- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #186.181
Orası hiç belli olmaz şekercim sende elini çabuk tut :)8lerden gelip beni geçersen ortadan ikiye çatlarım ha
herkese iyi günler hayırlı cumalar ilk önce
kilom 98.3 çıktı bugün doktorda tartıldım benim troit zıvanadan çıkmış yine pazartesi 97.1 geliyordum bugün 98.3çıktım o kadar dikkat etmeme rağmen troitlerim yavaşladığı için kilo aldığımı söyledi doktor. yeniden kan ve ultrason vericem haftaya cuma günü ilaçlar değişecekmiş kıyafetler bol gelmeye başlayınca dedim ki her halde 96 yı görürüm dedim
ama acaba tartım mı bozuk ki kaçamak da yapmadım
Bu hafta hiç wc ye çıkamadım acaba ondan mı oldu ki az yediğim için oluyor herhalde diye önemsemedim
hepinizden çok özür dilerim hakkınızı helal edin ama inanın çok dikkat ettim bu hafta
(97,6 / 98,3/+ 700 gr / % - 0,72
Tatlım listede olmadığın için bizim adımıza sorun yok ama senin adına üzüldümherkese iyi günler hayırlı cumalar ilk önce
kilom 98.3 çıktı bugün doktorda tartıldım benim troit zıvanadan çıkmış yine pazartesi 97.1 geliyordum bugün 98.3çıktım o kadar dikkat etmeme rağmen troitlerim yavaşladığı için kilo aldığımı söyledi doktor. yeniden kan ve ultrason vericem haftaya cuma günü ilaçlar değişecekmiş kıyafetler bol gelmeye başlayınca dedim ki her halde 96 yı görürüm dedim
ama acaba tartım mı bozuk ki kaçamak da yapmadım
Bu hafta hiç wc ye çıkamadım acaba ondan mı oldu ki az yediğim için oluyor herhalde diye önemsemedim
hepinizden çok özür dilerim hakkınızı helal edin ama inanın çok dikkat ettim bu hafta
canimbenim anlsfivim kadarıyla bodanms niyetin yok ozaman esini elegecirmeye bak benve buda onaannesini ovmekle oliyor ben mesela annesinene zaman soyle desem kendisi elestirse bile savunmaua gecer ki cogu insanda oylefir benim anneme bisi deseler bende ayniyim haaa esim mesela benden onlara karsi bisey hormefigi icin bana yapacajlari soyleyecrkleri seyin karsisinda aslan kesilir okadar yni sasirirsin bence annesini ov yada ovme notr kal ama yanlışıni surekli ortaya koyma ters tepiyor ilriki sayfalarda coxum demissin bende bi oneri sundum
normalde tartıldığım gibi tartıldım çünkü eşimle öyle iddalaştık işte giydiğim elbiselerle tartılacaktım ve şubatın 28inde 85 iDaha önce evde tartıldıysan Tartı farkı oluyor canım birde üstündekileri çıkarmadan tartılınca ister istemez farkediyor
inan vakit olsa gidecem devlet hastaneleri motive etmiyor şimdi oturup bir liste hazırlasam alasını yazarım kiloma göre ama olmuyor işte yine çok şükür siz varsınız başlayalı bir buçuk ay oldu 3 kilo verdim ama amacım haftada 1-1,5 arası en az vermektiTatlım listede olmadığın için bizim adımıza sorun yok ama senin adına üzüldüm
Ilaçların düzelince tekrar kilo vermeye başlarsın
Durumun müsaitse acaba sendemi diyetisyene gitsen
Bi de iki yüzlü.Allah sabır versnçok sağol canım bu yolu deniycem Çünkü kaynanam beni kocama sürekli övüyor ama başbaşa kalınca da hakkımdan geliyor
Bunu hepimiz istiyozda bazen olmuyor işte cnminan vakit olsa gidecem devlet hastaneleri motive etmiyor şimdi oturup bir liste hazırlasam alasını yazarım kiloma göre ama olmuyor işte yine çok şükür siz varsınız başlayalı bir buçuk ay oldu 3 kilo verdim ama amacım haftada 1-1,5 arası en az vermekti
Kızlar ben çok üzülüyorum bazen nasıl sabrediyorsun diyenler de oluyor senin yaşadıkların daha neki kaşınma diyen de Allah kimseye kaldıramayacağı yük yüklemesin benim tek gücüm Allaha inancım inşallah o kaynanamı da beni de eşimi de çocuklarımı da benim ailemi de selamete çıkarsın diye dua edeceğim bizlere razı olacağı şekilde birbirimize karşı sevgi ve saygı duymayı nasip etsin diyeceğim her fırsatta Allah sevdiği kuluna kendini hatırlatmak için hastalıkla veya insanlarla musibet verir ve gafletten uyanmasını istermiş vazifelerini hatırlamasını istermiş demekki yaptığım yanlışlar yüzünden Allahım da beni böyle uyarıyor.Çok daraldm okurken büyük konuşmayaym ama ben yapamazdım
isterim tabi neden olmasın sporu çok severimBunu hepimiz istiyozda bazen olmuyor işte cnm
Herşeyden önce sağlıklı düzenli beslen sürekli az yiyerek veremezsin
Daha öncede demiştim heralde dereotunu bol bol tüket troide faydalı
Bide ilaçlarını düzenli kullan
Sen spor yarışına dahil olmak istiyomusun
Kızzz bi an kızgın boğalara benzettim seni :))
kız poni gel yamacıma bak senede iki haftalık ödem var diyetisyene gidiyorsun eşit şartlarda gel gel gel seninBana yüklenirken dikkat et bir dahaşaka bi yana için rahatsa kafana takma gider
ödemdir canım o kadar kilo almakicin oturup bir öküz yemiş olman falan lazımKızlar çok çok çok kötü bir sonucun var valla tek kaçamağım bı ısırık cikoydu oda kaç gün önce hepinizden çok özür dilerim haftaya fazlasıyla vereceğim lakin ceza da verin gece 4-6:30 arası sürekli kuzeyi salladım tmm dünden artı 200du ama bugün şok oldum
@mefrukem dilersen liste dışına devam edebilirim ne deseniz hakkınız çünkü
Cuma:70.3
Bugün:72.1
-2.56
sinirim bozuldu abla sadece malum bu hafta zati bu tuhaftı ruh halim ama bu hafta moral bozmayacagim hiçbir şeye kaldığım yerden devamtatlım 1 günde bu kadar kilo olmaz o menüyle mutlaka yorgunluk uykusuzluktan ödem olmultur
Haftaya acısını çıkaracağından eminim
yapma mervem yaaa
sen elinden geleni yaptın kuzum herzaman diyoruzya biz makine değiliz
Bu hafta vücut dinlenmek istemiş
Bak bende çabaladım ama benimde gitmemiş
Bu kadar yıpratıp kendinizi strese sokmayın kızlar
Eğer kaçamaklı sporsuz menüler olsa tabiki kızarız
Ama herşeyi yapıp sonuç iyi çıkmıyorsa içininiz rahat olsun
Bunu bütün samimiyetimle söylüyorum
Sadece emeklerime rağmen çakılı kalmasına canım sıkıldı canim100 grda olsa eksidesn canm niye ağlıyosn. makine değilsin sonuçta her hafta her hafta yğzden 1 olmaz yani
bahar kabul edersen ben varım bu hafta bende veremedimEvet bu hafta rakip istiyorum ama addil olsun benimkinde ödem ödemeli olan bu hafta kilo verememiş olsun tartı fotolu %100 yarış var mı rakip
Muhtemelen çoğu ödemdir tatlımKizlar ise güce daldım kusura bakmayın yazmayı unuttum.
30 aralık 72.6
20 ocak 75.9
Fark +3.300
Bı hikaye vardı dosya yukleyemiyorum kabaca anlatayımKızlar ben çok üzülüyorum bazen nasıl sabrediyorsun diyenler de oluyor senin yaşadıkların daha neki kaşınma diyen de Allah kimseye kaldıramayacağı yük yüklemesin benim tek gücüm Allaha inancım inşallah o kaynanamı da beni de eşimi de çocuklarımı da benim ailemi de selamete çıkarsın diye dua edeceğim bizlere razı olacağı şekilde birbirimize karşı sevgi ve saygı duymayı nasip etsin diyeceğim her fırsatta Allah sevdiği kuluna kendini hatırlatmak için hastalıkla veya insanlarla musibet verir ve gafletten uyanmasını istermiş vazifelerini hatırlamasını istermiş demekki yaptığım yanlışlar yüzünden Allahım da beni böyle uyarıyor.
bence yinede 3 haftada çok aşırı değil tatlımKizlar ise güce daldım kusura bakmayın yazmayı unuttum.
30 aralık 72.6
20 ocak 75.9
Fark +3.300
en doğrusu tatlımsinirim bozuldu abla sadece malum bu hafta zati bu tuhaftı ruh halim ama bu hafta moral bozmayacagim hiçbir şeye kaldığım yerden devam
Tmm cnm senin gibi rakibe can kurban sporun dibine vururuz artıködemdir canım o kadar kilo almakicin oturup bir öküz yemiş olman falan lazım
sinirim bozuldu abla sadece malum bu hafta zati bu tuhaftı ruh halim ama bu hafta moral bozmayacagim hiçbir şeye kaldığım yerden devam
Sadece emeklerime rağmen çakılı kalmasına canım sıkıldı canim
bahar kabul edersen ben varım bu hafta bende veremedim
Bu hikayeyi bende çok seviyorumBı hikaye vardı dosya yukleyemiyorum kabaca anlatayım
Japon bir gelin KV den çok şikayetci kvde gelinden her hareketleri bakışları sözleri yanlış anlaşılıyor damatta arada kıskaca iki tarafta dolduruyor şikayet ediyor
Gelin bir gün babasının aktar arkadaşina gidip durumu anlatıp zehir istiyor adam peki diyor ama bir şartla ben bunu hazirlayim on gün sonra ölür hemen öldürmez tmm diyor gelin yemeğine katıyor KV nin
Sonra gelin nasıl olsa on gün sonra ölecek diye KV ye çok iyi davranıyor halini hattını soruyor birşey yaparken fikir alıyor iki üç gün sonra kvde gelinin bu iyi tavrına dayanamayıp iyi davranıyor gel gelelim 9.gun gelinin aklına aslında iyi anlaştıkları hatanın hırsları nefretle Rize olduğu gelip aktaran gidiyor nolur panzehir yap anne kız gibi olduk nolur ölmesin
Adam gülüyor sana zehir vermedim sadece iyi niyet ve sabır için on gün verdim
Sevmek içinde nefretini yenmenin içinde sana sadece on günlük zaman verdim diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?