- Konu Sahibi Handandandan
-
- #187.181
Valla yarın ki tartiya bağlı şuanda daha açıkmadim açlık yok ama yemesi berbat tövbe yarabbimBnde ni daha yapmıcm diyorm 2.3 kere yaptm :)
Est.tatlımMefkurem Abla sesin çıkmıyor hemde cuma öncesi seni çokmu bunalttık
Bu hafta herkes çok yoğundu sanırım kimse pek giremedi okullar da tatil çocuklar evde kendi adıma bu hafta hiç zaman ayıramadım kusura bakma nolur
pure disinda guselkızlar bugünkü menüm
sabah 8:30 gibi
2 kk peynir
3 zeytin
1 yumurta
2 dilim ekmek
1 sb süt
öğlen 13:00 da
et sote 2 yk
patates püresi 3 ymk kaşığı
salata 1 tatlı kş zeytin yağ ile
limonlu su
akşam 18:30
fırında karnabahar 5 yk kadar
1 kase yoğurt
marul salata yağsız tuzsuz
su 2,5 ltre
spor : yok
geçmiş olsun canimben kaçtım kızlar yarın doktora gidicem 9,30 gibi
bu sabah kızımın ateşi vardı inş bir sıkıntı olmaz yarın görüşürüz sabah 8,30 gibi kilo bildirimi yaparım inş bye
tecrube isteTatlım nasıl biz kadınlar bazen oturmalara gidiyosak erkekler de kendi aralarında erkek erkeke muhabbet etmek isterler bu normal
Ama o ortamın nasıl olduğu önemli
Eğer eşin gitmek istemiyoduysa sana sormadan direk red ederdi
Senin için rahat etmicekse daha politik bi cevap verebilirdin
Mesela, zaten nöbetteyken seni çok özlüyorum içimden gitmeni istemem ama gitmemek seni mutsuz edecekse sen karar ver falan gibi
Abla ben eşime güveniyorum da.Bu çocukların çağırması tuhaf.21 yaşında bekar çocuklar eşim büyük onlardan.E zaten seyirlerde 6 ay gece gündüz berBer geziyorlar İtalya olsun İzmir oldun Mersin olsun.Gittikleri yerlerde.E gemide de nöbetçiyken bir aradalar.Telefonla mesajlaşıyorlar akşamları da.Uygun düşermi diye merak ettim.Çünkü eşim evlilerden de görüp merak ederek bazı yanlışlar yaptı.Bende hepsinin seceresini çıkartıp kenara koz olarak koydum.Eşlerine söyleyeceğim dedim eşime:) Tabiki söylemicemAğladı seyirde intihar edicem falan Dedi.Bir daha dizimin dibinden ayrılmadı.Nolur söyleme kimseye karılarına söyleme Dedi.
Arkadaşlarını uyar bir daha yapmasınlar.Hepsini söyler boşatırım onları da kendimde giderim buradan dedim.Agladı işte hala devam ediyorlar Dedi.Yazık onları aylarca bekleyen eşlerine dedim
Burda transeksüellerle olanlar mı dersin.Komşularımızdan bile öyleleri var.O yüzden güvenemiyorum.Çin programı mı kullanan ararsın.Suriyelilerle takılan mı ararsın.Rus sosyal medyasını takip eden mi ararsın.Ah neler neler.Adım başı esc.rt var bu marmariste
yani ilk mesajda normal karsiladim bekar genc yada alkol almalari problem degildi kendini bilen insanlarsa ama sonra okuduklarim yuhh dedirtti hani ben kufurlu konusma ortamindan bahsediyorsun sanmistim ama sanirim denizcilerin capkin olma soylentisi dogruymus eslerine soylemek filan bosver o kismi cunku inan o esler hissediyordurEvet bunlar 21 yaşında Anca 23 24 de evlenir.Eşim 26 yaşında.35 yaşında 2 çocuklu kıdemli adamlar bile neler konuşuyormuş.Eşim de söyledi bende takibe aldım .3 ay önce çıkardım herşeylerini.Eşim de agladı yalvar yakar.
oo sen detox filan yapmissin panpa :)(10:30)
1 tk çörek otu yağı
1 tk aspir yağı
(11:30)yogurtsuz midem almadi
Kepekli pirinçli lapa
2 yk yoğurt
(17:00)
Normal pirinçli lapa
Sıvı 2 lt su ,1 maden suyu ,1 Yeşilçay
afiyet olsunSabah 10.15
1 haslabmis yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates
1 dilim kizarmis ekmek
Ara 15.00
1 sutlu nescafe skersiz
1 kuru incir
5 anteo fistigi
4 badem
Aksam 18.00
1 kase mercimek corba
1 tabak yogurtlu ispanak
1 firinda tavuk baget
2 litre su
Spor yok
Madem adam gitmedi, evde kaldığına pişman etme kızzAbla güven yok bunlara.Eşim gitmicem ben seni özledim Dedi gündüz mesajda.Eve geldi Mutlu Mutlu sofra hazırlıyorum.Israr ediyorlar napiyim diyor.Meger onlara gelce'm demiş bana gitmicem.Ben de kızdım git dedim niye gitmedin.Emrivaki yapıyorsun 5 aydır çağırmayan çocuk niye şimdi çağırdı dedim.Belki çağırdı sana söylemedim nerden biliyorsun diyor eşim de.Neyse küsüştükGitmicem Dedi
24aylik olCak canim ben artik en zor kismina geldim sülük gibi yapisoyor herkesin icinde elini atiyor memehhh diye iki yas asisindsn sonra allah izin verirse emzirme bitecekKac aylik cnm seninki
Bizim uyku duzenimiz yazin cok iyi tum gun yoruluodu ama simdi kis vakti cocuk napsin evde bide bizimkinin toto hic yer gormuo ama.yinedr gece kalkio bazen oturuoz
Uzun süren diyet tabi ki psikolojk olarak yıpratıcı ama burası olmayınca alıp geliyoruz malum benm 16 ay olmuş tabi yazın izindeydm al ver çok oldu yine sen başladın mı hep veriyorsn bozma moraliniEst.tatlım
Sadece bu haftayla alakalı değil
Ayların hatta 2 senenin getirdiği yorgunluk var bende
Ah bu çocuklar dunde biz kızım yüzünden eşimle birbirimize girdi Hüma uyumucm diye int ediyor halbuki uyku akıyor bende bir an önce uyutma derdindeyim eşim ise umursamaz bir şekilde bırak uyumasin en sonunda kızıcam diye bana cikisiyor anki çocuk kizmqktan anlıyor bı derdi bişey varmı uyumuyorselam canlar geldim ay benim oglum bi nazli bi nazli burnumdan getirdi dun annemlerde kalmistik kendisi gitmemek icin aglsdi gecede yatagini istedi 1.5saat ikna edemedik bizi uyutmadi gunduzde misil misil uyudu sindide uyuyor ilaclar agir geliyor surekli uyku halinde
gayet güzel spor da yapılmış ben henüz yapmadım bakalımmenu
sabah(10:00)
1 dlmkizarmis ekmek
1tj tereyağ
1yumurta
1catal peynir
ogle(13:00)
2kk peynirli salata.
ara(15:00)
1kutu sut light
aksam(17:00)
1keoce çorba
120g tavuk izgara
salata
su:2lt spor:30dk yürüyüş
bugün tartı -700 gram dedi bakalım yarın ola hayrolaeee kizlar tartilar ne alemde ben cok umutluyum insallah cunku kimseye uymadim diyetimi bozmadim baklAvalar borekler havada ucusuyor dönüp bakmiyor degilim bakiyp yemiycem seni diyorum
bakındım canım güzele benziyor.
ne işi var. bak bir sürü şey de yazmışsın. gitmesin. yeterince gezmiştir arkadaşlarıyla. evli adam evinde oturur. zaten dediğin gibi kaç ay uzakta oluyor senden. hiç yüz verme valla.Mefkurem abla diyordun ya normal konular da da sohbet edilebilir diye..Ben de akıl alayım bari.
Biliyorsunuz benim eşim asker ve nöbette oluyor her hafta 1 gün ayda 8 gün.Dün yoktu bu akşam gelecek nöbetten.Eşimden kıdemsiz olan 21 22 yaşlarındaki gemi arkadaşları davet etmiş eşimi evlerine,hepsi de bekar.Bana sordu balık yapacaklarmış gideyim mi diye.Ben de bozuntuya vermedim git dedim.Ama başka böyle eşini yalnız bırakıp akşam yemeğine giden koca görmedim burda.Bir de çocuk da yok bir başıma yiyorum o nöbetteyken zaten.Sizce saçma mı bu bekar arkadaşlarının eşimi davet etmesi ,tabi rakı falan da olacak,içeceklermiş.
Evli arkadaşlar bile çocukları olduğu halde hiçbir akşam evde yalnız bırakmıyorlar eşlerini.Ki bu bekarların çağırması tuhaf degil mi size göre?Başkalarına sorsam bu gemideki arkadaşlarının eşine hepsi dedikodu sever doldurmaya çalışırlar beni sormuyorum o yüzden.
valla ben yapamadım mervem. midem çok bulandı. yaptığım lapayı da annem kullanmış :))(10:30)
1 tk çörek otu yağı
1 tk aspir yağı
(11:30)yogurtsuz midem almadi
Kepekli pirinçli lapa
2 yk yoğurt
(17:00)
Normal pirinçli lapa
Sıvı 2 lt su ,1 maden suyu ,1 Yeşilçay
Mefkurem ablam aramızda en azimlilerimizdensin boşver bırak kenara moral bozukluğunu evet takım olarak şu sıralar motive olarak hiç iyi değiliz yinede bir şekilde bunları asicaz eğer burası siradanlasirsa inan ben yapamam buraya yazacağım hesap vericem düşüncesiyle yuruteboliyorum şimdiye çoktan pes etmiştim varlığıniz bile yetiyor bak yine bir duraklama döneminden beni sen kurtardin
Bekleyelm bnce abla@MuskaM geçen hafta listeye girdi pazardan beri yok. En son pazartesi siteye girmiş
1 hafta daha beklensinmi
Ne yapılacağına siz karar verin
Baya uzun olmuş Seninde canım ama iyi vermişsin ilk hedefe bişey kalmamış bak uzun olması aslında iyi bişey çünkü kilo kontrolünü de oturtuyorsun zamanlaUzun süren diyet tabi ki psikolojk olarak yıpratıcı ama burası olmayınca alıp geliyoruz malum benm 16 ay olmuş tabi yazın izindeydm al ver çok oldu yine sen başladın mı hep veriyorsn bozma moralini
bence 1 hafta daha beklesin. insanlık hali belki özel bir durum oluşmuştur ondan gelememiştir. iyi bir arkadaş.@MuskaM geçen hafta listeye girdi pazardan beri yok. En son pazartesi siteye girmiş
1 hafta daha beklensinmi
Ne yapılacağına siz karar verin
ara ara böyle dönemler olur sıkma canını. ben kendi adıma söyleyeyim. inan aklım burada ama giremiyorum. çok yoğunum. sadece akşamları buradan bakabiliyorum. yoksa gün içinde de gelmeyi çok istiyorum. mesela bugün foruma girmeden dışardan okudum yazılanları ama cevap yazamadım.
Bitanem hepiniz çok iyi niyetlisiniz azimlisiniz
Eminim hedefede ulaşacaksınız
biliyorum sende takım için elinden geleni yapıyosun
Lütfen kendimi naza çektiğimi düşünmeyin ne olur
Tabiki burası gönül işi benide kimse zorla tutmuyor. Yeri geliyor evdeki işlerimi aksatıp burda saatlerimi harcıyorum ama artık takım motive etmiyor beni. bende niye bukadar zamanımı harcıcam dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?