- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #187.201
Tamamen ayrılıyorum cnm
Hastanede değiller ama kendisi rahatsız cnmbence 1 hafta daha beklesin. insanlık hali belki özel bir durum oluşmuştur ondan gelememiştir. iyi bir arkadaş.
ara ara böyle dönemler olur sıkma canını. ben kendi adıma söyleyeyim. inan aklım burada ama giremiyorum. çok yoğunum. sadece akşamları buradan bakabiliyorum. yoksa gün içinde de gelmeyi çok istiyorum. mesela bugün foruma girmeden dışardan okudum yazılanları ama cevap yazamadım.
yoksa zaten zorla geliyor değiliz ki. bence herkes çok seviyor burayı. inşallah izinli kızlar da gelir bir an önce. ve tabi beril de bir an önce katılır aramıza.
bu arada beril ne yapıyor haberin var mı? hala hastanedeler mi
canım bence ayrılma kararı alma. takım o kadar da kötü değil. ortamımız güzel. belki beril de burada olmadığı için senin motivasyonun düşüyor. toparlanır. buse de gelir, gingercookie de, ayça da. hilal de uğrar. bak yeni arkadaşlar da geldi. böyle böyle herkesin canı sıkılıyor.***9.TAKIM 502. Etap***
MuallimeA (74.6/
askrhpozitif(81,3/
dagyolu(65.3/65.7/+0.4/% ) izine ayrılmak istiyor
60kiloyum(84,8/
Mefkurem (78.8/)kendi isteğiyle ayrılmak istiyor
ezo26 (56,9/
sahgull(66,1/
Nanekekik(72.1/
MuskaM(99,2/
Habinar(79.2/
9. Takım ortalama %
hiçbir takıma girmeyecek misin? ne yapacaksınTamamen ayrılıyorum cnm
Hastanede değiller ama kendisi rahatsız cnm
Valla birden çöktüm nasıl toparlarız Zuhal ablasız bilemedimcanım bence ayrılma kararı alma. takım o kadar da kötü değil. ortamımız güzel. belki beril de burada olmadığı için senin motivasyonun düşüyor. toparlanır. buse de gelir, gingercookie de, ayça da. hilal de uğrar. bak yeni arkadaşlar da geldi. böyle böyle herkesin canı sıkılıyor.
Muska benimle başlayan değilmi@MuskaM geçen hafta listeye girdi pazardan beri yok. En son pazartesi siteye girmiş
1 hafta daha beklensinmi
Ne yapılacağına siz karar verin
kız niye başka takıma gideyim :))hiçbir takıma girmeyecek misin? ne yapacaksın
Tatlım ne alakası var burdaki herkes ayrı bi değerBiraz dinlen abla hemen karar verme bence
Daha verecek çok kilon var
Ne diyecemi bilemedim valla
Takım olarak bizi de düşün abla takım çöker sen gidersen
ya Allah aşkına ne bileyim. akşama kadar buraya girmeyi bekliyorum. geldim yemek yedim hemen girdim. bir baktım sen pat diye kendi isteğiyle ayrılmak istiyor diye yazıyorsun. herhalde dedim temelli terk ediyor. aklıma öyle geldi valla.kız niye başka takıma gideyim :))
Tatlım ne alakası var burdaki herkes ayrı bi değer
Yeni üyeler çağrılır takım canlanır
Ben biraz uzak kalmak istiyorum
Artık burdaki olumsuzluklar beni psikolojik çok etkiliyor sürekli huzursuz, baş ağrım oluyor
Bende elimden geldiğince takıma gelmeye çalışıyorum akşam hesap vereceğim diye dikkat ediyorumya Allah aşkına ne bileyim. akşama kadar buraya girmeyi bekliyorum. geldim yemek yedim hemen girdim. bir baktım sen pat diye kendi isteğiyle ayrılmak istiyor diye yazıyorsun. herhalde dedim temelli terk ediyor. aklıma öyle geldi valla.
gitme bir yere. sen belki çok farkında değilsin ama gerçekten buranın motivasyon kaynağısın.
evet olumsuzluklar var. kilolar tıkır tıkır gitmiyor ama sonuçta iletişimimiz güzel bence. herkes birbirini seviyor ve iyi niyetli. takım ruhunda bu da çok önemli. izindekiler de gelir ortalık toplanır. eee ne olacak sen de ayrılırsan motivasyon daha da düşecek. vazgeç o yüzden
ben anladım o bizi beğenmiyorBende elimden geldiğince takıma gelmeye çalışıyorum akşam hesap vereceğim diye dikkat ediyorum
Olumsuzluklar nedir farkına varmadan yanlış bişeyler yapıyorsak uyarın ya da sorunu konuşarak çözmeyi denesek olmazmı
Birden pat diye bırakmak valla bilemedim
bize diyemediğin bişeyler mi var birikmiş durumda çözülmeyecek gibimi ablaMefkurem
pazartesi girdiyse haber verebilirdi yarında bildirim yapmazsa bence takımdan ayrılmali@MuskaM geçen hafta listeye girdi pazardan beri yok. En son pazartesi siteye girmiş
1 hafta daha beklensinmi
Ne yapılacağına siz karar verin
Ben zorla yedimbakındım canım güzele benziyor.
ne işi var. bak bir sürü şey de yazmışsın. gitmesin. yeterince gezmiştir arkadaşlarıyla. evli adam evinde oturur. zaten dediğin gibi kaç ay uzakta oluyor senden. hiç yüz verme valla.
valla ben yapamadım mervem. midem çok bulandı. yaptığım lapayı da annem kullanmış :))
Abla kesinlikle naza çektiğini düşünmüyorum ceksende hakkin zaten son zamanlarda haklısın benide motive etmiyor ama yinede diyorum kendin için Merve bunu yapmalısın burdan ayrılırsam ikimizde biliyoruz kilo alacağını diyorum ablam
Bitanem hepiniz çok iyi niyetlisiniz azimlisiniz
Eminim hedefede ulaşacaksınız
biliyorum sende takım için elinden geleni yapıyosun
Lütfen kendimi naza çektiğimi düşünmeyin ne olur
Tabiki burası gönül işi benide kimse zorla tutmuyor. Yeri geliyor evdeki işlerimi aksatıp burda saatlerimi harcıyorum ama artık takım motive etmiyor beni. bende niye bukadar zamanımı harcıcam dedim
abla sensiz olmaz yeminle olmaz bırakmam seni sen gidersen bende giderimTamamen ayrılıyorum cnm
Hastanede değiller ama kendisi rahatsız cnm
ay inşallah beril abla ikna edersen sen edersin Zuhal ablayi***9.TAKIM 502. Etap***
MuallimeA (74.6/
askrhpozitif(81,3/
dagyolu(65.3/65.7/+0.4/% ) izine ayrılmak istiyor
60kiloyum(84,8/
Mefkurem (78.8/)sen biryere gidemezsin fistik cocuklarim üzerine yemin ederimki yükünü alacam sözBu Hafta deneyelim beceremezsem ben yazacam gidisini
Seni seviyorum kiz ben
ezo26 (56,9/
sahgull(66,1/
Nanekekik(72.1/
MuskaM(99,2/
Habinar(79.2/
9. Takım ortalama %
canım belki muskamın özel bir durumu çıkmıştır aniden. haber verememiş olabilir.pazartesi girdiyse haber verebilirdi yarında bildirim yapmazsa bence takımdan ayrılmali
Ben zorla yedim
Abla kesinlikle naza çektiğini düşünmüyorum ceksende hakkin zaten son zamanlarda haklısın benide motive etmiyor ama yinede diyorum kendin için Merve bunu yapmalısın burdan ayrılırsam ikimizde biliyoruz kilo alacağını diyorum ablam
abla sensiz olmaz yeminle olmaz bırakmam seni sen gidersen bende giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?