- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #190.761
Tesekkur ederim canim,aslinda sevgililer gununu kutlamazdik ama esim okula guller gonderince ben de guzel bir sofrayla karsilik vereyim dedim:)Ya var ya ilik yemeye basladim agzima ilk lokmsyi aldigimda bitter cikolata yiyormusum gibi hissettim gozlerimi kapatip tadini cikardimsogudukca ayni lezzeti alamadim ama cok doyurucu ve icine ne koyarsan onun tadini aliyor yani kendisinin notr bi tadi oldugunu düşünüyorum bu haliyle bile gönlümü fethetti bir de birkac kuruyemis takviyesiyle muazzam olabilecegini dusunuyorum
Bir 14 subat cifti daha ohhhh afiyet olsun ellerine saglik canim bol romantizmli geceler
Oooooo ikisi bir arada ne guzel o zaman simdiden happy birthday
Ezo gelin ve ekmek yan yana gelmisikisi de karbon sanirim onun disinda cok guzel suyunu tamamlarsin zaten
Afiyet olsun canim
Sporunu begendimdarisi basima
Hosgeldin canim nasilsin
Yedim valla ne yalan soyleyeyim ama iki tane ceviz buyuklugundeydiler.Yedin mi canm
Ay ne güzel ya bende trip alıyorum eşimdn bol bol
hadi ya hemen eskiye doneyim font udegistiriimherkes buraya zayıflamak için geliyor doğru.
inşallah. balon gibi oluyor insan. zaten normalde ödem tutan bir insanım. bi de bu haldeyken berbat oluyorum.
bol su içmek gerek. evet ödem canım yoksa kilo almadım.
fıstık dikkate aldığın için teşekkür ederim ama ben renge bişi demedim. yazı tipin için demiştim
valla hiç aklıma gelmemişti. denemek istiyorum. saolasın.
geçmiş olsun canım. zona olmuştum ben de 4-5 yıl önce. zor bişi.
mervecim paylaşım alanına katılmak isteyen biri yazmış 3.takıma yönlendirsenehadi ya hemen eskiye doneyim font udegistiriim
maşallahları var menulerin kızların yorum yapıcak bişey bulamıyor insan:)Kizlar menulere yorum yazamiyorum hakkinizi helal edin,yemekten sonra cay bulasik vs derken saat gec oluyor ben de en gec on bucukta uyuyorum erkende uyuyunca aksiyor.Ama bundan sonra menulere yorum yaparim insallah.
Hosgeldin canim gel arada kopya veririz biz merak etme yeter ki hepimiz kilo verelim muckselam kızlar casusluk yapmaya geldim kilo vermesırlarınızı öğrenip 3.takıms öğreticem:)
Hoşgeldin canım gizli casus olmadığın sürece problem yo gelselam kızlar casusluk yapmaya geldim kilo vermesırlarınızı öğrenip 3.takıms öğreticem:)
Ay kıskançlktan çatlıyım en iyisi ben bugünTesekkur ederim canim,aslinda sevgililer gununu kutlamazdik ama esim okula guller gonderince ben de guzel bir sofrayla karsilik vereyim dedim:)
güller süper olmuşTesekkur ederim canim,aslinda sevgililer gununu kutlamazdik ama esim okula guller gonderince ben de guzel bir sofrayla karsilik vereyim dedim:)
ayyy canım benim yahadi ya hemen eskiye doneyim font udegistiriim
canım ponim siz cansınız ya yapamam ben sizsizHoşgeldin canım gizli casus olmadığın sürece problem yo gel
Ay kıskançlktan çatlıyım en iyisi ben bugün
Ona pro uye olman lazim diye biliom cnmkızlar kalıcı yazı tipini ayarlamak istiyorum. forum seçeneklerinde işa retleyip kayıt ettim. ancak yazınca yine normal oluyor????
hımmm o zaman olmazOna pro uye olman lazim diye biliom cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?