Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Övmüyorum canım zaten her zaman dua ediyorum şükrediyorum,duaların korudugunu biliyorum.

Tulum peynir tartı öncesi ödem yapmaz inşallah geri kalanı güzel afiyet olsun

Bal kabağı harika lifli gıda candır menü güzel ama akşam 1 porsiyon yeseydin keşke sebze yemeği sonuçta

Senin menü hep az ki :) ezo menüsü işte güzel

Afiyet olsun menü güzel yavaş yavaş oturuyor

İnşallah sağol canım

Senin menü hep az ki :) ezo menüsü işte güzel
Böyle böyle verdim kiloları.Eşimden dolayı düzensiz bir hayatımız var.Bunlar iyi hali eskiden eşim nöbetçiyken gece korkar,sabah 6lara kadar uyumazdım.Çikolatalar tatlılar yer yatardım sabah 4 5 gibi öyle öyle kilo aldım..Şükür bu halimi gördüm.Haftaya spora başlayım daha muhteşem olcak herşey O 56 kg. buraya gelecek

Menü güzel fulyacim öğün azaltmissin

Dene canım ben sevdim güzel oluyor zaten bal kabağı hem tatlı hem tuzlu herşeye uyum sagliyor
pirasa corbasini nasıl yapıyorsun canım menün güzel afiyet olsun

Canım pırasayı doğruyorum havucu rendeliyorum bulguru yıkıyorum kıyma salça pul biber k biber hepsini sırasına göre ekleyip kavurup suyunu ekliyorum 1.5 saat orta ateşte pişiyor düdüklüde daha kısa sürede pişer

Ssini aldım deneyim tadı da güzel olur

Menü
Sabah (11:0)
1wasa 1yum 1kk peynir
Aksam(16:00/
5kofte
Brokoli

Şu:1lt ikiye çıkar spor: yok

Gördüğüm en kısa menü süper afiyet olsun

Herkes söylemiş perşembe günü olmasa güzel menü bencede

Sebze yemeği genelde ne bulduysam koyuyorum da o öyle özetlediydim artık yazarım canım

Ööööhhhhhh midem kalktı

İnşallah listeye hazırmdeğilim abla çok eksiğim var vücüt sistemimin tamamen değişmesi gerekiyor

O sistem zamanla değişir canım merak etme. Ben listeyi hazır olmasada dörtgözle bekliyorum :)
Övmüyorum canım zaten her zaman dua ediyorum şükrediyorum,duaların korudugunu biliyorum.

Yanlış anlaşılmadım umarım yoksa üzülürüm bir abla içtenliği ile yazdığıma emin olabilirsin sadece samimi olduğum insanlara yaptığım bir uyarıdır..

Çikolata ve tatlıların korkuyu aldığı doğrudur bu aziml e 55 de boyun eğer sana tatlım

Görürüm de fazla duramam 55 de bence :) Şekerim düşmüş meğer insülin direnciyle alakalıymış.Onu kırdım artık Can'ım tatlı çekmiyor.Hep su içsem yarıyor derdim ama öyle değilmiş.Tatlıları götürürsem geceleri yemek yersem su içmezsem tabi şişer ödem de yaparmış vücudum şimdi indi şükürler olsun.

Hayırdır canım sorun özel mi? En kısa zamanda çözülür inşallah..Kaptaniçeni düşün tabi bizi de düşün sen olmazsan motivasyonumuz dipler
Yok cnm özel değil genel :))

Konuştuk hallettik
Her ayrılan ipinden boşalır gibi yiyordur bence
Sürüden ayrılanı kurtlar
Aynen öyle
Liste sorumluluğu olmayınca...

Sanki kilo alınmıcak gibi geliyor

He he unuttum kaptan ağız alışkanlığı
şaka yaptım bebeğim önemli değil

haftaya çıkartırsın abla acısını takir takir gider inşallah haftaya sözde eminim fıstık gibi olacaksın abla
Bunun için hain planlarım var :))

tabiki o 56 gelecek buraya..

Hele bi gelmesin biz getirmesini biliriz :)

Burda sohbete doyum olmaz ben kaçtım kızlar herkese iyi geceler
daha karpuz kesecektik
neyse mevsimi değil :)
Tatlı yiyince normal olarak su içilir ya...

O zamanda su içsem yarıyor oluyor :)

***9.TAKIM 499. Etap***

MuallimeA (73.8/
askrhpozitif(83/
dagyolu(69.6/
Nilyyyaaannn (69.7/)izine ayrılmak istiyor
60kiloyum(84,8/
Mefkurem (79.3/
ezo26 (59,0/

9. Takım ortalama %

LİSTE DIŞI :
Eliya (
Nanekekik (
Kkkmevsim (
Sahgull(
Masal3487(
Deryanur (
Muskammm(
Habinar(
Yiden16(

Hanimlar hayırlı cumalar Bir kaç gündür izne çıkma düşüncesiyle gelemedim tabi bu düşüncemi iptal ettik bundan sonraki maçlara bakalım namaz vaktini bekliyorum ki yatayım bu gece iyi uyumadığım için tartıya yansiyabilir ins tartı yüzümüzü güldürür

Sorunun hallolmasına sevindim canım biz sensiz naparız
daha karpuz kesecektik
neyse mevsimi değil :)

Tatlı yiyince normal olarak su içilir ya...

O zamanda su içsem yarıyor oluyor :)

Gecenin o saatinde birşey yiyemem diye kaçtım şekerim

Selam kızlar gözümden uyku akıyor ama yinede uğramadan yatmıyımor dedim bgn meyve suyu seklinde değil çip tüketim gayet güzeldi yarın kaç çıkın merakla bekliyorum bu arada hiç spor yapamıyorum.

Şehir değiştiriyormuşsun izne ayrılmıştım hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım

Bir sorun yoktur inşallah iyi yapmışsın ayrılmamakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…