- Konu Sahibi Handandandan
-
- #183.601
haftaya çıkartırsın abla acısını takir takir gider inşallah haftaya sözde eminim fıstık gibi olacaksın ablaBende bu hafta yerimde saydım ama önümüzdeki hafta sıkı yönetim yapmam lazım
Haftaya söz var
göbüşün birazdaha gitmesi gerek :))
Övmüyorum canım zaten her zaman dua ediyorum şükrediyorum,duaların korudugunu biliyorum.Hayırdır canım sorun özel mi? En kısa zamanda çözülür inşallah..Kaptaniçeni düşün tabi bizi de düşün sen olmazsan motivasyonumuz diplere düşer
Her ayrılan ipinden boşalır gibi yiyordur bence
Sürüden ayrılanı kurtlar yermiş
Maşallah canım Allah mutluluğunuzu daim etsinama Büyükler der ya kocanla evladını çok övmeyeceksin eşini yuvanı çok anlatma burası için değil tüm ortamlardan bahsediyorum nazardan sakın canım. Çünkü nazarın ne evler yıktığına yıktığına yakından şahit oldum..
Suyuna salatalık maydanoz limon zencefil tarçın karanfil gibi sevdiğin tatları koyup birkaç saat bekletip içersen hem zorlanmazsın hem alkali olur hem ödem atıcı olur bir taşla 3 kuş canım
Menümm
Kahvaltı 8:45
1 haş yumurta
1 kaşık tulum peyniri
1 dlm tb ekmeği
Ara 11:00
Kayısılı formçay
Öğle 12:15
Salata
Tonbalığı, yoğurt
Ara 17:00
1 elma
Akşam 18:15
Kıymalı pırasa kavurma
Salata
3 cin biber, 1 dlm tb ekmek
2 lit su
(09:30)
1 tk çörek otu yağı
(11:00)
1 haşlanmış yumurta
1 yk lorlu baharatlı yeşil salata
1 kupa güllü yeşil çay
(15:00) tam hatırlamıyorum
1 kupa az sütlü Nescafe
10 çiğ badem
(17:30)
3 yk pirincsiz pırasa yemeği
½ kase bal kabağı salatası
Su:2 lt
spor : 30 dk koşu bandı (3-4 km hız la düşük tempoda)
Benim menüm de Cuma öncesi
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
Biraz çeçil peynir
Yarım dilim tbe
Öğle 12.45
1 kepçe tavuksuyu çorba
2 yk yoğurt
Ara 15.40
1 fincan sütlü kahve şekersiz
Akşam 18.00
4 yk mantar et sote
Maydonoz roka havuç turp mor lahana salatası 1 tabak
Su1.75 lt.
Spor a yarın devam.
1 bardak yeşil çay eklerim.
Afiyet olsun menü güzel yavaş yavaş oturuyor
Böyle böyle verdim kiloları.Eşimden dolayı düzensiz bir hayatımız var.Bunlar iyi hali eskiden eşim nöbetçiyken gece korkar,sabah 6lara kadar uyumazdım.Çikolatalar tatlılar yer yatardım sabah 4 5 gibi öyle öyle kilo aldım..Şükür bu halimi gördüm.Haftaya spora başlayım daha muhteşem olcak herşeySenin menü hep az ki :) ezo menüsü işte güzel
Menü güzel fulyacim öğün azaltmissin
Dene canım ben sevdim güzel oluyor zaten bal kabağı hem tatlı hem tuzlu herşeye uyum sagliyor
pirasa corbasini nasıl yapıyorsun canım menün güzel afiyet olsun
Ssini aldım deneyim tadı da güzel olurHayırdır canım sorun özel mi? En kısa zamanda çözülür inşallah..Kaptaniçeni düşün tabi bizi de düşün sen olmazsan motivasyonumuz diplere düşer
Her ayrılan ipinden boşalır gibi yiyordur bence
Sürüden ayrılanı kurtlar yermiş
Maşallah canım Allah mutluluğunuzu daim etsinama Büyükler der ya kocanla evladını çok övmeyeceksin eşini yuvanı çok anlatma burası için değil tüm ortamlardan bahsediyorum nazardan sakın canım. Çünkü nazarın ne evler yıktığına yıktığına yakından şahit oldum..
Suyuna salatalık maydanoz limon zencefil tarçın karanfil gibi sevdiğin tatları koyup birkaç saat bekletip içersen hem zorlanmazsın hem alkali olur hem ödem atıcı olur bir taşla 3 kuş canım
Menü
Sabah (11:0)
1wasa 1yum 1kk peynir
Aksam(16:00/
5kofte
Brokoli
Şu:1lt ikiye çıkar spor: yok
Herkes söylemiş perşembe günü olmasa güzel menü bencedeSabah 9:30
Peynir 60 gr 5 zeytin 1dl çavdar ekmeği 1 elma marul
Öğlen 14:00
1 tabak bamya haşlanmış tavuk göğsü 3 kaşık pilav 3 kaşık yoğurt
Akşam
1 tavuk göğsü 1 kase salata
3 litre su arada bitki çayı şekersiz sütsüz filtre kahve
gayet güzel fıstık
daha ne olsun çıtırcık :)
Haaa Haaa güzel benzetme :))
Allah kabul etsin cnm
Hem güzel Hem hafif olmuş
Bence bu hafta senden güzel bi sonuç gelicek
çok güzel ve sağlıklı cnm
Sebze yemeğinin türünüde yazalım
Benim keçiler ziyarete geldiydi de gittiler :))
Gündemden çıktı
Okumak ne kısa sürdü :))
Perşembe için güzel
Pilav hariç güzel tatlım
Perşembeleri birazdaha hafif geçirmeye çalışıyoruz tatlım
Bide muskamada söylemiştim
Baklagil bulgur gibi şişlik yapan şeyleride pazartesiden sonra pek tüketmiyoruz
Bende aldımda sevemedim cnm
Bildiğim limonda alkali yapıyor suyu
Canım sturbucks filtre kahvenin içine fil dışkısı koyuyor firma olarak kendisi kabul etti kahvenin aromasını arttırıyormuş o yüzden daha bi farklı bende sturbucks tan başka içmezdim bku yediğimi anlayınca bıraktım
İnşallah listeye hazırmdeğilim abla çok eksiğim var vücüt sistemimin tamamen değişmesi gerekiyor
Övmüyorum canım zaten her zaman dua ediyorum şükrediyorum,duaların korudugunu biliyorum.
Böyle böyle verdim kiloları.Eşimden dolayı düzensiz bir hayatımız var.Bunlar iyi hali eskiden eşim nöbetçiyken gece korkar,sabah 6lara kadar uyumazdım.Çikolatalar tatlılar yer yatardım sabah 4 5 gibi öyle öyle kilo aldım..Şükür bu halimi gördüm.Haftaya spora başlayım daha muhteşem olcak herşeyO 56 kg. buraya gelecek
Görürüm de fazla duramam 55 de bence :) Şekerim düşmüş meğer insülin direnciyle alakalıymış.Onu kırdım artık Can'ım tatlı çekmiyor.Hep su içsem yarıyor derdim ama öyle değilmiş.Tatlıları götürürsem geceleri yemek yersem su içmezsem tabi şişer ödem de yaparmış vücudum şimdi indi şükürler olsun.Yanlış anlaşılmadım umarım yoksa üzülürüm bir abla içtenliği ile yazdığıma emin olabilirsin sadece samimi olduğum insanlara yaptığım bir uyarıdır..
Çikolata ve tatlıların korkuyu aldığı doğrudurbu aziml e 55 de boyun eğer sana tatlım
Yok cnm özel değil genel :))Hayırdır canım sorun özel mi? En kısa zamanda çözülür inşallah..Kaptaniçeni düşün tabi bizi de düşün sen olmazsan motivasyonumuz dipler
Aynen öyleHer ayrılan ipinden boşalır gibi yiyordur bence
Sürüden ayrılanı kurtlar
şaka yaptım bebeğim önemli değilHe he unuttum kaptan ağız alışkanlığı
Bunun için hain planlarım var :))haftaya çıkartırsın abla acısını takir takir gider inşallah haftaya sözde eminim fıstık gibi olacaksın abla
tabiki o 56 gelecek buraya..Böyle böyle verdim kiloları.Eşimden dolayı düzensiz bir hayatımız var.Bunlar iyi hali eskiden eşim nöbetçiyken gece korkar,sabah 6lara kadar uyumazdım.Çikolatalar tatlılar yer yatardım sabah 4 5 gibi öyle öyle kilo aldım..Şükür bu halimi gördüm.Haftaya spora başlayım daha muhteşem olcak herşeyO 56 kg. buraya gelecek
daha karpuz kesecektikBurda sohbete doyum olmaz ben kaçtım kızlar herkese iyi geceler
Tatlı yiyince normal olarak su içilir ya...Görürüm de fazla duramam 55 de bence :) Şekerim düşmüş meğer insülin direnciyle alakalıymış.Onu kırdım artık Can'ım tatlı çekmiyor.Hep su içsem yarıyor derdim ama öyle değilmiş.Tatlıları götürürsem geceleri yemek yersem su içmezsem tabi şişer ödem de yaparmış vücudum şimdi indi şükürler olsun.
Evet abla su içiyordum üstüne karnım davul gibi oluyordu .Çok rahatsızım sudan bile kilo alıyorum diye aglıyordum.daha karpuz kesecektik
neyse mevsimi değil :)
Tatlı yiyince normal olarak su içilir ya...
O zamanda su içsem yarıyor oluyor :)
Yok cnm özel değil genel :))
Konuştuk hallettik
Aynen öyle
Liste sorumluluğu olmayınca...
Sanki kilo alınmıcak gibi geliyor
şaka yaptım bebeğim önemli değil
Bunun için hain planlarım var :))
tabiki o 56 gelecek buraya..
Hele bi gelmesinbiz getirmesini biliriz :)
daha karpuz kesecektik
neyse mevsimi değil :)
Tatlı yiyince normal olarak su içilir ya...
O zamanda su içsem yarıyor oluyor :)
Selam kızlar gözümden uyku akıyor ama yinede uğramadan yatmıyımor dedim bgn meyve suyu seklinde değil çip tüketim gayet güzeldi yarın kaç çıkın merakla bekliyorum bu arada hiç spor yapamıyorum.
Hanimlar hayırlı cumalar Bir kaç gündür izne çıkma düşüncesiyle gelemedim tabi bu düşüncemi iptal ettik bundan sonraki maçlara bakalım namaz vaktini bekliyorum ki yatayım bu gece iyi uyumadığım için tartıya yansiyabilir ins tartı yüzümüzü güldürür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?