Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gunler kisa canim hamdolsun cok etkilenmiyorum hatta arka arkaya tutmak cok rahat oluyor bakalim yarinda belki tutarim.

Tamam düzelteyim

vaavv one güzel sporlar öyle

Valla benimki direk soyluyordu iyi gobek yapmissin diye dokunup beni sinir ediyordu,Allah var kendisi cok dikkat eder evde her gun olmasada haftada 3-4 gun mutlaka spor yapar.

Canım afiyet olsun Allah kabul etsin bol su içmeye çalış

canım bu muhteşem İsveç diyeti yoksa başka birşey mı yapiyorsun

Sabah 9:30
1 su bardağı sütle yulaf kepeği 1 yemek kaşığı kayısı marmelatı 1 bardak çay
Ara bitki çayı
Öğlen
14.30
1 tavuk göğsü ile salata
Ara
1bardak filtre kahve şekersiz sütsüz
Akşam 19:00
1 balık bol salata 2dl çavdar ekmeği
2 litreden fazla alkali su
Yatmadan
1su bardağı sütle zencefil zerdeçal
5 saat arayla yemek yiyorum ara öğün Yok metobolik balans yapmaya çalışıyorum

Valla benimki direk soyluyordu iyi gobek yapmissin diye dokunup beni sinir ediyordu,Allah var kendisi cok dikkat eder evde her gun olmasada haftada 3-4 gun mutlaka spor yapar.
ben açıkcası kızmıyorum böyle düşünen söyleyen eşlere ne demişler kadının 9 erkeğin bir nefsi varmış diye hakları değilmi eşlerini zayıf zarif istemeleri sonuçta çoğumuz Boğazımız yüzünden aldık.. onu bunu bilmem zayıflık güzel şey güzel kadınlarız kiloyla bu güzelliği mizi örtüyoruz. Bir gün hiç unutmam aşka geldim eşim gelicek süsleniyim dedim ne giydiysem yakıştıramadım kendimi sonra çıkardım pijamalarımı giydim çok üzülmüştüm ben kendimi beğenmezken kilolu iken eşiminde beğenmesini bekliyemezdim
şimdilerde özgü ven tavan bende geçen eşime dedim çok şanslısın genç güzel bi tutam beli olan karın var :) haklısın dedi

Kızlar utanarak bildiriyorum artı bekliyordum da bu kadar beklemiyordum
Cuma günü 83
Pazartesi:84,5
Geçmiş olsun canım moralini bozma inş. cumaya kadar toparlarsın :)

Bence başlangıç için Çok kötü değil cnm
Ama ilerde ufak hatalar duraklamamıza sebep olabilir
Teşekkürler not ettim bunuda :)

Hoşgeldin ben Deryanur, bende geleli 1 hafta oluyor çok memnun oldum :)

Çok zor gözüküyor sadece meyvesuyu falan kolay gelsin canım sonuçları bekliyoruz :)

Süpersin spor, su, menün hepsi güzel olmuş bence :)

Kusura bakmayın sabah tartıldım ama yazmaya fırsatım olmadı erkenden Gebze'ye gitmem gerekti 6 aktarmayla akşam 19.00 de dönebildim.
86.5 çıktım -400 olmuş.
Birazdan menümüde yazarım. Tekrar kusura bakmayın bu hafta çok yoğun gidiyor. (okul 13 ocakta kapanıyor diye sıkıştım iyice)

Bu dediğini defalarca yaşadım canım ve şimdi devamlı ev kıyafetleriyle karşılıyorum hiçbir Şey yapasim gelmiyor yakistiramiyorjm
bilmemmi o aşkı valla kaynım gelecek şimdi 5,10dakiks oturup yürüyüşümü yapmaya gidecem
Spor ayakkabısiyla tabanlarim acıdı ama sabah patikleri yapmıştım akşamda ayakkabıyla yaptım anlamadım niye öyle oldu
cumaya eksiye düşulecek başka yolu yok tabi Allahin izniyle

Kesinlikle canim katiliyorum sana,esim kilomdan memnun olsaydi bende vermek icin okadar ugrasmazdim belki,ama esimden once kendim icin istiyorum,giydigim kiyafetler yakissin istiyorum.

Sadece kiyafette degil saglik acisindan da vermeyi cok istiyorum gecen sene rutin kontrolumde karaciger yaglanmasi baslamisti

süper canım cumaya en az 1 olur o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…