- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #187.321
Dikkat et Can'ım alma.Tam iyisin şimdi.Artı çıkarsan kontrolü al eline.Bakalım ben ne yapıcam.25 şubatta kar yağar mı oralara:)Aman ezom bitermi bu hayatın derdi tasası takma kafana tokadan başka bişey:) benim misafir tempom devam ediyor tatil bitene kadar da devam edecek gibi diyet konsantrem iyce kayboldu sporda salona gittiğim zaman yapabiliyorum acilen silkelen ip tekrar diyete spora başlamam lazım yoksa verdiğim kiloyu alıcam bu gidişle
en iyisi yarın tekrar start vermek tatil bitene kadar biraz gevşek bi diyet olsada bitince sıkarım Allahın izniyle, yağarmı bilmem ama temennim yağmaması olur:)Dikkat et Can'ım alma.Tam iyisin şimdi.Artı çıkarsan kontrolü al eline.Bakalım ben ne yapıcam.25 şubatta kar yağar mı oralara:)
Artık spor yarışmamız var istersen sende katılAman ezom bitermi bu hayatın derdi tasası takma kafana tokadan başka bişey:) benim misafir tempom devam ediyor tatil bitene kadar da devam edecek gibi diyet konsantrem iyce kayboldu sporda salona gittiğim zaman yapabiliyorum acilen silkelen ip tekrar diyete spora başlamam lazım yoksa verdiğim kiloyu alıcam bu gidişle
İnş kalmaz o zamanaen iyisi yarın tekrar start vermek tatil bitene kadar biraz gevşek bi diyet olsada bitince sıkarım Allahın izniyle, yağarmı bilmem ama temennim yağmaması olur:)
insallah canimTartı öncesi süper Can'ım.Hadi yarın hayırlı rakamlar görürüz inşallah :)
hosgeldin dilegimselam kızlar, duydum kiMefkurem sultanım motive kaynağımız bizi terk edecekmiş ama sonrada öğrendim ki kıyama mış kardeşlerine gitmekten vazgeçmiş şu sıra yoğun sıkıntılı bir dönem geçiriyorum yavaş yavaş rayına giriyor gibi çok şükür, bi süre sonra gelmeyi düşünüyordum ama mefkuşumun bırakıcam demesi beni kendime getirdi:) ne olursa olsun takımımı bırakamıycam artık benim sizlere, sultanıma hala ihtiyaçım var açıkcası sizinle beraber diyet yapmayı cuma heyecanını da özledim valla
oyle valla cocuklar icibde buyuk sikinti pedofili dolu heryer rabbim korusunamanın daha neler göreceğiz keklik teknoloji böyle bişey se olmaz olsun :)
kim olsa inanir canimSevin valla :) Ben 6 ay çakmadım durumu.Çünkü eşim el basmıştı.Bende inandım
yanilmiyorsam sali persembeydiBen anca söylemeyi yapıyom :))
Çocuk odalarını değiştiriyolardı işleri vardı
Normalde bugün spor günüydü, diğerini unuttum
Valla çok değiştiriyormus ablaYağ tuz bişeyi bu kadar nasıl değiştiriyor
Pilav olsa zevkle götürürüz :))
Göndermediler zaten :))
pozitif olumlama yap cnm sonuçta dikkat ettinmi ettin eee daha ne olsun
Sanada bitanem inş.emeklerinin karşılığını alacaksın
olur abla hallederim benMerve liste yarin sende olabilirmi sonraki hadtalar bende sözzzz
Gayet iyi canımGeç geldim biraz ama malüm olaylardan dolayı. :) İştahım gitti.
Sabah 07.30
1 tk çörekotu yağı
Sabah 08.10
2 dilim ufak tbe den peynirli tost
Öğle 12.30
1 fincan Yeşilçay
2 kuru kayısı
5 badem
14,50
1 yeşil elma
Akşam 19.20
10 badem
1 yk tarhana çorbası tadımlık
1 tk haşlanmış Mısır
Su:1,75 lt
Spor: 30 dk pilates + 15 dk Leslie
cumadan cumaya şey ederim diyordum.Artık spor yarışmamız var istersen sende katıl
Kızzz spor bakanım madalya kazandımmı sonuçları açıklamadınaskrhpozitif
ayyyy çok teşekkür ederim efenimEvet hanımlar bu haftanin geldik sonuna ve spor yarışmasında açık ara birincimiz
Mefkurem Zuhal ablacım olmuştur bütün emeklerinden dolayı kendisini tebrik eder..
Bu hafta spor duellosuna davet ederim
Birincilik kupasını taktın ederim
Birde eğer kabul ederseniz spor puanlarını kendim takip Edip cuma günü liste gibi paylaşmak isterim zira bu türlü biraz karışıklik oldu gibi liste sağlıklı ilerletilemedi maalesef hem cuma günü herkese sürpriz olur birincimiz
senin kız cuma heyecanındanmı uyumuyor acaba :))Kızlar size. Günaydın bana iyi uykular anca daldı sıpa ayaklar pert bol eksili bir cuma olsun inşallah
sanada bebeğimGünaydin kizlar
Cumaniz hayirli olsun
Bu hafta Spor yarışı başlattık cnmUygusuz gecrlerin prensesi merve su spor isi ne bir anlativer.kim ne spor yapiyor nasil memnunmu
sem işine bak cnm inş.hayırlı haberler alırsınBugünkü planimi yaziyim ona gore bu gaci nerde demeyin
8.45 te Dr. randevum var
Ordan gümrüge gidecem 15.00 e kadar acik isimi bitirmem lazim
Eve geldigimde gorusuruz
Bencede sil yanlışlık deAman güzelim süre geçmediyse sil mesajı yanlış mesaj yaz
Bi aksilik çıkar belki
Temizlik yapıyorum evde yeteri kadar spor yaptım canım Cumartesi seansım kaçırdığıma çok üzüldüm ama boynum tutuldu zaten gelemezdimHabinar bacım yoktun bu salı sporda sordum beraber geldiğin bayanada bilmiyorum dedi yarın varmıydı senin seansın
Dilek çok güzel vermişsin sakın bırakma dikkat etAman ezom bitermi bu hayatın derdi tasası takma kafana tokadan başka bişey:) benim misafir tempom devam ediyor tatil bitene kadar da devam edecek gibi diyet konsantrem iyce kayboldu sporda salona gittiğim zaman yapabiliyorum acilen silkelen ip tekrar diyete spora başlamam lazım yoksa verdiğim kiloyu alıcam bu gidişle
Bu lapa seni baya bozdu bi daha deneme canımBu arada inanılmaz bir mide bulantısı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?