Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kız sende az ajan değilmişin :))
Yaş farkı fazla yok cnm olsaydı bile kendilerine yakın hissetmiş olabilirler bunda bi gariplik yok bence

Eee canim hepimizinki ole ama mesai saatleri icinde konusamadiklarini her pis muhabbetleri yaparlar izin vermem diyemem
Burda transeksüellerle olanlar mı dersin.Komşularımızdan bile öyleleri var.O yüzden güvenemiyorum.Çin programı mı kullanan ararsın.Suriyelilerle takılan mı ararsın.Rus sosyal medyasını takip eden mi ararsın.Ah neler neler.Adım başı esc.rt var bu marmariste

Kız sende az ajan değilmişin :))
Yaş farkı fazla yok cnm olsaydı bile kendilerine yakın hissetmiş olabilirler bunda bi gariplik yok bence
Yok abla eve her gelişte eşim benim bilmediğim Victoria secret mankeni sayıyor.Yaşına kadar konuşma sırasında duyup öğreniyor.

6 ayını bu adamlarla geçiriyor gittikleri ülkelerde beraber takılıyor geziyor zaten bunlar E 6ay gece gündüz bir aradalar.Ben git dedim zaten

sizin durum farklı canım Zuhal ablanın da dediğini yapabilirsin bence muhtemelen gitmekten vazgeçecektir
Kız senden korkulue valla adamların kirli çamaşırlarını çıkarmissin ortaya )

Sabah 10.15
1 haslabmis yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates
1 dilim kizarmis ekmek

Ara 15.00
1 sutlu nescafe skersiz
1 kuru incir
5 anteo fistigi
4 badem

Aksam 18.00
1 kase mercimek corba
1 tabak yogurtlu ispanak
1 firinda tavuk baget

2 litre su
Spor yok

Için rahat etmicekse gönderme tatlım
Allah insanın içine vermesin
Abla güven yok bunlara.Eşim gitmicem ben seni özledim Dedi gündüz mesajda.Eve geldi Mutlu Mutlu sofra hazırlıyorum.Israr ediyorlar napiyim diyor.Meger onlara gelce'm demiş bana gitmicem.Ben de kızdım git dedim niye gitmedin.Emrivaki yapıyorsun 5 aydır çağırmayan çocuk niye şimdi çağırdı dedim.Belki çağırdı sana söylemedim nerden biliyorsun diyor eşim de.Neyse küsüştük Gitmicem Dedi

sizin durum farklı canım Zuhal ablanın da dediğini yapabilirsin bence muhtemelen gitmekten vazgeçecektir
Kız senden korkulue valla adamların kirli çamaşırlarını çıkarmissin ortaya )
Malesef Can'ım.Rakı balık yapacakmış bekar arkadaşlarıyla.Git dedim gitmiyor boş boş oturuyor.Küstük bi de

Cuma öncesi porsiyonlar daha az olabilirdi belki canm ama menü güzel

Malesef Can'ım.Rakı balık yapacakmış bekar arkadaşlarıyla.Git dedim gitmiyor boş boş oturuyor.Küstük bi de
ay durduk yere kusmenize sebeb oldular aslinda ne kadar az bekar arkadaş o kadar iyi

Bekar arkadaş başa bela canım
Evlendiler de kurtuldum ben

Menü güzel bence afiyet olsun
Bu arada sen nerdesin canım

(10:30)
1 tk çörek otu yağı
1 tk aspir yağı

(11:30)yogurtsuz midem almadi
Kepekli pirinçli lapa
2 yk yoğurt

(17:00)
Normal pirinçli lapa

Sıvı 2 lt su ,1 maden suyu ,1 Yeşilçay
Hemen bitti detoks yapmışsın
Yarın çokmgüzel sonuçlarla karışılacağız sanırım

Mefkurem Abla sesin çıkmıyor hemde cuma öncesi seni çokmu bunalttık
Bu hafta herkes çok yoğundu sanırım kimse pek giremedi okullar da tatil çocuklar evde kendi adıma bu hafta hiç zaman ayıramadım kusura bakma nolur

Canım benim eşimde çıkardı çocuk yokken bnce problem yok. çocuk olunca çok yorucu zaten nadir çıkar

O zaman yollama canım. benm eşimin arkadaşları evliydi ailecekte görüştüğümz olurdu tanıdığım insanlardı yani

Tecrübe konuşuyor valla güzelmş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…