- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #186.141
Unutmadan hemen bugünkü konumuza gelelim.Cevaplarınızı ben de merak ediyorum.
1) Sağlıklı beslenerek diyet yapıyor olmamıza rağmen, bazı zamanlar kilo veriminin durduğunu görürüz.Bu durumla karşılaştığınız oldu mu hiç?Buna sebep olan şey sizce nedir?Bizim bunda ne gibi yanlışlarımız olabilir?
2)Diyette kaçamak yaptığımız Zaman'lar oluyordur mutlaka.Sizlerinde kaçamak yaptığınız Zaman'lar oluyor mu?Oluyorsa bunu önlemek veya telafi etmek için neler yapıyorsunuz?
3)Sporun diyetteki yeri nedir?Eğer yeri büyükse,yaptığınız spor size göre yeterli mi?
Hadi Can'larım cevaplarınızı bekliyorum.Tartuda da olumlu sonuçlar alırız bugün inşallah.
***9.TAKIM 501. Etap***
MuallimeA (74,8/74.6/0.2/%0.27)
askrhpozitif(81,4/
dagyolu(67/65.3/1.7/%2.54)
60kiloyum(84/84,8/+0,8/-%0,95)
Mefkurem (79.2/
ezo26 (57.7/56,9/0.8/%1.39)
sahgull(66.7/66,1/0,6/%0.90)
Nanekekik(70.3/
MuskaM(101.5/99,2/2,3/%2,27)bşlg trh :31 aralık 2016 bşlgç kilo :104 hdf:70
9. Takım ortalama %
LİSTE DIŞI :
Eliya (72.6/
Kkkmevsim (71.8/72/+0,2/%-0,28)
Masal3487(63.5/
Habinar(80/79,2/0,8/%1)
Yiden16 (97/
Burcunu(71/70,1/0.9/%1,27)
Ben fark etmemişim tatlım sağol
sağol canımGeçmş olsn canm açlktan olablr mi
olur yaparım canım muhtemelen açlıktan diye düşünüyorumaskrhpozitif geçmiş olsun canım bir duş alıp ayaklarını dizden itibaren soğuk suyla yıka çok iyi gelir soğuk suyu boynun a da sür bence de açlıktan olabilir özellikle akşamların çok hafif oluyor
Kız benmi koydum kuralıHakkatn postalayacak mıydn ponini
liste telaşı bitince yazarımUnutmadan hemen bugünkü konumuza gelelim.Cevaplarınızı ben de merak ediyorum.
1) Sağlıklı beslenerek diyet yapıyor olmamıza rağmen, bazı zamanlar kilo veriminin durduğunu görürüz.Bu durumla karşılaştığınız oldu mu hiç?Buna sebep olan şey sizce nedir?Bizim bunda ne gibi yanlışlarımız olabilir?
2)Diyette kaçamak yaptığımız Zaman'lar oluyordur mutlaka.Sizlerinde kaçamak yaptığınız Zaman'lar oluyor mu?Oluyorsa bunu önlemek veya telafi etmek için neler yapıyorsunuz?
3)Sporun diyetteki yeri nedir?Eğer yeri büyükse,yaptığınız spor size göre yeterli mi?
Hadi Can'larım cevaplarınızı bekliyorum.Tartuda da olumlu sonuçlar alırız bugün inşallah.
Kızlar çok çok çok kötü bir sonucun var valla tek kaçamağım bı ısırık cikoydu oda kaç gün önce hepinizden çok özür dilerim haftaya fazlasıyla vereceğim lakin ceza da verin gece 4-6:30 arası sürekli kuzeyi salladım tmm dünden artı 200du ama bugün şok oldum
@mefrukem dilersen liste dışına devam edebilirim ne deseniz hakkınız çünkü
Cuma:70.3
Bugün:72.1
-2.56
Şu filan içmedim kızlar 22:00den sonra gece 1de yattım sonra oğlumun krizi tuttu zaten
Yemin ederim Allah şahidim dün annem poğaça yapmış o kadar güzel kokuyordu ki sadece kokladim hatta annem bı yerin düşecek dedi siserse sissin yersemde g.. gobegim sisecek dedkm gittim tavuk aldım hasladim ve bugün bu sonuç
Şuan oturdum sinirden ağlıyorum bütün hepinizden çok özür dilerim en çok Zuhal abla senden yuzdeyi 1 yapicam dedim ama anlamadığım bir şekilde inmedi bu yerde mutlaka bir yanlış yaptım cildiricam
Cuma 81,4
Bugün 81,3
Fark 0,1
Yuzde%0,12
İki fincan yeşilçay 2.5-3ltde su içiyorum beynim durduKızlar bu kadar üzmeyin kendinizi vücutlarınız kıtlık moduna girdi galiba yeşil çay içip suyu arttırın yarın Tartılın bakalım ne olacak
tatlım 1 günde bu kadar kilo olmaz o menüyle mutlaka yorgunluk uykusuzluktan ödem olmulturKızlar çok çok çok kötü bir sonucun var valla tek kaçamağım bı ısırık cikoydu oda kaç gün önce hepinizden çok özür dilerim haftaya fazlasıyla vereceğim lakin ceza da verin gece 4-6:30 arası sürekli kuzeyi salladım tmm dünden artı 200du ama bugün şok oldum
-2.56
yapma mervem yaaaŞuan oturdum sinirden ağlıyorum bütün hepinizden çok özür dilerim en çok Zuhal abla senden yuzdeyi 1 yapicam dedim ama anlamadığım bir şekilde inmedi bu yerde mutlaka bir yanlış yaptım cildiricam
Cuma 81,4
Bugün 81,3
Fark 0,1
Yuzde%0,12
Bu kadar yıpratıp kendinizi strese sokmayın kızlarŞu filan içmedim kızlar 22:00den sonra gece 1de yattım sonra oğlumun krizi tuttu zaten
Yemin ederim Allah şahidim dün annem poğaça yapmış o kadar güzel kokuyordu ki sadece kokladim hatta annem bı yerin düşecek dedi siserse sissin yersemde g.. gobegim sisecek dedkm gittim tavuk aldım hasladim ve bugün bu sonuç
Abla nasıl yipratmayim nota alırız benim yüzümdentatlım 1 günde bu kadar kilo olmaz o menüyle mutlaka yorgunluk uykusuzluktan ödem olmultur
Haftaya acısını çıkaracağından eminim
yapma mervem yaaa
sen elinden geleni yaptın kuzum herzaman diyoruzya biz makine değiliz
Bu hafta vücut dinlenmek istemiş
Bak bende çabaladım ama benimde gitmemiş
Bu kadar yıpratıp kendinizi strese sokmayın kızlar
Eğer kaçamaklı sporsuz menüler olsa tabiki kızarız
Ama herşeyi yapıp sonuç iyi çıkmıyorsa içininiz rahat olsun
Bunu bütün samimiyetimle söylüyorum
Bu hafta alırsak haftayada dereceye girer sildirirz cnmAbla nasıl yipratmayim nota alırız benim yüzümden
Vuu çok fazla artıdasn. bana yaklaşıyosn farknda mısın durduk yere bu kadar çok artı çıkmanda ilginç. regl mi yaklaştı acabaKızlar çok çok çok kötü bir sonucun var valla tek kaçamağım bı ısırık cikoydu oda kaç gün önce hepinizden çok özür dilerim haftaya fazlasıyla vereceğim lakin ceza da verin gece 4-6:30 arası sürekli kuzeyi salladım tmm dünden artı 200du ama bugün şok oldum
-2.56
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?