- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #187.161
Kız sende az ajan değilmişin :))Abla ben eşime güveniyorum da.Bu çocukların çağırması tuhaf.21 yaşında bekar çocuklar eşim büyük onlardan.E zaten seyirlerde 6 ay gece gündüz berBer geziyorlar İtalya olsun İzmir oldun Mersin olsun.Gittikleri yerlerde.E gemide de nöbetçiyken bir aradalar.Telefonla mesajlaşıyorlar akşamları da.Uygun düşermi diye merak ettim.Çünkü eşim evlilerden de görüp merak ederek bazı yanlışlar yaptı.Bende hepsinin seceresini çıkartıp kenara koz olarak koydum.Eşlerine söyleyeceğim dedim eşime:) Tabiki söylemicemAğladı seyirde intihar edicem falan Dedi.Bir daha dizimin dibinden ayrılmadı.Nolur söyleme kimseye karılarına söyleme Dedi.
Arkadaşlarını uyar bir daha yapmasınlar.Hepsini söyler boşatırım onları da kendimde giderim buradan dedim.Agladı işte hala devam ediyorlar Dedi.Yazık onları aylarca bekleyen eşlerine dedim
Burda transeksüellerle olanlar mı dersin.Komşularımızdan bile öyleleri var.O yüzden güvenemiyorum.Çin programı mı kullanan ararsın.Suriyelilerle takılan mı ararsın.Rus sosyal medyasını takip eden mi ararsın.Ah neler neler.Adım başı esc.rt var bu marmaristeEee canim hepimizinki ole ama mesai saatleri icinde konusamadiklarini her pis muhabbetleri yaparlar izin vermem diyemem
Yok abla eve her gelişte eşim benim bilmediğim Victoria secret mankeni sayıyor.Yaşına kadar konuşma sırasında duyup öğreniyor.Kız sende az ajan değilmişin :))
Yaş farkı fazla yok cnm olsaydı bile kendilerine yakın hissetmiş olabilirler bunda bi gariplik yok bence
Için rahat etmicekse gönderme tatlımYok abla eve her gelişte eşim benim bilmediğim Victoria secret mankeni sayıyor.Yaşına kadar konuşma sırasında duyup öğreniyor.
6 ayını bu adamlarla geçiriyor gittikleri ülkelerde beraber takılıyor geziyor zaten bunlar E 6ay gece gündüz bir aradalar.Ben git dedim zaten
Evet bunlar 21 yaşında Anca 23 24 de evlenir.Eşim 26 yaşında.35 yaşında 2 çocuklu kıdemli adamlar bile neler konuşuyormuş.Eşim de söyledi bende takibe aldım .3 ay önce çıkardım herşeylerini.Eşim de agladı yalvar yakar.
sizin durum farklı canım Zuhal ablanın da dediğini yapabilirsin bence muhtemelen gitmekten vazgeçecektirAbla ben eşime güveniyorum da.Bu çocukların çağırması tuhaf.21 yaşında bekar çocuklar eşim büyük onlardan.E zaten seyirlerde 6 ay gece gündüz berBer geziyorlar İtalya olsun İzmir oldun Mersin olsun.Gittikleri yerlerde.E gemide de nöbetçiyken bir aradalar.Telefonla mesajlaşıyorlar akşamları da.Uygun düşermi diye merak ettim.Çünkü eşim evlilerden de görüp merak ederek bazı yanlışlar yaptı.Bende hepsinin seceresini çıkartıp kenara koz olarak koydum.Eşlerine söyleyeceğim dedim eşime:) Tabiki söylemicemAğladı seyirde intihar edicem falan Dedi.Bir daha dizimin dibinden ayrılmadı.Nolur söyleme kimseye karılarına söyleme Dedi.
Arkadaşlarını uyar bir daha yapmasınlar.Hepsini söyler boşatırım onları da kendimde giderim buradan dedim.Agladı işte hala devam ediyorlar Dedi.Yazık onları aylarca bekleyen eşlerine dedim
Abla güven yok bunlara.Eşim gitmicem ben seni özledim Dedi gündüz mesajda.Eve geldi Mutlu Mutlu sofra hazırlıyorum.Israr ediyorlar napiyim diyor.Meger onlara gelce'm demiş bana gitmicem.Ben de kızdım git dedim niye gitmedin.Emrivaki yapıyorsun 5 aydır çağırmayan çocuk niye şimdi çağırdı dedim.Belki çağırdı sana söylemedim nerden biliyorsun diyor eşim de.Neyse küsüştükIçin rahat etmicekse gönderme tatlım
Allah insanın içine vermesin
Malesef Can'ım.Rakı balık yapacakmış bekar arkadaşlarıyla.Git dedim gitmiyor boş boş oturuyor.Küstük bi desizin durum farklı canım Zuhal ablanın da dediğini yapabilirsin bence muhtemelen gitmekten vazgeçecektir
Kız senden korkulue valla adamların kirli çamaşırlarını çıkarmissin ortaya)
Cuma öncesi porsiyonlar daha az olabilirdi belki canm ama menü güzelSabah 10.15
1 haslabmis yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates
1 dilim kizarmis ekmek
Ara 15.00
1 sutlu nescafe skersiz
1 kuru incir
5 anteo fistigi
4 badem
Aksam 18.00
1 kase mercimek corba
1 tabak yogurtlu ispanak
1 firinda tavuk baget
2 litre su
Spor yok
Abla güven yok bunlara.Eşim gitmicem ben seni özledim Dedi gündüz mesajda.Eve geldi Mutlu Mutlu sofra hazırlıyorum.Israr ediyorlar napiyim diyor.Meger onlara gelce'm demiş bana gitmicem.Ben de kızdım git dedim niye gitmedin.Emrivaki yapıyorsun 5 aydır çağırmayan çocuk niye şimdi çağırdı dedim.Belki çağırdı sana söylemedim nerden biliyorsun diyor eşim de.Neyse küsüştükGitmicem Dedi
ay durduk yere kusmenize sebeb oldular aslinda ne kadar az bekar arkadaş o kadar iyiMalesef Can'ım.Rakı balık yapacakmış bekar arkadaşlarıyla.Git dedim gitmiyor boş boş oturuyor.Küstük bi de
Bekar arkadaş başa bela canımMefkurem abla diyordun ya normal konular da da sohbet edilebilir diye..Ben de akıl alayım bari.
Biliyorsunuz benim eşim asker ve nöbette oluyor her hafta 1 gün ayda 8 gün.Dün yoktu bu akşam gelecek nöbetten.Eşimden kıdemsiz olan 21 22 yaşlarındaki gemi arkadaşları davet etmiş eşimi evlerine,hepsi de bekar.Bana sordu balık yapacaklarmış gideyim mi diye.Ben de bozuntuya vermedim git dedim.Ama başka böyle eşini yalnız bırakıp akşam yemeğine giden koca görmedim burda.Bir de çocuk da yok bir başıma yiyorum o nöbetteyken zaten.Sizce saçma mı bu bekar arkadaşlarının eşimi davet etmesi ,tabi rakı falan da olacak,içeceklermiş.
Evli arkadaşlar bile çocukları olduğu halde hiçbir akşam evde yalnız bırakmıyorlar eşlerini.Ki bu bekarların çağırması tuhaf degil mi size göre?Başkalarına sorsam bu gemideki arkadaşlarının eşine hepsi dedikodu sever doldurmaya çalışırlar beni sormuyorum o yüzden.
Menü güzel bence afiyet olsunkızlar bugünkü menüm
sabah 8:30 gibi
2 kk peynir
3 zeytin
1 yumurta
2 dilim ekmek
1 sb süt
öğlen 13:00 da
et sote 2 yk
patates püresi 3 ymk kaşığı
salata 1 tatlı kş zeytin yağ ile
limonlu su
akşam 18:30
fırında karnabahar 5 yk kadar
1 kase yoğurt
marul salata yağsız tuzsuz
su 2,5 ltre
spor : yok
Hemen bitti detoks yapmışsın(10:30)
1 tk çörek otu yağı
1 tk aspir yağı
(11:30)yogurtsuz midem almadi
Kepekli pirinçli lapa
2 yk yoğurt
(17:00)
Normal pirinçli lapa
Sıvı 2 lt su ,1 maden suyu ,1 Yeşilçay
Ay inşallah yoksa çekilecek bir çile değil şu lapaHemen bitti detoks yapmışsın
Yarın çokmgüzel sonuçlarla karışılacağız sanırım
Canım benim eşimde çıkardı çocuk yokken bnce problem yok. çocuk olunca çok yorucu zaten nadir çıkarMefkurem abla diyordun ya normal konular da da sohbet edilebilir diye..Ben de akıl alayım bari.
Biliyorsunuz benim eşim asker ve nöbette oluyor her hafta 1 gün ayda 8 gün.Dün yoktu bu akşam gelecek nöbetten.Eşimden kıdemsiz olan 21 22 yaşlarındaki gemi arkadaşları davet etmiş eşimi evlerine,hepsi de bekar.Bana sordu balık yapacaklarmış gideyim mi diye.Ben de bozuntuya vermedim git dedim.Ama başka böyle eşini yalnız bırakıp akşam yemeğine giden koca görmedim burda.Bir de çocuk da yok bir başıma yiyorum o nöbetteyken zaten.Sizce saçma mı bu bekar arkadaşlarının eşimi davet etmesi ,tabi rakı falan da olacak,içeceklermiş.
Evli arkadaşlar bile çocukları olduğu halde hiçbir akşam evde yalnız bırakmıyorlar eşlerini.Ki bu bekarların çağırması tuhaf degil mi size göre?Başkalarına sorsam bu gemideki arkadaşlarının eşine hepsi dedikodu sever doldurmaya çalışırlar beni sormuyorum o yüzden.
O zaman yollama canım. benm eşimin arkadaşları evliydi ailecekte görüştüğümz olurdu tanıdığım insanlardı yaniEvet bunlar 21 yaşında Anca 23 24 de evlenir.Eşim 26 yaşında.35 yaşında 2 çocuklu kıdemli adamlar bile neler konuşuyormuş.Eşim de söyledi bende takibe aldım .3 ay önce çıkardım herşeylerini.Eşim de agladı yalvar yakar.
Tecrübe konuşuyor valla güzelmşTatlım nasıl biz kadınlar bazen oturmalara gidiyosak erkekler de kendi aralarında erkek erkeke muhabbet etmek isterler bu normal
Ama o ortamın nasıl olduğu önemli
Eğer eşin gitmek istemiyoduysa sana sormadan direk red ederdi
Senin için rahat etmicekse daha politik bi cevap verebilirdin
Mesela, zaten nöbetteyken seni çok özlüyorum içimden gitmeni istemem ama gitmemek seni mutsuz edecekse sen karar ver falan gibi
Bnde ni daha yapmıcm diyorm 2.3 kere yaptm :)Ben bu lapayi bir daha yaparmiyim hiç bilmiyorum yarın ki tartı çok çok iyi bir rakam gösterirse belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?