- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #183.621
Canım sturbucks filtre kahvenin içine fil dışkısı koyuyor firma olarak kendisi kabul etti kahvenin aromasını arttırıyormuş o yüzden daha bi farklı bende sturbucks tan başka içmezdim bku yediğimi anlayınca bıraktım
Tebrikler kilon fazla olmamasına rağmen çok iyi vermişsin
Bak yarışmadık kötüyüz ikimizdeBende bu hafta yerimde saydım ama önümüzdeki hafta sıkı yönetim yapmam lazım
Haftaya söz var
göbüşün birazdaha gitmesi gerek :))
Bu azimle gelir bende kıskanarak bakarımBöyle böyle verdim kiloları.Eşimden dolayı düzensiz bir hayatımız var.Bunlar iyi hali eskiden eşim nöbetçiyken gece korkar,sabah 6lara kadar uyumazdım.Çikolatalar tatlılar yer yatardım sabah 4 5 gibi öyle öyle kilo aldım..Şükür bu halimi gördüm.Haftaya spora başlayım daha muhteşem olcak herşeyO 56 kg. buraya gelecek
Süpersin rakibem
Süper başlangıç tebrikler
Menü güzel canım geçmiş olsun rahatsız mıydın ben hala isimleri birbirine karıştırdığım için yazdıysan da hatlar karıştı
Sonuc tahmin ettigim gibi b12eksikligi var bida karaciğer yaglaadi alt o oluyo galiba oda baya yüksek cikti onun dusinda ciddi bi sıkıntı yok gibi görünüyor şikayetler devam eder morluklar olusursa tekrar gel dediSonuç ne çıktı cnm bişey dememişin
afiyet olsunMenümm
Kahvaltı 8:45
1 haş yumurta
1 kaşık tulum peyniri
1 dlm tb ekmeği
Ara 11:00
Kayısılı formçay
Öğle 12:15
Salata
Tonbalığı, yoğurt
Ara 17:00
1 elma
Akşam 18:15
Kıymalı pırasa kavurma
Salata
3 cin biber, 1 dlm tb ekmek
2 lit su
Önemli bi şey yok canimHakkında hayırlısı olsun kuzucuk ne diyeceğimi bilemedim
Bencede sonra listede yer bulamazsın
Hayır olsun inşallah
Gelsin eksiler inşallah
afiyet olsun canım
Güzel canim(09:30)
1 tk çörek otu yağı
(11:00)
1 haşlanmış yumurta
1 yk lorlu baharatlı yeşil salata
1 kupa güllü yeşil çay
(15:00) tam hatırlamıyorum
1 kupa az sütlü Nescafe
10 çiğ badem
(17:30)
3 yk pirincsiz pırasa yemeği
½ kase bal kabağı salatası
Su:2 lt
spor : 30 dk koşu bandı (3-4 km hız la düşük tempoda)
Cok güzelBenim menüm de Cuma öncesi
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
Biraz çeçil peynir
Yarım dilim tbe
Öğle 12.45
1 kepçe tavuksuyu çorba
2 yk yoğurt
Ara 15.40
1 fincan sütlü kahve şekersiz
Akşam 18.00
4 yk mantar et sote
Maydonoz roka havuç turp mor lahana salatası 1 tabak
Su1.75 lt.
Spor a yarın devam.
1 bardak yeşil çay eklerim.
Afiyet olsun canımkalkınca 06.00
suda bekletilmiş 3 kuru erik ve bardaktaki su
sabah 06.30
1 yumurta ve 2 bıldırcın yumurtasından keçi peynirli omlet
domates dereotu nane maydanoz
akşam 18.40
ızgara tavuk
domatesli yeşillik salatası
100 gr yoğurt
1,5 lt su. 2 lt yapmaya çalışacağım.
1 saat yürüyüş
Oda ayri bi sinav allah kolaylik versin ins hayatin hel isyedigin gibj olur kinselere ihtiyaç duymadan yaşarsınÇocuğum yok
Çocuğum da yok malesefEşim ameliyat geçirmişti geçen yıl yeni yeni değerleri normale geliyor .Ben de kendi hayatıma bakıyorum onlara inat bişeyler başarabilmek için sınavlarıma hazırlanıyorum Allah yolumuzu açık etsin inşallah
afiyet olsun canımMenümü yazayım gelirim sonra
Sabah 08.00
Tavada yumurta 1 kk süzme peynir
Salata 2 t b e
Öğle 12.10
Salata, kıymalı ıspanak yemeği , 1 kase pırasa çorbası
Ara 16.00
Sütlü nescafe
12 fındık
Akşam 19 00
1 tabak sebze yemeği
Tavuk
Salata
2.5 lt su
1 yeşil çay
1 beyaz çay
30 yürüyüş
Bisi yememisin maşallahMenü
Sabah (11:0)
1wasa 1yum 1kk peynir
Aksam(16:00/
5kofte
Brokoli
Şu:1lt ikiye çıkar spor: yok
pilav buvum olmamaliydiSabah 9:30
Peynir 60 gr 5 zeytin 1dl çavdar ekmeği 1 elma marul
Öğlen 14:00
1 tabak bamya haşlanmış tavuk göğsü 3 kaşık pilav 3 kaşık yoğurt
Akşam
1 tavuk göğsü 1 kase salata
3 litre su arada bitki çayı şekersiz sütsüz filtre kahve
Senld ben böyle yapmasak coktan mezunduk iki ileri bi geriGünaydın +500 maalesef
Bunun yarısı kabızlık yarısı da spor yapmamaktan kaynaklı artı olmam dşye düşünüyorum. tüm takım kusura bakmayın ya üzüldüm gerçkten
harikasin canim
ooooo cok iyi
Bu bana normal geliyo canm robot değiliz sonuçta 16 aydır diyetteyim her hafta her hafta vermeye nefis psikoloji dayanmazdı sanırım benim.Sonuc tahmin ettigim gibi b12eksikligi var bida karaciğer yaglaadi alt o oluyo galiba oda baya yüksek cikti onun dusinda ciddi bi sıkıntı yok gibi görünüyor şikayetler devam eder morluklar olusursa tekrar gel dedi
afiyet olsun
Önemli bi şey yok canim
Güzel canim
Cok güzel
Afiyet olsun canım
Oda ayri bi sinav allah kolaylik versin ins hayatin hel isyedigin gibj olur kinselere ihtiyaç duymadan yaşarsın
afiyet olsun canım
Bisi yememisin maşallah
pilav buvum olmamaliydi
Senld ben böyle yapmasak coktan mezunduk iki ileri bi geri
harikasin canim
ooooo cok iyi
bir deneyeyim canım sağolCanım pırasayı doğruyorum havucu rendeliyorum bulguru yıkıyorum kıyma salça pul biber k biber hepsini sırasına göre ekleyip kavurup suyunu ekliyorum 1.5 saat orta ateşte pişiyor düdüklüde daha kısa sürede pişer
Hakkında hayırlısı olsun Aycacım N NilyyyaaannnKızlar Ayça iş projesi için başka şehire gidecekmiş bisüre
Bu dönemde hem katılımı hemde düzeni olamıcağı için izin istedi,
Mazareti kabul edildi
Bilginize...
bende kendimi merak ediyorumGünaydın +500 maalesef
Bunun yarısı kabızlık yarısı da spor yapmamaktan kaynaklı artı olmam dşye düşünüyorum. tüm takım kusura bakmayın ya üzüldüm gerçkten
Süpersin canım
Çok güzel başlandığın tebrikler
eksi her zaman iyidir canımBende -100 un ne yazikki ama regl olacam ondan yoksa kacamagim falan olmadi regl niye gecikti anlamadım niye bacaklarım kopuyo agridan
kız ayça hele bende çok merak ettim kaç kilosun bende temizlik için buna benzer yapcamSelam kızlar gözümden uyku akıyor ama yinede uğramadan yatmıyımor dedim bgn meyve suyu seklinde değil çip tüketim gayet güzeldi yarın kaç çıkın merakla bekliyorum bu arada hiç spor yapamıyorum.
Çok artı canım sana yakışmamışGünaydın +500 maalesef
Çok güzel tebrikler
canım uşak sorun uykusuz geceler beni etkiliyor o yüzden ama erteledimSorunun hallolmasına sevindim canım biz sensiz naparız
Gecenin o saatinde birşey yiyemem diye kaçtım şekerim
Şehir değiştiriyormuşsun izne ayrılmıştım hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım
Bir sorun yoktur inşallah iyi yapmışsın ayrılmamakla
canım çok iyi tebrikler boy kaç
şişkinlik tir büyük ihtimal bozma moralini haftaya yuklenirsen fazlasıyla giderBende -100 un ne yazikki ama regl olacam ondan yoksa kacamagim falan olmadi regl niye gecikti anlamadım niye bacaklarım kopuyo agridan
harika bi başlangıç canım
sağol canım benimmSüpersin rakibem
Menüler güzel olunca güzel bi eksi de kaçınılmaz oluyo
cnm haftasonu dikkat edersen cumaya süper bi eksi seni bekliyorBende -100 un ne yazikki ama regl olacam ondan yoksa kacamagim falan olmadi regl niye gecikti anlamadım niye bacaklarım kopuyo agridan
üzülme cnm yapıcak bişey yok bu hafta daha dikkat edersinGünaydın +500 maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?