- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #182.981
bizim kızlar cana yakındır aynı duyguları paylaşıp aynı dertten muzdarip olunca her gelen ailemizin bi parçası oluveriyorSaolasın canım ne güzel takımda birileri kucak açınca sonradan dahil oldum diye ötekileştirmeyince daha bi hevesli oluyor insan
mezunsun madem senin desteğin çok önemli sende tanıtırsan kendini sevinirim özellikle başarı hikayeni
zaten artık diyet yapa yapa prosu olduk tartıda çıkan artı regldenmi ödemdenmi olduğunu bilince vücududa tanıyınca moral bozmadan yoluna devam ediyorsun regl bitince çıkan artının fazlasıyla eksi olacağınıdaİnşallah insan verdikçe bi mutlu oluyor zaten ama arada vücut direnci regl dönemi ödem su toplamalar oluyor napalım o zamanlar yılmayacağız inşallah
bizim kızlar cana yakındır aynı duyguları paylaşıp aynı dertten muzdarip olunca her gelen ailemizin bi parçası oluveriyor
arkadaşım 13 yıllık evliyim 11 yaşında bir oğlum 7 yaşında bir kızım çok sevdiğim bir kocam yanında da eşantiyon kv var:)
33 yaşına şubatta giricem bende iki senedir eşimle birlikte Market işletiyordum kızım 1.sınıfa başlamadan hem onunla hem kendimle daha fazla ilgilenmek için işi bıraktım çokda memnunum valla ev kadınlığıdan çalışmak bekarken yada çocuk yokken keyifli..
Hepimiz diyetisyen olduk zaten :)zaten artık diyet yapa yapa prosu olduk tartıda çıkan artı regldenmi ödemdenmi olduğunu bilince vücududa tanıyınca moral bozmadan yoluna devam ediyorsun regl bitince çıkan artının fazlasıyla eksi olacağınıda
Tabi bu dönem yiyip de regl bahane buluyorsan o başka :)
ben vücut direnci pek yaşamadım hızlı gitmiyor son zamanlarda ama eksiksiz diyetini yaparsan biraz daha fazla efor harcarsan hedefe yaklaştıkça, gitmeyen kilo yoktur bence
Biliyon benim tartı gıcık küstüm ben onabak ben merak ettim şimdi tartı ne dedi bugün mefkurem
kilo vermek istiyosan girersin bebeğimbende mi girecem ozaman ödülde olacakmı browni ödülü olsun canım çekti :)
sizlerden de fikir alırımsen bulur giyersin kendine yakışanı
Ay valla torun bile oldu ama ben kendimi ne kaynana nede babaanne gibi hissetmiyorumniye yakışmasın genç kaynanasın sen. bayılırım brn fıkır fıkır kaynanamı görümce mi belli olmayan kvlere:)
kız ne çabuk iadeyi ziyaret oluyor daha yeni gittiydinçarşambaya komşular gelecek ilk gelecekler stres yaptım yarın temizliğimi yaparım akşamda sabahta hazırlığımı
ben yerim az da olsa diye bugün dün ve yarın hafif geçirmeyi düşünüyorum perşembe de pro yapıcam ve böylelikle cumaya 63.9görüceğime eminim
Aman dur Allah korusun ahı falan tutar :))bugün eşime dedimki farkındamısın kilo aldın yüzün şiş şiş duruyor göbeğin dersen hamile kadın gibi görünüyor :)
ben sen kiloluyken böyle şeyler dedimmi sen o verdiğin kiloyu geri alırsan ben sana sorarım dedi:)
Ötekeleştirmek ne demek tatlımSaolasın canım ne güzel takımda birileri kucak açınca sonradan dahil oldum diye ötekileştirmeyince daha bi hevesli oluyor insan
mezunsun madem senin desteğin çok önemli sende tanıtırsan kendini sevinirim özellikle başarı hikayeni
Atsın kaptan fırça atmayan kaptan mı olurmuş kişiyi kırmamaya adına kibar kibar ikaz edince kaçamadım devamı gelir bence şahsen düşüncem :)Biliyon benim tartı gıcık küstüm ben ona
kilo vermek istiyosan girersin bebeğim
Eğer niyetin sabit kalmaksa girme
Sonra temel reisdeki safinaza dönmeyesin :))
sizlerden de fikir alırım
Haftaya 1-2kilo daha gider belki
Ay valla torun bile oldu ama ben kendimi ne kaynana nede babaanne gibi hissetmiyorum
Daha kirpik taktıracam :)))
kız ne çabuk iadeyi ziyaret oluyor daha yeni gittiydin
Aman dur Allah korusun ahı falan tutar :))
Geçmiş geçmişde kaldı sen bugüne bak deseydin
Ötekeleştirmek ne demek tatlım
Hepimiz aynı yollardan geçtik geçiyoruz
Burda emek verip bişey söyleniyorsa o kişinin iyiliği içindir
Işte bazen kaçamaklar kötü menüler ard arda gelince benim cinler başıma toplanıyor :)tepem atıyor
Hemen favoriye aldım tarifleriSelam kızlar geç kaldım geçmiş yapmadan hemen detoks sonuçlarını yazayım bgn 2 kere wc ye gittim söylenmesi ayıp bağırsaklarım çok aktif. Adam gb bişi yemememe rağmen. 3 kere kocaman bardak detoks suyu içtim su içerken çok zorlandım cunku hiç susuzluk cekmiyosun
Menü
Sabah 9.00
Yeşil meyve suyu
Öğlen 14.00
Yeşil meyvesuyu
Akşam 17.00
Kırmızı meyve suyu
Spor: şimdi gidiyorum 45 dk cardiyo
Sıvı 1.5 lt su
Yeşil meyvesuyu: 3 yaprak pazı limon 1 küçük yeşil elma maydonoz çeyrek armut
Kırmızı meyvesuyu: kırmızı turp kırmızı havuç ıspnak kırmızı elma
Tatları çok güzeldi. Acıkmadım. En güzelidir istediğin kadar yiyip içebilmek
Sen fırça iste bebeğimAtsın kaptan fırça atmayan kaptan mı olurmuş kişiyi kırmamaya adına kibar kibar ikaz edince kaçamadım devamı gelir bence şahsen düşüncem :)
süper olur abla takım icindede yarisiriz hemKızlar ben işlere girişiyom bu kadar bekçilik yeter
Sonra görüşürük
Bide diyorumki bu haftadan başlıyarak
Cuma sonuçlarına göre yüzde hesabı
Herkesi derecelendirelim
Bakalım takım içinde kaçıncı olacaz
Buna liste dışındaki izindeki ve denemedeki üyelerde dahil olacak bide devam eden mezunlar
Tabi yeni başlıyanların ilk hafta fazla vermesi normal yinede motivasyon olur
Şu anda denemede derya muska habinar var
Yiden den ses çıkmadı
Ay inşallah canım Haziran'da hedefe ulaşmak istiyorumteşekkür ederim canım benim, eminim yaza kalmadan senin mezuniyetini göricez
Yarında benim var misafirim. Tabiki ben yemicemçarşambaya komşular gelecek ilk gelecekler stres yaptım yarın temizliğimi yaparım akşamda sabahta hazırlığımı
ben yerim az da olsa diye bugün dün ve yarın hafif geçirmeyi düşünüyorum perşembe de pro yapıcam ve böylelikle cumaya 63.9görüceğime eminim
Bende eşime kilo al diyorum 178 boy var 67-68 kilo kemik resmenbugün eşime dedimki farkındamısın kilo aldın yüzün şiş şiş duruyor göbeğin dersen hamile kadın gibi görünüyor :)
ben sen kiloluyken böyle şeyler dedimmi sen o verdiğin kiloyu geri alırsan ben sana sorarım dedi:)
tartiyi merak ettim canım senin hemen kaydettim tarifiSelam kızlar geç kaldım geçmiş yapmadan hemen detoks sonuçlarını yazayım bgn 2 kere wc ye gittim söylenmesi ayıp bağırsaklarım çok aktif. Adam gb bişi yemememe rağmen. 3 kere kocaman bardak detoks suyu içtim su içerken çok zorlandım cunku hiç susuzluk cekmiyosun
Menü
Sabah 9.00
Yeşil meyve suyu
Öğlen 14.00
Yeşil meyvesuyu
Akşam 17.00
Kırmızı meyve suyu
Sıvı 1.5 lt su
Evet tam normal kilondasın koru kilonu tabiki :)Psikolojik olarak da yiyemezsin zaten zararlı şeylerden .Artık böyle devam edersin sen .valla iki lokma fazla yiyince ödüm kopuyor artı çıkıcam diye :) artı olmamak içinde tek ilacı onu yakmak diye düşünüyorum canısı
Aramıza hoşgeldin ben poni 27 yaşında bir kız annesiym. 16 aydır takımdayım ilk başladığımda 95 kiloydum bu kiloları verip bu günleri gördüm çok şükür takımım sayesindeHoşbuldum canım sorun yaşamadık sadece Yeni arayışlar içerisindeydim sizinle devam etmek istedim daha önce yarıştım 2 sene önce 7. Takımdaydım sizinde Doğum sonrası kalan kilolar sanırım
Ben oğlumda 11 kilo aldım emzirirken boşluk fazlasıyla dolmuştu 88 kiloyu görünce psikolojim altüst olmuştu Allah çıkardı burayı karşıma memuriyetten istifa edip 3 çocuklu şişko bir ev hanımı olmuştumneyse o dönemi atlattım şükür sizinle önümüzdeki güzel günlere bakalım kapanan defterlerden kitaplık yapacam artık
Sen ne giyeceğini bilirsin çıtır kayınvalideAnammm söz deyince aklıma geldi :))
Ne giyeceğimi daha bilmiyorum
Allah kabul etsn canm bende niyetlydm çok zorlanmadım ama sende durumlar nasılKizlar azonce geldim okuldan,corba koydum balik aticam firina niyetliyim bugun,namazimi kilayim vakit gecmeden sonra gecmise bakicam sizleride merak ediyorum:)
Biri browni mi dedibende mi girecem ozaman ödülde olacakmı browni ödülü olsun canım çekti :)
Onca yıl okulve çalışma hayatından sonra nasıl yaptınız ben doğum iznindeyken evde çok bunalmıştımHepimiz diyetisyen olduk zaten :)
Gerçekten çok doğru söyledin çalışmak bekarken birde çocuk yokken güzel eğlenceli
Yoksa çocukla kariyer yalan külliyen yalan
Kesin bir taraf eksik oluyor olan kadına oluyor yıpranmaktan başka bişey değil tabi eş faktörü çok önemli destek değil köstek olup karısını anası yerine koyup kendi çocuk gibi davranınca daha beter bu yazdığım tanıdık benim eşim çünkü öyleydi çocuklarla çalışmamı hiç istemedi çünkü
Selam kızlar geç kaldım geçmiş yapmadan hemen detoks sonuçlarını yazayım bgn 2 kere wc ye gittim söylenmesi ayıp bağırsaklarım çok aktif. Adam gb bişi yemememe rağmen. 3 kere kocaman bardak detoks suyu içtim su içerken çok zorlandım cunku hiç susuzluk cekmiyosun
Menü
Sabah 9.00
Yeşil meyve suyu
Öğlen 14.00
Yeşil meyvesuyu
Akşam 17.00
Kırmızı meyve suyu
Sıvı 1.5 lt su
Daha kirpik mi taktırıcanBiliyon benim tartı gıcık küstüm ben ona
kilo vermek istiyosan girersin bebeğim
Eğer niyetin sabit kalmaksa girme
Sonra temel reisdeki safinaza dönmeyesin :))
sizlerden de fikir alırım
Haftaya 1-2kilo daha gider belki
Ay valla torun bile oldu ama ben kendimi ne kaynana nede babaanne gibi hissetmiyorum
Daha kirpik taktıracam :)))
kız ne çabuk iadeyi ziyaret oluyor daha yeni gittiydin
Aman dur Allah korusun ahı falan tutar :))
Geçmiş geçmişde kaldı sen bugüne bak deseydin
Ötekeleştirmek ne demek tatlım
Hepimiz aynı yollardan geçtik geçiyoruz
Burda emek verip bişey söyleniyorsa o kişinin iyiliği içindir
Işte bazen kaçamaklar kötü menüler ard arda gelince benim cinler başıma toplanıyor :)tepem atıyor
Afiyet olsun Can'ım faydası olacak mı ki hiç denemedim de duymadım da bu meyvesularınıSelam kızlar geç kaldım geçmiş yapmadan hemen detoks sonuçlarını yazayım bgn 2 kere wc ye gittim söylenmesi ayıp bağırsaklarım çok aktif. Adam gb bişi yemememe rağmen. 3 kere kocaman bardak detoks suyu içtim su içerken çok zorlandım cunku hiç susuzluk cekmiyosun
Menü
Sabah 9.00
Yeşil meyve suyu
Öğlen 14.00
Yeşil meyvesuyu
Akşam 17.00
Kırmızı meyve suyu
Sıvı 1.5 lt su
Teşekkür ederim tebrik ederim sizi büyük başarı hedefinize ulaşırsınız inşallahAramıza hoşgeldin ben poni 27 yaşında bir kız annesiym. 16 aydır takımdayım ilk başladığımda 95 kiloydum bu kiloları verip bu günleri gördüm çok şükür takımım sayesinde. 8 kilom kaldı işte.umarım tüm fazlalıklarından kurtulursun
Sen ne giyeceğini bilirsin çıtır kayınvalide
Allah kabul etsn canm bende niyetlydm çok zorlanmadım ama sende durumlar nasıl
Biri browni mi dedi
Onca yıl okulve çalışma hayatından sonra nasıl yaptınız ben doğum iznindeyken evde çok bunalmıştım
Umarım işe yarar canm
Daha kirpik mi taktırıcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?