- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #191.221
duraksamasa gr pynamiyor tatlim bayadir diyetteysen yada dikkat ediyorsan bazi fondmler yavaslar onada cozumler biluruz sasirtoriz canim cok guzel _600g az mi kiz iki pkt margarinKızlar selam
Geçen hafta: 73,5
Bugün: 72,9
fark: 600 gram
yüzde: 0,12 (doğru mu bilmiyorum)
Bu hafta duraksama dönemindeyim sanırım
Gunaydin kizlar tukkani ben acayin bugun
Cuma 68.5
Bu hafta 67.8
Fark -700 gr
Yuzde 1.02
Bana baya iyi geldi kizlar hic veremem derken listeye girme konusunda taktiri size birakiyorum
Kilo bildirimi
Geçen hafta 76.7
Bu hafta 76.200
Fark 400 gr
Cuma:67,6
Bugün:66,6
Fark:-1
Yüzde:1,47
(pazartesiden farkım yok ama bu hafta en azından sabit kalmışım maşallah :) kilolarım için zorlu bi haftaydı )
Kizlar gecen hafta 66.1
Bu hafta 65.5
-600 hedefimi tutturamadim ama regl olucam bugun yarin onun etkisi var bir de spor yapamadim malesef bu hafta.
Kizlar gunaydin
Kilo bildirimi
Cuma 89.1
Bugun 87.3
Verilen kilo. -1.8
Yuzde 2.02020202 ( dogru hesapladim mi bilmiyorum )
Dun pazartesiye göre sabit kalsam yeter diye dua ederken -400 g daha vermisim pazartesiden bu yana
Cok mutluyum kizlarrrr
Günaydın kızlar
Bu hafta hedefim ucundan da olsa 75 i gormekti ama yinede çok güzel bir rakam yakaladim mutlu etti bugün beni tartı resmi çekmeyi becerememisim
Cuma 78,8 kg
Bugün 77,3 kg
Fark 1,5
Yuzde %1,90
Eki Görüntüle 1955181
Kızlar selam
Cuma 83.5
Bugün 83.3
Fark -0.2 gr
Kızlar son haftalarda işyerinde çok yoğunluk yaşıyorum. Çok bunaldım. Geçen hafta da demiştim ya 1 hafta daha bekleyip karar vereyim diye. 2-3 hafta menu yazmadan stres olmadan devam edeyim istiyorum. İzne ayrılmak istiyorum. Yine buralardayım ama.
Kusura bakmayın listede de çok az kişi kaldı ama izne ayrılmak biraz bana iyi gelecek gibi.
Herkes ekside ne güzel.Kızlar selam hayırlı cuma lar herkese
GEÇEN HAFTA: 68
GÜNCEL: 66.8 çok verememişim ama olsun buna da şükür
Teşekkurler darısı tüm istiyenlerin başınaHerkes ekside ne güzel.
Tebrikler kızlarrrrrr
bi hafta daha deneyelim demistik o halde toparlaninca donersin menuperi paylasmayi unutma canimCuma 83.5
Bugün 83.3
Fark -0.2 gr
Kızlar son haftalarda işyerinde çok yoğunluk yaşıyorum. Çok bunaldım. Geçen hafta da demiştim ya 1 hafta daha bekleyip karar vereyim diye. 2-3 hafta menu yazmadan stres olmadan devam edeyim istiyorum. İzne ayrılmak istiyorum. Yine buralardayım ama.
Kusura bakmayın listede de çok az kişi kaldı ama izne ayrılmak biraz bana iyi gelecek gibi.
süpersin canmGunaydin kizlarrrr
Kilo bildirimi
Pazartesi 82.9
Cuma 81.2
-1.7
kız burcu 1 hafta boyunca boşuna moral bozdun ne güzrl gitmiçGunaydin kizlar tukkani ben acayin bugun
Cuma 68.5
Bu hafta 67.8
Fark -700 gr
Yuzde 1.02
Bana baya iyi geldi kizlar hic veremem derken listeye girme konusunda taktiri size birakiyorum
-500ediyor tatlım oda gayet güzelKilo bildirimi
Geçen hafta 76.7
Bu hafta 76.200
Fark 400 gr
Kaçamaklara rağmen çok güzel tatlımCuma:67,6
Bugün:66,6
Fark:-1
Yüzde:1,47
(pazartesiden farkım yok ama bu hafta en azından sabit kalmışım maşallah :) kilolarım için zorlu bi haftaydı )
herhafta ekside olmak çok güzel zeynebimKizlar gecen hafta 66.1
Bu hafta 65.5
-600 hedefimi tutturamadim ama regl olucam bugun yarin onun etkisi var bir de spor yapamadim malesef bu hafta.
vavvvv harikasın cnmKizlar gunaydin
Kilo bildirimi
Cuma 89.1
Bugun 87.3
Verilen kilo. -1.8
Yuzde 2.02020202 ( dogru hesapladim mi bilmiyorum )
Dun pazartesiye göre sabit kalsam yeter diye dua ederken -400 g daha vermisim pazartesiden bu yana
Cok mutluyum kizlarrrr
Akşamki acıların intikamı çok güzellllll olmuşGünaydın kızlar
Bu hafta hedefim ucundan da olsa 75 i gormekti ama yinede çok güzel bir rakam yakaladim mutlu etti bugün beni tartı resmi çekmeyi becerememisim
Cuma 78,8 kg
Bugün 77,3 kg
Fark 1,5
Yuzde %1,90
Eki Görüntüle 1955181
tatlım sen uyumadanmı tartıldınKızlar selam
biraz dinlen gel cnmCuma 83.5
Bugün 83.3
Fark -0.2 gr
daha ne olsun tatlım ne güzel gitmişKızlar selam hayırlı cuma lar herkese
ayyy bu kızların hepsi coşmuş çok güzel tatlımGunaydin kizlarrrr
Kilo bildirimi
Pazartesi 82.9
Cuma 81.2
-1.7
Değdi abla ama sabah tartı için pek bekleyemedim direk kahvaltıya geçtimkız burcu 1 hafta boyunca boşuna moral bozdun ne güzrl gitmiç
-500ediyor tatlım oda gayet güzel
Kaçamaklara rağmen çok güzel tatlım
herhafta ekside olmak çok güzel zeynebim
vavvvv harikasın cnm
Kız bundan sonra takıntı falan yok bak ne güzel veriyon işte
Akşamki acıların intikamı çok güzellllll olmuş
tatlım sen uyumadanmı tartıldın
biraz dinlen gel cnm
daha ne olsun tatlım ne güzel gitmiş
ayyy bu kızların hepsi coşmuş çok güzel tatlım
Masallah canim muhtesem bi rakam tebriklerGünaydın kızlar
Cuma 78,8 kg
Bugün 77,3 kg
Fark 1,5
Yuzde %1,90
Eki Görüntüle 1955181
Canim ya nasil yapiyorsun tarifini versene chia cok faydali hepimiz icinchia reçeli ni kendim yapıyorum canım. Çok güzel oluyor.
600 gr verip nasil duraksiyorsun sen duraksaman biyleyse kilo verince nasil olacak merak ediyorumKızlar selam
Canim benim herseye ragmen eksiyi gormen ok guzel ben dönüşünün muhtesem olacagina eminimCuma 83.5
Bugün 83.3
Fark -0.2 gr
Masallah rakibem tebrik ediyorum cok guzel kilo vermissinKızlar selam hayırlı cuma lar herkese
Masallah canim benim cok guzel vermissin tebriklerGunaydin kizlarrrr
Kilo bildirimi
Pazartesi 82.9
Cuma 81.2
-1.7
Abla ya valla dun tartida artiydim deli gibi su ictim sanirim dun 4.5 lt ictim wcden cikamadim dun fazlalik odem gitsin diye dua ettim cok sukur yuzum guldukız burcu 1 hafta boyunca boşuna moral bozdun ne güzrl gitmiç
-500ediyor tatlım oda gayet güzel
Kaçamaklara rağmen çok güzel tatlım
herhafta ekside olmak çok güzel zeynebim
vavvvv harikasın cnm
Kız bundan sonra takıntı falan yok bak ne güzel veriyon işte
Akşamki acıların intikamı çok güzellllll olmuş
tatlım sen uyumadanmı tartıldın
biraz dinlen gel cnm
daha ne olsun tatlım ne güzel gitmiş
ayyy bu kızların hepsi coşmuş çok güzel tatlım
Var ya gece uyku tutmadi bir ara gozumun onunden kofteler geçiyordu sen aklima geldin ben boyleysem o nasil acaba dedim bildigim butun sureleri dualari okudum Ranbim bize yardim et diye dualar ederken uyuyakalmisim cok merak ediyordum seni cok tebrik ederim masallah insallah hep boyle devam ederDeğdi abla ama sabah tartı için pek bekleyemedim direk kahvaltıya geçtim
haha aynı ben ki sen benden çok önce kapatmıştin ♥Değdi abla ama sabah tartı için pek bekleyemedim direk kahvaltıya geçtim
Bomba gibi bir hafta olacak bombaaaaasMasallah canim muhtesem bi rakam tebrikler
Canim ya nasil yapiyorsun tarifini versene chia cok faydali hepimiz icin
600 gr verip nasil duraksiyorsun sen duraksaman biyleyse kilo verince nasil olacak merak ediyorum
Masallah iyorum tebrikler cok guzel bence
Canim benim herseye ragmen eksiyi gormen ok guzel ben dönüşünün muhtesem olacagina eminim
Masallah rakibem tebrik ediyorum cok guzel kilo vermissin
Bu arada kim yendi
Masallah canim benim cok guzel vermissin tebrikler
Abla ya valla dun tartida artiydim deli gibi su ictim sanirim dun 4.5 lt ictim wcden cikamadim dun fazlalik odem gitsin diye dua ettim cok sukur yuzum guldusabretmek gerekiyormus cok sukur iyi geldi bana moral olarak haydi Bismillah yeni haftaya baslayalim
Allah razi olsun hepinizden
Var ya gece uyku tutmadi bir ara gozumun onunden kofteler geçiyordu sen aklima geldin ben boyleysem o nasil acaba dedim bildigim butun sureleri dualari okudum Ranbim bize yardim et diye dualar ederken uyuyakalmisim cok merak ediyordum seni cok tebrik ederim masallah insallah hep boyle devam eder
Nasil kiyabilir ki insan goruyorum nasil emek veriyor cabaliyorhaha aynı ben ki sen benden çok önce kapatmıştin ♥
Bomba gibi bir hafta olacak bombaaaaas
en önemlisi bu işte kendinden vazgeçsin takım arkadaşının emeğine kiyamiyorsun
***9.TAKIM 505. Etap***
askrhpozitif(78,8/77.3/1.5/%1.90)
60kiloyum(83.5/83.3/0.2/%0.24)
Nanekekik(71.2/70.7/0.5/%0.70)
Habinar(76.6/76.2/0.4/%0.52)
Burcugncy(68.5/67.8/0.7/%0.02)462.etapta izne ayrilan üye geri dondu yuzdesi 43e bölündü
9. Takım ortalama %0.676
kkelebeketkisi(67.6/66.6/1/%1.48)baslangic tar:4.2.17 grs kil:69.9 hdf:55
Cilekli_Turtam(68/66.8/1.2/%1.76))baslangic tar:10.02.17 grs kil:68 hdf:55
MuallimeA(74.4/)504.etapta izne ayrildi
masal3487(66.1/65.5/0.6/0.91))
sans_sans(89.1/87.3/1.8/%2.02)baslangic tar:10.02.17 grs kil:89.1 hdf:65
Melekkk90(84/81.2/2.8/%3.33)baslangic tar:11.02.17 grs kil:84 hdf:65
_Joey_(73.5/72.9/0.6/%0.82)baslangic tar:11.02.17 grs kil:73.5 hdf:55
maşallah maşallah süpersiniz kızlarr
sagol canim hepimizin eksisi daim olsun siz takimi toparlayin bi yaris yapariz artikhayırlı cumalar kardeş takım
maşallah çok güzel herkes eksilerde daim olsun inşallah
Yanlız bu erken kapatmak ise yariyormus kaptanım perşembeleri arada yapabilirim.haha aynı ben ki sen benden çok önce kapatmıştin ♥
Bomba gibi bir hafta olacak bombaaaaas
en önemlisi bu işte kendinden vazgeçsin takım arkadaşının emeğine kiyamiyorsun
hayırlı cumalar tatlım. Hepimize bol eksiler inşallahhayırlı cumalar kardeş takım
maşallah çok güzel herkes eksilerde daim olsun inşallah
evet bendede regl olmama ragmen yaradi benim sislik asil ucuncu gun inecek ptesoyi cok merak ediyorum salida diyetisyen varYanlız bu erken kapatmak ise yariyormus kaptanım perşembeleri arada yapabilirim.
hayırlı cumalar tatlım. Hepimize bol eksiler inşallah
ooo dilek yanımdayken yarıştan korkmam kaptanımsagol canim hepimizin eksisi daim olsun siz takimi toparlayin bi yaris yapariz artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?