Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tesekkur ederim canim,aslinda sevgililer gununu kutlamazdik ama esim okula guller gonderince ben de guzel bir sofrayla karsilik vereyim dedim:)

Kizlar yatagima gectim gozler kapaniyor,gunun yorgunlugu guzel bir uykuyla gecer sanirim.Uyumadan menumu de yazayim.

Sabah:08.00 yedi yesil zeytin,1 has yum,1 kk peynir,1 tk bal ,1.5 dilim tb ekmegi ve yesil cay

Ogle:12.00 bir bucuk kase tarhana corbasi bir kac lokma ekmek.

Aksam:17.45 iki tane icli kofte,salata,bir kepce mercimek corbasi,uc kasik kadar etsiz patlican yemegi ve ayran.

2 litre su,malesef spor yok.Esimin basi agriyordu yoksa spor salonuna gidecektik aksam.

hadi ya hemen eskiye doneyim font udegistiriim

Kizlar menulere yorum yazamiyorum hakkinizi helal edin,yemekten sonra cay bulasik vs derken saat gec oluyor ben de en gec on bucukta uyuyorum erkende uyuyunca aksiyor.Ama bundan sonra menulere yorum yaparim insallah.
maşallahları var menulerin kızların yorum yapıcak bişey bulamıyor insan:)

selam kızlar casusluk yapmaya geldim kilo vermesırlarınızı öğrenip 3.takıms öğreticem:)
Hoşgeldin canım gizli casus olmadığın sürece problem yo gel

Tesekkur ederim canim,aslinda sevgililer gununu kutlamazdik ama esim okula guller gonderince ben de guzel bir sofrayla karsilik vereyim dedim:)
Ay kıskançlktan çatlıyım en iyisi ben bugün

kızlar kalıcı yazı tipini ayarlamak istiyorum. forum seçeneklerinde işa retleyip kayıt ettim. ancak yazınca yine normal oluyor????

sabah 08.40
peynir
5 zeytin
domates biber
1,5 dilim siyez ekmeği

öğlen 12.15
et döner
avucum kadar lavaş

ara 1 avuç antep

akşam 19.15
avuç içi kadar et kavurma
1 kepçe yeşil mercimek yemeği
1/2 kase ev yoğurdu
1 turşu

ara 20.00
1 portakal ve kabuk tarçın çayı

2 lt su
öğlen 35 dk tempolu yürüyüş
akşamüzeri 20 dk tempolu yürüyüş
akşam 25 dk leslie
toplamda 80 dk spor askrhpozitif Habinar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…