- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #185.061
Afiyet olsun canımDünün menüsü
Sabah 8
Yarım simit
1 kk süzme peynir
5 Zeytin
1 az pişmiş yumurta
Ara
Ayran
Öğle 13.30
Tavuklu salata
Ayran
Ara
8 10 tane fındık
Akşam 19
4 kaşık mercimekli bulgur pilavı
1 parça bütün baget
Salata
2 lt su
Aklımız hep ipuçlarından demiHiç görmedim canım bir daha gittiğimde bakayım bakalım
Canım olduğu kadar yaparsın hem sık sık yemek daha doğru diyorlar birde ben sabahlari geç yiyorum o yüzden normal
bende acaba zayıflamaya yardımcı bişey mı ki düşündüm
Ooo havanı atsaydin bu kuzen o cins kuzen mıKızlar misafirlerim gitti bir eşimin kuzeni kaldı yatılı iki gorumcemde çok zayıflamissin deyip durdular
Çok geçmiş olsun tatlım yolda üşüttüm kesinEvimdeyim şükürler olsun Boğazimda ahri var üşüttük sanirim ufak paşam da ateşlendibakalım nasıl bir gece geçiricez. Gözüm yatakta.
Ooo marifetli hatun ben olsam kesin baklavanın tadına bakardımHuuuu Huuuu ben geldimmm
Bu saatte herkes yattığına göre sabah benim mesajımla uyanın istedim
Çok şükür kazasız belasız telaşeyi atlattık
Dönüştede görümcemler eltimler bize geldi çay içtik
Güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim
Sizi ilgilendiren kısma yani menülere gelirsek
Çok şükür cumadan beri sıfır kaçamakla devam ediyorum hatta ay sonuna kadar böyle devam edecek
Ne kendi yaptığım baklavanın tadına baktım nede söz pastasından yedim
Tabakdaki bütün karbonları istemeden sadece biraz et salata yedim orda
Dünde Çok az yemiştim
Artı çıkarsam ya stresten yada yorgunluktan olur
Inş.yarın sporada başlıyorum
Bazı kişilere yazacaklarım var ama şu anda kafamı toparlıyamıyorum Inş.yarın konuşuruz
Hepinizi özlemişim yavvv
Bunlarda götürdüğüm şeyler
Çukulatalar lokumlar tatlılar vs.
Paket yapmadan resim çekmeyi unutmuşum
Eki Görüntüle 1939652
gitsibde her giden karHanimlar hayırlı sabahlar bugün pazar dikkat edilmesi gerekirken kendime küçük bir kaçamak yaptım kaç gündür yaptigim kendim için sakladığım browni nin 1 dilimini tam yiyemedim buda iyi birşey ins bugün daha taviz yok
Dünkü detoksla -600 aslında 1 kilo normali.zaten kaç gündür yerimde sayıyordum onlarında etkisi
Kızlar misafirlerim gitti bir eşimin kuzeni kaldı yatılı iki gorumcemde çok zayıflamissin deyip durdular
Afiyet olsun Can'ım.Su artsa daha iyi olurdu.Gerisi güzel geldi bana.
Huuuu Huuuu ben geldimmm
Çok şükür cumadan beri sıfır kaçamakla devam ediyorum hatta ay sonuna kadar böyle devam edecek
Dünde Çok az yemiştim
Bazı kişilere yazacaklarım var ama şu anda kafamı toparlıyamıyorum Inş.yarın konuşuruz
Hepinizi özlemişim yavvv
Eki Görüntüle 1939652
Hanimlar hayırlı sabahlar bugün pazar dikkat edilmesi gerekirken kendime küçük bir kaçamak yaptım kaç gündür yaptigim kendim için sakladığım browni nin 1 dilimini tam yiyemedim buda iyi birşey ins bugün daha taviz yok
Dünkü detoksla -600 aslında 1 kilo normali.zaten kaç gündür yerimde sayıyordum onlarında etkisi
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Aklımız hep ipuçlarından demi
Ooo havanı atsaydin bu kuzen o cins kuzen mı
Çok geçmiş olsun tatlım yolda üşüttüm kesin
Ooo marifetli hatun ben olsam kesin baklavanın tadına bakardım
gitsibde her giden kar
Günaydın kızlar benim grip geçiyor gibiydi yeniden arttı oğlumu da yeniden başladı ilaç kullanmayı bu yüzden sevmiyorum geçici olarak kurutuyor sonra yeniden başliyot
Saolasın canımyinede sormak istedim afiyet olsun güzel menü
estg.canim.bu davet sonradan çıktı bozamazdim
ablacım sen hoşgeldin bu guzel gunde gostedigin irade nadir gorulen birsey takdire sayansin tekrar hayırlı olsun hediyeler de çok güzel görünüyor
Ben çok tuhafım diyorum ya cnm dışarda hiç zorlanmamablacım sen hoşgeldin bu guzel gunde gostedigin irade nadir gorulen birsey takdire sayansin tekrar hayırlı olsun hediyeler de çok güzel görü
Detoks sonrası kaçamak hiç iyi olmamışHanimlar hayırlı sabahlar bugün pazar dikkat edilmesi gerekirken kendime küçük bir kaçamak yaptım kaç gündür yaptigim kendim için sakladığım browni nin 1 dilimini tam yiyemedim buda iyi birşey ins bugün daha taviz yok
sağol şekerimdeHoşgeldin abla
Emeklerine sağlık ne güzel olmuş hepsi
Yani şimdi sen o tatlılardan hiç yemedinmi
Tebrik ediyor alnından öpüyorum abla
Biliyosun tatlıcım bende tadına bakmak diye bi olgu yokOoo marifetli hatun ben olsam kesin baklavanın tadına bakardım
sirkeyle gargara yap cnm bide odanıza soğan kesip koyGünaydın kızlar benim grip geçiyor gibiydi yeniden arttı oğlumu da yeniden başladı ilaç kullanmayı bu yüzden sevmiyorum geçici olarak kurutuyor sonra yeniden başliyot
Sağolasın cnmÇok geçmiş olsun Allah tamamına erdirsin hayırlı eylesin inşallah. Baklavalar muhteşem gözüküyor herşey mükemmel eline sağlık
En büyük yaptığımız hata yediklerimiz için başkalarını suçlamakBugün sabah gene sabotaja uğradım
Akşam Eşim poaça yaptı
Öyle güzel koktuki gece kendime dedimki tut kendini yasemin bugün mükemmel diyet yaptın bozma ve yemedim sonra sabah kalkmış kalk gidiyoz nereye annemi aradım gözleme yapacak bize
Ya yürü git dellendirme beni dedim
Eşimde bebeleri aldı gitti anasına
Nitekim sabah bi tane poaça yedim ama onun yüzünden
Detoksa başlayacakmış pazartesi ondan yiyormuş
Görürsün sen yarın akşama triliçe yapacam sana diyet Yok dedimyapmaaaaa sakın diyor
yaaaa iyi oldu sana sen benim diyetimi boz ben seni 120 kilo yapacam görürsün dedim
Beraber yapacaz bu sondu tamammı diyo
ne boğazı büyük adam ya deli ediyo beni
evet canım ben araştırmıştım o zaman. bir nevi peynirmiş. hatta ben evde yapımını bile öğrendim ama denemedim. bir gün denemeyi düşünüyorumPeynir yoğurt mayalanması karışımı canım o yüzden fiyatı uygun bile çünkü %45 i peynir yanılmıyorsam
bu enfes birşey olur. Allah nasip ederse deneyeceğim. valla bayıldım tarife. afiyet olsun size.Su evde olmadığım için içemedim malesef bugün iki oturmaya birde market alışverişine gittim evde az bulunca öyle oldu
Tabi canım balık olarak alabalık kullandım ben kılçığını ayıklıyorum kiremit tabaklarım var çömlek gibi ona koyuyorum ben sen bborcama yağlı kağıt serip bırakabilirsin domatesi biberi soğanı mantarı küp küp doğruyoruz bir kapta tuz karabiber pul biber ekleyip harmanlıyoruz balığın üstüne yayıyorsun ben 4 balık için 2 domates 4-5 biber 1 soğan 1 paket mantar kullandım üstüne tereyağı konuyor balığın altına da sürülüyor ama ben sürmedim gayette güzel oldu fırında pişiriyoruz pişmeye yakın üstüne rendelenmiş kaşar yayılıyor bi 5 dk da öyle pişiyor bu kadar canım anlatması uzun oldu ama yapması pratik
yoğurda göre artıları daha fazla.Hiç görmedim canım bir daha gittiğimde bakayım bakalım
Canım olduğu kadar yaparsın hem sık sık yemek daha doğru diyorlar birde ben sabahlari geç yiyorum o yüzden normal
bende acaba zayıflamaya yardımcı bişey mı ki düşündüm
vayyyy süperKızlar misafirlerim gitti bir eşimin kuzeni kaldı yatılı iki gorumcemde çok zayıflamissin deyip durdular
geçmiş olsun canım.Evimdeyim şükürler olsun Boğazimda ahri var üşüttük sanirim ufak paşam da ateşlendibakalım nasıl bir gece geçiricez. Gözüm yatakta.
hayırlı olsun sözünüzHuuuu Huuuu ben geldimmm
Dünde Çok az yemiştim
Hepinizi özlemişim yavvv
Eki Görüntüle 1939652
geçmiş olsun herkes hastaGünaydın kızlar benim grip geçiyor gibiydi yeniden arttı oğlumu da yeniden başladı ilaç kullanmayı bu yüzden sevmiyorum geçici olarak kurutuyor sonra yeniden başliyot
suyu artırmalıyız. ben de bu aralar az içiyorum. kilolara çok etkili.Sağol canım evet su az içiyorum o yüzden de kilolar gitmiyor
senin kociş çok fenaBugün sabah gene sabotaja uğradım
Akşam Eşim poaça yaptı
Öyle güzel koktuki gece kendime dedimki tut kendini yasemin bugün mükemmel diyet yaptın bozma ve yemedim sonra sabah kalkmış kalk gidiyoz nereye annemi aradım gözleme yapacak bize
Ya yürü git dellendirme beni dedim
Eşimde bebeleri aldı gitti anasına
Nitekim sabah bi tane poaça yedim ama onun yüzünden
Detoksa başlayacakmış pazartesi ondan yiyormuş
Görürsün sen yarın akşama triliçe yapacam sana diyet Yok dedimyapmaaaaa sakın diyor
yaaaa iyi oldu sana sen benim diyetimi boz ben seni 120 kilo yapacam görürsün dedim
Beraber yapacaz bu sondu tamammı diyo
ne boğazı büyük adam ya deli ediyo beni
Geçmiş olsun canım grip ilaçla 1 hafta ilaçsız 7 gün derler ya bihafta çekersinGünaydın kızlar benim grip geçiyor gibiydi yeniden arttı oğlumu da yeniden başladı ilaç kullanmayı bu yüzden sevmiyorum geçici olarak kurutuyor sonra yeniden başliyot
hayırlı olsun sözünü
evet karbonu çok iyi ayarlamam gerekiyor. beni en etkileyen o zaten. regl öncesi canım ne sebze istiyor ne salata. illa karbon, etli yemek, tatlıTeşekkür ederim cnm
Dün merveye keşke 2 öğün yapabilsem demişin
Sen sabah erken kalkıp kahvaltı yaptığın için 3 öğünde olur senin için
Senin hatan öğünlerinin içerikleri fazla karbon olması
Bunu çoğu zaman kendinde söylüyosun ama pek değiştirmiyosun
Ve böyle devam ettiğin sürece anca 400 -500 gr larla idare edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?