Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

gayet güzel fıstık

daha ne olsun çıtırcık :)

Sen bu hafta sınırları zorladın ümitliyim senden yana :) Durmadan koştun Can'ım Mirkelam gibi
Haaa Haaa güzel benzetme :))

Allah kabul etsin cnm
Hem güzel Hem hafif olmuş

Bence bu hafta senden güzel bi sonuç gelicek

çok güzel ve sağlıklı cnm

Sebze yemeğinin türünüde yazalım

Hayır olsun abla ne izni
Benim keçiler ziyarete geldiydi de gittiler :))

Gündemden çıktı

Menü
Sabah (11:0)
1wasa 1yum 1kk peynir
Aksam(16:00/
5kofte
Brokoli

Şu:1lt ikiye çıkar spor: yok
Okumak ne kısa sürdü :))

Perşembe için güzel

Pilav hariç güzel tatlım

Canım Evet fark ettim bugün kimse bişey yemedi bugün ama geç oldu biraz
Haftaya inşallah
Perşembeleri birazdaha hafif geçirmeye çalışıyoruz tatlım

Bide muskamada söylemiştim
Baklagil bulgur gibi şişlik yapan şeyleride pazartesiden sonra pek tüketmiyoruz

Bizim doktor eczaneden İngiliz karbonatı al 1 tatlı kaşığı 1.5 litre suya karıştır demişti ona göre yapıyorum abla
Bende aldımda sevemedim cnm

Bildiğim limonda alkali yapıyor suyu

öyle ablam yaşıyoruz bir şekilde hayati

Canım Evet fark ettim bugün kimse bişey yemedi bugün ama geç oldu biraz
Haftaya inşallah
inşallah canım benim

filtre kahveye bayılıyorum. çok güzel. en sevdiğim kahve diyebilirim.

kızlar filtre kahve tchibo ve strabucks ta var. ama özellikle strabucks ı tercih ederim. kahveleri süper şu an evde kenya var. en sevdiğim
Starbucks gitmek bir nasip olmadı ya Birgün özellikle gidicem
yarın inşallah eksi olurum abla

Yeni açılaca olan gurup var mı zayıflama için. Yeni üyeyim. 15 kg fazlalık,fazla iştah ve motivasyon eksikliği var. Yardım edebilirmisiniz
Tatlım 11 tane takım var
Dediğim gibi başvuru topiğine yazarsan üye ihtiyacı olan takım çağıracak seni

Istersen 5.takıma gidebilirsin
Onların yeni üyeye ihtiyaçları var

filtre kahveye bayılıyorum. çok güzel. en sevdiğim kahve diyebilirim.

kızlar filtre kahve tchibo ve strabucks ta var. ama özellikle strabucks ı tercih ederim. kahveleri süper şu an evde kenya var. en sevdiğim
Canım sturbucks filtre kahvenin içine fil dışkısı koyuyor firma olarak kendisi kabul etti kahvenin aromasını arttırıyormuş o yüzden daha bi farklı bende sturbucks tan başka içmezdim bku yediğimi anlayınca bıraktım

Yeni açılaca olan gurup var mı zayıflama için. Yeni üyeyim. 15 kg fazlalık,fazla iştah ve motivasyon eksikliği var. Yardım edebilirmisiniz
Bi üst menüde Canım cuma yarışmasına katılmak isteyenler diye bir link var oraya arzuhalini yazıyorsun kaptanlar takip ediyor orayı birisi davet eder takımına

regl olunca bende kendime güvenmiyorum abla elimden geleni yaptım. Ama artıyi yok edemedim inşallah yarına gitmiş olur kız uyursan hemen uyucam sabah erken kalkim diyorum
Bende bu hafta yerimde saydım ama önümüzdeki hafta sıkı yönetim yapmam lazım
Haftaya söz var
göbüşün birazdaha gitmesi gerek :))

Neeeeee

İnşallah listeye hazırmdeğilim abla çok eksiğim var vücüt sistemimin tamamen değişmesi gerekiyor
Bence gayet güzel başladın cnm

Hertürlü hazır olunca girersin

Hayırdır canım sorun özel mi? En kısa zamanda çözülür inşallah..Kaptaniçeni düşün tabi bizi de düşün sen olmazsan motivasyonumuz diplere düşer
Aynen öyle

Zaten çok önemli bi mazaret olmadıktan sonra izine çıkmanın sonucu hep artılarla geri dönüş oluyor

Her ayrılan ipinden boşalır gibi yiyordur bence
Sürüden ayrılanı kurtlar yermiş

Maşallah canım Allah mutluluğunuzu daim etsin ama Büyükler der ya kocanla evladını çok övmeyeceksin eşini yuvanı çok anlatma burası için değil tüm ortamlardan bahsediyorum nazardan sakın canım. Çünkü nazarın ne evler yıktığına yıktığına yakından şahit oldum..

Suyuna salatalık maydanoz limon zencefil tarçın karanfil gibi sevdiğin tatları koyup birkaç saat bekletip içersen hem zorlanmazsın hem alkali olur hem ödem atıcı olur bir taşla 3 kuş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…