- Konu Sahibi Handandandan
-
- #190.781
Yettim kuzum bakayım hemenmervecim paylaşım alanına katılmak isteyen biri yazmış 3.takıma yönlendirsene
Gayet güzel canım Anteple tursu olmaya bilirdi belkisabah 08.40
peynir
5 zeytin
domates biber
1,5 dilim siyez ekmeği
öğlen 12.15
et döner
avucum kadar lavaş
ara 1 avuç antep
akşam 19.15
avuç içi kadar et kavurma
1 kepçe yeşil mercimek yemeği
1/2 kase ev yoğurdu
1 turşu
ara 20.00
1 portakal ve kabuk tarçın çayı
2 lt su
öğlen 35 dk tempolu yürüyüş
akşamüzeri 20 dk tempolu yürüyüş
akşam 25 dk leslie
toplamda 80 dk sporaskrhpozitif @Habinar
afiyet olsunBugunku menummm
Kahvalti 9.30
Yarim simit kasar
Ogle 13.00
Kabak graten(yanlis hatirlamiyosam adi buydu)
Ara 15.00
Sade turk kahvesi
Kuru uzum
Aksam 19.00
Izgara 1 sucuk
1 dl ekmek
1kofte
1.5 lt su
Malesef bugun spor yokk
askrhpozitif . @Habinar
herkeste ayni dertAkşama yemegim yok ne yapsam kızlar evde oyy iki saattir düşün düşün catladim benim yicem bellide eşime ne yapsam bilemedim
superrKızlar bugünkü menum:
SABAH: 3 haşlanmış yumurta 5 yesil zeytin 1 BARDAK tarcinli süt
AKŞAM: 18:30 haşlanmış brokoli ve yoğurt
2litre su
2 BARDAK yeşil çay.
SPOR: 8km 1 saat 10dakika tempolu yürüyüş
insallah canimyeni kaptaniçem:) hayırlı olsun inşallah.. inanıyorum çok güzel olucak 3.takım yeniden ayağa kalkacak, zor durumda olana takıma sırt dönmek kolay iştir sadece kendi hırsını çıkarını düşünen için amma zor durumda olana takıma el uzatmak işte koca yürekli olan kişinin işidir @sahgull @mefkuremNorth River kaptanım gibi ve 9.takımın her biri birinden değerli üyeleri gibi hep birlikte 3.takımı 9.takımdan sonra gelen en çok konuşulacak dereceden inmeyecek yemişim dereceyi :) daha çok insana faydası olan kilo verme yolunda ufakta katkımız olacak takım haline getirecez.. Rabbim utandırmasın
cayi sekersiz icemiyorsan bu kadar cok icme canim hic yoktan yere kalori simit sabah bahsetmistin zaten11. gün tartı: 85.6
Sabah: 1 simit, 3 bardak çay (tek şekerli)
Ara: 3 kuru kayısı, 1 bardak şekersiz sütlü kahve
Öğle: 1 porsiyon ıspanak yemeği, 4-5 kaşık yoğurt
Ara: 10 fındık, 1 şekersiz kahve
Akşam: Fırında zeytinyağıyla pişmiş kabak, 1 kase yoğurt, 1 nugget
1160 kalori
3 km yürüyüş
regl yaklasmis olabilir miBenm diyet iyi gidiyo maşaallah deyimama artıdayım nedense
bende deneyim benimkide kapuska hastasiBen de cok yogurtcu degilim ama sut icmeyi seviyorum cok sukur yogurtlarina meyve ekleyip aralarda yemeyi dene bir de istersen canim belki seversin
Evet bencede lahana muhtesem bisey ya ben cok seviyorum her turlu halini esim sarmasini cok seviyor bazen usenince firinda bu sekilde yapiyorum bayila bayila yiyor afiyet olsun canim begenmene sevindim
ilik ilik ic limonluHakkaten üşüyorum diye pek su içmiyorum şu sıralat
genclikKızlarrr merabaa yazamadımm lütfen kusura bakmayınn kesinlikle file vermiyorumm erkek arkadaşım geldi bayağıdır görüşemiyodumm ama elimden geldiğince yazıcamm bugünnn kusura bakmayın lütfenn
sebze ama canim yagi salcasi oldugu icin max 8yk diye biliyorim genel olarak güzelSabah 08.15
2 dilim tb ekmege peynirli tost
5 zeytin
Sekersiz cay
Ara 11.00
Sutlu nescafe sekersiz
Ogle 13.00
1 koca tabak karnabahar yemegi
Yarim kase yogurt
Ara 15.00
1 portakal
Aksam 18.30
1 koca tabak kabak yemegi
1 kase mantar corba
Yarim kase yogurt
Ara 20.30
1 kupa yesilcay
10 tane anteo fistik
2.5 litre su
30 dk yuruyus
Bisiklet yapamicam bugun halsiz hissediom kendimi biraz dinlenip ertesi gune yemek yapicm
gecmis olsun canim sebzeye talim insallah cabuk gecerKizlar benim zonam vardi gecmisti bugun yine tekrarlardi kan testinde bi degerim fazla cikmis ve proteini olabildigince az almam gerekiyomussss
max 8ykVaaaayyyy sevgililer gunu ciftimizi ayakta alkisliyoruz.
Romantizm dorukta
Afiyet olsun canim seninde menunde kabak var ne guzel ama ben o koca tabakta takili kaldim
Deneyimli arkadaslar daha iyi yorumlarlar sanirim
super olmus14 subat diyabetik menum
Kahvalti 10.00
1 su icinde ceviz
2 haslanmis yumurta
2 domates
2 d. Ekmek
Maydanoz
Cay
Ara 13.15
1 elma
1 cb sut
Ogle 14.30
5 yk mantar sote
Lahana salatasi
1 d. Ekmek
Ara 17.15
Yulaf lapasi
(2 yk yulaf 1 sb sut 1 yk kakao 1 tk hindistan cevizi ile yaptim)
Aksam 19.15
5 yk mantar sote
Lahana salatasi
Ara 21.00- 21.30
1 meyve
1cb sut
Su
1.5 lt ictim 1.5 daha icerim yatana kadar
Spor
Leslie 2 mile 30 dk
Acik havada normal tempoda yuruyus 1 saat (5 km yurumusum)
nice yillara canimCanımm teşekkür ederim bide yarın doğumgünümde var da yoksaa o kadar anlamlı bi gün değil aslında bugün :)
Canımm ellerine sağlık güzel bi akşam yaşayın inşallah musmutlu olun :)
çorba ve ekmek yerine imkanin varsa çorba salata sebze yada et ogrenci oldugun icinncokta didikleyemiyorumMenüm
08.00
2 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
200 ml süt
12.30
1 porsiyon Ezogelin çorba
1 dilim ekmek
17.30
2 tavuk köfte
1 dilim ekmek
19.30
10 tane antep fıstığı
21.00
Meyve
1 litre su (çok az oldu farkındayım susuzluk hissediyorum 2,5 litreye tamamlıcam)
vuhuu super(10:20)
2 haşlanmış yumurta pul biberili
10 çiğ badem
(15:00)
1 minik kase ev yoğurdu
yeşil salata(roka , maydanoz,tere, dereotu)
1 kepçe mercimek corbasi
(20:00)
2 kepçe kara lahana çorbası
minik kase yoğurt
100 gram tavuk ızgara
SU:3 lt ( daha içerim muhtemelen)
SPOR: 45 dk koşu bandı
pogaca olmamis portakal suyundada ayseye katiliyorum ama bi nebze arada olabilr yoksa surekli dogru degil bi sisede en az 3portakal vardir miktar cok fazla posa bosa gidiyorbugünkü menüm:
14:00 kahvaltı: kahvaltı yapamadan hemen evden çıkmam gerektiği için kahvaltı olarak yarım zeytinli poğaça yedim.
ara öğün: taze portakal suyu
19.00 öğlen: bulgur salatası ve ayran (bulgurunu çok az koydum, daha çok yeşillik ve biber ağırlıklı)
akşam yemeğim hazır, henüz yemedim:
23:00 akşam: fırında yağsız patates tavuk, yoğurt.
ara öğün: müsli
su: şimdilik 1 litre, 1 buçuğu kesin bulur yatana kadar.
size tuhaf gelmesin diye tekrar yazayım, çalışma saatlerimden dolayı beslenme düzenim herkesinden 4 5 saat ileri :)
ama kilo vermemde sorun yok, gayet hızlı gidiyorum.
3 hafta dolmamasına rağmen 4 kilo.
bu arada kızlar, bugün sporda 2. günümdü, acayip motive geçti, hiç sıkılmadım, çok eğlendim.
sporu sevmeye başlıyorum galiba :)
son olarak size bir soru, hiç vücut analizi yaptırdınız mı?
yaptırdıysanız normal bir insanın, bayanın 1 bacağında olması gereken yağ oranı nedir? benim %40, oldukça fazla. kaça düşmeli sizce?
yok canim ama fikir beyan edebilirsinixcanım biz direk o notu kopyalayıp oy mu vericez. hep kaptanlar oylamış.
sizi gidi corapcilarKizlar esim gelirken bana marketten kelebekli corap almis sevgililer gunu hediyesiisin komigi ben de disariya ciktigimda ona corap almistim hem de 6 tane
Askimiz yeni alinmis corap kadar taze
_joey_ canim iyiyim sukur devam ediyorum hersey yolunda cumayi bekliyorum tarti ne cikacak merak ediyorum insallah eksi gormek istiyorum hedefim 1 temmuzda 65 kilo olabilmek
ohh allah bozmasinben de hem kendimi hem de herkesi merak ediyorum cumaya ne olacak diye :) inşallah canım yaza güzel gircez :) eşim de bana çiçek almış sabah bi baktım koca bir çiçek :)) ama çorap aynı anda almanız çok hoş olmuş
allah bozmasinTesekkur ederim canim,aslinda sevgililer gununu kutlamazdik ama esim okula guller gonderince ben de guzel bir sofrayla karsilik vereyim dedim:)
mecbur cumaya cok az kaldibence de herkesin menüler güzel olmuş bugün, fazla kaçamak yok :)
prolara ozel baby eziklendikkızlar kalıcı yazı tipini ayarlamak istiyorum. forum seçeneklerinde işa retleyip kayıt ettim. ancak yazınca yine normal oluyor????
Bence guzel canim afiyet olsunbugün biraz fazla yemişim
aradaki antep olmasa iyiymis birde odem varken tursu olmasaydısabah 08.40
peynir
5 zeytin
domates biber
1,5 dilim siyez ekmeği
öğlen 12.15
et döner
avucum kadar lavaş
ara 1 avuç antep
akşam 19.15
avuç içi kadar et kavurma
1 kepçe yeşil mercimek yemeği
1/2 kase ev yoğurdu
1 turşu
ara 20.00
1 portakal ve kabuk tarçın çayı
2 lt su
öğlen 35 dk tempolu yürüyüş
akşamüzeri 20 dk tempolu yürüyüş
akşam 25 dk leslie
toplamda 80 dk sporaskrhpozitif @Habinar
kuru uzum cok degilse guzel simitler havada ucuyor bugunBugunku menummm
Kahvalti 9.30
Yarim simit kasar
Ogle 13.00
Kabak graten(yanlis hatirlamiyosam adi buydu)
Ara 15.00
Sade turk kahvesi
Kuru uzum
Aksam 19.00
Izgara 1 sucuk
1 dl ekmek
1kofte
1.5 lt su
Malesef bugun spor yokk
askrhpozitif . @Habinar
Menü gayet güzel kaptanım Kuzeye çok geçmiş olsun iyimimenum
sabah(10:09)
2parmak kadar hellim
1/2omlet yagsiz
5zeytin
1dlm ekmek
ogle(13:30)
5tavuk baget
1bardak ayran
ara(16:00)
yesilcay
2form biskuvi
aksam(18:00)
1yumurta
1dlm peynir
(kuzey kudururken koltuktan dustu memede olmayinca kucagimdan inmedi)
su:2.5lt spor:30,dk yuruyus
iyi canim kuduruklugundan iki kere dustu bugunMenü gayet güzel kaptanım Kuzeye çok geçmiş olsun iyimi
anladim canim
bence fazla değil aslında sadece eti bi öğün yapıp ötekini sebze yapman iyi olabilir, naçizane görüşüm :)) bu arada ne kadar oldu başlayalı canımbugün biraz fazla yemişim
bugün alışveriş yaptım da az sonra mutfağa giricem :) yemek düşünenlere birkaç tavsiye:
-kırmızı pancar aldım, haşlayıp rendelicem sonra da sarımsaklı yoğurtla karıştırıcam, yağsız bi şekilde ana yemeğin yanında tüketmeyi düşünüyorum.
-havuç aldım, onu da rendeleyip limonlu çok az yağlı salata olarak yiyorum. veya olmadı yine sarımsaklı yoğurtla yiyebilirim.
-karnabahar aldım. bi kısmını küçük küçük doğrayıp marul salatasının içine koyucam, çok yakışıyor, hiç kokmuyor, denemelisiniz. hem çiğ çok faydalı.
-karnabaharın geri kalanını da kıymalı yemek yaparım sanırım :)
-ıspanak aldım, zeytinyağlı pişiricem.
-son olarak kıymayla soğanı kavurduktan sonra kabakları yuvarlak doğrayıp biraz kıymayla çevirip su ekleyin. suyunu çekince sarımsaklı yoğurtla yiyin.
umarım faydalı olur size :)
menum
2parmak kadar hellim
1/2omlet yagsiz
5zeytin
1dlm ekmek
5tavuk baget
1bardak ayran
yesilcay
2form biskuvi
1yumurta
1dlm peynir
Muhtesem menumenum
2parmak kadar hellim
1/2omlet yagsiz
5zeytin
1dlm ekmek
5tavuk baget
1bardak ayran
yesilcay
2form biskuvi
1yumurta
1dlm peynir
Ellerine saglik canim pancar tarifine bayildim benimde dolabimda var degerlendirebilirimbugün alışveriş yaptım da az sonra mutfağa giricem :) yemek düşünenlere birkaç tavsiye:
-kırmızı pancar aldım, haşlayıp rendelicem sonra da sarımsaklı yoğurtla karıştırıcam, yağsız bi şekilde ana yemeğin yanında tüketmeyi düşünüyorum.
-havuç aldım, onu da rendeleyip limonlu çok az yağlı salata olarak yiyorum. veya olmadı yine sarımsaklı yoğurtla yiyebilirim.
-karnabahar aldım. bi kısmını küçük küçük doğrayıp marul salatasının içine koyucam, çok yakışıyor, hiç kokmuyor, denemelisiniz. hem çiğ çok faydalı.
-son olarak kıymayla soğanı kavurduktan sonra kabakları yuvarlak doğrayıp biraz kıymayla çevirip su ekleyin. suyunu çekince sarımsaklı yoğurtla yiyin.
hahaha :))) yağı çıkaralım aklımızdan. ben de bayılırım yağaCanım şu saatte yağda gezdirilmiş üzerine sarımsaklı yoğurt dökülmüş havuç çekti valla, oh ne güzel olurduSurvivor'da yemek hayalleri kuran Eser gibiyim
Muhtesem menu
Gecmis olsun bu arada canim
Ellerine saglik canim pancar tarifine bayildim benimde dolabimda var degerlendirebilirim
Ben kirmizi pancari cigden rendeleyip pancarli bulgur pilavi yapiyordum ama senin tarifin daha cok hosuma gitti deneyecegim thank you
Canım şu saatte yağda gezdirilmiş üzerine sarımsaklı yoğurt dökülmüş havuç çekti valla, oh ne güzel olurduSurvivor'da yemek hayalleri kuran Eser gibiyim
hahaha :))) yağı çıkaralım aklımızdan. ben de bayılırım yağa
bu arada eser meselesine de çok güldüm. eser aç insan ya :))
beğenmene sevindim canım :)) turşusunu da çok severim ben ama şişkinlik yapar diye turşu yemiyorum pek.
cıssssss yok bu saatte yemek falan at bu dusunceleri kafandan hemen
Kizlar yarin icin chia tohumlu puding hazirladim 3yk chia tohumu 1 sb sute karistirdim gece boyunca bekletecegim yarin icine muz mu eklesem yoksa vanilya mi henuz karar vermedim bakalim yarin olsun hayrolsun
pancari deneyecegim sagol tatlimbugün alışveriş yaptım da az sonra mutfağa giricem :) yemek düşünenlere birkaç tavsiye:
malesef canimSu, yürüyüş hepsi çok güzel ama bugün Kuzey küçük bey nedeniyle yemek yemeye fazla fırsat olmamış sanırım :)
sagol canim sukur kszssiz belasiz atlattik siz bilmiyorsunuz cok yaramaz akilli soz dinler ama laz oglu iste kani durmuyo tv kirdi vida yuttu kasla goz aradinda hemde sn de yapiyor hele vidayi nasil aldi derseniz cok ince bir calismayla bssarmisMuhtesem menu
Gecmis olsun bu arada canim
Ellerine saglik canim pancar tarifine bayildim benimde dolabimda var degerlendirebilirim
Ben kirmizi pancari cigden rendeleyip pancarli bulgur pilavi yapiyordum ama senin tarifin daha cok hosuma gitti deneyecegim thank you
hepimiz eseriz hepimiz aciz gece gece gidin yatin zaten midemden sesler geliyorhahaha :))) yağı çıkaralım aklımızdan. ben de bayılırım yağa
bu arada eser meselesine de çok güldüm. eser aç insan ya :))
beğenmene sevindim canım :)) turşusunu da çok severim ben ama şişkinlik yapar diye turşu yemiyorum pek.
sagol canim sukur kszssiz belasiz atlattik siz bilmiyorsunuz cok yaramaz akilli soz dinler ama laz oglu iste kani durmuyo tv kirdi vida yuttu kasla goz aradinda hemde sn de yapiyor hele vidayi nasil aldi derseniz cok ince bir calismayla bssarmis
pancari deneyecegim sagol tatlim
malesef canim
sagol canim sukur kszssiz belasiz atlattik siz bilmiyorsunuz cok yaramaz akilli soz dinler ama laz oglu iste kani durmuyo tv kirdi vida yuttu kasla goz aradinda hemde sn de yapiyor hele vidayi nasil aldi derseniz cok ince bir calismayla bssarmis
hepimiz eseriz hepimiz aciz gece gece gidin yatin zaten midemden sesler geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?