- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #187.341
Abla çok iyi spor yaptın seni merakla bekliyorum güzel gidecek benceGünaydın millet
Hayırlı cumalar bol eksiler
Benim beklentim yok ama bakalım ne çıkacak
ayyyy çok teşekkür ederim efenim
O zaman bu hafta prova gibi olmuş olsun
Bugünden sonra yarış başlasın, açık liste yapmayalım. Bakanımız cuma sonuçları açıklasın. Bu hafta sen yap haftayada poni yapsın
senin kız cuma heyecanındanmı uyumuyor acaba :))
sanada bebeğim
Bu hafta Spor yarışı başlattık cnm
Sürelerin puanları var ona göre derecelendirme olacak
sem işine bak cnm inş.hayırlı haberler alırsın
Günaydın millet
Bugünden sonra yarış başlasın, açık liste yapmayalım. Bakanımız cuma sonuçları açıklasın. Bu hafta sen yap haftayada poni yapsın
sanada bebeğim
Tebrikler seker 200 de nazar boncugu olsunO zaman İlk bildirim benden gelsin
Geçen hafta 79.2
Bu hafta 78.2
Fark 1000 gr
Şu 200 gr iki haftadır başa bela
O zaman İlk bildirim benden gelsin
Geçen hafta 79.2
Bu hafta 78.2
Fark 1000 gr
Ne yapti mefkus hadi iki dedikodu yapalimAbla çok iyi spor yaptın seni merakla bekliyorum güzel gidecek bence
Kaptan hiç durmuyorduki Zuhal ablaNe yapti mefkus hadi iki dedikodu yapalim
Laf aramizda pek bir kiskandim hatunu
Tebrikler mefkuşummmmEvet hanımlar bu haftanin geldik sonuna ve spor yarışmasında açık ara birincimiz
@mefkurem Zuhal ablacım olmuştur bütün emeklerinden dolayı kendisini tebrik eder..
Bu hafta spor duellosuna davet ederim
Birincilik kupasını taktın ederim
Birde eğer kabul ederseniz spor puanlarını kendim takip Edip cuma günü liste gibi paylaşmak isterim zira bu türlü biraz karışıklik oldu gibi liste sağlıklı ilerletilemedi maalesef hem cuma günü herkese sürpriz olur birincimiz
Süpersin tebrikler canmO zaman İlk bildirim benden gelsin
Geçen hafta 79.2
Bu hafta 78.2
Fark 1000 gr
6lara hoşgeldin canm tebriklerGecen hafta 70.1
Bu hafta 69.7
Fark 400 gr
Dedigim gibi kizlar kendimde hafifleme hissetmiyorum demistim ama ne olursa olsun 6 li rakamlari gormek beni mutlu etti
Tebrik ederim canım darısı banaGecen hafta 70.1
Bu hafta 69.7
Fark 400 gr
Dedigim gibi kizlar kendimde hafifleme hissetmiyorum demistim ama ne olursa olsun 6 li rakamlari gormek beni mutlu etti
Tebrikler canım hiç vermemekten iyidirGeçen hafta 74.6
Bugün 74.2
Fark -0.4
yaseminciğim tökezledim ama düşmeyecem tekrar başa dönmek yok çok caba sabrettim bu sefer erken müdahale edersem aldığım kiloya yerleşmeden veririm diye düşünüyorumDilek çok güzel vermişsin sakın bırakma dikkat et
Günaydin kizlar
Cumaniz hayirli olsun
Uygusuz gecrlerin prensesi merve su spor isi ne bir anlativer.kim ne spor yapiyor nasil memnunmu
Günaydın ablacım geçen hafta spora teşfik olsun diye yarisma başlattık ablam cuma dancumaya 1 gün dinlenme günü olmak şartıyla ve yapılan saatlere göre puanlayip hafta sonunda en çok puan alan birinci oluyorBugünkü planimi yaziyim ona gore bu gaci nerde demeyin
8.45 te Dr. randevum var
Ordan gümrüge gidecem 15.00 e kadar acik isimi bitirmem lazim
Eve geldigimde gorusuruz
Günaydin ablacım hiç bilmiyorum ama kaç haftadır dikkat ediyorum özellikle denk getiriyor sanki sıpaGünaydın millet
sanada bebeğim
Lapa dan olduğunu sanmıyorum canım üşüttüm sanirimBu lapa seni baya bozdu bi daha deneme canım
ooo süperO zaman İlk bildirim benden gelsin
Geçen hafta 79.2
Bu hafta 78.2
Fark 1000 gr
hoşgeldin 6 Lara tatlimGecen hafta 70.1
Bu hafta 69.7
Fark 400 gr
tebrikler ponicimGeçen hafta 74.6
Bugün 74.2
Fark -0.4
geçmiş olsun canım bilirim boyun tutulmasını ne kötüdür şimdi nadılsınTemizlik yapıyorum evde yeteri kadar spor yaptım canım Cumartesi seansım kaçırdığıma çok üzüldüm ama boynum tutuldu zaten gelemezdim
hoşbulduk canım kuzuya da geçmiş olsunTel ve tabletin sarji bitti yarim kaldi tel sarj oldu geldim gecmisi bitirip uyumam lazim sabahta oglumu sra goturecegim antibiyotikle olmuyor bu is alerji yaoti cocuk surekli uyuyor dokuntu olsu heryeri
insallah canim
hosgeldin dilegim
oyle valla cocuklar icibde buyuk sikinti pedofili dolu heryer rabbim korusun
kim olsa inanir canim
yanilmiyorsam sali persembeydi
Günaydın canım daha tartilamadim bende çok merak içi deyim kahvaltimi yapıp ev toplayıp valiz hazırlamam lazimgünaydın gençler tartılar yüzünüze gülmüştür inşallahben yeni kalktım spor var bugün kahvaltı ev toplama halledip gidicem bakalım
hemen katılıyım ablam, bütün madalyalar benim olacak:)Artık spor yarışmamız var istersen sende katıl
Kızzz spor bakanım madalya kazandımmı sonuçları açıklamadınaskrhpozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?