Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bizim kızlar cana yakındır aynı duyguları paylaşıp aynı dertten muzdarip olunca her gelen ailemizin bi parçası oluveriyor

arkadaşım 13 yıllık evliyim 11 yaşında bir oğlum 7 yaşında bir kızım çok sevdiğim bir kocam yanında da eşantiyon kv var:)
33 yaşına şubatta giricem bende iki senedir eşimle birlikte Market işletiyordum kızım 1.sınıfa başlamadan hem onunla hem kendimle daha fazla ilgilenmek için işi bıraktım çokda memnunum valla ev kadınlığıdan çalışmak bekarken yada çocuk yokken keyifli..

İnşallah insan verdikçe bi mutlu oluyor zaten ama arada vücut direnci regl dönemi ödem su toplamalar oluyor napalım o zamanlar yılmayacağız inşallah
zaten artık diyet yapa yapa prosu olduk tartıda çıkan artı regldenmi ödemdenmi olduğunu bilince vücududa tanıyınca moral bozmadan yoluna devam ediyorsun regl bitince çıkan artının fazlasıyla eksi olacağınıda
Tabi bu dönem yiyip de regl bahane buluyorsan o başka :)
ben vücut direnci pek yaşamadım hızlı gitmiyor son zamanlarda ama eksiksiz diyetini yaparsan biraz daha fazla efor harcarsan hedefe yaklaştıkça, gitmeyen kilo yoktur bence

Hepimiz diyetisyen olduk zaten :)
Gerçekten çok doğru söyledin çalışmak bekarken birde çocuk yokken güzel eğlenceli
Yoksa çocukla kariyer yalan külliyen yalan
Kesin bir taraf eksik oluyor olan kadına oluyor yıpranmaktan başka bişey değil tabi eş faktörü çok önemli destek değil köstek olup karısını anası yerine koyup kendi çocuk gibi davranınca daha beter bu yazdığım tanıdık benim eşim çünkü öyleydi çocuklarla çalışmamı hiç istemedi çünkü

Selam kızlar geç kaldım geçmiş yapmadan hemen detoks sonuçlarını yazayım bgn 2 kere wc ye gittim söylenmesi ayıp bağırsaklarım çok aktif. Adam gb bişi yemememe rağmen. 3 kere kocaman bardak detoks suyu içtim su içerken çok zorlandım cunku hiç susuzluk cekmiyosun

Menü

Sabah 9.00
Yeşil meyve suyu

Öğlen 14.00
Yeşil meyvesuyu

Akşam 17.00
Kırmızı meyve suyu

Spor: şimdi gidiyorum 45 dk cardiyo
Sıvı 1.5 lt su

Yeşil meyvesuyu: 3 yaprak pazı limon 1 küçük yeşil elma maydonoz çeyrek armut

Kırmızı meyvesuyu: kırmızı turp kırmızı havuç ıspnak kırmızı elma

Tatları çok güzeldi. Acıkmadım. En güzelidir istediğin kadar yiyip içebilmek

bak ben merak ettim şimdi tartı ne dedi bugün mefkurem
Biliyon benim tartı gıcık küstüm ben ona

bende mi girecem ozaman ödülde olacakmı browni ödülü olsun canım çekti :)
kilo vermek istiyosan girersin bebeğim
Eğer niyetin sabit kalmaksa girme
Sonra temel reisdeki safinaza dönmeyesin :))

sen bulur giyersin kendine yakışanı
sizlerden de fikir alırım
Haftaya 1-2kilo daha gider belki

niye yakışmasın genç kaynanasın sen. bayılırım brn fıkır fıkır kaynanamı görümce mi belli olmayan kvlere:)
Ay valla torun bile oldu ama ben kendimi ne kaynana nede babaanne gibi hissetmiyorum

Daha kirpik taktıracam :)))

kız ne çabuk iadeyi ziyaret oluyor daha yeni gittiydin

Aman dur Allah korusun ahı falan tutar :))

Geçmiş geçmişde kaldı sen bugüne bak deseydin
Ötekeleştirmek ne demek tatlım
Hepimiz aynı yollardan geçtik geçiyoruz

Burda emek verip bişey söyleniyorsa o kişinin iyiliği içindir
Işte bazen kaçamaklar kötü menüler ard arda gelince benim cinler başıma toplanıyor :)tepem atıyor

Atsın kaptan fırça atmayan kaptan mı olurmuş kişiyi kırmamaya adına kibar kibar ikaz edince kaçamadım devamı gelir bence şahsen düşüncem :)

Hemen favoriye aldım tarifleri
Sen kaç gün yapmayı düşünüyosun yada en az kaç gün öneriliyor cnm

Bide bunları katı meyve sıkıcağındamı sıktın
Smotie makinesindemi
Su falan ekledinmi

Haaa pazartesi bildiriminide alalım şeker

süper olur abla takım icindede yarisiriz hem

teşekkür ederim canım benim, eminim yaza kalmadan senin mezuniyetini göricez
Ay inşallah canım Haziran'da hedefe ulaşmak istiyorum
Yarında benim var misafirim. Tabiki ben yemicem
Bende eşime kilo al diyorum 178 boy var 67-68 kilo kemik resmen
tartiyi merak ettim canım senin hemen kaydettim tarifi

Aramıza hoşgeldin ben poni 27 yaşında bir kız annesiym. 16 aydır takımdayım ilk başladığımda 95 kiloydum bu kiloları verip bu günleri gördüm çok şükür takımım sayesinde . 8 kilom kaldı işte.umarım tüm fazlalıklarından kurtulursun

Anammm söz deyince aklıma geldi :))
Ne giyeceğimi daha bilmiyorum
Sen ne giyeceğini bilirsin çıtır kayınvalide

Kizlar azonce geldim okuldan,corba koydum balik aticam firina niyetliyim bugun,namazimi kilayim vakit gecmeden sonra gecmise bakicam sizleride merak ediyorum:)
Allah kabul etsn canm bende niyetlydm çok zorlanmadım ama sende durumlar nasıl

bende mi girecem ozaman ödülde olacakmı browni ödülü olsun canım çekti :)
Biri browni mi dedi

Onca yıl okulve çalışma hayatından sonra nasıl yaptınız ben doğum iznindeyken evde çok bunalmıştım

Umarım işe yarar canm

Daha kirpik mi taktırıcan

İyi akşamlarrrr :))) Bana bir tuhaflıklar oluyor 2 haftadır bi acıkıyorum bi iştahsızım..İnşallah bol eksi görürüz bu cuma da hayırlısıyla..

Sabah 11:00
5 badem
1 kk peynir
Biraz maydonoz

Öğle 15:00
1 fincan şekersiz Türk kahvesi
2 fındık

Akşam 16,45
4 yk Yoğurtlu kabak yemeği
1 küçük salatalık turşusu Can'ım çekti

Su:2 lt.
Spor:Leslie 2 mil 15 dk plates gece devam edicem dersten sonra.
1 kupa Yeşilçay da içerim muhtemelen..

Afiyet olsun Can'ım faydası olacak mı ki hiç denemedim de duymadım da bu meyvesularını

Son düzenleme:
Menü

Kahvaltı 08
1.5 haşlanmış yumurta
1 kk süzme peynir
5 zeytin 2 d tbe
1 çay kaşığı bal

Ara 11
Sütlü nescafe

Öğle 12.10
4-5 kaşık tavuklu bulgur pilavı, yoğurt, 5 ince etli lahana dolması

Ara 15.30
Meyve salatası (1 kase)

Akşam 18.40
1 tabak etli sebze yemeği , yoğurt, salata,1 d tb ekmek

2.5 lt su
1 yeşil çay 1 beyaz çay

Teşekkür ederim tebrik ederim sizi büyük başarı hedefinize ulaşırsınız inşallah
Evde oturma meselesine gelince çok bunaldım psikolojim alt üst oldu öyle zor bıraktım ki işimi ama üzerinden 3 yıl geçti kapandı defter insan nelere alışmıyor ki
Kursa gidiyorum spor yapıyorum arkadaş ortamı çocuklar büyüdü artık derken zamangeçip gidiyor
Bi uğraş bulun kendinize en önemlisi o tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…