- Konu Sahibi Handandandan
-
- #188.981
Sağol canım benim mide bulantısı eşliğinde daha kötü oluyor yageçmiş olsun canım bana mide bulantısıyla eşlik ediyor çok zor allah yardımcın olsun
Valla ben de cok merak ediyorum bakalim kac cikicam:)Haaahaaayyyy bu taş banamıydı
Ben kilomdan zayıf gösteriyom bikeremmmm
Hangi şehirden nereye gidiyosun cnm
Iki taraf içinde zor oluyor
Bende kızımı gönderdim dün tlf da ağladı
seni bilemem ama bu menüyle ben olsam en az +5 olurdum sen okadar almamışındır
o zaman önümüzdeki ayları boşa geçirip aynı pişmanlığı yaşamıyalım
Tatlı meleğim ben biraz balık hafızalıyımdır
Bekardın heralde
neler yapıyodun cnm okuyomuydun
evet canım kapkaranlık odaya girip yatıyorum anca toparlıyorum.Sağol canım benim mide bulantısı eşliğinde daha kötü oluyor ya
Karbon oranı fazla olduğu için bide gi si yüksekKızlar diyette bezelye neden onerilmiyor çok merak ettim
Mide bulantısıda varsa o zaman migren cnmSağol canım benim mide bulantısı eşliğinde daha kötü oluyor ya
glisemik indeksi yüksek diye canım. ama ekmek yemektense bezelye daha iyi tabi.Kızlar diyette bezelye neden onerilmiyor çok merak ettim
Zonguldaktan Kırıkkaleye ablacım bitsin inşallah artık elime paramı alıp anneme güzel günler yaşatmak istiyorum en çok da onu o halde bırakmak daha zor geliyo...Haaahaaayyyy bu taş banamıydı
Ben kilomdan zayıf gösteriyom bikeremmmm
Hangi şehirden nereye gidiyosun cnm
Iki taraf içinde zor oluyor
Bende kızımı gönderdim dün tlf da ağladı
seni bilemem ama bu menüyle ben olsam en az +5 olurdum sen okadar almamışındır
o zaman önümüzdeki ayları boşa geçirip aynı pişmanlığı yaşamıyalım
Tatlı meleğim ben biraz balık hafızalıyımdır
Bekardın heralde
neler yapıyodun cnm okuyomuydun
Melek canımm biz seninle tanışmadık..Merhaba ben Sema..22 yaşımdayım öğrenciyim...Burada 2. günümevet canım kapkaranlık odaya girip yatıyorum anca toparlıyorum.
Memnun oldum canım ben de 23 yaşındayımMelek canımm biz seninle tanışmadık..Merhaba ben Sema..22 yaşımdayım öğrenciyim...Burada 2. günüm
afiyet olsun burcucum. sabah kahvaltın değişik olmuş. kavurmayla birlikte yumurta ve peyniri asla yiyemem gibi geliyorSabah 11.00
2 yk et kavurma
1 haslabmis yunurta
1 kk peynir
5 zeytin
2 dilim patates
Sekersiz cay
Ara 15.00
1 portakal
Aksam 18.00
1 kase mercimek corba
Firinda tavuk gogsu
Salata yogurt
2 litre su
30.dk.bisiklet
kıyamadım gene nasıl çekingen sırf açılıp konuşsunlar diyr ortamı rahatlatma adını şebeklik yaptım durdum bacım:)olabilir canım. aslında yense bile en uygunu ayva oluyor. çünkü glisemik indeksi oldukça düşük. dikkat ederim.
çok zorlama çocuğu
kaptanım Rakibem bu hafta araba yatacak ben yürüyecem her fırsattahadi gozun aydin
oyy biter biter canim ogrencilikte biter bibbakmissin sen canta hazirliyorsun hayat cok hızlı
bowww
bende bende
kiz adam sana aramayu bin diye aldi
ellerine emegine saglik adasim
onumuze bakalım canim gecmisi telafi ederiz biz
evet canım ben yavaş yavaş meyveleri toplamaya başladım ama zor genede ya bugün nelere hayır dedim bir bilsen misal baklava misal ekler börek ağzıma sürmedim ama mutsuzda değilim yeseydim eğer şuan ayna karşında salak dilek sabah okadar spor yapıp canını çıkardın iki baklava heç ettin güzelim sporu derdim, ama şimdi diyorum ki aferin kız sana akıllı karısın satmadın iki tatlıya sporunuAlışmak lazım bir süre her şey güzel olcak sonunda :)
o baklavaya saldırmadan durursam ben oldum derim herhalde :)) aynen spor yaptım değsin canım çıktı o kadar deyip durdurdun kendini helal olsunevet canım ben yavaş yavaş meyveleri toplamaya başladım ama zor genede ya bugün nelere hayır dedim bir bilsen misal baklava misal ekler börek ağzıma sürmedim ama mutsuzda değilim yeseydim eğer şuan ayna karşında salak dilek sabah okadar spor yapıp canını çıkardın iki baklava heç ettin güzelim sporu derdim, ama şimdi diyorum ki aferin kız sana akıllı karısın satmadın iki tatlıya sporunu
tatlım afiyet olsun ama bence akşam balığın yanında ekmek yerine bol yeşillik ya da güzel bir salata olmalıydı. evet helva da olmamalıydı. bari 1 parça alsaydın. 3 çok olmuş. neyse bence gidip bir kabuk tarçın çayı iç ve kan şekerini dengele. yarın telafi edersin.Sabah : kepekli ekmeğe peynirli sandviç
1 bardak yeşil çay (eğer tadını güzelleştirmek için tasiyeleriniz varsa beklerim)
öğle : 1 kase mercimek çorbası
mevsim salatası
ara : 4 gün kurusu
akşam : 1 palamut
1 dilim ekmek
3 parça helva aldım (hatalıyım kızabilirsiniz)
ara yapmıycam helvalarımın boynuna olsun tüm vebalim
su 2 lt
spor 2 mil leslie yaptım şimdi sırada 12 dklık bacak egzersizleri
bilirsin sen bu işlerikıyamadım gene nasıl çekingen sırf açılıp konuşsunlar diyr ortamı rahatlatma adını şebeklik yaptım durdum bacım:)
koş bakalımEki Görüntüle 1949079 ikinci raund a devam hasret gidereyim koşu bandimla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?