- 12 Temmuz 2016
- 1.997
- 3.620
- 63
- 29
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #190.681
Çok zor oluyor ya ayrı ayrı yemekle uğraşmak :-(Akşama yemegim yok ne yapsam kızlar evde oyy iki saattir düşün düşün catladim benim yicem bellide eşime ne yapsam bilemedim
KatılıyorumSeninle mutlu olmayacak adamin alnini karislarim ben
Ahhhh biz bayanlar ne yapar eder eninde sonunda bir yolunu bulur eslerimizi istedigimiz kıvama getiririzsıkıyosa gelmesin
gayet güzel canım dakikada kaç adım atıyorsun tatlımKızlar bugünkü menum:
SABAH: 3 haşlanmış yumurta 5 yesil zeytin 1 BARDAK tarcinli süt
AKŞAM: 18:30 haşlanmış brokoli ve yoğurt
2litre su
2 BARDAK yeşil çay.
SPOR: 8km 1 saat 10dakika tempolu yürüyüş
mecbur canım benim yediklerim genelde pratik oluyorda eşimle kızıma normal yapıyorum bişeyler evde sebze olarak beyaz ve kara lahana varÇok zor oluyor ya ayrı ayrı yemekle uğraşmak :-(
yeni kaptaniçem:) hayırlı olsun inşallah.. inanıyorum çok güzel olucak 3.takım yeniden ayağa kalkacak, zor durumda olana takıma sırt dönmek kolay iştir sadece kendi hırsını çıkarını düşünen için amma zor durumda olana takıma el uzatmak işte koca yürekli olan kişinin işidirselammm
nasılsınız hanımlar
şükür fatura dönemi bitmek üzere ben yavaş yavaş rahatlıyorum
veee bi karar aldım
bu kararımda dilekciğim etkili oldu tabiki
malum ben 3. takımda daha önce uzun bi dönem kaptanlık yaptım sonra kişisel sıkıntılardan dolayı devrettim
bugun @Zerosima canım cimcimemle konustuk ve tekrar 3.takımın başına geçmeye kararverdim
elbirliğiyle inşallah takımı suanki sessizliğinden kurtarıcaz
kızlar bu takımda da çok güzel günler geçirdim hepiniz çok sevdimbiz zaten önceden de kardeş takımdık şimdi dahada bağlıyız , her fırsatta uğrıycam tabi ki sizde beni yalnız bırakmıycaksınız
Fitt_anne bana söz verdi yardımcılık yapıcak ve tabiki zehranında yardımıyla üstesinden geliriz inşallah
Ne bilim leslie abla ile yürüyorum bi koşuyor bi yürüyor tempolu 1 saat 10dakikasi yaklaşık 8km oluyorgayet güzel canım dakikada kaç adım atıyorsun tatlım
Aç karına daha çok yağ yakarsin canımAyyy kizlar ben yeni yazabiliyorum gunum vardi bugunnnn ama kabakli bisey vardi ondan yedim bi tekkk
Bu arada konu gecmis ama ben de yaziyim biseyler dedimaskrhpozitif . Ben tok karnina hareket yapamiyorum hangisi daha cok yaktirir bilmiyorum ama ac karnina daha guzel oluyo zayiflamadm henuz ama zayiflayinca sanirim hayatimda en buyuk degisiklik kiyafetlerimde olcak butn gardrobumu yenilemek istiyorum artik begenipte bedenini bulamadigim herseyi alcammm
Iyi yuruyusler tatlimmmm gercekten bugun hava cokk guzelllAblam hava guzel ben de cikip az yuruyeyim diyorum opuyorum muahh
canım günün konusu bir daha ki konu yazılana kadar devam ediyorAyyy kizlar ben yeni yazabiliyorum gunum vardi bugunnnn ama kabakli bisey vardi ondan yedim bi tekkk
Bu arada konu gecmis ama ben de yaziyim biseyler dedimaskrhpozitif . Ben tok karnina hareket yapamiyorum hangisi daha cok yaktirir bilmiyorum ama ac karnina daha guzel oluyo zayiflamadm henuz ama zayiflayinca sanirim hayatimda en buyuk degisiklik kiyafetlerimde olcak butn gardrobumu yenilemek istiyorum artik begenipte bedenini bulamadigim herseyi alcammm
Iyi o zaman farkinda olmadan dogru bisey yapiyomusummm sevindimmm:)Aç karına daha çok yağ yakarsin canım
Tamam o zaman ogreniyim bunlari pers. Gunu bendeymis konucanım günün konusu bir daha ki konu yazılana kadar devam ediyor
Ama spor yaptıktan hemen sonra ya süt iç ya yoğurt ye protein bisiler al yani hemenIyi o zaman farkinda olmadan dogru bisey yapiyomusummm sevindimmm:)
Yaaa ben yogurt tukeyemiyorum hic sute alismaya caliscam artik biraz fazla sagliksiz besleniyodum da bugune kdrAma spor yaptıktan hemen sonra ya süt iç ya yoğurt ye protein bisiler al yani hemen
kız bende normal dışarda yada koşu bandunda yuruyorsun sandım lesliemisNe bilim leslie abla ile yürüyorum bi koşuyor bi yürüyor tempolu 1 saat 10dakikasi yaklaşık 8km oluyor
Ne yapacağımi bulduktan sonrasi kolay canımaskrhpozitif . Ayy yemek yapmaktan daha zor bisey varsa o da ne pisircem derdi yaaaa bizim daha kolayda eslere dusunmek zorrr iss
gündüz izlenmiyor akşam daha rahat oluyor babamizda gelince kizimla birazda o ilgileniyor
Masallah rakibem hic yerinde durmuyorsun sporsuz gunun yokKızlar bugünkü menum:
SABAH: 3 haşlanmış yumurta 5 yesil zeytin 1 BARDAK tarcinli süt
AKŞAM: 18:30 haşlanmış brokoli ve yoğurt
2litre su
2 BARDAK yeşil çay.
SPOR: 8km 1 saat 10dakika tempolu yürüyüş
Gunes var ama sogukmus yine de olsun temiz hava almis oldum ben deIyi yuruyusler tatlimmmm gercekten bugun hava cokk guzelll
Ooo bizim sizinkinin 2 misli cnm bu sene ağustosta 30 sene oluyor
Dile kolay, aynı adamla 30 sene
nihayi sonuç planda yok süprizde yoook
------
kız bakmıyomuşki sabriyeyi nerden bilsin
kız ben adem sabriyeyi seviyor diye okudumSurvivor'da ise tanımam ben onları izlemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?