- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #185.021
canım açlık hissi çok az şişkinlik hissediyorum bakalım.Yarıni merak ettim şimdi
Hepsi süper valla.Afiyet olsunSabah 11.00
1 bucuk haslanmis yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1.5 dilim.kizarmis tb
Domates
Ara 15.30
1 sekersiz turk kahvesi
1 kuru incir
Aksam 18.00
1 kase mercimek corba
6 tane izgara kofte
Buyuk ayran
Salata
2 litre su
15 dk leslie
30 dk eliptik bisiklet
haşlama derken menün gayet güzel canımİnternetim çok yavaş şimdi hızlandı hemen menümü yazayım
Sabah 9
60 gr peynir 5 zeytin 1 yumurta 1 tb ekmek çay
Öğlen 15
1 tabak haşlama bitter çikolata 1 parça
Akşam 19
3 kaşık sebzeli et sote
1 tabak muzlu yoğurt keten tohumu tarçınlı
Aralarda
Bitki çayı filtre kahve
Yatmadan zencefil zerdeçal tarçınlı süt 1 bardak
Su 2 tl geçti
Spor 45 dk aerobik
Terbiyeli et haşlamahaşlama derken menün gayet güzel canım
denetlenmeyince olmuyor de miBence çıkma listeden seni geri götürür ponim. Liste dışı olmak çok kötü birsey bence. Berbat oldu ciktim toparlayamiyorum.
valla o öküz gibi yemek yeme isteği olayını ben her regl öncesi hafta yaşıyorum. mesela şimdi de öyle. ayarlayamıyorum menülerimi. iradem ortadan kalkıyor. regl gelince hız kesiliyor.Ponicim bak burdakilerin %70i beyin obezi duygusal aç evet ben kiloları doğum sonrası aldım ama yine saçma bı biçimde yediğim için diyetisyene gidiyordum hergun kekler börekler yiyordum çocuk küçüktü süt üretimi çok daha kaliteli olduğu için kurtarıyordu sonra kurtarmaya başladı bı günde iki paket fıstıklı helva yeyip üstüne oturup ağladım o zaman vazgeçtim ama ara ara olmasını oldu grup bilmiyor bı gün akşam öküz gibi yedim Beril ablayla Zuhal ablaya yapamiycam dedim yediklerimi kimse yiyemezdi öyle azuz değil deliler gibi onların sayesinde devam ediyorum ama esime kizmistim noldu ne değişti ertesi gün senin yüzünden yedim gece gece dedim yemeseydin hayatım dedi yani senin durumunu hepimiz yasiyoruz
hadi gözün aydın.Kızlar yabancı cisim çıktı şükür
Allah tamamına erdirsin canım.Marni gitt mi şimdi Allah kavuştursunbenim kardeşimn nişanı var bugün onlar kuaförde bende boşlk buldum ders çalışıyorm
görümcenlerle aran nasıl çok mu mesafeli davranıyorlar sana canım?Kızlar akşama gorumcemler geliyorlarmis esimle konuşmuşlar 3 senedir bir bunu asamadik en son benim haberim oluyor bize gelecek oluyorlar eşime söylüyorlar bı yere gidilecek yine eşime ilk başlarda sustum cekiniyorlardir dedim ama 3 sene oldu ya en son eşime rahatsızlığımi söyledim bak gelme gitme konusunda yada herhangi bir konuda benle muhatap olmuyorlar en azından sen desen merveyle konussaniza vs gibi şimdi ben dersen uygun olmayabilir falan dedim ama aynı tas aynı hamam devam
Akşama iki çeşit hazırlamam lazım bir tatlı bir tuzlu tabiki ben yemicem
afiyet olsun canım. ama bence sabah çok az olmuş. bir de yumurta ekleseydin keşke.Şimdi yemeğimi yedim.Unutmadan yazıyım dedim yürüyüşe çıkıcam şimdi.
Sabah 11.20
1 kk süzme peynir
1 ceviz
1 bardak çay
1 çk bal
Öğle 12,45
1 fincan Türk kahvesi az şekerli
Akşam 17,30
2 yk taze fasülye
1 bardak ayran
1 Çiğköfte
Su:1.5 lt.
Spor:Leslie 2 mil 15 dk pilates birazdan da sahilde yürüyüş yapıcaZ hazır eşim evdeyken.
afiyet olsun canım.İnternetim çok yavaş şimdi hızlandı hemen menümü yazayım
Sabah 9
Öğlen 15
Akşam 19
3 kaşık sebzeli et sote
Aralarda
Bitki çayı filtre kahve
Spor 45 dk aerobik
Akşam Çiğköfte yerim diye yemedim.Bir yerden kısayım dedim.afiyet olsun canım. ama bence sabah çok az olmuş. bir de yumurta ekleseydin keşke.
canım afiyet olsun. su çok az olmuş ama. mantarlı balığın tarifini alabilir miyim?Kızlar ne olur kusura bakmayın haftasonum acaip yoğun geçti başsağlığı na git ev alışverişi çocuklar derken hiç zamanım olmadı
Bugünün menüsü nü yazayım gelir dünü de yazarım eşim çay istiyor
Sabah 10
2 d tbe
Az ton balıklı yumurta
1 kk süzme peynir Yarım kk tulum peyniri
Ara
6 ince çubuk kraker
Akşam 21.
Fırında yağsız mantarlı sebzeli balık
Yeşil soğan
1 lt su
listeden sakın çıkma canım. bak kimi bu zayıflama olayına tam odaklı. dolayısıyla iradesine sahip çıkıyor. kimi de tam odaklı değil, iradesine tamamen sahip çıkamıyor. menüleri de ayarlayamıyor dolayısıyla ya sabit kalıyor ya da az veriyor. ben bile hala tam ayarlayamıyorum. bak az az veriyorum. regl öncesi cozutuyorum. herşey aklımdan gidiyor. halbuki bizim her hafta ortalama 1-1,5 kilo vermemiz gerekli. yoksa nasıl zayıflanır. ama beyni hala tam odaklayamadık. listeden çıkarsak tamamen buradan koparız. ne yapalım böyle böyle bir şekilde vericez bu kiloları.Durumun farkındayım tabi ki kekiğim. ben bir ameliyat sonrası veya hamilelik sonrası almadım kiloları psikolojim çabuk bozuluyor bu yüzden hep kiloluydum.mutluluk hormonum salgılansın diye bişeyler yerken buluyorum kendimi iştahla alakası yok yani. 16 aydır gelenelde böyle veriyorum. Önceleri 700 gr filan verip sonraki hafta ak b00 gr artıda olunca göze batmıyordu şimdi rakamlar yükseldi doğal olrak göze batıyorum. takımdakilere haksızlık olmasın diye liste dışı devam etmek istiyorum @mefkurem
Kızlar ne olur kusura bakmayın haftasonum acaip yoğun geçti başsağlığı na git ev alışverişi çocuklar derken hiç zamanım olmadı
Sabah 10
2 d tbe
Az ton balıklı yumurta
Ara
6 ince çubuk kraker
Akşam 21.
Yeşil soğan
1 lt su
vereyim canım bak ile keçi boynuzu pekmezi azıcık kısık ateşte pişiriyorum sonra yulaf ve kuru meyvelerin icinde harmanlayıp fırına atiyorumAfiyet olsun canım ev yapımı müsli tarifini verirmisin
Afiyet olsunİnternetim çok yavaş şimdi hızlandı hemen menümü yazayım
Sabah 9
Öğlen 15
Akşam 19
3 kaşık sebzeli et sote
Aralarda
Bitki çayı filtre kahve
Su 2 tl geçti
Spor 45 dk aerobik
Himmcanım açlık hissi çok az şişkinlik hissediyorum bakalım.
iyi gibiyiz bu tarz şeylerde pek anlaşamıyoruzdenetlenmeyince olmuyor de mi
valla o öküz gibi yemek yeme isteği olayını ben her regl öncesi hafta yaşıyorum. mesela şimdi de öyle. ayarlayamıyorum menülerimi. iradem ortadan kalkıyor. regl gelince hız kesiliyor.
hadi gözün aydın.
Allah tamamına erdirsin canım.
görümcenlerle aran nasıl çok mu mesafeli davranıyorlar sana canım?
afiyet olsun canım. ama bence sabah çok az olmuş. bir de yumurta ekleseydin keşke.
afiyet olsun canım.
Afiyet olsun menüden menüye görüyorum seniKızlar ne olur kusura bakmayın haftasonum acaip yoğun geçti başsağlığı na git ev alışverişi çocuklar derken hiç zamanım olmadı
Sabah 10
2 d tbe
Az ton balıklı yumurta
Ara
6 ince çubuk kraker
Akşam 21.
Yeşil soğan
1 lt su
Ben yetisebildigim kadar Yetiştirim canım misafilerim hala evdelereliya eve yeni geldi. zühal sözde. mervenin misafiri var. diğerleri???????? canlar neredesiniz? sohbet edesim var
Wasa ya alıştım Quark ne canimsabah 09.30
1 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
4 zeytin
domates salatalık
2 dilim tbe
öğlen 14.00
100 gr döner
biraz lavaştan yedim
ayran
akşam 19.15
3 yk etli nohut
1 yk ıspanak kavurma
2 yk quark
2 dilim turp
2 lt su
4 kupa çay
2,5 saat avm de dolaştım.
Sarı su ne canımKızlar geçtim yaptım ama alintilayamadim hemen menü yazıp evi toplayıp duşa gireceğim saat 21:30da misafir geldi oysa biz yatmaya hazirlaniyirduk böyle olunca kuzeyde uyumadı oyuna daldı
Sabah(9:00)
1yumurta +1sarisu
6zrytin
1kirmizi biber
1cb fındık
Avuç içi kadar peynir
Aksam(17:00)
3kalem Adana kebap(5kofte kadarlik etten yaptım)
Salata
Ayran 1bardak
Közlenmiş biber
1kepce mercimek çorbası
Şu:2lt spor:26dk koşu bandı oğlum uyanınca yarım kaldı
değişik olmuşIyi akşamlar kızlar oglum cok sukur iyu ana ben bu bikaç gun icinde uyku olmayınca biraz cozuttum yemek yapamayinca bi boy ekmek yedim hos bu bi bahane degil biliyorum ama ins toparliycam yarından itibaren
Menum
Sabah 10:00
Dilimlsmeden kopararak yefim ve beyaz ekmekti bilmiyorum 2yagda yumurta
Peynir 5 zeytin
Ara 1elma
Ogle 15:00
1yagda yumurta
7 zeytin
2 d peynir
Yine bilmedigim kadar ekmek
Aksam19:00
1elma yarim portakal 1muz
Sacma sapan bisey oldy biliyorum ama inanin diger günler daha fenaydi ins oglan biraz toparlandı bende toparliycam
afiyet olsun canım. evet ekmek çok kaçmış gibi. ben de kaç gündür fenayım bu konuda. bir de keşke akşam o kadar meyve yerine yoğurt salata falan yeseydin.Iyi akşamlar kızlar oglum cok sukur iyu ana ben bu bikaç gun icinde uyku olmayınca biraz cozuttum yemek yapamayinca bi boy ekmek yedim hos bu bi bahane degil biliyorum ama ins toparliycam yarından itibaren
Menum
Sabah 10:00
Dilimlsmeden kopararak yefim ve beyaz ekmekti bilmiyorum 2yagda yumurta
Peynir 5 zeytin
Ara 1elma
Ogle 15:00
1yagda yumurta
7 zeytin
2 d peynir
Yine bilmedigim kadar ekmek
Aksam19:00
1elma yarim portakal 1muz
Sacma sapan bisey oldy biliyorum ama inanin diger günler daha fenaydi ins oglan biraz toparlandı bende toparliycam
afiyet olsun. gayet güzel olmuş.Kızlar geçtim yaptım ama alintilayamadim hemen menü yazıp evi toplayıp duşa gireceğim saat 21:30da misafir geldi oysa biz yatmaya hazirlaniyirduk böyle olunca kuzeyde uyumadı oyuna daldı
Sabah(9:00)
1yumurta +1sarisu
6zrytin
1kirmizi biber
1cb fındık
Avuç içi kadar peynir
Aksam(17:00)
3kalem Adana kebap(5kofte kadarlik etten yaptım)
Salata
Ayran 1bardak
Közlenmiş biber
1kepce mercimek çorbası
Şu:2lt spor:26dk koşu bandı oğlum uyanınca yarım kaldı
sek markası çıkarıyor canım. yoğurdun yaklaşık 3-4 katı fazlası oranında protein içeren ama yağ oranı düşük bir süt ürünü. sadesini yiyorum ama. meyveli de çıkarıyor ama onlar da şeker var. tadı yoğurtla kefir arası bişi. ben çok seviyorum. avrupada çok yaygınmış. Türkiye'de de ilk önce meyveli çıkmış. bana o zamanlar ürünü tanımıyordum. sadesi çıkmış diye haberler vardı. öylelikle tanıdım aldım ve çok sevdim. bir de fiyatı daha uygun olsa çok iyi olacak.Afiyet olsun menüden menüye görüyorum seni
Ben yetisebildigim kadar Yetiştirim canım misafilerim hala evdeler
Wasa ya alıştım Quark ne canim
Sarı su ne canım
değişik olmuş
Bu tel benim yerime yazıyor yumurta sarısı tatlimAfiyet olsun menüden menüye görüyorum seni
Ben yetisebildigim kadar Yetiştirim canım misafilerim hala evdeler
Wasa ya alıştım Quark ne canim
Sarı su ne canım
değişik olmuş
Peynir yoğurt mayalanması karışımı canım o yüzden fiyatı uygun bile çünkü %45 i peynir yanılmıyorsamsek markası çıkarıyor canım. yoğurdun yaklaşık 3-4 katı fazlası oranında protein içeren ama yağ oranı düşük bir süt ürünü. sadesini yiyorum ama. meyveli de çıkarıyor ama onlar da şeker var. tadı yoğurtla kefir arası bişi. ben çok seviyorum. avrupada çok yaygınmış. Türkiye'de de ilk önce meyveli çıkmış. bana o zamanlar ürünü tanımıyordum. sadesi çıkmış diye haberler vardı. öylelikle tanıdım aldım ve çok sevdim. bir de fiyatı daha uygun olsa çok iyi olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?