- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #187.361
senin güzel geçmiştir haftan kesin güzel sonuç gelir azimli sıçanGünaydın canım daha tartilamadim bende çok merak içi deyim kahvaltimi yapıp ev toplayıp valiz hazırlamam lazim
hayırdır nereye gidiyorsun mervişGünaydın canım daha tartilamadim bende çok merak içi deyim kahvaltimi yapıp ev toplayıp valiz hazırlamam lazim
Saolasın canım kış günü temizlik yaparsam olaca buydugeçmiş olsun canım bilirim boyun tutulmasını ne kötüdür şimdi nadılsın
valla canım Zuhal abla bu hafta açık ara yendi hepimizihemen katılıyım ablam, bütün madalyalar benim olacak:)
dileğim çarşamba günü hala sabittim dün güzel bişeyler gördüm gibi bakalım tartilacagim simdisenin güzel geçmiştir haftan kesin güzel sonuç gelir azimli sıçan
memlekete gidicem canım Allahtan bir aksilik çıkmazsa kardeşim 15 tatile geldi hemde diğer akrabalar falanda toplandılar memlekete bende gideyim dedim en son kardeşimin düğününde gitmiştim 4-5 ay olduhayırdır nereye gidiyorsun merviş
kış günü canına yazık valla geçtimi boynun nasıl olduSaolasın canım kış günü temizlik yaparsam olaca buydu
2 gündür kas gevşetici içiyorum bugün biraz kolum kalkıyor dinlenemedimki işler bitsin diye tutuk boyunla temizliğe devam ettim şükür bitti artık rahatım
vardır eksi sende az, kirli çıkı değilsindir:)valla canım Zuhal abla bu hafta açık ara yendi hepimizi
dileğim çarşamba günü hala sabittim dün güzel bişeyler gördüm gibi bakalım tartilacagim simdi
memlekete gidicem canım Allahtan bir aksilik çıkmazsa kardeşim 15 tatile geldi hemde diğer akrabalar falanda toplandılar memlekete bende gideyim dedim en son kardeşimin düğününde gitmiştim 4-5 ay oldu
Çok iyi canım tebrik ederim
canım ateşi 38 üzerine çıkıyordu amaTel ve tabletin sarji bitti yari
kizlar 6.hastalikmis yine bosuna kullandik ilaci
eve gecince hemen bildirim yapacsgim bende kan verdim
sağol canım benimÇok iyi canım tebrik ederim
Oooo iddialısın sporda gözüme seni kestirdim bu hafta haberin olsun Dilekhemen katılıyım ablam, bütün madalyalar benim olacak:)
Canım tebrik ederim hedefe ramak kalmış***9.TAKIM 502. Etap***
MuallimeA (74.6/ 74,2/ 0,4/%0,54)
askrhpozitif(81,3/ / / %)
dagyolu(65.3/65.7/+0.4/% -0,61 ) izine ayrılmak istiyor
60kiloyum(84,8/ / /% )
Mefkurem (78.8/ / / % )
ezo26 (56,9/ 55,9/1,0 / %1.76 )
sahgull(66,1/ / / % )
Nanekekik(72.1/ / / % )
MuskaM(99,2/ / / % )
Habinar(79.2/ 78,2/1 / %1,26 )
9. Takım ortalama %
LİSTE DIŞI
Burcugncy( 70,1/69,7/0,4/%0,57)
İyi biraz kolum kalkmıyordu yarına daha iyi olur inşallahkış günü canına yazık valla geçtimi boynun nasıl oldu
Allah başa vermesin çok zor bir durum aldatılmakAbla ben eşime güveniyorum da.Bu çocukların çağırması tuhaf.21 yaşında bekar çocuklar eşim büyük onlardan.E zaten seyirlerde 6 ay gece gündüz berBer geziyorlar İtalya olsun İzmir oldun Mersin olsun.Gittikleri yerlerde.E gemide de nöbetçiyken bir aradalar.Telefonla mesajlaşıyorlar akşamları da.Uygun düşermi diye merak ettim.Çünkü eşim evlilerden de görüp merak ederek bazı yanlışlar yaptı.Bende hepsinin seceresini çıkartıp kenara koz olarak koydum.Eşlerine söyleyeceğim dedim eşime:) Tabiki söylemicemAğladı seyirde intihar edicem falan Dedi.Bir daha dizimin dibinden ayrılmadı.Nolur söyleme kimseye karılarına söyleme Dedi.
Arkadaşlarını uyar bir daha yapmasınlar.Hepsini söyler boşatırım onları da kendimde giderim buradan dedim.Agladı işte hala devam ediyorlar Dedi.Yazık onları aylarca bekleyen eşlerine dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?