Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ooo yine bizim oldu yesil vsdi
Aldıkları derecelere göre takımların başarı sıralamaları:

takimlar ici birinci olmamiz super ama karne notumuz dusmus
Modumi dusuren regliydi cnm ins. Haftaya bomba gibi gelicm

Ama karnimi gorseydin abla bi kocamandi
hep beraber regl haftasi oldu ben yaseminde reglde

Kizlar nerelerdesiniz yine issizlasti burasi
benim kardesim var canim moralimiz bozuk onu senlendirmeye calisiyorum atanamamisti ucretli basladi bu sene ikinci dönemde kafasi dagildi aktiflesti derken bugun yerine kadrolu gelmis baya morali bozukdi hayirlisi diyorum her baharin oncesi kis ama gelde gonule anlat hesabi

Tesekkur ederimmm bugn mutlulugumun tarifi yokkk
:)

Hayirlisi olsunnn malesef cok yorucu ve yipratici zamanlar bu zamanlar Allah im hayirli guzel kapilar acsin onune ins.

Canim benim ya uzulmesin bende ayni durumdayim ucretli bile yapmiyorum bu yil herseyin basi saglik kendini uzmesine degmez
Sistem kotu ve bastan yanlis bizler sistem kurbaniyiz ne diplomamizin ne de onur belgelerimizin bir anlami var bakanlik icin kagit parcasindan baska bisey degil onlarin gozunde
Bosveeeeerrrrr Rabbim herseyin hayirlisini versin pozitif dusunmek lazim ki iyi olsun
Elinden geleni yapmis daha ne yapsin vardir bunda da bir hikmet
Yalniz degil unutmasin bak ben 32 yasindayim o genctir bi de bana baksin uzulmesin kotunun de kotusu var ama herseyden buyuk Allah var ona dua etsin gerisi yalan dolan faso fiso...

Takım İci Free İlk Üç
haftanin birincisi

@Melekkk90
haftanin ikincisi
@sans_sans
haftanin üçüncüsu
@Cilekli Turtam
Yuppiiiii yaaaa ne guzel bisey buuu cok hosuma gitttiiii ben gideyim de yuruyus yapiyim en iyisiiii tam gaz devammm:)

evet canim tabiki hayirlisi zsten elimizden gelen birsey yok

Yuppiiiii yaaaa ne guzel bisey buuu cok hosuma gitttiiii ben gideyim de yuruyus yapiyim en iyisiiii tam gaz devammm:)
Yap yap canim ben de yeni bitirdim biraz nefesleniyorum YESIL VADIDE agaclar altinda cimlerin uzerine oturdum ohhhhh hafif de bi meltem esintisi var sorma keyif yapiyorum

sans_sans . Canimmmm heycanlanalim tabiii yaaa cok guzel bi yer burasi valla 1. 7 kilo bir insani bu kdr mi mutlu ederrrr daha simdiden bileee burdaki herkesin boynuna sarilasim varrr :)
Aynen canim midemde kelebler var sanki insanin emeginin karsiligini gormesi kadar degerli ve guzel bisey olamaz herhafta boyle guzel olacak insallah cok mutluyum yupppiii

sans_sans . Evet canim emeklerinin karsiligini gormek cok guzel biseyyy bu bi hafta benim icin zor oldu acikcasi ama degdi cnku ben evde ymk yapmayan surekli disaridan kinglerle pizzalarla ve makarnalara beslenen bir insanim ( esimin de lokantasi var o aksam calistigi icin evde ymk yapmiyodm surekli disardan soyluyordm ) tamamen yasayis seklimi degistirmeye calisiyorum o kdr motivasyon oldu ki gercekten anlatamamm

Tamamen saglikli beslenmeye basladin demek ki ne guzel canim en guzeli bu degil mi zaten yasam seklimizi beslenmemizi degistirmek cok takdir ettim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…