Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

iyiyim canım sen nasılsın :) nasıl gidiyor

Vücut analizi konusun da fikrim yok canım spor dakikani yazmamissin suyu 2 lt yapmaya calis
canım biz direk o notu kopyalayıp oy mu vericez. hep kaptanlar oylamış.
yok fulyam takım kaptanları oyluyor takımlar adina

Canim ben meyvelerin suyunun cikarilip içilmesine karşıyım sahsen neden dersen meyveyi sıktıginda posasini liflerini atiyorsun ve geriye sadece sekeri kaliyor ki posali kismi bizim icin en degerli kismi tok tutan midede daha uzun sure kalan kismidir
Bence suyu degil meyvenin kendisini yemeyi tercih etmeliyiz
Spor boyle bisey iste aliskanlik yapiyor yararli aliskanliklardan sevindim alismana
Soruna gelecek olursak hic analiz yaptirmadim ben o yuzden yorum yok

canım biz direk o notu kopyalayıp oy mu vericez. hep kaptanlar oylamış.

Ben de baktim kaptanlari ilgilendiriyor diye anladim ama yanlis mi anladim acaba

Doğru canım tabiki oylamayla ilgili kaptanımız ama fikirlerimizi beyan edebiliyoruz

Kizlar esim gelirken bana marketten kelebekli corap almis sevgililer gunu hediyesi isin komigi ben de disariya ciktigimda ona corap almistim hem de 6 tane
Askimiz yeni alinmis corap kadar taze

_joey_ canim iyiyim sukur devam ediyorum hersey yolunda cumayi bekliyorum tarti ne cikacak merak ediyorum insallah eksi gormek istiyorum hedefim 1 temmuzda 65 kilo olabilmek

dediğin doğru olabilir canım ama portakal suyunun içinde de parçacıklar oluyor, faydası vardır mutlaka. spordan sonra iyi gidiyor valla

ben de hem kendimi hem de herkesi merak ediyorum cumaya ne olacak diye :) inşallah canım yaza güzel gircez :) eşim de bana çiçek almış sabah bi baktım koca bir çiçek :)) ama çorap aynı anda almanız çok hoş olmuş

Duzenle cikmadi ben de boyle etiketleyeyim dedim
Buyrun kizlar. askrhpozitif . Habinar

arkadaslar oylamaya hayir dedim hicbir takim siralama disi birakilamaz ,herkes burada 100g icin bile emsk verirken kimsenin emegi geride birakilamaz
herkes buraya zayıflamak için geliyor doğru.

reglken az bile iki artı çıktığımı bilirim inşallah cumaya inersin biraz
inşallah. balon gibi oluyor insan. zaten normalde ödem tutan bir insanım. bi de bu haldeyken berbat oluyorum.

öyle olunca insanın morali bozuluyor ama dikkat ettiğin sürece yağ olmadığı kesin :) sudur o su :))
bol su içmek gerek. evet ödem canım yoksa kilo almadım.

Cevaplari kısa kısa gibi geldi abla
dün fulya parlıyor gözümü alıyor değince değiştirdim

Takımın bukelemunu oldum
fıstık dikkate aldığın için teşekkür ederim ama ben renge bişi demedim. yazı tipin için demiştim

askrhpozitif lahana ile kapuska yapabilirsin canim ya da lahanalari az haslatip lahana yapraklarini lazanya yapragi gibi bir sira lahana bir sira kiymali harc yapip firina verebilirsin
valla hiç aklıma gelmemişti. denemek istiyorum. saolasın.
Kizlar benim zonam vardi gecmisti bugun yine tekrarlardi kan testinde bi degerim fazla cikmis ve proteini olabildigince az almam gerekiyomussss
geçmiş olsun canım. zona olmuştum ben de 4-5 yıl önce. zor bişi.

Masallah canim olsun odemdir o eminim en yakin zamanda - lere duser o
Ay inşaallah canım

Kızlarrr merabaa yazamadımm lütfen kusura bakmayınn kesinlikle file vermiyorumm erkek arkadaşım geldi bayağıdır görüşemiyodumm ama elimden geldiğince yazıcamm bugünnn kusura bakmayın lütfenn

Ayy sürpriz mi yapmş ah gençlik

Ay ins. Abla valla sistim ya

3 haslanmis yumurta helal olsun
Menu cok iyi cnm

Ponicim bu bizim kaderimiz galiba
Kaçamak yapsam içim yanmıcak ya. sana noldu canm hem iyi gidiyodun

Kizlar benim zonam vardi gecmisti bugun yine tekrarlardi kan testinde bi degerim fazla cikmis ve proteini olabildigince az almam gerekiyomussss
Brokoli çok tüketir misin canım

Kizlar bugun hic yazamadim yogun gecti.Esime guzel bir sofra hazirlayayim dedim icli kofte falan yaptim o nedenle yazamadim.

Gecmiste cok birikmis ya 160 mesaj neyse gecmisi okuyayim ben.
Yedin mi canm

Ay ne güzel ya bende trip alıyorum eşimdn bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…