- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #187.581
ablam senin irade hangimizde var, senin tartı kıl sorun sende değil kesinlikle :)heee baksana dişli rakibe
Ben artık Ben değilim
keyfin bilir şekerim bende başka taliplerime bakarım :))
duydada inanma ne melek ama :)
Birbirinizi yiyin
Ahaaa biri daha kurban seçti beni :)
Dizilin sıraya
spor yarışına katılıyonmu cnm öyleyse spor sürelerini merveyi etiketleyip yazki arada kaynamasın
kesinlikle bi dilim olsa yemelisin abla bu gelin milleti pek fenadır ömrü billah unutmaz onu senin oğlanla her kavgada onu dille getirir :) misal kavga eteğin boyundan çıkar gelin hemen şöyle der:Ayyy yukardaki mesajı gönderince aklıma geldi
Bizim gelin ne zamandır bize künefe yapmak istiyodu.
Bu pazar davet etti. Başkası olsa umursamamda gelin olunca yanlış anlamasın sadece tadına bakarım
benide yazın spor listesine kırıp geçiricem ortalığı:)yeni videolar indirdim slim in 6 yapacagım 10 gün boyunca koşu bandını kaldırdım amlum salonun ortasına koymuştum bi pazar bide aksilik olmazsa 7 şubatta oglumun dogum gunu var o aradada misafir trafigi lesliedende sıkılınca slim in 6 geldi aklıma çok etkili olmuştu daha önce bende şimdi 6 gün part 1 6 gün part 2 6 günde part 3 sonra bitiyor part 2-3 baya inceltiyor part 1 leslienin birazcık zoru ben part1+ bölgeselini yapıp 45dk ile bitirecegim inşallah
mervecim ekle canım bana bi 45dk ben spora cuf cufaskrhpozitif
yasemin hoca bi yrmi dk kadar zumba yaptırdı çok keyifli bişey sana denk geldimi hiçElifcim mezuniyetin için tebrik ederim kalıcı olur inşallah yaz gelmeden bitirdin işi darısı bize yaza hedeflerimize ulaşmak ümidiyle
fırsata çevirebilirsin bu durumu kendine bol bol haşlama sebze yap mesala kv şişmandır Büyük ihtimal oda yesin:)Benimde bu hafta herif gceci kaynanamla ne yeriz hic bilmiyorum
do eyi su ameliyati da atlatalim inşallah burdayım. Sizsiz olmuyor inan çok özlüyorum yatmadan uğrayayim dedim.Bizde senle kalmayı özledik fıstığım
Eve dönünce gelebilcenmi
ohh çok sevindim daha iyi olun inşallah.Fisrigim iyiyiz säkür
Bende sizi özledim tatlım,
ben çok fena oldum valla yiyemedim. yok töbe yapmam bi dahao neydi öyle
yok valla hiç öyle şeylere izin verme. otursun oturduğu yerde. evli adam evinde oturur.
çok iğrenç. Allah doğru yoldan ayırmasın
sen de ayrılma buralardan
çok güzel rakam. tebrikler canım.
kaç oldun kuzu?
süper rakam mervem tebrikler.
oooo harikasın canım tebrik ederim.
çok geçmiş olsun canım. Allah kolaylık versin. özledik seni.
ay sorma yaaa. ben nasıl şokkkknasıl çıktığımı bilmiyom
kaç kilo oldun canım?
afiyet olsun. güzel olmuş.
korusun sen ayrılma buralardan.Sağol canım.Şükürler olsun inşallah geri gelmez kilolar :)))))
Yok canım şimdi yürüyüşten geldim.Korumak için y
Sağol canım :) Şükür geldim 55leri gördüm :) Ama dikkat etmek gerekiyor işte bağımlılık oldu hergün tartıya bakıyorum.Ona göre öğünler
Sağol abla sa
Cano vakitsizlijten bakamadım gecmise nasılsın nasıl gidiyor koruma işi aldın mi?fırsata çevirebilirsin bu durumu kendine bol bol haşlama sebze yap mesala kv şişmandır Büyük ihtimal oda yesin:)
ya ben mezun olmayaydım şimdi yediklerimi burnumdan fitil fitil getirirdi:))haftaya benimsin bebek
iyiki bugun yemisim baklavayi
beril gelmeden iyi ki yemissin mAntıyı
canım hoşgeldin bende dün doğru düzgün yazmaya başladım dahs mefkuşum gidecem diyince eteklerim tutuştu soluğu burda aldım:)Cano vakitsizlijten bakamadım gecmise nasılsın nasıl gidiyor koruma işi aldın mi?
Bi ara bende niyetlendiydim onayeni videolar indirdim slim in 6 yapacagım 10 gün boyunca koşu bandını kaldırdım amlum salonun ortasına koymuştum bi pazar bide aksilik olmazsa 7 şubatta oglumun dogum gunu var o aradada misafir trafigi lesliedende sıkılınca slim in 6 geldi aklıma çok etkili olmuştu daha önce bende şimdi 6 gün part 1 6 gün part 2 6 günde part 3 sonra bitiyor part 2-3 baya inceltiyor part 1 leslienin birazcık zoru ben part1+ bölgeselini yapıp 45dk ile bitirecegim inşallah
mervecim ekle canım bana bi 45dk ben spora cuf cufaskrhpozitif
Anammm ne fenaymış gelinler :))kız nişanlı olan değil evli olankesinlikle bi dilim olsa yemelisin abla bu gelin milleti pek fenadır ömrü billah unutmaz onu senin oğlanla her kavgada onu dille getirir :) misal kavga eteğin boyundan çıkar gelin hemen şöyle der:
zaten 10sene evel daha nişanlıyken künefe yapmıştım özene bezene anan beğenipte yemedi sende şimdi eteğimi beğenmiyorsun, benim anam herşeyimi beğenirdi siz ana oğul hiç bişeyimi beğenmiyorsunuz der.. senin oğlana yazık durduk yere on sene sonra künefeden huzursuzluk:) sen ye hatta 1dilim ye kızım nasılda güzel yapmışsın ben bir dilim dahs alıyım de:)
ayyy bu kadın hızlı giriş yaptı listeye tehlike arzediyorbenide yazın spor listesine kırıp geçiricem ortalığı:)askrhpozitif ablası yaz ordan 45 dk aerobik 45dk koşu bandı
Ben arada gidecem diyim bari :))canım hoşgeldin bende dün doğru düzgün yazmaya başladım dahs mefkuşum gidecem diyince eteklerim tutuştu soluğu burda aldım:)
şu 1hafta on gündür iyi gitmiyor koruma çünkü hem geziyorum hem misafir ağırlıyorum aktif bir şekilde diyet konsantrem kalmadı ama bugün yeniden başladım sporls beraber haftaya kadar kilo almamaya çalışıp cumadan sonra menü yazmaya başlayıp 62 düşmeyi planlıyorum Nekadar kilo alma payım olursa okadar iyi benim için
sen nasılsın kilo durumları ne alemde
kolay gelsin babyiki gün yatılı misafirim var abimler gelicek aynı sokakta oturuyoruz ama çocuklar çok istiyor birlikte vakit geçirmeyi. Yarın erkenden kalkıp leslie yapıyım diyorum pazarda platese gidicem almadan atlatırım haftasonunu inşallah. iyi geceler kızlar
fırsata çevirebilirsin bu durumu kendine bol bol haşlama sebze yap mesala kv şişmandır Büyük ihtimal oda yesin:)
Yolculuk nasildi cadisko otobüste rahat gittimiGünaydın kızlar
takımımızın direği gözümüzün bebeği ablam. ben reglim haftaya cuma giriş yapıcam ozamana kadar almıyım sadece diyorum yesem de sporla telafi edicem bu haftaBi ara bende niyetlendiydim ona
Acaba onudamı eklesemki
Anammm ne fenaymış gelinler :))kız nişanlı olan değil evli olan
Hiç istemesemde azcık yiyim bari
Oğlanın mutluluğu söz konusu :)))
ayyy bu kadın hızlı giriş yaptı listeye tehlike arzediyor
Ben arada gidecem diyim bari :))
Kız seb bildirim yapmadın haftaya kaç verdiğini nerden bilecez
kolay gelsin baby
maşallah 3.olsak derece almışız gene tebrik ederim kızlar ama biliyoruz ki daha iyisini yaparsınız haftaya 1de görmek isteriz 9.takımı
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 501. ETAP SONUÇ LİSTELERİ
( 20 Ocak - 27 Ocak )
TAKİM DERECELERİ
7. Takım..............%0,974
6.Takım.................%0,670
9. Takım..................%0,650
BİREYSEL DERECELER
1- bluegreeneyes (1.takım) ........%2,41
2- masumm (7. Takım).........%2,37
3- pamukskr (7.takım) .........% 2,02
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?