- Konu Sahibi Handandandan
-
- #184.981
İnşallah abla sikintili kısmı geçti çıkmasını bekliyorum artık sözünuzde hayırlı olsun Allah utandırmasınTünaydın kızlar
Sonucumuzu gördüm ve bunda benimde büyük payım olduğu için çok üzgünüm
Böyle olmasada takımımız adına üzücü
Merve ve ezo hariç genelde vasat yüzdeler vardı
En kötü poniyle bendim
Herkes kendi hatalarını analizini yapsın ki aynı hatalara düşmiyelim
Eminim haftaya Herkes daha iyi olacak
Sizleri seviyorum kader yoldaşlarım
Diyor ve işlerime dönüyorum
North River baharım çok geçmiş olsun cnm yaaa Allah korumuş inş.bugün sorun çözülür
yok canım henüz çıkmadı beklemedeyimSahi bahar ne oldu çıktı miNorth River
Bu arada bugün parmaklarım sis yüzünden anladım kolayca dönen yüzük zor dönüyor ve çıkarken zor çıkıyor sanırım dünkü menumle alakalı
Aleyküm selam canım
Süper eliptik bisikleti ben sallanan giderken 5 dk zor yapıyordum
O kilolar gidecek
muhtemelen bende bir -300 falan olurdu herhalde canım dün hem temizlik hem spor akşama kadar hiç oturamadim akşamda eşim evdeydi zaten ona hizmet etmekten oturamadim markete falanda gittim çok şükür artı olsaydı çok pişman olursun kız çocukları nispeten daha az yaramazlık yapıyorlar canım haklısın bizimkide sürekli peşinde dolandırıyor bu aralar
Durumun farkındayım tabi ki kekiğim. ben bir ameliyat sonrası veya hamilelik sonrası almadım kiloları psikolojim çabuk bozuluyor bu yüzden hep kiloluydum.mutluluk hormonum salgılansın diye bişeyler yerken buluyorum kendimi iştahla alakası yok yani. 16 aydır gelenelde böyle veriyorum. Önceleri 700 gr filan verip sonraki hafta 100 gr artıda olunca göze batmıyordu şimdi rakamlar yükseldi doğal olrak göze batıyorum. takımdakilere haksızlık olmasın diye liste dışı devam etmek istiyorumtatlım ben hoşuma giden hikayeleri bulup burda paylaşıyorum benim hikayem daha bitmedi 63le hamile kaldım 76ile doğuma gittim emzirirken 83oldum şuan 70.3um işte yolum uzun hala
Geçen sene biri menülerde üzerime geliyorsunuz demişti o kişinin menülerine yorum yapmama kararı aldım seninde kilo almana yorum yapmaya bilirim kimsenin kötülüğünü istemiyoruz ortak bir amaç için buradayız yoksa senin analizini yapmakla ugrasmazdim ponicim sayfalarca geçmiş yapıp durumun farkına var diye konuştuk
Pardon...
Gitsin de canim az çok yok yeter ki gitsin
Çalışırken evet zor her menü uymuyor hangi yağ kullanılıyor vs çay saatlerinde cabasi
Sağol dileğim iyi misin
Tatlım hiç o açıdan sınamadim kendimi bı dikkat ediyor sagol
afiyet olsun canım
Olur canım normal regl haftası birde
afiyet olsun canım pizzalarda nazar
ananasla yumurta peşpeşe hiç sevmedim ben tuhaf bir tat bırakıyor gün boyu
afiyet olsun canım
Aslında memnun çok değil sadece karbonhidrat çok canım bugünün hattına diyelim
Darısı bana internetten Tchibo dan baktım ama bı kaç çeşidi var hiç denemedim o markayı emin olamıyorum jacobsu nereden aldın merveee
Bol karbonhidrat ama yarın pro ve sebze yaparsan toparlar
Afiyet olsun canım güzel menü
Tatlım analizini kendin yapmışsın hatayı bilmek düzeltmek için büyük adım su programları var onlardan indiren hani hatırlatıyor ya
Karatay tutmazsa bunu yaparım
haftaya liderlik bizim olmalı
hiç bilmiyorum tartım tamir de gittiğimde de tartilamiycam ama artı olduğum kesinbiraz verdim canım. sen nasılsın? kilo almadın değil mi?
vet
evet dışardan mervecim. zorunlu olarak. bu aralar işler biraz yoğun.
Benim mesaj sayım az ama yinede yazdım.
Bence çıkma listeden seni geri götürür ponim. Liste dışı olmak çok kötü birsey bence. Berbat oldu ciktim toparlayamiyorum.Durumun farkındayım tabi ki kekiğim. ben bir ameliyat sonrası veya hamilelik sonrası almadım kiloları psikolojim çabuk bozuluyor bu yüzden hep kiloluydum.mutluluk hormonum salgılansın diye bişeyler yerken buluyorum kendimi iştahla alakası yok yani. 16 aydır gelenelde böyle veriyorum. Önceleri 700 gr filan verip sonraki hafta 100 gr artıda olunca göze batmıyordu şimdi rakamlar yükseldi doğal olrak göze batıyorum. takımdakilere haksızlık olmasın diye liste dışı devam etmek istiyorumMefkurem
inşallah bir an önce çıkar canımİnşallah abla sikintili kısmı geçti çıkmasını bekliyorum artık sözünuzde hayırlı olsun Allah utandırmasın
yok canım henüz çıkmadı beklemedeyim
Hadi bakalım canım sıkilassiin vücutArtirarak yapin diolar canim ilk oturarak filan mesela bakalim bnde nasi olck
Mutluluk hormonunu spordan sonrada salgılanıyor tatlım mesele göze bakmak değil hepimizin endişelendigi kendine yaptığın emeğini hiçe sayman şuan kırılıp haksızlık olmasın kimseye diyorsun ama en büyük haksızlığı kendine yapıyorsun diyerek bu konuyu kendi adıma noktalıyorumDurumun farkındayım tabi ki kekiğim. ben bir ameliyat sonrası veya hamilelik sonrası almadım kiloları psikolojim çabuk bozuluyor bu yüzden hep kiloluydum.mutluluk hormonum salgılansın diye bişeyler yerken buluyorum kendimi iştahla alakası yok yani. 16 aydır gelenelde böyle veriyorum. Önceleri 700 gr filan verip sonraki hafta 100 gr artıda olunca göze batmıyordu şimdi rakamlar yükseldi doğal olrak göze batıyorum. takımdakilere haksızlık olmasın diye liste dışı devam etmek istiyorumMefkurem
hoşgeldin canım eve bir gitte hepsi kolaycana olur kilo almamissindir diye tahmin ediyorum yada aldıysa da geri göndermekte zorlanmasına canimSelam kizlar gece 1 buçukta misafirlerimiz havalimanından uğurladık şimdi yoldayız eve dönüyoruz hayırlısıyla.
Sonuçları gördüm bu hafta takımımız fazla kilo verememiş haftaya inşallah diyelim.
Bir an önce eve gitmek istiyorum derin bir temizlik yapmam lazımkafamda büyüdükçe büyüyor kilo işi en hızlı şekilde diyete devam edicem.
Ponicim bak burdakilerin %70i beyin obezi duygusal aç evet ben kiloları doğum sonrası aldım ama yine saçma bı biçimde yediğim için diyetisyene gidiyordum hergun kekler börekler yiyordum çocuk küçüktü süt üretimi çok daha kaliteli olduğu için kurtarıyordu sonra kurtarmaya başladı bı günde iki paket fıstıklı helva yeyip üstüne oturup ağladım o zaman vazgeçtim ama ara ara olmasını oldu grup bilmiyor bı gün akşam öküz gibi yedim Beril ablayla Zuhal ablaya yapamiycam dedim yediklerimi kimse yiyemezdi öyle azuz değil deliler gibi onların sayesinde devam ediyorum ama esime kizmistim noldu ne değişti ertesi gün senin yüzünden yedim gece gece dedim yemeseydin hayatım dedi yani senin durumunu hepimiz yasiyoruzDurumun farkındayım tabi ki kekiğim. ben bir ameliyat sonrası veya hamilelik sonrası almadım kiloları psikolojim çabuk bozuluyor bu yüzden hep kiloluydum.mutluluk hormonum salgılansın diye bişeyler yerken buluyorum kendimi iştahla alakası yok yani. 16 aydır gelenelde böyle veriyorum. Önceleri 700 gr filan verip sonraki hafta 100 gr artıda olunca göze batmıyordu şimdi rakamlar yükseldi doğal olrak göze batıyorum. takımdakilere haksızlık olmasın diye liste dışı devam etmek istiyorumMefkurem
Stres yapma tatlım hayırlısı ile bı dön onceSelam kizlar gece 1 buçukta misafirlerimiz havalimanından uğurladık şimdi yoldayız eve dönüyoruz hayırlısıyla.
Sonuçları gördüm bu hafta takımımız fazla kilo verememiş haftaya inşallah diyelim.
Bir an önce eve gitmek istiyorum derin bir temizlik yapmam lazımkafamda büyüdükçe büyüyor kilo işi en hızlı şekilde diyete devam edicem.
hiç bilmiyorum tartım tamir de gittiğimde de tartilamiycam ama artı olduğum kesin
Benim mesaj sayım az ama yinede yazdım.
kız ben saymistim sen eksik listeyi bulup bide saydın mı
Marni gitt mi şimdi Allah kavuştursunSelam kizlar gece 1 buçukta misafirlerimiz havalimanından uğurladık şimdi yoldayız eve dönüyoruz hayırlısıyla.
Bence çıkma listeden seni geri götürür ponim. Liste dışı olmak çok kötü birsey bence. Berbat oldu ciktim toparlayamiyorum.
inşallah bir an önce çıkar canım
Hadi bakalım canım sıkilassiin vücut
Mutluluk hormonunu spordan sonrada salgılanıyor tatlım mesele göze bakmak değil hepimizin endişelendigi kendine yaptığın emeğini hiçe sayman şuan kırılıp haksızlık olmasın kimseye diyorsun ama en büyük haksızlığı kendine yapıyorsun diyerek bu konuyu kendi adıma noktalıyorum
hoşgeldin canım eve bir gitte hepsi kolaycana olur kilo almamissindir diye tahmin ediyorum yada aldıysa da geri göndermekte zorlanmasına canim
Kırılma alınma yok kızlar kesinlikle,bende bu durumdan sıkıldım. 1 hafta iyi veriyorum sonraki 2 hafta yarısından fazlasını geri alıyorum. listeyi 2 hafta kötü etkilemiş oluyorum. liste dışı olunca buradan gitmeyi düşünmüyorum zaten ben korumaya geçsem bile tek başıma yapamam burada olmam lazım uzun yıllarPonicim bak burdakilerin %70i beyin obezi duygusal aç evet ben kiloları doğum sonrası aldım ama yine saçma bı biçimde yediğim için diyetisyene gidiyordum hergun kekler börekler yiyordum çocuk küçüktü süt üretimi çok daha kaliteli olduğu için kurtarıyordu sonra kurtarmaya başladı bı günde iki paket fıstıklı helva yeyip üstüne oturup ağladım o zaman vazgeçtim ama ara ara olmasını oldu grup bilmiyor bı gün akşam öküz gibi yedim Beril ablayla Zuhal ablaya yapamiycam dedim yediklerimi kimse yiyemezdi öyle azuz değil deliler gibi onların sayesinde devam ediyorum ama esime kizmistim noldu ne değişti ertesi gün senin yüzünden yedim gece gece dedim yemeseydin hayatım dedi yani senin durumunu hepimiz yasiyoruz
Stres yapma tatlım hayırlısı ile bı dön once
kız ben saymistim sen eksik listeyi bulup bide saydın mı
Bu mevzu ney kız :)Kızlar yabancı cisim çıktı şükür
Ay hadi gozunaydibKızlar yabancı cisim çıktı şükür
inşallah bir an önce çıkar canım
Hadi bakalım canım sıkilassiin vücut
Mutluluk hormonunu spordan sonrada salgılanıyor tatlım mesele göze bakmak değil hepimizin endişelendigi kendine yaptığın emeğini hiçe sayman şuan kırılıp haksızlık olmasın kimseye diyorsun ama en büyük haksızlığı kendine yapıyorsun diyerek bu konuyu kendi adıma noktalıyorum
hoşgeldin canım eve bir gitte hepsi kolaycana olur kilo almamissindir diye tahmin ediyorum yada aldıysa da geri göndermekte zorlanmasına canim
Süpersin tatlımSimdi bitirdim.canim kolay seviyede 10 dk oturarak 10 dk ayakta yaptim her gun oturmayi 2 dk azaltip ayaktayi artircam sonra hep ayakta devam edicm 10. Gun sonunda seviye artircm bakalim nasi olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?