Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

mervecim paylaşım alanına katılmak isteyen biri yazmış 3.takıma yönlendirsene
Yettim kuzum bakayım hemen
Gayet güzel canım Anteple tursu olmaya bilirdi belki
afiyet olsun

Akşama yemegim yok ne yapsam kızlar evde oyy iki saattir düşün düşün catladim benim yicem bellide eşime ne yapsam bilemedim
herkeste ayni dert
superr
insallah canim
cayi sekersiz icemiyorsan bu kadar cok icme canim hic yoktan yere kalori simit sabah bahsetmistin zaten

Benm diyet iyi gidiyo maşaallah deyim ama artıdayım nedense
regl yaklasmis olabilir mi
bende deneyim benimkide kapuska hastasi
Hakkaten üşüyorum diye pek su içmiyorum şu sıralat
ilik ilik ic limonlu
Kızlarrr merabaa yazamadımm lütfen kusura bakmayınn kesinlikle file vermiyorumm erkek arkadaşım geldi bayağıdır görüşemiyodumm ama elimden geldiğince yazıcamm bugünnn kusura bakmayın lütfenn
genclik
sebze ama canim yagi salcasi oldugu icin max 8yk diye biliyorim genel olarak güzel
Kizlar benim zonam vardi gecmisti bugun yine tekrarlardi kan testinde bi degerim fazla cikmis ve proteini olabildigince az almam gerekiyomussss
gecmis olsun canim sebzeye talim insallah cabuk gecer
Vaaaayyyy sevgililer gunu ciftimizi ayakta alkisliyoruz.
Romantizm dorukta

Afiyet olsun canim seninde menunde kabak var ne guzel ama ben o koca tabakta takili kaldim
Deneyimli arkadaslar daha iyi yorumlarlar sanirim
max 8yk
super olmus
Canımm teşekkür ederim bide yarın doğumgünümde var da yoksaa o kadar anlamlı bi gün değil aslında bugün :)

Canımm ellerine sağlık güzel bi akşam yaşayın inşallah musmutlu olun :)
nice yillara canim
çorba ve ekmek yerine imkanin varsa çorba salata sebze yada et ogrenci oldugun icinncokta didikleyemiyorum
vuhuu super
pogaca olmamis portakal suyundada ayseye katiliyorum ama bi nebze arada olabilr yoksa surekli dogru degil bi sisede en az 3portakal vardir miktar cok fazla posa bosa gidiyor
anslizi diyetisyende yaptiriyorum da miktar yazmiyor fazlaligi yaziyor iki bacagimda toplam 6kg yag fazlam var

canım biz direk o notu kopyalayıp oy mu vericez. hep kaptanlar oylamış.
yok canim ama fikir beyan edebilirsinix
sizi gidi corapcilar
ohh allah bozmasin
Tesekkur ederim canim,aslinda sevgililer gununu kutlamazdik ama esim okula guller gonderince ben de guzel bir sofrayla karsilik vereyim dedim:)
allah bozmasin
bence de herkesin menüler güzel olmuş bugün, fazla kaçamak yok :)
mecbur cumaya cok az kaldi
kızlar kalıcı yazı tipini ayarlamak istiyorum. forum seçeneklerinde işa retleyip kayıt ettim. ancak yazınca yine normal oluyor????
prolara ozel baby eziklendik

aradaki antep olmasa iyiymis birde odem varken tursu olmasaydı
genel olsrak guzel sporda iyi ohh miss

kuru uzum cok degilse guzel simitler havada ucuyor bugun

Menü gayet güzel kaptanım Kuzeye çok geçmiş olsun iyimi

bugün alışveriş yaptım da az sonra mutfağa giricem :) yemek düşünenlere birkaç tavsiye:

-kırmızı pancar aldım, haşlayıp rendelicem sonra da sarımsaklı yoğurtla karıştırıcam, yağsız bi şekilde ana yemeğin yanında tüketmeyi düşünüyorum.
-havuç aldım, onu da rendeleyip limonlu çok az yağlı salata olarak yiyorum. veya olmadı yine sarımsaklı yoğurtla yiyebilirim.
-karnabahar aldım. bi kısmını küçük küçük doğrayıp marul salatasının içine koyucam, çok yakışıyor, hiç kokmuyor, denemelisiniz. hem çiğ çok faydalı.
-karnabaharın geri kalanını da kıymalı yemek yaparım sanırım :)
-ıspanak aldım, zeytinyağlı pişiricem.
-son olarak kıymayla soğanı kavurduktan sonra kabakları yuvarlak doğrayıp biraz kıymayla çevirip su ekleyin. suyunu çekince sarımsaklı yoğurtla yiyin.

umarım faydalı olur size :)

Canım şu saatte yağda gezdirilmiş üzerine sarımsaklı yoğurt dökülmüş havuç çekti valla, oh ne güzel olurdu Survivor'da yemek hayalleri kuran Eser gibiyim

Su, yürüyüş hepsi çok güzel ama bugün Kuzey küçük bey nedeniyle yemek yemeye fazla fırsat olmamış sanırım :)

Muhtesem menu
Gecmis olsun bu arada canim

Ellerine saglik canim pancar tarifine bayildim benimde dolabimda var degerlendirebilirim

Ben kirmizi pancari cigden rendeleyip pancarli bulgur pilavi yapiyordum ama senin tarifin daha cok hosuma gitti deneyecegim thank you

Canım şu saatte yağda gezdirilmiş üzerine sarımsaklı yoğurt dökülmüş havuç çekti valla, oh ne güzel olurdu Survivor'da yemek hayalleri kuran Eser gibiyim
hahaha :))) yağı çıkaralım aklımızdan. ben de bayılırım yağa
bu arada eser meselesine de çok güldüm. eser aç insan ya :))

beğenmene sevindim canım :)) turşusunu da çok severim ben ama şişkinlik yapar diye turşu yemiyorum pek.

cıssssss yok bu saatte yemek falan at bu dusunceleri kafandan hemen

Kizlar yarin icin chia tohumlu puding hazirladim 3yk chia tohumu 1 sb sute karistirdim gece boyunca bekletecegim yarin icine muz mu eklesem yoksa vanilya mi henuz karar vermedim bakalim yarin olsun hayrolsun

Tursu ben de yemiyorum bayadir ama canim isterse aci biber tursusu tercih ederim hem cok yiyemem hem de acinin yag yakici ozelligi var

Ben yatiyorum kizlar hepinize iyi geceler

Muz her şeye lezzet veriyor. Küçük bir muz ya da vanilya aroması olabilir. 1-2 damla damlatıyorsun, en tatsız tatlıyı bile yenebilir hale getiriyor enfes kokusuyla :)

pancari deneyecegim sagol tatlim
Su, yürüyüş hepsi çok güzel ama bugün Kuzey küçük bey nedeniyle yemek yemeye fazla fırsat olmamış sanırım :)
malesef canim

sagol canim sukur kszssiz belasiz atlattik siz bilmiyorsunuz cok yaramaz akilli soz dinler ama laz oglu iste kani durmuyo tv kirdi vida yuttu kasla goz aradinda hemde sn de yapiyor hele vidayi nasil aldi derseniz cok ince bir calismayla bssarmis
hepimiz eseriz hepimiz aciz gece gece gidin yatin zaten midemden sesler geliyor

sagol canim sukur kszssiz belasiz atlattik siz bilmiyorsunuz cok yaramaz akilli soz dinler ama laz oglu iste kani durmuyo tv kirdi vida yuttu kasla goz aradinda hemde sn de yapiyor hele vidayi nasil aldi derseniz cok ince bir calismayla bssarmis

Çok geçmiş olsun, kazasız belasız atlatmışsınız. Ama bu yaşta hareketli, afacan olmazsa ne zaman olacak diye Kuzey'in tarafında yer alıyorum ben de

zaten survivordakilerle aynı anda aç kalmaya başladım, onlarla birlikte seviniyorum onlarla birlikte yalanıyorum ödüllere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…