güzeldi
Haftaya güzel başlamışın cnm inş.katlanarak devam eder
Sende bendensin fıstık bizim bünyeler herşeye tepki veriyor heralde
Işi sıkı tutmamız lazım
Tatlım önceden denedinmi patatesiAynen ablam ya bir daha tövbe ama bugün haşlanmış patates yapicam ve bol spor su işimiz zor bu bunyelerle hiç bir kaçamağı afetmeyecek sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?