Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Daha önce evde tartıldıysan Tartı farkı oluyor canım birde üstündekileri çıkarmadan tartılınca ister istemez farkediyor

Tatlım listede olmadığın için bizim adımıza sorun yok ama senin adına üzüldüm
Ilaçların düzelince tekrar kilo vermeye başlarsın
Durumun müsaitse acaba sendemi diyetisyene gitsen

çok sağol canım bu yolu deniycem Çünkü kaynanam beni kocama sürekli övüyor ama başbaşa kalınca da hakkımdan geliyor

Daha önce evde tartıldıysan Tartı farkı oluyor canım birde üstündekileri çıkarmadan tartılınca ister istemez farkediyor
normalde tartıldığım gibi tartıldım çünkü eşimle öyle iddalaştık işte giydiğim elbiselerle tartılacaktım ve şubatın 28inde 85 i görecektim peh hayal oldu galiba

Tatlım listede olmadığın için bizim adımıza sorun yok ama senin adına üzüldüm
Ilaçların düzelince tekrar kilo vermeye başlarsın
Durumun müsaitse acaba sendemi diyetisyene gitsen
inan vakit olsa gidecem devlet hastaneleri motive etmiyor şimdi oturup bir liste hazırlasam alasını yazarım kiloma göre ama olmuyor işte yine çok şükür siz varsınız başlayalı bir buçuk ay oldu 3 kilo verdim ama amacım haftada 1-1,5 arası en az vermekti

Bunu hepimiz istiyozda bazen olmuyor işte cnm
Herşeyden önce sağlıklı düzenli beslen sürekli az yiyerek veremezsin
Daha öncede demiştim heralde dereotunu bol bol tüket troide faydalı
Bide ilaçlarını düzenli kullan

Sen spor yarışına dahil olmak istiyomusun

Çok daraldm okurken büyük konuşmayaym ama ben yapamazdım
Kızlar ben çok üzülüyorum bazen nasıl sabrediyorsun diyenler de oluyor senin yaşadıkların daha neki kaşınma diyen de Allah kimseye kaldıramayacağı yük yüklemesin benim tek gücüm Allaha inancım inşallah o kaynanamı da beni de eşimi de çocuklarımı da benim ailemi de selamete çıkarsın diye dua edeceğim bizlere razı olacağı şekilde birbirimize karşı sevgi ve saygı duymayı nasip etsin diyeceğim her fırsatta Allah sevdiği kuluna kendini hatırlatmak için hastalıkla veya insanlarla musibet verir ve gafletten uyanmasını istermiş vazifelerini hatırlamasını istermiş demekki yaptığım yanlışlar yüzünden Allahım da beni böyle uyarıyor.

isterim tabi neden olmasın sporu çok severim
dereotunu duydum ama düzenli kullanamıyorum bugünden itibaren başlayacağım inşallah

Kızzz bi an kızgın boğalara benzettim seni :))
hırsını diri tutamam lazım abla .ablamla konuştuk 1aydir aynı kiloda ama yağ oranı azalıyor kıyafetleri bol geliyor rakam takılmış durumda o rahatlattı biraz belki benimde öyledir diyetisyene gidince belli olur
Bana yüklenirken dikkat et bir daha şaka bi yana için rahatsa kafana takma gider
kız poni gel yamacıma bak senede iki haftalık ödem var diyetisyene gidiyorsun eşit şartlarda gel gel gel senin

ödemdir canım o kadar kilo almakicin oturup bir öküz yemiş olman falan lazım
sinirim bozuldu abla sadece malum bu hafta zati bu tuhaftı ruh halim ama bu hafta moral bozmayacagim hiçbir şeye kaldığım yerden devam

100 grda olsa eksidesn canm niye ağlıyosn. makine değilsin sonuçta her hafta her hafta yğzden 1 olmaz yani
Sadece emeklerime rağmen çakılı kalmasına canım sıkıldı canim
Evet bu hafta rakip istiyorum ama addil olsun benimkinde ödem ödemeli olan bu hafta kilo verememiş olsun tartı fotolu %100 yarış var mı rakip
bahar kabul edersen ben varım bu hafta bende veremedim

Bı hikaye vardı dosya yukleyemiyorum kabaca anlatayım
Japon bir gelin KV den çok şikayetci kvde gelinden her hareketleri bakışları sözleri yanlış anlaşılıyor damatta arada kıskaca iki tarafta dolduruyor şikayet ediyor
Gelin bir gün babasının aktar arkadaşina gidip durumu anlatıp zehir istiyor adam peki diyor ama bir şartla ben bunu hazirlayim on gün sonra ölür hemen öldürmez tmm diyor gelin yemeğine katıyor KV nin
Sonra gelin nasıl olsa on gün sonra ölecek diye KV ye çok iyi davranıyor halini hattını soruyor birşey yaparken fikir alıyor iki üç gün sonra kvde gelinin bu iyi tavrına dayanamayıp iyi davranıyor gel gelelim 9.gun gelinin aklına aslında iyi anlaştıkları hatanın hırsları nefretle Rize olduğu gelip aktaran gidiyor nolur panzehir yap anne kız gibi olduk nolur ölmesin
Adam gülüyor sana zehir vermedim sadece iyi niyet ve sabır için on gün verdim
Sevmek içinde nefretini yenmenin içinde sana sadece on günlük zaman verdim diyor

Kizlar ise güce daldım kusura bakmayın yazmayı unuttum.

30 aralık 72.6
20 ocak 75.9
Fark +3.300
bence yinede 3 haftada çok aşırı değil tatlım
Geçmişi boşver önümüze bakalım

sinirim bozuldu abla sadece malum bu hafta zati bu tuhaftı ruh halim ama bu hafta moral bozmayacagim hiçbir şeye kaldığım yerden devam
en doğrusu tatlım
Seni biraz stresde etkilemiştir

Tmm cnm senin gibi rakibe can kurban sporun dibine vururuz artık

Bu hikayeyi bende çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…