- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #190.641
Gizli gizli planlarım var kimseye söyleyemem çok özelHuuu hanımlar neler yapıyosunuz
Gizli planlar içindemisiniz :))
Kaldı 3 gününüz iyi değerlendirin
Anacım iki gelinde biraz dedikodu yapak :))
Surviverda kimi tutuyonuz
Amann sende pek sıkıcısınGizli gizli planlarım var kimseye söyleyemem çok özel
Valla bugün tek denediğimde şey greyfurtlu su bakalım sonuç ne olacak Survivor izlemiyorum ben ya
Amann sende pek sıkıcısın
Hangi dizilere bakıyonhuyum kurusun dizilerden ona fırsat olmuyor birde eş faktorude etkili hayatta izlemez harbi sıkıcıyim abla ya farkındayım
Hurma aklıma gelmemisticanım biz sadece duraksamalarda uyguluyoruz birde isteyen olursa tartı öncesi perşembe günü olabiliyor
İlaç aldım geçti çok şükür canım. Ben hurma , kayısı ve turna yemişi koyuyorum bazen kuru yemiş TE koyarım badem fındık , tamamen ağız tadına bağlı
Ben de yeni basladim canim subatin 2sinde basladim 13 gun oldu evet baslarda biraz fazla gidebilir ama ben yine de hizli vermek istemiyorum haftada 1 kilo hedefim var hedefimden sasmazsam temmuz 1 de hedef kiloma ulasmis olacagim insallahÇok haklısın canım ama yeni başladığım için (11. günüm) en azından başlarda biraz fazla gider diye düşünmüştüm çünkü sonrasında her halükarda azalıyor, haftada 1-2 kiloya düşüyor ama buna da şükür demem lazım sanırım çünkü nerdeyse son bir haftayı hasta geçirdiğim için spor yapamadım, yine de neredeyse 4 kilo oldu. Şimdi iyileştim, sporumu artıracağım inşallah.
Himmmm acikcasi kalori hesabi yapmak bazen kolayimiza geldigi dogrudur ama hangi kaloriyi neyden aldigimiz daha onemli benceMenümü günlüğüme yazmıştım, buraya da yazayım :)
Dünkü menüm bu, bugün 85.6 çıktım, -300 gr yine de iyi :)
10. gün tartı: 85.9
1160 kalori
- 1 kupa ballı çay
- 1 kupa ballı süt
- Lavaşa sarılmış çiğ köfte
- 1 adet ev yapımı tatlı
- 15 tane fındık
- Hindi salamlı-kaşarlı sandviç
- Yarım wrap
- 3 kaşık kadar sos
Bugün de yine spor yok.
Ben diyabetliyim canim karbonu azaltmayi denedim ama olmadi dengeli karbon alimi ile devam edecegim diyetime sagligim icinHaftada 1-2 gün karbonhidrat bakımından zengin beslenip diğer günler kısmak iyi oluyor, kilo verme sürecini hızlandırdığına dair araştırmalar var. O günlere say bugünü :)
Gizli plan deyince benim aklima gunun anlam ve onemi geldi ablaHuuu hanımlar neler yapıyosunuz
Soru bana degil ama Anne ve Kara sevda izliyorum benHangi dizilere bakıyon
Menümü günlüğüme yazmıştım, buraya da yazayım :)
Dünkü menüm bu, bugün 85.6 çıktım, -300 gr yine de iyi :)
10. gün tartı: 85.9
1160 kalori
- 1 kupa ballı çay
- 1 kupa ballı süt
- Lavaşa sarılmış çiğ köfte
- 1 adet ev yapımı tatlı
- 15 tane fındık
- Hindi salamlı-kaşarlı sandviç
- Yarım wrap
- 3 kaşık kadar sos
Bugün de yine spor yok.
Huuu hanımlar neler yapıyosunuz
selammm
nasılsınız hanımlar
şükür fatura dönemi bitmek üzere ben yavaş yavaş rahatlıyorum
veee bi karar aldım
bu kararımda dilekciğim etkili oldu tabiki
malum ben 3. takımda daha önce uzun bi dönem kaptanlık yaptım sonra kişisel sıkıntılardan dolayı devrettim
bugunZerosima canım cimcimemle konustuk ve tekrar 3.takımın başına geçmeye kararverdim
elbirliğiyle inşallah takımı suanki sessizliğinden kurtarıcaz
kızlar bu takımda da çok güzel günler geçirdim hepiniz çok sevdimbiz zaten önceden de kardeş takımdık şimdi dahada bağlıyız , her fırsatta uğrıycam tabi ki sizde beni yalnız bırakmıycaksınız
@ayulduzz bana söz verdi yardımcılık yapıcak ve tabiki zehranında yardımıyla üstesinden geliriz inşallah
Cumartesi seksenlerHangi dizilere bakıyon
Hurma aklıma gelmemistihem benim icin cok iyi hurma kayisi cepte de bu turna yemisi ne ola ki? Evet biraz da kuruyemis ekleyecegim dindar muslime aklima geldikce gülüyorum bu telefonlar bir alem yahu
Ben de yeni basladim canim subatin 2sinde basladim 13 gun oldu evet baslarda biraz fazla gidebilir ama ben yine de hizli vermek istemiyorum haftada 1 kilo hedefim var hedefimden sasmazsam temmuz 1 de hedef kiloma ulasmis olacagim insallah
Ama her zaman ayni kiloyu veremeyebilirim belki de bir sure kilom sabit gidecek bilemiyorum ama azmim sabit kalmasin yeter bana gerisi gelir Allahin izni ile
Himmmm acikcasi kalori hesabi yapmak bazen kolayimiza geldigi dogrudur ama hangi kaloriyi neyden aldigimiz daha onemli bence
Nacizane fikrim ogunlerini ana ve ara ogunler olarak ayirip sebze meyve sut grubu urunlerinin herbirinden dengeli sekilde ayarlayacagin tabaklarinin kilo verme ve saglikli olma konusunda sana daha faydali olacagini dusunuyorum kolay gelsin
Ben diyabetliyim canim karbonu azaltmayi denedim ama olmadi dengeli karbon alimi ile devam edecegim diyetime sagligim icin
Gizli plan deyince benim aklima gunun anlam ve onemi geldi ablayani hani sevgililer gunuymus ya bugun ben demedim oyle diyorlar hem biz artik eskidik demi nerdeyse 14 yil olacak martta evleneli
Rahmetli Ozay Gonlum un de dedigi gibi
Bizden gecti garii a yavriiimmmm
Desem de benim kocacim bir surpriz yapar mi ki ya
Soru bana degil ama Anne ve Kara sevda izliyorum benpeki siz?
Turna yemişi yaban mersini gillerdenmis canım A101 de oluyor bu akşam için hiçbir planım yok malesefBu aksam icin planlari olan var mi kizlar merak ettim dogrusu
kuzusu hakkında hayırlısı olsun tabiki yanlız birakmayizselammm
nasılsınız hanımlar
veee bi karar aldım
malum ben 3. takımda daha önce uzun bi dönem kaptanlık yaptım sonra kişisel sıkıntılardan dolayı devrettim
bugunZerosima canım cimcimemle konustuk ve tekrar 3.takımın başına geçmeye kararverdim
kızlar bu takımda da çok güzel günler geçirdim hepiniz çok sevdimbiz zaten önceden de kardeş takımdık şimdi dahada bağlıyız , her fırsatta uğrıycam tabi ki sizde beni yalnız bırakmıycaksınız
@ayulduzz bana söz verdi yardımcılık yapıcak ve tabiki zehranında yardımıyla üstesinden geliriz inşallah
Adem ve Sabriye'yi seviyorum. Erdi, Sedat, Gökhan, Elif, Pınar en sevmediklerim
Bu kararınıza çok sevindim cnm inş.kısa sürede takım tekrar toparlanırselammm
nasılsınız hanımlar
veee bi karar aldım
bak sen sabriyeye
Ooo bizim sizinkinin 2 misli cnm bu sene ağustosta 30 sene oluyorGizli plan deyince benim aklima gunun anlam ve onemi geldi ablayani hani sevgililer gunuymus ya bugun ben demedim oyle diyorlar hem biz artik eskidik demi nerdeyse 14 yil olacak martta evleneli
Denk gelince karasevdaya bende bakıyomSoru bana degil ama Anne ve Kara sevda izliyorum benpeki
ünlülerden bende onları tutuyorum hele ilhanla pınar bernaya gıcık oluyom ama takım yarışında gönüllüleriAdem ve Sabriye'yi seviyorum. Erdi, Sedat, Gökhan, Elif, Pınar en sevmediklerim
oooo güzelim seninki şabanın salı sallanır çarşamba çarşafa dolanıra dönmüş :))cuma mübarek günCumartesi seksenler
Pazar baba candır
Pazartesi hangimiz sevmedik
Salı anne
Çarşamba ertugrul(eşim sağolsun)
Perşembe ölene kadar
Cuma hatırlamıyorum
kız bakmıyomuşki sabriyeyi nerden bilsinNeden sevmiyor musunuz Sabriye'yi?Kız bayağı çekiyor ya, yazık
Ben bugün çalışmalara başladım ama takımda kimse yokkiCansınız
cok gizli planlarim var 3gun yemek yemoycemHuuu hanımlar neler yapıyosunuz
gunun planı ogluma bagli drgisirHurma aklıma gelmemistihem benim icin cok iyi hurma kayisi cepte de bu turna yemisi ne ola ki? Evet biraz da kuruyemis ekleyecegim dindar muslime aklima geldikce gülüyorum bu telefonlar bir alem yahu
Ben de yeni basladim canim subatin 2sinde basladim 13 gun oldu evet baslarda biraz fazla gidebilir ama ben yine de hizli vermek istemiyorum haftada 1 kilo hedefim var hedefimden sasmazsam temmuz 1 de hedef kiloma ulasmis olacagim insallah
Ama her zaman ayni kiloyu veremeyebilirim belki de bir sure kilom sabit gidecek bilemiyorum ama azmim sabit kalmasin yeter bana gerisi gelir Allahin izni ile
Himmmm acikcasi kalori hesabi yapmak bazen kolayimiza geldigi dogrudur ama hangi kaloriyi neyden aldigimiz daha onemli bence
Nacizane fikrim ogunlerini ana ve ara ogunler olarak ayirip sebze meyve sut grubu urunlerinin herbirinden dengeli sekilde ayarlayacagin tabaklarinin kilo verme ve saglikli olma konusunda sana daha faydali olacagini dusunuyorum kolay gelsin
Ben diyabetliyim canim karbonu azaltmayi denedim ama olmadi dengeli karbon alimi ile devam edecegim diyetime sagligim icin
Gizli plan deyince benim aklima gunun anlam ve onemi geldi ablayani hani sevgililer gunuymus ya bugun ben demedim oyle diyorlar hem biz artik eskidik demi nerdeyse 14 yil olacak martta evleneli
Soru bana degil ama Anne ve Kara sevda izliyorum benpeki siz?
Bu aksam icin planlari olan var mi kizlar merak ettim dogrusu
cpk sevindim canim canlanmis olur bizde ugeariz tabikiselammm
nasılsınız hanımlar
veee bi karar aldım
e calismasi abla tiyo verBen bugün çalışmalara başladım ama takımda kimse yokki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?