- Konu Sahibi Handandandan
-
- #190.661
kız ben adem sabriyeyi seviyor diye okudumNeden sevmiyor musunuz Sabriye'yi?Kız bayağı çekiyor ya, yazık
her güne bir diziOoo bizim sizinkinin 2 misli cnm bu sene ağustosta 30 sene oluyor
Dile kolay, aynı adamla 30 sene
nihayi sonuç planda yok süprizde yoook
Denk gelince karasevdaya bende bakıyom
Ama herzaman emirin galip gelmesinede kalbim dayanmıyor :))
ünlülerden bende onları tutuyorum hele ilhanla pınar bernaya gıcık oluyom ama takım yarışında gönüllüleri
Ordada eseri
ama onlar kaybedincede çok sinir oluyom onlara
oooo güzelim seninki şabanın salı sallanır çarşamba çarşafa dolanıra dönmüş :))cuma mübarek gün
kız bakmıyomuşki sabriyeyi nerden bilsin
bende akşamları anca izleyebiliyorum gündüz mümkün olmuyor bı ara yabancı dizi izliyordum bendeben tv izledigimi saniyormusum hihiii kirk kere pturup kalktigim icin oglumun pesine ve program saatleri uyku saatine denk geliyor sonundanda birsey anlamiyorum bant üstünde yabancı film izliyorum alt yazili ses olmasin oglum uyanmasin diye:)
keşke yememek işe yarasada yemesekk gizli planlarim var 3gun yemek yemoycem
sır değil kıze calismasi abla tiyo ver
Her gune bir dizi bagimlisi olduk ya bu televizyonunCumartesi seksenler
Pazar baba candır
Pazartesi hangimiz sevmedik
Salı anne
Çarşamba ertugrul(eşim sağolsun)
Perşembe ölene kadar
Cuma hatırlamıyorum
Turna yemişi yaban mersini gillerdenmis canım A101 de oluyor bu akşam için hiçbir planım yok malesef
kuzusu hakkında hayırlısı olsun tabiki yanlız birakmayiz
Masallah masallah masallah diyorumOoo bizim sizinkinin 2 misli cnm bu sene ağustosta 30 sene oluyor
Dile kolay, aynı adamla 30 sene
nihayi sonuç planda yok süprizde yoook
Denk gelince karasevdaya bende bakıyom
Ama herzaman emirin galip gelmesinede kalbim dayanmıyor :))
ünlülerden bende onları tutuyorum hele ilhanla pınar bernaya gıcık oluyom ama takım yarışında gönüllüleri
Ordada eseri
ama onlar kaybedincede çok sinir oluyom onlara
oooo güzelim seninki şabanın salı sallanır çarşamba çarşafa dolanıra dönmüş :))cuma mübarek gün
kız bakmıyomuşki sabriyeyi nerden bilsin
Kimse yok derken ben burdayim ne yapiyoruzBen bugün çalışmalara başladım ama takımda kimse yokki
Alt yazılı şeylere hiç bakamıyorum ben yaaben tv izledigimi saniyormusum hihiii kirk kere pturup kalktigim icin oglumun pesine ve program saatleri uyku saatine denk geliyor sonundanda birsey anlamiyorum bant üstünde yabancı film izliyorum alt yazili ses olmasin oglum uyanmasin diye:)
Basarilar diliyorum kilo verme surecinde olan saglikli beslenme asigi herkesin yanindayimselammm
nasılsınız hanımlar
şükür fatura dönemi bitmek üzere ben yavaş yavaş rahatlıyorum
veee bi karar aldım
bu kararımda dilekciğim etkili oldu tabiki
malum ben 3. takımda daha önce uzun bi dönem kaptanlık yaptım sonra kişisel sıkıntılardan dolayı devrettim
bugun @Zerosima canım cimcimemle konustuk ve tekrar 3.takımın başına geçmeye kararverdim
elbirliğiyle inşallah takımı suanki sessizliğinden kurtarıcaz
kızlar bu takımda da çok güzel günler geçirdim hepiniz çok sevdimbiz zaten önceden de kardeş takımdık şimdi dahada bağlıyız , her fırsatta uğrıycam tabi ki sizde beni yalnız bırakmıycaksınız
@ayulduzz bana söz verdi yardımcılık yapıcak ve tabiki zehranında yardımıyla üstesinden geliriz inşallah
3.takım çok sessiz cnmimse yok derken ben burdayim ne yapiyoruzhadi yapalim
Mutlu olduğumuzu kim söylediMasallah masallah masallah diyorumRabbim nazarlardan korusun kem gozden koyu sozden korusun sizleri mutlulugunuz daim olsun insallah
Darisi basimiza demi kizlarrr
Abla sen yap bi surpriz esin sevinsin
Soz biz bakmayiz gozumuzu kapatti
Anladim ablam ben de gorursem ya da soran olursa tavsiye ederim3.takım çok sessiz cnm
oraya üye topluyom
Ablam hava guzel ben de cikip az yuruyeyim diyorum opuyorum muahhBenden şimdilik bukadar kızlar
Hertarafa yetişcem diye parmaklarım ağrıdı :))
Siz çekiştirin ben sonra okurum :))
hepsini bir fırınlıyorum canımaskrhpozitif bayılırım yaban mersinine mmmmm onu da ekleyim listeme bakayim a101 e tesekkurler bacim
Bi de bisey soracagim kuru meyveleri firinladiktan sonra mi karistiriyorsun once mi
benimkide yolda ha bugun ha yarin
esimde oyle o yuzden alt yazili filme gitmeyiz gerci kuzey oldu olali sinema out olduAlt yazılı şeylere hiç bakamıyorum ben yaa
Filmimi izlicen alttaki yazıyımı okuyacan :))
:)Benden şimdilik bukadar kızlar
Hertarafa yetişcem diye parmaklarım ağrıdı :))
Siz çekiştirin ben sonra okurum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?