Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mefkurem abla daha yeni başlıyordun ne oldu
Listeden mi çıkacaksın yoksa tamamen mi ayrılıyorsun
Tamamen ayrılıyorum cnm

Hastanede değiller ama kendisi rahatsız cnm

canım bence ayrılma kararı alma. takım o kadar da kötü değil. ortamımız güzel. belki beril de burada olmadığı için senin motivasyonun düşüyor. toparlanır. buse de gelir, gingercookie de, ayça da. hilal de uğrar. bak yeni arkadaşlar da geldi. böyle böyle herkesin canı sıkılıyor.

Biraz dinlen abla hemen karar verme bence
Daha verecek çok kilon var
Ne diyecemi bilemedim valla
Takım olarak bizi de düşün abla takım çöker sen gidersen

Valla birden çöktüm nasıl toparlarız Zuhal ablasız bilemedim

@MuskaM geçen hafta listeye girdi pazardan beri yok. En son pazartesi siteye girmiş

1 hafta daha beklensinmi
Ne yapılacağına siz karar verin
Muska benimle başlayan değilmi
İyi gidiyordu aslında diyetisyene gitmesi gerekiyor bence istekli ama destek lazım
onunda baya verecek kilosu var tek başına zor

hiçbir takıma girmeyecek misin? ne yapacaksın
kız niye başka takıma gideyim :))

Biraz dinlen abla hemen karar verme bence
Daha verecek çok kilon var
Ne diyecemi bilemedim valla
Takım olarak bizi de düşün abla takım çöker sen gidersen
Tatlım ne alakası var burdaki herkes ayrı bi değer
Yeni üyeler çağrılır takım canlanır
Ben biraz uzak kalmak istiyorum
Artık burdaki olumsuzluklar beni psikolojik çok etkiliyor sürekli huzursuz, baş ağrım oluyor

ya Allah aşkına ne bileyim. akşama kadar buraya girmeyi bekliyorum. geldim yemek yedim hemen girdim. bir baktım sen pat diye kendi isteğiyle ayrılmak istiyor diye yazıyorsun. herhalde dedim temelli terk ediyor. aklıma öyle geldi valla.

gitme bir yere. sen belki çok farkında değilsin ama gerçekten buranın motivasyon kaynağısın.

evet olumsuzluklar var. kilolar tıkır tıkır gitmiyor ama sonuçta iletişimimiz güzel bence. herkes birbirini seviyor ve iyi niyetli. takım ruhunda bu da çok önemli. izindekiler de gelir ortalık toplanır. eee ne olacak sen de ayrılırsan motivasyon daha da düşecek. vazgeç o yüzden

Bende elimden geldiğince takıma gelmeye çalışıyorum akşam hesap vereceğim diye dikkat ediyorum
Olumsuzluklar nedir farkına varmadan yanlış bişeyler yapıyorsak uyarın ya da sorunu konuşarak çözmeyi denesek olmazmı
Birden pat diye bırakmak valla bilemedim
bize diyemediğin bişeyler mi var birikmiş durumda çözülmeyecek gibimi abla Mefkurem

sabah 07.00
1 yk lapa (midem bulandı yiyemedim)

10.40
1 dilim peynir
5 zeytin
domates biber
1 dilim tbe

öğlen 13.30
biraz kıymalı ıspanak
domates biber
1 dilim tbe

akşam 19.00
bir kase yoğurt çorbası
salata

ara 200 mlt keçi sütü

1,75 lt su
20 dk tempolu yürüyüş

ben anladım o bizi beğenmiyor Mefkurem

@MuskaM geçen hafta listeye girdi pazardan beri yok. En son pazartesi siteye girmiş

1 hafta daha beklensinmi
Ne yapılacağına siz karar verin
pazartesi girdiyse haber verebilirdi yarında bildirim yapmazsa bence takımdan ayrılmali

Ben zorla yedim
Abla kesinlikle naza çektiğini düşünmüyorum ceksende hakkin zaten son zamanlarda haklısın benide motive etmiyor ama yinede diyorum kendin için Merve bunu yapmalısın burdan ayrılırsam ikimizde biliyoruz kilo alacağını diyorum ablam
Tamamen ayrılıyorum cnm

Hastanede değiller ama kendisi rahatsız cnm
abla sensiz olmaz yeminle olmaz bırakmam seni sen gidersen bende giderim

***9.TAKIM 502. Etap***

MuallimeA (74.6/
askrhpozitif(81,3/
dagyolu(65.3/65.7/+0.4/% ) izine ayrılmak istiyor
60kiloyum(84,8/
Mefkurem (78.8/)sen biryere gidemezsin fistik cocuklarim üzerine yemin ederimki yükünü alacam sözBu Hafta deneyelim beceremezsem ben yazacam gidisini
Seni seviyorum kiz ben
ezo26 (56,9/
sahgull(66,1/
Nanekekik(72.1/
MuskaM(99,2/
Habinar(79.2/

9. Takım ortalama %

ay inşallah beril abla ikna edersen sen edersin Zuhal ablayi

canım belki muskamın özel bir durumu çıkmıştır aniden. haber verememiş olabilir.

lapayı yiyemedim valla. midem bulandı. sonra da dedimki ısrar edersem belki patlarım. bıraktım normal beslendim.

ikiniz de gitmeyin. ya niye böyle yapıyorsunuz ki. noldu bugün size. bak herkesin morali bozuluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…