- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #183.021
Gunler kisa canim hamdolsun cok etkilenmiyorum hatta arka arkaya tutmak cok rahat oluyor bakalim yarinda belki tutarim.Aramıza hoşgeldin ben poni 27 yaşında bir kız annesiym. 16 aydır takımdayım ilk başladığımda 95 kiloydum bu kiloları verip bu günleri gördüm çok şükür takımım sayesinde. 8 kilom kaldı işte.umarım tüm fazlalıklarından kurtulursun
Sen ne giyeceğini bilirsin çıtır kayınvalide
Allah kabul etsn canm bende niyetlydm çok zorlanmadım ama sende durumlar nasıl
Biri browni mi dedi
Onca yıl okulve çalışma hayatından sonra nasıl yaptınız ben doğum iznindeyken evde çok bunalmıştım
Umarım işe yarar canm
Daha kirpik mi taktırıcan
Tamam düzelteyimAman tursuya dikkat et canım afiyet olsun
öğlen hem bulgur hem dolma olmamış canım birinden birini tercih edilebilir
Cuma inşallah eksi olur canım
abla inşallah bir an önce çıkarsınız hastaneden nefes bir an önce sağlığına kavuşur İnşallah
canım yediklerinin miktarları yok birde bizim paylaştığımız şekilde arada boşluk ve saatlerle yazarsan daha anlaşılır olur
vaavv one güzel sporlar öyle(11:30)
1 tk çörek otu yağı
(12:10)
2 haşlanmış patates ( bol sumak,pul biber, naneli)
SPOR (12:40-13:40)
1 saat koşu bandı (4,5 km ile 6 km arası hızla)
(16:45)
2 haşlanmış patates(bol sumak,pul biber, nane)
SPOR(17:40-18:10)
30 dk disarda yürüyüş
SPOR(18:40-19:25)
45 dk koşu bandı(4km ile 5 km arası hızla)
TOPLAM SPOR :135 dk
SU:2lt
Valla benimki direk soyluyordu iyi gobek yapmissin diye dokunup beni sinir ediyordu,Allah var kendisi cok dikkat eder evde her gun olmasada haftada 3-4 gun mutlaka spor yapar.kız bunlar demesede bilmiyoz içlerinden geçenleri o yüzden zaman intikam zamanı :)
benimkininde kilolu olduğum zaman ara ara sağlığın için zayıfla dahs çok gençsin gibi kırmadan söylerdi ama aslında demek istediği zayıf incecik belli hatun istiyorum ben erit o kat kat olmuş göbeğini :) kül yutmam ben beynini okurum adamın:l
Valla dayanamadım 1 tane yiyiverdim inşallah etkilemez.Aman tursuya dikkat et canım afiyet olsun
Teşekkür ederim biraz daha zorlamam gerekiyor hedef için.Git gide zorlaşıyor çünkü kilo vermem.Bakalım bu hafta ne olacak :)Ooo masallah canim be guzel 5 leri gormussun tebrik ederim.
ağzından bal damlıyor. aman canın çekmesin balı şimdi :lEvet tam normal kilondasın koru kilonu tabiki :)Psikolojik olarak da yiyemezsin zaten zararlı şeylerden .Artık böyle devam edersin sen .
Canım afiyet olsun Allah kabul etsin bol su içmeye çalışKizlar menumu yazayim
Bugun oruc tuttum ama sahur yapmadan
Iftar:17.30 bir kase mercimek corbasi,yarim dilim ekmek, 10-15 firinda hamsi bol salata.
1.5 su yatana kadar olur,yatmadan 3 mil leslie dusunuyorum insallah yaparim,yapinca yazarim.
Kizlar baliklari cok tuzlu yapmisim insallah kotu etkilemez beni
canım bu muhteşem İsveç diyeti yoksa başka birşey mı yapiyorsunKızlar menümü yazayım sonra geçmiş yaparım
Sabah 8
1 kahve 30 Antep 2 erik
10-11
2 yumurta 2 kaşık çökelek yeşillik
2 -3
3 wasa peynir domates yeşillik
17 -18
1 kase corba mısır patlagi (220 kalori )
2lt su spor yaparsam yazarim
Tövbe ettim bala benağzından bal damlıyor. aman canın çekmesin balı şimdi :l
SagOl canım koşu bandıyla aşk yaşadıkvaavv one güzel sporlar öyle
inşallah tatlımValla dayanamadım 1 tane yiyiverdim inşallah etkilemez.
Teşekkür ederim biraz daha zorlamam gerekiyor hedef için.Git gide zorlaşıyor çünkü kilo vermem.Bakalım bu hafta ne olacak :)
ben açıkcası kızmıyorum böyle düşünen söyleyen eşlere ne demişler kadının 9 erkeğin bir nefsi varmış diye hakları değilmi eşlerini zayıf zarif istemeleri sonuçta çoğumuz Boğazımız yüzünden aldık.. onu bunu bilmem zayıflık güzel şey güzel kadınlarız kiloyla bu güzelliği mizi örtüyoruz. Bir gün hiç unutmam aşka geldim eşim gelicek süsleniyim dedim ne giydiysem yakıştıramadım kendimi sonra çıkardım pijamalarımı giydim çok üzülmüştüm ben kendimi beğenmezken kilolu iken eşiminde beğenmesini bekliyemezdimValla benimki direk soyluyordu iyi gobek yapmissin diye dokunup beni sinir ediyordu,Allah var kendisi cok dikkat eder evde her gun olmasada haftada 3-4 gun mutlaka spor yapar.
bilmemmi o aşkı valla kaynım gelecek şimdi 5,10dakiks oturup yürüyüşümü yapmaya gidecemSagOl canım koşu bandıyla aşk yaşadık
inşallah tatlım
Geçmiş olsun canım moralini bozma inş. cumaya kadar toparlarsın :)Kızlar utanarak bildiriyorum artı bekliyordum da bu kadar beklemiyordum
Cuma günü 83
Pazartesi:84,5
Teşekkürler not ettim bunuda :)Bence başlangıç için Çok kötü değil cnm
Ama ilerde ufak hatalar duraklamamıza sebep olabilir
Hoşgeldin ben Deryanur, bende geleli 1 hafta oluyor çok memnun oldum :)Ohh maşallah siz erken kalkmış yol almışsınız evladınızda sizin yolunuzdan gitmiş :) ne güzel bişey çocukla anne arası kuşak farkı yok gibi bişey olmuş
45 kiloyu burada mı verdiniz
Burası kürkçü dükkanı gibi zaten giden geri geliyor
Ben kendimi tanıtayım
İsmim yasemin 34 yaşındayım 13 yaşında ikizlerim artı 4 yaşında bir oğlum var ankaradayım 2 sene önce 88 kilo ile başladım diyete 70 kiloya kadar indim 7. Takım sayesinde aynura sizden iyi olmasın çok iyi bir kaptandı
Nitekim 81 kilo ile tekrar buradayım sizinle devam etmek istiyorum işkence halinde değil eğlenerek zevkle diyet yapmak istiyorum hepimizin emekleri zayi olsun inşallah
Arkadaşım benden daha azimlidir bu arada onun menüleri daha sıkıdır listeye girmek için acele etmiyoruz biz elimizden geleni yapalım sonuçta karar sizin
Çok zor gözüküyor sadece meyvesuyu falan kolay gelsin canım sonuçları bekliyoruz :)Selam kızlar geç kaldım geçmiş yapmadan hemen detoks sonuçlarını yazayım bgn 2 kere wc ye gittim söylenmesi ayıp bağırsaklarım çok aktif. Adam gb bişi yemememe rağmen. 3 kere kocaman bardak detoks suyu içtim su içerken çok zorlandım cunku hiç susuzluk cekmiyosun
Menü
Sabah 9.00
Yeşil meyve suyu
Öğlen 14.00
Yeşil meyvesuyu
Akşam 17.00
Kırmızı meyve suyu
Spor: şimdi gidiyorum 45 dk cardiyo
Sıvı 1.5 lt su
Yeşil meyvesuyu: 3 yaprak pazı limon 1 küçük yeşil elma maydonoz çeyrek armut
Kırmızı meyvesuyu: kırmızı turp kırmızı havuç ıspnak kırmızı elma
Tatları çok güzeldi. Acıkmadım. En güzelidir istediğin kadar yiyip içebilmek
İyi akşamlarrrr :))) Bana bir tuhaflıklar oluyor 2 haftadır bi acıkıyorum bi iştahsızım..İnşallah bol eksi görürüz bu cuma da hayırlısıyla..
Sabah 11:00
5 badem
1 kk peynir
Biraz maydonoz
Öğle 15:00
1 fincan şekersiz Türk kahvesi
2 fındık
Akşam 16,45
4 yk Yoğurtlu kabak yemeği
1 küçük salatalık turşusu Can'ım çekti
Su:2 lt.
Spor:Leslie 2 mil 15 dk plates gece devam edicem dersten sonra.
1 kupa Yeşilçay da içerim muhtemelen..
Sağol şekerim sen naptın bakalım iyileştin mi.Haftasonu iyi dinlendin mi.Gerçi misafirin vardı sanırım.Süpersin spor, su, menün hepsi güzel olmuş bence :)
Daha iyi oldum çok teşekkür ederim :) Evet misafir vardı yılbaşında o kadar temizledim evi bir güzel dağıldı yineSağol şekerim sen naptın bakalım iyileştin mi.Haftasonu iyi dinlendin mi.Gerçi misafirin vardı sanırım.
Bu dediğini defalarca yaşadım canım ve şimdi devamlı ev kıyafetleriyle karşılıyorum hiçbir Şey yapasim gelmiyor yakistiramiyorjmben açıkcası kızmıyorum böyle düşünen söyleyen eşlere ne demişler kadının 9 erkeğin bir nefsi varmış diye hakları değilmi eşlerini zayıf zarif istemeleri sonuçta çoğumuz Boğazımız yüzünden aldık.. onu bunu bilmem zayıflık güzel şey güzel kadınlarız kiloyla bu güzelliği mizi örtüyoruz. Bir gün hiç unutmam aşka geldim eşim gelicek süsleniyim dedim ne giydiysem yakıştıramadım kendimi sonra çıkardım pijamalarımı giydim çok üzülmüştüm ben kendimi beğenmezken kilolu iken eşiminde beğenmesini bekliyemezdim
şimdilerde özgü ven tavan bende geçen eşime dedim çok şanslısın genç güzel bi tutam beli olan karın var :) haklısın dedi
Spor ayakkabısiyla tabanlarim acıdı ama sabah patikleri yapmıştım akşamda ayakkabıyla yaptım anlamadım niye öyle oldubilmemmi o aşkı valla kaynım gelecek şimdi 5,10dakiks oturup yürüyüşümü yapmaya gidecem
cumaya eksiye düşulecek başka yolu yok tabi Allahin izniyleGeçmiş olsun canım moralini bozma inş. cumaya kadar toparlarsın :)
Teşekkürler not ettim bunuda :)
Hoşgeldin ben Deryanur, bende geleli 1 hafta oluyor çok memnun oldum :)
Çok zor gözüküyor sadece meyvesuyu falan kolay gelsin canım sonuçları bekliyoruz :)
Süpersin spor, su, menün hepsi güzel olmuş bence :)
Kesinlikle canim katiliyorum sana,esim kilomdan memnun olsaydi bende vermek icin okadar ugrasmazdim belki,ama esimden once kendim icin istiyorum,giydigim kiyafetler yakissin istiyorum.ben açıkcası kızmıyorum böyle düşünen söyleyen eşlere ne demişler kadının 9 erkeğin bir nefsi varmış diye hakları değilmi eşlerini zayıf zarif istemeleri sonuçta çoğumuz Boğazımız yüzünden aldık.. onu bunu bilmem zayıflık güzel şey güzel kadınlarız kiloyla bu güzelliği mizi örtüyoruz. Bir gün hiç unutmam aşka geldim eşim gelicek süsleniyim dedim ne giydiysem yakıştıramadım kendimi sonra çıkardım pijamalarımı giydim çok üzülmüştüm ben kendimi beğenmezken kilolu iken eşiminde beğenmesini bekliyemezdim
şimdilerde özgü ven tavan bende geçen eşime dedim çok şanslısın genç güzel bi tutam beli olan karın var :) haklısın dedi
süper canım cumaya en az 1 olur oKusura bakmayın sabah tartıldım ama yazmaya fırsatım olmadı erkenden Gebze'ye gitmem gerekti 6 aktarmayla akşam 19.00 de dönebildim.
86.5 çıktım -400 olmuş.
Birazdan menümüde yazarım. Tekrar kusura bakmayın bu hafta çok yoğun gidiyor. (okul 13 ocakta kapanıyor diye sıkıştım iyice)
Hasta hasta pek iyi olmamış ama neyse atlatmışsın.Daha iyi oldum çok teşekkür ederim :) Evet misafir vardı yılbaşında o kadar temizledim evi bir güzel dağıldı yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?