Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayyy kizlar ben yeni yazabiliyorum gunum vardi bugunnnn ama kabakli bisey vardi ondan yedim bi tekkk
Bu arada konu gecmis ama ben de yaziyim biseyler dedim askrhpozitif . Ben tok karnina hareket yapamiyorum hangisi daha cok yaktirir bilmiyorum ama ac karnina daha guzel oluyo zayiflamadm henuz ama zayiflayinca sanirim hayatimda en buyuk degisiklik kiyafetlerimde olcak butn gardrobumu yenilemek istiyorum artik begenipte bedenini bulamadigim herseyi alcammm

yeni kaptaniçem:) hayırlı olsun inşallah.. inanıyorum çok güzel olucak 3.takım yeniden ayağa kalkacak, zor durumda olana takıma sırt dönmek kolay iştir sadece kendi hırsını çıkarını düşünen için amma zor durumda olana takıma el uzatmak işte koca yürekli olan kişinin işidir sahgull Mefkurem @nanekekik kaptanım gibi ve 9.takımın her biri birinden değerli üyeleri gibi hep birlikte 3.takımı 9.takımdan sonra gelen en çok konuşulacak dereceden inmeyecek yemişim dereceyi :) daha çok insana faydası olan kilo verme yolunda ufakta katkımız olacak takım haline getirecez.. Rabbim utandırmasın

Aç karına daha çok yağ yakarsin canım

canım günün konusu bir daha ki konu yazılana kadar devam ediyor

Ne bilim leslie abla ile yürüyorum bi koşuyor bi yürüyor tempolu 1 saat 10dakikasi yaklaşık 8km oluyor
kız bende normal dışarda yada koşu bandunda yuruyorsun sandım lesliemis

askrhpozitif . Ayy yemek yapmaktan daha zor bisey varsa o da ne pisircem derdi yaaaa bizim daha kolayda eslere dusunmek zorrr iss
Ne yapacağımi bulduktan sonrasi kolay canım
askrhpozitif . Her gune bir diziii en sevdigim benimde hemen hemen her gunum doluu
gündüz izlenmiyor akşam daha rahat oluyor babamizda gelince kizimla birazda o ilgileniyor

Masallah rakibem hic yerinde durmuyorsun sporsuz gunun yok

Iyi yuruyusler tatlimmmm gercekten bugun hava cokk guzelll
Gunes var ama sogukmus yine de olsun temiz hava almis oldum ben de

Ooo bizim sizinkinin 2 misli cnm bu sene ağustosta 30 sene oluyor
Dile kolay, aynı adamla 30 sene
nihayi sonuç planda yok süprizde yoook
------
kız bakmıyomuşki sabriyeyi nerden bilsin

Bir yastıkta 30 senenin sırrı nedir, bizimle paylaşır mısın? Bana 1 sene bile çekilemez gibi geliyor

-----

Programı izlemiyor muymuş? Ben kaçırmışım o kısmı, pardon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…