- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.299
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #183.001
Afiyet olsun canım..Sabahki 1 dilimle akşamki 1 dilim ekmez fazla gibi geldi.Spor da eklesen güzel olur ayrıca kilo vermeyi hızlandırır.Onun haricinde akşam yemegn güzel fakat öğle yemeginde bulgur pilavıyla dolma pek dogru tercih olmamış gibi.Menü
Kahvaltı 08
1.5 haşlanmış yumurta
1 kk süzme peynir
5 zeytin 2 d tbe
1 çay kaşığı bal
Ara 11
Sütlü nescafe
Öğle 12.10
4-5 kaşık tavuklu bulgur pilavı, yoğurt, 5 ince etli lahana dolması
Ara 15.30
Meyve salatası (1 kase)
Akşam 18.40
1 tabak etli sebze yemeği , yoğurt, salata,1 d tb ekmek
2.5 lt su
1 yeşil çay 1 beyaz çay
Yeni üye dediği ben oluyorum bu arada sanırım :)Kizlar selam
Hastanede neti fazla kullananiyorum ama birazdan gecmis okuyacagim umarim hersey yolundadir
Artik hatanedede olsam bir Ayagim burda
Ha birde bir üye gelecek ilgilenin olurmu
Aynı ben kilo verdikçe eşim kilo almaya başladı benim yerime de yiyor sanırımbugün eşime dedimki farkındamısın kilo aldın yüzün şiş şiş duruyor göbeğin dersen hamile kadın gibi görünüyor :)
ben sen kiloluyken böyle şeyler dedimmi sen o verdiğin kiloyu geri alırsan ben sana sorarım dedi:)
İyi yapmissin tatlim
geçmiş olsun canım akşam olmamış sadece birde yemeklerin saatlerini yaz tatlim
Ay abla hiç sorma pazar günü eşim ise geç gitti annemlerde burda pazar günü keyif kahvaltısı gibi olunca uzadida uzadı yerken farketmedimde telefonun notlar kısmına yazarken ben ne yapmışım dedim ama bugünden sonra kaçamak yok fazla kaçırmak hiç yok
Bugün kekler börekler afiyet olsun
Hadi bakalım canm ben geç kalktığım için 3 öğün olmuyor erken kalkmam lazim
Kız hem eşim hem annemler buradaydı sorma ben De çok pişmanım ama bir daha yok yaparsam ağzıma vurun benim
Allah kabul etsin canm
akşam olmamış canım
Harikasın canım
Hadi bakalım canım bol eksili olsun
Allah kabul etsin canm
Artılari gondericez ins daha ben tartilmadim
süpersin Ayşenur
Bana gelirsek
Dün +1 di
Patates beklediğim etkiyi yapmamış ben daha fazla bekliyodum sadece yarısı gitmiş
Cuma 79.3
Bugün 79.9
Fark +600
Kızlar bugün anladımki ben bu sefer çok zorlanıcam
Her diyet dönemi nasılki vücut daha zor veriyor...
Benim vücutta dedi heralde
Bu kadın yine kış günü beni yağlarımdan ayıracak, direndikçe direniyor
Önceden bi patates yaptığımda 1-2 kilo kesin giderdi
Cumadan beri tek hatam cumartesi akşamı biraz fazla et yemiş olmam
Merhaba Hanımlar bir zayıflama hikayeside benim olsun istedim sizinle birlikte tabiki
Bu yoksa yalnız yürümek yetmiyor birbirimize destek olmalıyız @mefkurem bu arada bi arkadaşım da katılmak istiyor kabul görürmüyüz acaba
Kız ben bi zamanlar 123 rakamını görmüş kadınım
Takıma 113.5 kiloyla başlamıştım
Hiç çok uçuk kilolar vermedim ama istikrarla sabırla devam ettiğim için 68 kiloya düşmüştüm
Daha baştan can sıkarsan sonu gelmez
Damlaya Damlaya göl olacak bazen az bazen çok bezende ne yapsakta sabit kalacaz
Bunlar kilo vermenin doğasında var
Sonuçta biz makine değiliz
Insanız insann :)))
Hoşbuldum beraber başarıcaz inşallah sonuna kadar destek bendenTamam canım saatleri de yazarım artık
Her defasında aynı detoks aynı etkiyi göstermez bi dahakine ayran detoks u yapabilirsin mesela daha ne olsun 500-600 gr vermişsin sonuç harika bence
Hoşgeldin canım bende deneme sürecinde ki yarışmacı adayıyım 31 yaşındayım 104 kiloyla başladım şimdi 103.1 kiloyum sanki fark çok büyük bir de detay veriyorum :)) 12 yıllık evli iki çocuk annesi bir şişkoyum işte.. Hep beraber başarıyla mezun oluruz inşallah
Haklısın sabır lazım en çk bana en ufak takılmaca herşeyi başa sara sara bu hale geldim zaten az da versem çok da versem işin sırrı devam etmekte bu defa bunu sizlerle başaracağım iyi ki varsınız iyiki geldim aranıza
Öncelikle hoşgeldin canım Ben Elif Yaklaşık 1 aydır burdayım.62 kilo ile takıma dahil oldum.3 kilo verdim.Yağlar azaldıgı için kilo vermem güçleşti bu sıralar malesef.Hedefime 3 kilo kaldı. :) Eskisine göre bilinçli ve saglıklı besinler tüketmeyi ögrendim.Eskiden hiç dikkat etmezdim aç kalıp spor yaparak kilo vermeye çalışırdım çünkü.Zamanla menünü düzeltip eksiklerini tamamlayarak rahatlıkla kilo verebilirsin sende.Zora geldi mi bırakmamak koşuluyla tabi ki.. :)Hadi bismillah ilk menüm
Sabah yulaf kepeği badem keten tohumu ve 1 kaşık kayısı marmelatı ile süt marmelatı ben yaptım şekersiz 1 bardak çay
Arada 1 bardak bitki çayı
Öğlen tavuk göğsü ile salata
Ara filtre kahve şekersiz sütsüz
Akşam
Balık salata 2dl çavdar ekmeği
Yatmadan zencefilli zerdeçallı süt 1 bardak
Su 2 litre alkali su
Hoşbuldum tebrik ederim ne güzel 3 kilocuk sadece yüzmüş kuyruğuna gelmişsinizÖncelikle hoşgeldin canım Ben Elif Yaklaşık 1 aydır burdayım.62 kilo ile takıma dahil oldum.3 kilo verdim.Yağlar azaldıgı için kilo vermem güçleşti bu sıralar malesef.Hedefime 3 kilo kaldı. :) Eskisine göre bilinçli ve saglıklı besinler tüketmeyi ögrendim.Eskiden hiç dikkat etmezdim aç kalıp spor yaparak kilo vermeye çalışırdım çünkü.Zamanla menünü düzeltip eksiklerini tamamlayarak rahatlıkla kilo verebilirsin sende.Zora geldi mi bırakmamak koşuluyla tabi ki.. :)
Menüne gelecek olursak afiyet olsun yalnız akşam için o ekmek fazla olmuş.Birde spor eklersen güzel olur.
Zamanla oturur menüler canım merak etme.Aslında ben 4 ay öncesinde 68 kiloydum grubu bilmedigim için kendi çabalarımla 62 kiloya indim sonrasında zorlandım kilo vermede.Gruba dahil olunca dogru besinlerle 3 kilo daha verdim şimdi 3 kilom kaldı.:)Hoşbuldum tebrik ederim ne güzel 3 kilocuk sadece yüzmüş kuyruğuna gelmişsiniz
Ekmek evet biraz fazla oldu yarın azaltırım inşallah
kız bunlar demesede bilmiyoz içlerinden geçenleri o yüzden zaman intikam zamanı :)Aynı ben kilo verdikçe eşim kilo almaya başladı benim yerime de yiyor sanırımEski kilondayken şekilsizdi vücudun şimdi şekillenmiş diyor.Allah var o zaman hiç yakınmadı şmdi açık açık söylüyor patavatsız. Ben de ona demiyorum o yüzden ama tontiş naber diyorum
Bi tontişte bende varAynı ben kilo verdikçe eşim kilo almaya başladı benim yerime de yiyor sanırımEski kilondayken şekilsizdi vücudun şimdi şekillenmiş diyor.Allah var o zaman hiç yakınmadı şmdi açık açık söylüyor patavatsız. Ben de ona demiyorum o yüzden ama tontiş naber diyorum
Aman tursuya dikkat et canım afiyet olsunİyi akşamlarrrr :))) Bana bir tuhaflıklar oluyor 2 haftadır bi acıkıyorum bi iştahsızım..İnşallah bol eksi görürüz bu cuma da hayırlısıyla..
Sabah 11:00
5 badem
1 kk peynir
Biraz maydonoz
Öğle 15:00
1 fincan şekersiz Türk kahvesi
2 fındık
Akşam 16,45
4 yk Yoğurtlu kabak yemeği
1 küçük salatalık turşusu Can'ım çekti
Su:2 lt.
Spor:Leslie 2 mil 15 dk plates gece devam edicem dersten sonra.
1 kupa Yeşilçay da içerim muhtemelen..
öğlen hem bulgur hem dolma olmamış canım birinden birini tercih edilebilirMenü
Kahvaltı 08
1.5 haşlanmış yumurta
1 kk süzme peynir
5 zeytin 2 d tbe
1 çay kaşığı bal
Ara 11
Sütlü nescafe
Öğle 12.10
4-5 kaşık tavuklu bulgur pilavı, yoğurt, 5 ince etli lahana dolması
Ara 15.30
Meyve salatası (1 kase)
Akşam 18.40
1 tabak etli sebze yemeği , yoğurt, salata,1 d tb ekmek
2.5 lt su
1 yeşil çay 1 beyaz çay
Cuma inşallah eksi olur canım+800 gördüm bugün ikindi vakti tartıldım
abla inşallah bir an önce çıkarsınız hastaneden nefes bir an önce sağlığına kavuşur İnşallahKizlar selam
Hastanede neti fazla kullananiyorum ama birazdan gecmis okuyacagim umarim hersey yolundadir
Artik hatanedede olsam bir Ayagim burda
Ha birde bir üye gelecek ilgilenin olurmu
canım yediklerinin miktarları yok birde bizim paylaştığımız şekilde arada boşluk ve saatlerle yazarsan daha anlaşılır olurHadi bismillah ilk menüm
Sabah
yulaf kepeği
badem
keten tohumu
ve 1 kaşık kayısı marmelatı ile süt marmelatı ben yaptım şekersiz 1 bardak çay
Arada
1 bardak bitki çayı
Öğlen
tavuk göğsü ile salata
Ara
filtre kahve şekersiz sütsüz
Akşam
Balık salata 2dl çavdar ekmeği
Yatmadan zencefilli zerdeçallı süt 1 bardak
Su 2 litre alkali su
Ooo masallah canim be guzel 5 leri gormussun tebrik ederim.Günaydınnlaaarrr :) 58,9 olmuşum inşallah cumaya kadar o 9 u 0 yaparım..Fark -0,1 ama olsun 58 leri görmek de beni Mutlu etti.
Canim umarim cumaya kadar artilarindan kurtulup eksi olursun.Günaydın kızlar cuma:71.8
Ptesi:73
Fark:+1.2
Listeye girme farkı:+2 ama halledeceğiz sıkıntı yok düne göre -700gitmis şükür
Super bir eksi tebrik ederim canim.Dunki menu en fazla 800 kalori
Cuma 69.6
Pazartesi 68.6
Fark -1
Canim eminim telafi edicek eksiye duseceksin moralini bozma.Kızlar utanarak bildiriyorum artı bekliyordum da bu kadar beklemiyordum
Cuma günü 83
Pazartesi:84,5
Ben daha cok arti bekliyordum + 600 bisey degil eminim sen halledersin abla.Bana gelirsek
Dün +1 di
Patates beklediğim etkiyi yapmamış ben daha fazla bekliyodum sadece yarısı gitmiş
Cuma 79.3
Bugün 79.9
Fark +600
Kızlar bugün anladımki ben bu sefer çok zorlanıcam
Her diyet dönemi nasılki vücut daha zor veriyor...
Benim vücutta dedi heralde
Bu kadın yine kış günü beni yağlarımdan ayıracak, direndikçe direniyor
Önceden bi patates yaptığımda 1-2 kilo kesin giderdi
Cumadan beri tek hatam cumartesi akşamı biraz fazla et yemiş olmam
Gayet guzel canim tebrikler.Merhaba kızlar. -100 gr.
Tesekkur ederim canim:)Allah kabul etsin cnm
Ayy hadi insallah:)kesin gelir en az 500 eksi
Evet benim eşim dışından söyledi onları eskiden dümdüzdün dedikız bunlar demesede bilmiyoz içlerinden geçenleri o yüzden zaman intikam zamanı :)
benimkininde kilolu olduğum zaman ara ara sağlığın için zayıfla dahs çok gençsin gibi kırmadan söylerdi ama aslında demek istediği zayıf incecik belli hatun istiyorum ben erit o kat kat olmuş göbeğini :) kül yutmam ben beynini okurum adamın:l
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?