- 30 Kasım 2014
- 30.103
- 132.694
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #190.741
canım biz direk o notu kopyalayıp oy mu vericez. hep kaptanlar oylamış.Paylaşım alanında canim
iyiyim canım sen nasılsın :)Ya var ya ilik yemeye basladim agzima ilk lokmsyi aldigimda bitter cikolata yiyormusum gibi hissettim gozlerimi kapatip tadini cikardimsogudukca ayni lezzeti alamadim ama cok doyurucu ve icine ne koyarsan onun tadini aliyor yani kendisinin notr bi tadi oldugunu düşünüyorum bu haliyle bile gönlümü fethetti bir de birkac kuruyemis takviyesiyle muazzam olabilecegini dusunuyorum
Bir 14 subat cifti daha ohhhh afiyet olsun ellerine saglik canim bol romantizmli geceler
Oooooo ikisi bir arada ne guzel o zaman simdiden happy birthday
Ezo gelin ve ekmek yan yana gelmisikisi de karbon sanirim onun disinda cok guzel suyunu tamamlarsin zaten
Afiyet olsun canim
Sporunu begendimdarisi basima
Hosgeldin canim nasilsin
Vücut analizi konusun da fikrim yok canım spor dakikani yazmamissin suyu 2 lt yapmaya calisbugünkü menüm:
14:00 kahvaltı: kahvaltı yapamadan hemen evden çıkmam gerektiği için kahvaltı olarak yarım zeytinli poğaça yedim.
ara öğün: taze portakal suyu
19.00 öğlen: bulgur salatası ve ayran (bulgurunu çok az koydum, daha çok yeşillik ve biber ağırlıklı)
akşam yemeğim hazır, henüz yemedim:
23:00 akşam: fırında yağsız patates tavuk, yoğurt.
ara öğün: müsli
su: şimdilik 1 litre, 1 buçuğu kesin bulur yatana kadar.
size tuhaf gelmesin diye tekrar yazayım, çalışma saatlerimden dolayı beslenme düzenim herkesinden 4 5 saat ileri :)
ama kilo vermemde sorun yok, gayet hızlı gidiyorum.
3 hafta dolmamasına rağmen 4 kilo.
bu arada kızlar, bugün sporda 2. günümdü, acayip motive geçti, hiç sıkılmadım, çok eğlendim.
sporu sevmeye başlıyorum galiba :)
son olarak size bir soru, hiç vücut analizi yaptırdınız mı?
yaptırdıysanız normal bir insanın, bayanın 1 bacağında olması gereken yağ oranı nedir? benim %40, oldukça fazla. kaça düşmeli sizce?
yok fulyam takım kaptanları oyluyor takımlar adinacanım biz direk o notu kopyalayıp oy mu vericez. hep kaptanlar oylamış.
haklısın canım, 15 dakika sırt kol fitness, 35 dakika cardioVücut analizi konusun da fikrim yok canım spor dakikani yazmamissin suyu 2 lt yapmaya calis
yok fulyam takım kaptanları oyluyor takımlar adina
bugünkü menüm:
14:00 kahvaltı: kahvaltı yapamadan hemen evden çıkmam gerektiği için kahvaltı olarak yarım zeytinli poğaça yedim.
ara öğün: taze portakal suyu
19.00 öğlen: bulgur salatası ve ayran (bulgurunu çok az koydum, daha çok yeşillik ve biber ağırlıklı)
akşam yemeğim hazır, henüz yemedim:
23:00 akşam: fırında yağsız patates tavuk, yoğurt.
ara öğün: müsli
su: şimdilik 1 litre, 1 buçuğu kesin bulur yatana kadar.
size tuhaf gelmesin diye tekrar yazayım, çalışma saatlerimden dolayı beslenme düzenim herkesinden 4 5 saat ileri :)
ama kilo vermemde sorun yok, gayet hızlı gidiyorum.
3 hafta dolmamasına rağmen 4 kilo.
bu arada kızlar, bugün sporda 2. günümdü, acayip motive geçti, hiç sıkılmadım, çok eğlendim.
sporu sevmeye başlıyorum galiba :)
son olarak size bir soru, hiç vücut analizi yaptırdınız mı?
yaptırdıysanız normal bir insanın, bayanın 1 bacağında olması gereken yağ oranı nedir? benim %40, oldukça fazla. kaça düşmeli sizce?
canım biz direk o notu kopyalayıp oy mu vericez. hep kaptanlar oylamış.
Habinar ile beniKizlar menuye kimleri etletliyorduk ben unutyum simdi aklima geldi ya
Doğru canım tabiki oylamayla ilgili kaptanımız ama fikirlerimizi beyan edebiliyoruzCanim ben meyvelerin suyunun cikarilip içilmesine karşıyım sahsenneden dersen meyveyi sıktıginda posasini liflerini atiyorsun ve geriye sadece sekeri kaliyor ki posali kismi bizim icin en degerli kismi tok tutan midede daha uzun sure kalan kismidir
Bence suyu degil meyvenin kendisini yemeyi tercih etmeliyiz
Spor boyle bisey iste aliskanlik yapiyor yararli aliskanliklardan sevindim alismana
Soruna gelecek olursak hic analiz yaptirmadim ben o yuzden yorum yok
Ben de baktim kaptanlari ilgilendiriyor diye anladim ama yanlis mi anladim acaba
Canim ben meyvelerin suyunun cikarilip içilmesine karşıyım sahsenneden dersen meyveyi sıktıginda posasini liflerini atiyorsun ve geriye sadece sekeri kaliyor ki posali kismi bizim icin en degerli kismi tok tutan midede daha uzun sure kalan kismidir
Bence suyu degil meyvenin kendisini yemeyi tercih etmeliyiz
Spor boyle bisey iste aliskanlik yapiyor yararli aliskanliklardan sevindim alismana
Soruna gelecek olursak hic analiz yaptirmadim ben o yuzden yorum yok
Ben de baktim kaptanlari ilgilendiriyor diye anladim ama yanlis mi anladim acaba
ben de hem kendimi hem de herkesi merak ediyorum cumaya ne olacak diye :) inşallah canım yaza güzel gircez :) eşim de bana çiçek almış sabah bi baktım koca bir çiçek :)) ama çorap aynı anda almanız çok hoş olmuşKizlar esim gelirken bana marketten kelebekli corap almis sevgililer gunu hediyesiisin komigi ben de disariya ciktigimda ona corap almistim hem de 6 tane
Askimiz yeni alinmis corap kadar taze
_joey_ canim iyiyim sukur devam ediyorum hersey yolunda cumayi bekliyorum tarti ne cikacak merak ediyorum insallah eksi gormek istiyorum hedefim 1 temmuzda 65 kilo olabilmek
Evet canim benim icin cok faydali ama yiyemiyordum sizin tarifleriniz sayesinde sagligima saglik katicam insallahsans_sans canım yulaf çok kaliteli bir karbon ve acayip bir şekilde kilo vermeye de oldukça faydalı Seninde için ideal bir besin olabilir
Himmm ben bulayim menumu de etiletleyeyim habinar icin kolaylik olsun tesekkur ederim canimHabinar ile beniben aldım notlarımi aysem
14 subat diyabetik menum
Kahvalti 10.00
1 su icinde ceviz
2 haslanmis yumurta
2 domates
2 d. Ekmek
Maydanoz
Cay
Ara 13.15
1 elma
1 cb sut
Ogle 14.30
5 yk mantar sote
Lahana salatasi
1 d. Ekmek
Ara 17.15
Yulaf lapasi
(2 yk yulaf 1 sb sut 1 yk kakao 1 tk hindistan cevizi ile yaptim)
Aksam 19.15
5 yk mantar sote
Lahana salatasi
Ara 21.00- 21.30
1 meyve
1cb sut
Su
1.5 lt ictim 1.5 daha icerim yatana kadar
Spor
Leslie 2 mile 30 dk
Acik havada normal tempoda yuruyus 1 saat (5 km yurumusum)
herkes buraya zayıflamak için geliyor doğru.arkadaslar oylamaya hayir dedim hicbir takim siralama disi birakilamaz ,herkes burada 100g icin bile emsk verirken kimsenin emegi geride birakilamaz
inşallah. balon gibi oluyor insan. zaten normalde ödem tutan bir insanım. bi de bu haldeyken berbat oluyorum.reglken az bile iki artı çıktığımı bilirim inşallah cumaya inersin biraz
bol su içmek gerek. evet ödem canım yoksa kilo almadım.öyle olunca insanın morali bozuluyor ama dikkat ettiğin sürece yağ olmadığı kesin :) sudur o su :))
fıstık dikkate aldığın için teşekkür ederim ama ben renge bişi demedim. yazı tipin için demiştimCevaplari kısa kısa gibi geldi abla
dün fulya parlıyor gözümü alıyor değince değiştirdim
Takımın bukelemunu oldum
valla hiç aklıma gelmemişti. denemek istiyorum. saolasın.askrhpozitif lahana ile kapuska yapabilirsin canim ya da lahanalari az haslatip lahana yapraklarini lazanya yapragi gibi bir sira lahana bir sira kiymali harc yapip firina verebilirsin
geçmiş olsun canım. zona olmuştum ben de 4-5 yıl önce. zor bişi.Kizlar benim zonam vardi gecmisti bugun yine tekrarlardi kan testinde bi degerim fazla cikmis ve proteini olabildigince az almam gerekiyomussss
Ay inşaallah canımMasallah canim olsun odemdir o eminim en yakin zamanda - lere duser o
Kızlarrr merabaa yazamadımm lütfen kusura bakmayınn kesinlikle file vermiyorumm erkek arkadaşım geldi bayağıdır görüşemiyodumm ama elimden geldiğince yazıcamm bugünnn kusura bakmayın lütfenn
Kaçamak yapsam içim yanmıcak ya. sana noldu canm hem iyi gidiyodunAy ins. Abla valla sistim ya
3 haslanmis yumurta helal olsun
Menu cok iyi cnm
Ponicim bu bizim kaderimiz galiba
Brokoli çok tüketir misin canımKizlar benim zonam vardi gecmisti bugun yine tekrarlardi kan testinde bi degerim fazla cikmis ve proteini olabildigince az almam gerekiyomussss
Yedin mi canmKizlar bugun hic yazamadim yogun gecti.Esime guzel bir sofra hazirlayayim dedim icli kofte falan yaptim o nedenle yazamadim.
Gecmiste cok birikmis ya 160 mesajneyse gecmisi okuyayim ben.
Kizlar esim gelirken bana marketten kelebekli corap almis sevgililer gunu hediyesiisin komigi ben de disariya ciktigimda ona corap almistim hem de 6 tane
Askimiz yeni alinmis corap kadar taze
_joey_ canim iyiyim sukur devam ediyorum hersey yolunda cumayi bekliyorum tarti ne cikacak merak ediyorum insallah eksi gormek istiyorum hedefim 1 temmuzda 65 kilo olabilmek
ben de hem kendimi hem de herkesi merak ediyorum cumaya ne olacak diye :) inşallah canım yaza güzel gircez :) eşim de bana çiçek almış sabah bi baktım koca bir çiçek :)) ama çorap aynı anda almanız çok hoş olmuş
Sagol canimMasallah guzel bi aksaminiz olurrr umarimm ellerinize saglik bu arada
Sagol tatlimCanımm teşekkür ederim bide yarın doğumgünümde var da yoksaa o kadar anlamlı bi gün değil aslında bugün :)
Canımm ellerine sağlık güzel bi akşam yaşayın inşallah musmutlu olun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?