- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #189.001
Sarraf dilek naptın oğlanı terlettinmikızlar kaçar ben hemde topuklıyarak...
benim kuzen görücüye çıkacak oğlanla buluşucajlar Ailenin insan sarrafı olarak yanında ben gidip oğlanın biraz terleticem :) görüşürüz sonra
Ay hadi yaKarbon oranı fazla olduğu için bide gi si yüksek
Yok abla bu sefer mide bulantısı çok şükürMide bulantısıda varsa o zaman migren cnm
öyleymiş canım geç öğrendimglisemik indeksi yüksek diye canım. ama ekmek yemektense bezelye daha iyi tabi.
Sabahki patates kizartmamiydiSabah 11.00
2 yk et kavurma
1 haslabmis yunurta
1 kk peynir
5 zeytin
2 dilim patates
Sekersiz cay
Ara 15.00
1 portakal
Aksam 18.00
1 kase mercimek corba
Firinda tavuk gogsu
Salata yogurt
2 litre su
30.dk.bisiklet
Diyetisyen menüsü mu bu tatlımMenüm
11.30
1 dekmek
1 d peynir
4 zeytin
Yarm portakal
14.00
1 kepekli galeta
16.00
5 fındık
5 kuru üzüm
18.30
3 yk bulgur p
Salata
Su 1.5
Spor henüz yok kzlar.okul açılıyor ddiye temizlk çamaşr işlerini yaptm
yeşil çayı alırken dogadanin güllü yeşil çayını alıyorum helvalar içinde kalorisi kadar spor cezan var tatlimSabah : kepekli ekmeğe peynirli sandviç
1 bardak yeşil çay (eğer tadını güzelleştirmek için tasiyeleriniz varsa beklerim)
öğle : 1 kase mercimek çorbası
mevsim salatası
ara : 4 gün kurusu
akşam : 1 palamut
1 dilim ekmek
3 parça helva aldım (hatalıyım kızabilirsiniz)
ara yapmıycam helvalarımın boynuna olsun tüm vebalim
su 2 lt
spor 2 mil leslie yaptım şimdi sırada 12 dklık bacak egzersizleri
Benimde hedefim 22 mayıs oğlumun Doğum günü hadi inşallah canımMerve senin hedef tarihin ne canm benm 19 mayıs kızımın doğum günü vermem gereken 12 kilo var ve 3.5 ay
İnşallah canımm bende memnun oldumm mesela kendi başıma günlüğe de yazabilirim yediklerimi ama burası çok başka grup adına yapılacak olması bazı şeylerin cezbedici sorumluluk hismetmek güzel bişeyMemnun oldum canım ben de 23 yaşındayımgeçen salı katılmıştım gruba. Bu kadar kısa sürede bile alıştım ve destekleri azımsanamaz. Dilerim beraberce çok hoş vakit geçiririz hedeflerimize sağlıklı bir şekilde kavuşuruz
Canımm yeşil çayın yaseminli olanını çook severim ben...Yolda yürürken ansızın demlenmiş yasemin kokusu geliyo burnuma hatta bikaç sefere alışıverirsin onun tadına :)Sabah : kepekli ekmeğe peynirli sandviç
1 bardak yeşil çay (eğer tadını güzelleştirmek için tasiyeleriniz varsa beklerim)
mevsim salatası
1 dilim ekmek
su 2 lt
Canımm bölücem ama bişey sorabilir miyim? Böyle mesajları ard arda nasıl yapabiliyorsun? Ben telefonla giriyorumda yapmam mümkün mü böyle ?Ay hadi ya
Yok abla bu sefer mide bulantısı çok şükür
öyleymiş canım geç öğrendim
Sabahki patates kizartmamiydi
Diyetisyen menüsü mu bu tatlım
yeşil çayı alırken dogadanin güllü yeşil çayını alıyorum helvalar içinde kalorisi kadar spor cezan var tatlim
Ohhh yarasın ne güzel olmuş erisin gitsin yağlarSelam kizlar hamama gttim sporumuda yaptim geldim harika bi hamamdi masaj kese cok iyi oldu
Melekcim hoşgeldin takımımıza ben yasemin 1 Ocak'tan beri burdayım 34 yaşında 3 çocuklu diplomalı ev işleri bakanıyımMemnun oldum canım ben de 23 yaşındayımgeçen salı katılmıştım gruba. Bu kadar kısa sürede bile alıştım ve destekleri azımsanamaz. Dilerim beraberce çok hoş vakit geçiririz hedeflerimize sağlıklı bir şekilde kavuşuruz
Afiyet olsun canım patates ekmek yerine geçmiş bence güzel saatlerinde güzelSabah 11.00
2 yk et kavurma
1 haslabmis yunurta
1 kk peynir
5 zeytin
2 dilim patates
Sekersiz cay
Ara 15.00
1 portakal
Aksam 18.00
1 kase mercimek corba
Firinda tavuk gogsu
Salata yogurt
2 litre su
30.dk.bisiklet
mümkün canım bende telefon dan giriyorum her mesajların sağ altında çoklu alıntıla var oradan yapılıyor canım alintilama işi bittikten sonrada mesaj yazdığın yerde alıntıları ekle varCanımm bölücem ama bişey sorabilir miyim? Böyle mesajları ard arda nasıl yapabiliyorsun? Ben telefonla giriyorumda yapmam mümkün mü böyle ?
mümkün canım bende telefon dan giriyorum her mesajların sağ altında çoklu alıntıla var oradan yapılıyor canım alintilama işi bittikten sonrada mesaj yazdığın yerde alıntıları ekle varCanımm bölücem ama bişey sorabilir miyim? Böyle mesajları ard arda nasıl yapabiliyorsun? Ben telefonla giriyorumda yapmam mümkün mü böyle ?
Afiyet olsun orti suyu 2 ye tamamla istersenMenüm
11.30
1 dekmek
1 d peynir
4 zeytin
Yarm portakal
14.00
1 kepekli galeta
16.00
5 fındık
5 kuru üzüm
18.30
3 yk bulgur p
Salata
Su 1.5
Spor henüz yok kzlar.okul açılıyor ddiye temizlk çamaşr işlerini yaptm
Sabahki ekmek oranın nedir canımSabah : kepekli ekmeğe peynirli sandviç
mevsim salatası
1 dilim ekmek
su 2 lt
Vuuuuu süper örnek alınacak menü spor(11:20)
1 haşlanmış yumurta
1 kk köy peyniri
1 kk salamura peynir
1 ince dilim ananas
(13:00)
1 kupa güllü yeşil çay
(14:30)
1 kase zeytinyağlı bezelye yemeği (6-7 yk kadardi)
1 bardak ayran
(15:30)
1 maden suyu
(17:30)
1 ince dilim ananas
yoğurt kürü (200 Gr ev yoğurdu,10 ar sap Maydanoz ve dereotu,1 limonun suyu)
su :2000 ml
SPOR: leslie 2 mil + 30 dk koşu bandı ,= 60 dk
Habinar
Şimdide bir kupa hibiskus çayı icicem
Yok kız ayaklarına yazık abartma sakin ol yetişemiyom ben hızınızakaptanım Rakibem bu hafta araba yatacak ben yürüyecem her fırsatta
Filtre kahve hiç içmedim bi kahve düşkünü olarak hemde denemek istiyorum fırsat buluncaİyi akşamlar Hanımlar eve yeni girdim filtre kahvemi hazırladım ne kaynatmışsınız 70 sayfa geçmişe gidip geliyorum
Afiyet olsun canımkahvaltı 12.30, çeyrek simit, biraz peynir, 5 zeytin, 1t.k bal, yumurta omlet şeklinde
5gibi 1tabak mercimek çorbası 3kaşık domates ezmwsi
8:30 1kasw mantar sote biraz kırmızı biber turşusu
10 gibi Türk kahvesi ve hurma yerim
2,5lt su 2bardak yeşil çay 45dakika plates 40dakika yürüyüşHabinar askrhpozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?