Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gunahimin agirligini hissediyorum zaten

Ilk gunler hirsliydim sonra ipin ucunu kacirdim malesef.Bakalim lahmacunlar,cig kofteler,icli kofteler daha saymaya utandigim bir cok seyin nekadar etki ettigini yarin gorucem

Bir dilek bir ezo nasıl fit oldular gözümüzn önünde bravo valla
Zamanında birileri de fitti!
Kız bizim neyimiz eksik bizde olucaz Birgün elbet yeterki emek verelim
öğrenciydin dimi tatlım sen öğrencilikten sonrada gurbete gelin olursan aynı burukluk hep devam ediyor

platesimi yapmışım gidiş gelişide yürüyerek yaptım toplam kırk dakika malum yarış var tellioğllarına seferoğullarının kim olduğunu gösterecez bu hafta bireysel dede kaptanım @nanekekik yenip şanımı bütün aleme duyurmam lazım:)

afiyet olsun da akşam meyvelerine dur desekmi acaba
Diyetisyenler uygun görüyor dediniz ama bu hafta değişiklik yapsak vücut biraz şaşırsa ne dersiniz
olabilir canım. aslında yense bile en uygunu ayva oluyor. çünkü glisemik indeksi oldukça düşük. dikkat ederim.

kızlar kaçar ben hemde topuklıyarak...
benim kuzen görücüye çıkacak oğlanla buluşucajlar Ailenin insan sarrafı olarak yanında ben gidip oğlanın biraz terleticem :) görüşürüz sonra
çok zorlama çocuğu

Memnun oldum canım melek bende23 yaşındayım. pilava bir hafta boyunca küsüm bulgur dışında. Egzersizi de deniyoruz bakalım doğru mu :)

Sizi beğenmeyenin kilosu sabit kalsın haha :))) listeye yorum için çok tşk bide t.oğullarına varım diyorum :))

Tam benlik olmuş yazı eline sağlık ablamm sıra uygulamada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…