Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun canım
Aklımız hep ipuçlarından demi
Kızlar misafirlerim gitti bir eşimin kuzeni kaldı yatılı iki gorumcemde çok zayıflamissin deyip durdular
Ooo havanı atsaydin bu kuzen o cins kuzen mı
Evimdeyim şükürler olsun Boğazimda ahri var üşüttük sanirim ufak paşam da ateşlendi bakalım nasıl bir gece geçiricez. Gözüm yatakta.
Çok geçmiş olsun tatlım yolda üşüttüm kesin
Ooo marifetli hatun ben olsam kesin baklavanın tadına bakardım
gitsibde her giden kar

Kızlar misafirlerim gitti bir eşimin kuzeni kaldı yatılı iki gorumcemde çok zayıflamissin deyip durdular

Ne güzel bir duygu tahmin ediyorum çok duydum ama öyle kalmadım malesef genelde bir daha ki sefere de nr kadar kilo almışsın derler :) sen bir dahaki sefere daha da kilo vererek şaşırtırsın inşallah

Çok geçmiş olsun Allah tamamına erdirsin hayırlı eylesin inşallah. Baklavalar muhteşem gözüküyor herşey mükemmel eline sağlık

Afiyet olsun detoksun ardından kacamaksız beslenme daha iyi olurdu ama fazla yememişsin zaten. Detoksa da gitmesi gereken kilon o kadarmış demek ki 600 gr az değil sık detoksa yapıyor yada az beslenmeye alıştıysan bünye alışıyor

Sağolun canlar

Günaydın kızlar benim grip geçiyor gibiydi yeniden arttı oğlumu da yeniden başladı ilaç kullanmayı bu yüzden sevmiyorum geçici olarak kurutuyor sonra yeniden başliyot

Geçmiş olsun genelde bende öyleyim akşama doğru iyi oldum derim sabah en baştan başlar boynunu sıcak tutmaya şal dolayabilirsin ıhlamur ve adaçayı içebilirsin ikiside çok iyi gelir ben birlikte demliyorum tarçınlı karanfilli

Saolasın canım

Bugün sabah gene sabotaja uğradım
Akşam Eşim poaça yaptı
Öyle güzel koktuki gece kendime dedimki tut kendini yasemin bugün mükemmel diyet yaptın bozma ve yemedim sonra sabah kalkmış kalk gidiyoz nereye annemi aradım gözleme yapacak bize
Ya yürü git dellendirme beni dedim
Eşimde bebeleri aldı gitti anasına
Nitekim sabah bi tane poaça yedim ama onun yüzünden
Detoksa başlayacakmış pazartesi ondan yiyormuş
Görürsün sen yarın akşama triliçe yapacam sana diyet Yok dedim yapmaaaaa sakın diyor
yaaaa iyi oldu sana sen benim diyetimi boz ben seni 120 kilo yapacam görürsün dedim
Beraber yapacaz bu sondu tamammı diyo
ne boğazı büyük adam ya deli ediyo beni

Günaydınnnn canikolar

Herkese kaçamaksız mutlu pazarlar

Gece çok zor uyuyabildim, gözlerim acıyodu uykusuzluktan ama nedense bi türlü dalamadım
Sabahda 10 da çok zor kalktım
Yatsam daha yatabilirdim ama gün çok geç başlamasın dedim

ablacım sen hoşgeldin bu guzel gunde gostedigin irade nadir gorulen birsey takdire sayansin tekrar hayırlı olsun hediyeler de çok güzel görü
Ben çok tuhafım diyorum ya cnm dışarda hiç zorlanmam
Ben evde yalnızken ve gece tehilikeliyim

Detoks sonrası kaçamak hiç iyi olmamış
Günün devamında doğru beslen cnm

Hoşgeldin abla
Emeklerine sağlık ne güzel olmuş hepsi
Yani şimdi sen o tatlılardan hiç yemedinmi
Tebrik ediyor alnından öpüyorum abla
sağol şekerimde
2 haftadır gösterdiğim perfonmansla hiç haketmedim zaten

Ooo marifetli hatun ben olsam kesin baklavanın tadına bakardım
Biliyosun tatlıcım bende tadına bakmak diye bi olgu yok
Günaydın kızlar benim grip geçiyor gibiydi yeniden arttı oğlumu da yeniden başladı ilaç kullanmayı bu yüzden sevmiyorum geçici olarak kurutuyor sonra yeniden başliyot
sirkeyle gargara yap cnm bide odanıza soğan kesip koy
Bitki çaylarınıda ihmal etme

Çok geçmiş olsun Allah tamamına erdirsin hayırlı eylesin inşallah. Baklavalar muhteşem gözüküyor herşey mükemmel eline sağlık
Sağolasın cnm

En büyük yaptığımız hata yediklerimiz için başkalarını suçlamak
Heralde yememiz için kimse kafamıza silah dayamıyor

Peynir yoğurt mayalanması karışımı canım o yüzden fiyatı uygun bile çünkü %45 i peynir yanılmıyorsam
evet canım ben araştırmıştım o zaman. bir nevi peynirmiş. hatta ben evde yapımını bile öğrendim ama denemedim. bir gün denemeyi düşünüyorum yaparsam yazarım.
bu enfes birşey olur. Allah nasip ederse deneyeceğim. valla bayıldım tarife. afiyet olsun size.

yoğurda göre artıları daha fazla.
yok mervecim sık sık yemek iyi değilmiş. evet az az yiyip kilo verenler var ama sağlıklı değilmiş. sık sık yemek insülinin sürekli salgılanmasına, leptinin salgılanmamasına bir de şu an hatırlayamadım bir hormon daha vardı onun da işlevini tam yapamamasına dene oluyormuş. yani düzeni bozuyor.
vayyyy süpernasıl güzel duygudur o şimdi sana

Evimdeyim şükürler olsun Boğazimda ahri var üşüttük sanirim ufak paşam da ateşlendi bakalım nasıl bir gece geçiricez. Gözüm yatakta.
geçmiş olsun canım.

hayırlı olsun sözünüz

geçmiş olsun herkes hasta

Sağol canım evet su az içiyorum o yüzden de kilolar gitmiyor
suyu artırmalıyız. ben de bu aralar az içiyorum. kilolara çok etkili.

senin kociş çok fena o ne öyle poğaçalar gözlemeler

Geçmiş olsun canım grip ilaçla 1 hafta ilaçsız 7 gün derler ya bihafta çekersin

eliya elifim evine hoşgeldin cnm
Işlerin acelesi yok kaçmıyolar ya yavaş yavaş olur gider

B burcugncy burcu tekrar hoşgeldin cnm inş.bu son olur :))

@MuskaM tatlım bu cuma senin 3.bildirimin olacak
Paylaşım ve kilo vermene göre listeye girebilirsin
O yüzden eminim daha dikkatli olacaksındır

deryanur_ yiden16
Kızlar cuma günü bildirim yapmadınız
zaten derya kaç gündür yoktu
Eğer geçerli bi sebebiniz yoksa...
Isterseniz başka takımlarda devam edebilirsiniz

hayırlı olsun sözünü

Teşekkür ederim cnm

Dün merveye keşke 2 öğün yapabilsem demişin
Sen sabah erken kalkıp kahvaltı yaptığın için 3 öğünde olur senin için
Senin hatan öğünlerinin içerikleri fazla karbon olması
Bunu çoğu zaman kendinde söylüyosun ama pek değiştirmiyosun
Ve böyle devam ettiğin sürece anca 400 -500 gr larla idare edersin

evet karbonu çok iyi ayarlamam gerekiyor. beni en etkileyen o zaten. regl öncesi canım ne sebze istiyor ne salata. illa karbon, etli yemek, tatlı zor direniyorum. burada sizlerle olmasam ipler iyice kopar bende. bakma bu ayarlı yemem yine. dün geve valla dua ettim Allahım ne olur regl başlasın hemen diye çok şükür duam kabul oldu. gece başlamış. ben salı ya da çarşamba gelir diye düşünüyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…