- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #187.601
günaydın kaptanların kralıGünaydin kizlar
Günaydingünaydın kaptanların kralı
Günaydın mutlu hafasonları
3.lüğümüzü tebrik ederim.
Son haftalarda nedense genelde takımların yüzdesi düşük oluyor heralde kış herkesi etkiledi
Dün hiç kaçamak yada şişlik yapacak bişey olmamasına rağmen bugün artı olmuşum
Eğer bu haftada iyi veremezsem fazla spor yapmıcam
Beraber daha kolay olur benceGunaydin kizlar tebrikler 3. Olmusuz tabi kotunun iyisi diyelim cunku 9. Takim 1. Olmaya layik bende kahvalitimi yaptim simdi cay sefasi yapiorum kendimi hafiflemis hissetmek bile guzelmis bu isi mayista bitirmem lazim yaza rahat ve minnak gireyim esimde bende zayiflicam diye basladi bakalim ama yapamazlar
Kaptaniçem bugün nasılmışGünaydin
Kolay gelsin
Bende biraz zayıflamış hissediyorumda tartı aynı şekilde düşünmüyorGunaydin kizlar tebrikler 3. Olmusuz tabi kotunun iyisi diyelim cunku 9. Takim 1. Olmaya layik bende kahvalitimi yaptim simdi cay sefasi yapiorum kendimi hafiflemis hissetmek bile guzelmis bu isi mayista bitirmem lazim yaza rahat ve minnak gireyim esimde bende zayiflicam diye basladi bakalim ama yapamazlar
aslında kas ağrım yada kırılma falan yok cnmAbla cok yuklendigimiz de benim kaslarim kasili kalmis resmen yeni duzelio daha sanirim bu kadar agira biraz daha var
Dün nefesin U4 ü vardi asiyla ona gittimKaptaniçem bugün nasılmış
Dün sorcaktım unuttum dr ne dedi cnm varmı bi gelişme
Yapmaz yapmaz no panikaskrhpozitif sevgili rakibem nerelerdesin
Anneni kırmayıp heralde güzel yemeklerinden yiyosundur :))memleleket nereydi sizin
2 haftadır nasıl bi sebep yada sonuç bulamadılar anlamıyorumDün nefesin U4 ü vardi asiyla ona gittim
Benim biobsi sonucum gelmedi daha
valla leslie ve kosu bandindan sknra agir kardiyo oldu bana bacaklarim 85 yasinda:)Bi ara bende niyetlendiydim ona
Acaba onudamı eklesemki
Anammm ne fenaymış gelinler :))kız nişanlı olan değil evli olan
Hiç istemesemde azcık yiyim bari
Oğlanın mutluluğu söz konusu :)))
ayyy bu kadın hızlı giriş yaptı listeye tehlike arzediyor
Ben arada gidecem diyim bari :))
Kız seb bildirim yapmadın haftaya kaç verdiğini nerden bilecez
kolay gelsin baby
takimlar dokuldu demek bu otu ortalama ile ucuncu olmusuz
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 501. ETAP SONUÇ LİSTELERİ
( 20 Ocak - 27 Ocak )
TAKİM DERECELERİ
7. Takım..............%0,974
6.Takım.................%0,670
9. Takım..................%0,650
BİREYSEL DERECELER
1- bluegreeneyes (1.takım) ........%2,41
2- masumm (7. Takım).........%2,37
3- pamukskr (7.takım) .........% 2,02
abla duz yürüyüş yap iki kg gidecek sporu birden artirmakta iyi degilGünaydın mutlu hafasonları
3.lüğümüzü tebrik ederim.
Son haftalarda nedense genelde takımların yüzdesi düşük oluyor heralde kış herkesi etkiledi
Dün hiç kaçamak yada şişlik yapacak bişey olmamasına rağmen bugün artı olmuşum
Eğer bu haftada iyi veremezsem fazla spor yapmıcam
hayir olsun sorun neKaptaniçem bugün nasılmış
Dün sorcaktım unuttum dr ne dedi cnm varmı bi gelişme
Ilk gittigimde krem verdiler gecmedi artinca bunu yaptilar2 haftadır nasıl bi sebep yada sonuç bulamadılar anlamıyorum
Beraber daha kolay olur bence
Yemek derdinde olmaz
Bende biraz zayıflamış hissediyorumda tartı aynı şekilde düşünmüyor
aslında kas ağrım yada kırılma falan yok cnm
Ayyy bilmiyorum kafam çok karışık acaba banta gerimi dönsem leslie bana yaramıyormu
Kafamda deli sorular
ben ilk videyosunu denemiştim o fazla zor değildi heralde sonrakiler zormuşvalla leslie ve kosu bandindan sknra agir kardiyo oldu bana bacaklarim 85 yasinda:
Eskiden benim günlüğümde bi kadın vardı sabah akşam 1 er saat yürüyüş yapıyodu haftalık 1 kilo falan veriyoduabla duz yürüyüş yap iki kg gidecek sporu birden artirmakta iyi degil
yasemin hoca bi yrmi dk kadar zumba yaptırdı çok keyifli bişey sana denk geldimi hiç
kesinlikle bi dilim olsa yemelisin abla bu gelin milleti pek fenadır ömrü billah unutmaz onu senin oğlanla her kavgada onu dille getirir :) misal kavga eteğin boyundan çıkar gelin hemen şöyle der:
zaten 10sene evel daha nişanlıyken künefe yapmıştım özene bezene anan beğenipte yemedi sende şimdi eteğimi beğenmiyorsun, benim anam herşeyimi beğenirdi siz ana oğul hiç bişeyimi beğenmiyorsunuz der.. senin oğlana yazık durduk yere on sene sonra künefeden huzursuzluk:) sen ye hatta 1dilim ye kızım nasılda güzel yapmışsın ben bir dilim dahs alıyım de:)
of yaaa künefe hem de. kaç zamandır yemedimAyyy yukardaki mesajı gönderince aklıma geldi
Bizim gelin ne zamandır bize künefe yapmak istiyodu.
Bu pazar davet etti. Başkası olsa umursamamda gelin olunca yanlış anlamasın sadece tadına bakarım
geçmiş olsun canım. biyopsiyi ne için istediler?Dün nefesin U4 ü vardi asiyla ona gittim
Benim biobsi sonucum gelmedi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?