Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Est.tatlım
Sadece bu haftayla alakalı değil
Ayların hatta 2 senenin getirdiği yorgunluk var bende

pure disinda gusel

ben kaçtım kızlar yarın doktora gidicem 9,30 gibi
bu sabah kızımın ateşi vardı inş bir sıkıntı olmaz yarın görüşürüz sabah 8,30 gibi kilo bildirimi yaparım inş bye
geçmiş olsun canim
tecrube iste

yani ilk mesajda normal karsiladim bekar genc yada alkol almalari problem degildi kendini bilen insanlarsa ama sonra okuduklarim yuhh dedirtti hani ben kufurlu konusma ortamindan bahsediyorsun sanmistim ama sanirim denizcilerin capkin olma soylentisi dogruymus eslerine soylemek filan bosver o kismi cunku inan o esler hissediyordur
esime guvenirmiyim evet durust insandir saygili simdiye kadar yanlisini gormedigim ama boyle bi ortam varsa guvenmem cunku seytan durtmese ortam durter

(10:30)
1 tk çörek otu yağı
1 tk aspir yağı

(11:30)yogurtsuz midem almadi
Kepekli pirinçli lapa
2 yk yoğurt

(17:00)
Normal pirinçli lapa

Sıvı 2 lt su ,1 maden suyu ,1 Yeşilçay
oo sen detox filan yapmissin panpa :)
afiyet olsun

Madem adam gitmedi, evde kaldığına pişman etme kızz

selam canlar geldim ay benim oglum bi nazli bi nazli burnumdan getirdi dun annemlerde kalmistik kendisi gitmemek icin aglsdi gecede yatagini istedi 1.5saat ikna edemedik bizi uyutmadi gunduzde misil misil uyudu sindide uyuyor ilaclar agir geliyor surekli uyku halinde

Kac aylik cnm seninki

Bizim uyku duzenimiz yazin cok iyi tum gun yoruluodu ama simdi kis vakti cocuk napsin evde bide bizimkinin toto hic yer gormuo ama.yinedr gece kalkio bazen oturuoz
24aylik olCak canim ben artik en zor kismina geldim sülük gibi yapisoyor herkesin icinde elini atiyor memehhh diye iki yas asisindsn sonra allah izin verirse emzirme bitecek

Est.tatlım
Sadece bu haftayla alakalı değil
Ayların hatta 2 senenin getirdiği yorgunluk var bende
Uzun süren diyet tabi ki psikolojk olarak yıpratıcı ama burası olmayınca alıp geliyoruz malum benm 16 ay olmuş tabi yazın izindeydm al ver çok oldu yine sen başladın mı hep veriyorsn bozma moralini

Ah bu çocuklar dunde biz kızım yüzünden eşimle birbirimize girdi Hüma uyumucm diye int ediyor halbuki uyku akıyor bende bir an önce uyutma derdindeyim eşim ise umursamaz bir şekilde bırak uyumasin en sonunda kızıcam diye bana cikisiyor anki çocuk kizmqktan anlıyor bı derdi bişey varmı uyumuyor
menu
sabah(10:00)
1 dlmkizarmis ekmek
1tj tereyağ
1yumurta
1catal peynir

ogle(13:00)
2kk peynirli salata.

ara(15:00)
1kutu sut light

aksam(17:00)
1keoce çorba
120g tavuk izgara
salata

su:2lt spor:30dk yürüyüş
gayet güzel spor da yapılmış ben henüz yapmadım bakalım

eee kizlar tartilar ne alemde ben cok umutluyum insallah cunku kimseye uymadim diyetimi bozmadim baklAvalar borekler havada ucusuyor dönüp bakmiyor degilim bakiyp yemiycem seni diyorum
bugün tartı -700 gram dedi bakalım yarın ola hayrola

Mefkurem ablam aramızda en azimlilerimizdensin boşver bırak kenara moral bozukluğunu evet takım olarak şu sıralar motive olarak hiç iyi değiliz yinede bir şekilde bunları asicaz eğer burası siradanlasirsa inan ben yapamam buraya yazacağım hesap vericem düşüncesiyle yuruteboliyorum şimdiye çoktan pes etmiştim varlığıniz bile yetiyor bak yine bir duraklama döneminden beni sen kurtardin

bakındım canım güzele benziyor.

ne işi var. bak bir sürü şey de yazmışsın. gitmesin. yeterince gezmiştir arkadaşlarıyla. evli adam evinde oturur. zaten dediğin gibi kaç ay uzakta oluyor senden. hiç yüz verme valla.

(10:30)
1 tk çörek otu yağı
1 tk aspir yağı

(11:30)yogurtsuz midem almadi
Kepekli pirinçli lapa
2 yk yoğurt

(17:00)
Normal pirinçli lapa

Sıvı 2 lt su ,1 maden suyu ,1 Yeşilçay
valla ben yapamadım mervem. midem çok bulandı. yaptığım lapayı da annem kullanmış :))

Bitanem hepiniz çok iyi niyetlisiniz azimlisiniz
Eminim hedefede ulaşacaksınız
biliyorum sende takım için elinden geleni yapıyosun
Lütfen kendimi naza çektiğimi düşünmeyin ne olur
Tabiki burası gönül işi benide kimse zorla tutmuyor. Yeri geliyor evdeki işlerimi aksatıp burda saatlerimi harcıyorum ama artık takım motive etmiyor beni. bende niye bukadar zamanımı harcıcam dedim

***9.TAKIM 502. Etap***

MuallimeA (74.6/
askrhpozitif(81,3/
dagyolu(65.3/65.7/+0.4/% ) izine ayrılmak istiyor
60kiloyum(84,8/
Mefkurem (78.8/)kendi isteğiyle ayrılmak istiyor
ezo26 (56,9/
sahgull(66,1/
Nanekekik(72.1/
MuskaM(99,2/
Habinar(79.2/

9. Takım ortalama %

Uzun süren diyet tabi ki psikolojk olarak yıpratıcı ama burası olmayınca alıp geliyoruz malum benm 16 ay olmuş tabi yazın izindeydm al ver çok oldu yine sen başladın mı hep veriyorsn bozma moralini
Baya uzun olmuş Seninde canım ama iyi vermişsin ilk hedefe bişey kalmamış bak uzun olması aslında iyi bişey çünkü kilo kontrolünü de oturtuyorsun zamanla
Mefkurem Abla spora çok yüklendin bu hafta belki bedenen ruhen yoruldun yavaş yavaş emin adımlarla gidecez inşallah

Menüm
Sabah 11
Çay 1 parça bitter canım bişey istemedi
Öğlen15
Filtre kahve
Akşam 19
1 tabak etli yahni yoğurt
Su 2 litreye tamamlanacak inşallah
Bitki çayı yatmadan
Spor yok Maalesef temizliğin son günü fırsatım olmuyor

@MuskaM geçen hafta listeye girdi pazardan beri yok. En son pazartesi siteye girmiş

1 hafta daha beklensinmi
Ne yapılacağına siz karar verin
bence 1 hafta daha beklesin. insanlık hali belki özel bir durum oluşmuştur ondan gelememiştir. iyi bir arkadaş.

ara ara böyle dönemler olur sıkma canını. ben kendi adıma söyleyeyim. inan aklım burada ama giremiyorum. çok yoğunum. sadece akşamları buradan bakabiliyorum. yoksa gün içinde de gelmeyi çok istiyorum. mesela bugün foruma girmeden dışardan okudum yazılanları ama cevap yazamadım.

yoksa zaten zorla geliyor değiliz ki. bence herkes çok seviyor burayı. inşallah izinli kızlar da gelir bir an önce. ve tabi beril de bir an önce katılır aramıza.

bu arada beril ne yapıyor haberin var mı? hala hastanedeler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…