Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun canım..Sabahki 1 dilimle akşamki 1 dilim ekmez fazla gibi geldi.Spor da eklesen güzel olur ayrıca kilo vermeyi hızlandırır.Onun haricinde akşam yemegn güzel fakat öğle yemeginde bulgur pilavıyla dolma pek dogru tercih olmamış gibi.

Hadi bismillah ilk menüm
Sabah yulaf kepeği badem keten tohumu ve 1 kaşık kayısı marmelatı ile süt marmelatı ben yaptım şekersiz 1 bardak çay
Arada 1 bardak bitki çayı
Öğlen tavuk göğsü ile salata
Ara filtre kahve şekersiz sütsüz
Akşam
Balık salata 2dl çavdar ekmeği
Yatmadan zencefilli zerdeçallı süt 1 bardak
Su 2 litre alkali su

Aynı ben kilo verdikçe eşim kilo almaya başladı benim yerime de yiyor sanırım Eski kilondayken şekilsizdi vücudun şimdi şekillenmiş diyor.Allah var o zaman hiç yakınmadı şmdi açık açık söylüyor patavatsız. Ben de ona demiyorum o yüzden ama tontiş naber diyorum

Tamam canım saatleri de yazarım artık

Her defasında aynı detoks aynı etkiyi göstermez bi dahakine ayran detoks u yapabilirsin mesela daha ne olsun 500-600 gr vermişsin sonuç harika bence

Hoşgeldin canım bende deneme sürecinde ki yarışmacı adayıyım 31 yaşındayım 104 kiloyla başladım şimdi 103.1 kiloyum sanki fark çok büyük bir de detay veriyorum :)) 12 yıllık evli iki çocuk annesi bir şişkoyum işte.. Hep beraber başarıyla mezun oluruz inşallah

Haklısın sabır lazım en çk bana en ufak takılmaca herşeyi başa sara sara bu hale geldim zaten az da versem çok da versem işin sırrı devam etmekte bu defa bunu sizlerle başaracağım iyi ki varsınız iyiki geldim aranıza

Hoşbuldum beraber başarıcaz inşallah sonuna kadar destek benden

Öncelikle hoşgeldin canım Ben Elif Yaklaşık 1 aydır burdayım.62 kilo ile takıma dahil oldum.3 kilo verdim.Yağlar azaldıgı için kilo vermem güçleşti bu sıralar malesef.Hedefime 3 kilo kaldı. :) Eskisine göre bilinçli ve saglıklı besinler tüketmeyi ögrendim.Eskiden hiç dikkat etmezdim aç kalıp spor yaparak kilo vermeye çalışırdım çünkü.Zamanla menünü düzeltip eksiklerini tamamlayarak rahatlıkla kilo verebilirsin sende.Zora geldi mi bırakmamak koşuluyla tabi ki.. :)

Menüne gelecek olursak afiyet olsun yalnız akşam için o ekmek fazla olmuş.Birde spor eklersen güzel olur.

Hoşbuldum tebrik ederim ne güzel 3 kilocuk sadece yüzmüş kuyruğuna gelmişsiniz
Ekmek evet biraz fazla oldu yarın azaltırım inşallah

Hoşbuldum tebrik ederim ne güzel 3 kilocuk sadece yüzmüş kuyruğuna gelmişsiniz
Ekmek evet biraz fazla oldu yarın azaltırım inşallah
Zamanla oturur menüler canım merak etme.Aslında ben 4 ay öncesinde 68 kiloydum grubu bilmedigim için kendi çabalarımla 62 kiloya indim sonrasında zorlandım kilo vermede.Gruba dahil olunca dogru besinlerle 3 kilo daha verdim şimdi 3 kilom kaldı.:)

(11:30)
1 tk çörek otu yağı

(12:10)
2 haşlanmış patates ( bol sumak,pul biber, naneli)

SPOR (12:40-13:40)
1 saat koşu bandı (4,5 km ile 6 km arası hızla)

(16:45)
2 haşlanmış patates(bol sumak,pul biber, nane)

SPOR(17:40-18:10)
30 dk disarda yürüyüş
SPOR(18:40-19:25)
45 dk koşu bandı(4km ile 5 km arası hızla)

TOPLAM SPOR :135 dk
SU:2lt

kız bunlar demesede bilmiyoz içlerinden geçenleri o yüzden zaman intikam zamanı :)
benimkininde kilolu olduğum zaman ara ara sağlığın için zayıfla dahs çok gençsin gibi kırmadan söylerdi ama aslında demek istediği zayıf incecik belli hatun istiyorum ben erit o kat kat olmuş göbeğini :) kül yutmam ben beynini okurum adamın:l

Bi tontişte bende var kışın göbekleniyo ya ıy

Aman tursuya dikkat et canım afiyet olsun
öğlen hem bulgur hem dolma olmamış canım birinden birini tercih edilebilir

+800 gördüm bugün ikindi vakti tartıldım
Cuma inşallah eksi olur canım
Kizlar selam
Hastanede neti fazla kullananiyorum ama birazdan gecmis okuyacagim umarim hersey yolundadir
Artik hatanedede olsam bir Ayagim burda
Ha birde bir üye gelecek ilgilenin olurmu
abla inşallah bir an önce çıkarsınız hastaneden nefes bir an önce sağlığına kavuşur İnşallah

canım yediklerinin miktarları yok birde bizim paylaştığımız şekilde arada boşluk ve saatlerle yazarsan daha anlaşılır olur

Günaydınnlaaarrr :) 58,9 olmuşum inşallah cumaya kadar o 9 u 0 yaparım..Fark -0,1 ama olsun 58 leri görmek de beni Mutlu etti.
Ooo masallah canim be guzel 5 leri gormussun tebrik ederim.
Günaydın kızlar cuma:71.8
Ptesi:73
Fark:+1.2
Listeye girme farkı:+2 ama halledeceğiz sıkıntı yok düne göre -700gitmis şükür
Canim umarim cumaya kadar artilarindan kurtulup eksi olursun.
Dunki menu en fazla 800 kalori

Cuma 69.6
Pazartesi 68.6
Fark -1
Super bir eksi tebrik ederim canim.
Kızlar utanarak bildiriyorum artı bekliyordum da bu kadar beklemiyordum
Cuma günü 83
Pazartesi:84,5
Canim eminim telafi edicek eksiye duseceksin moralini bozma.
Ben daha cok arti bekliyordum + 600 bisey degil eminim sen halledersin abla.
Merhaba kızlar. -100 gr.
Gayet guzel canim tebrikler.

Kizlar menumu yazayim
Bugun oruc tuttum ama sahur yapmadan

Iftar:17.30 bir kase mercimek corbasi,yarim dilim ekmek, 10-15 firinda hamsi bol salata.

1.5 su yatana kadar olur,yatmadan 3 mil leslie dusunuyorum insallah yaparim,yapinca yazarim.

Kizlar baliklari cok tuzlu yapmisim insallah kotu etkilemez beni

Evet benim eşim dışından söyledi onları eskiden dümdüzdün dedi şimdi hamile kalmaya korkuyorum aslında alır başımı giderim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…