- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #191.261
ooo yine bizim oldu yesil vsdiYESİL VADİNİN SAHİBİ KİM ?
seferogullari
@60kiloyum%0,24
@Habinar %0,52
Cilekli Turtam %1,76
Ortalama %0,840
telliogullari
@askrhpozitif %1,90
@burcugncy %1,02
North River %0,70
@kkelebeketkisi%1,48
sans_sans %2,02
Ortalama%1,408
Telliogullarini tebrik ederim
takimlar ici birinci olmamiz super ama karne notumuz dusmus
hep beraber regl haftasi oldu ben yaseminde regldeModumi dusuren regliydi cnm ins. Haftaya bomba gibi gelicm
Ama karnimi gorseydin abla bi kocamandi
Tesekkur ederimmm bugn mutlulugumun tarifi yokkksüpersin canm
benim kardesim var canim moralimiz bozuk onu senlendirmeye calisiyorum atanamamisti ucretli basladi bu sene ikinci dönemde kafasi dagildi aktiflesti derken bugun yerine kadrolu gelmis baya morali bozukdi hayirlisi diyorum her baharin oncesi kis ama gelde gonule anlat hesabiKizlar nerelerdesiniz yine issizlasti burasi
:)Tesekkur ederimmm bugn mutlulugumun tarifi yokkk
Olleyyyyy az kaldiii o zamannn bomba gibi olcammmm@kkelebeketkisisans_sans Cilekli Turtam haftaya listede
Melekkk90 @_Joey_ sonraki hafta listede
giris tarihlerinize gore kizlar
Yappp yappp haftaya listedesinnn:) kilolar gittikce de insan sanki gaza geliyo yaaaİlk 3te olmak mutlu etti beni daha bi kaza geldim sankikalkımda spor yapayım bari
Hayirlisi olsunnn malesef cok yorucu ve yipratici zamanlar bu zamanlar Allah im hayirli guzel kapilar acsin onune ins.benim kardesim var canim moralimiz bozuk onu senlendirmeye calisiyorum atanamamisti ucretli basladi bu sene ikinci dönemde kafasi dagildi aktiflesti derken bugun yerine kadrolu gelmis baya morali bozukdi hayirlisi diyorum her baharin oncesi kis ama gelde gonule anlat hesabi
:)
Olleyyyyy az kaldiii o zamannn bomba gibi olcammmm
Yappp yappp haftaya listedesinnn:) kilolar gittikce de insan sanki gaza geliyo yaaa
inşallah canim evet bayadir zaten icine kapanmisti tam toparladi derken kismetHayirlisi olsunnn malesef cok yorucu ve yipratici zamanlar bu zamanlar Allah im hayirli guzel kapilar acsin onune ins.
Canim benim ya uzulmesin bende ayni durumdayim ucretli bile yapmiyorum bu yil herseyin basi saglik kendini uzmesine degmezbenim kardesim var canim moralimiz bozuk onu senlendirmeye calisiyorum atanamamisti ucretli basladi bu sene ikinci dönemde kafasi dagildi aktiflesti derken bugun yerine kadrolu gelmis baya morali bozukdi hayirlisi diyorum her baharin oncesi kis ama gelde gonule anlat hesabi
:)
Yuppiiiii yaaaa ne guzel bisey buuu cok hosuma gitttiiii ben gideyim de yuruyus yapiyim en iyisiiii tam gaz devammm:)Takım İci Free İlk Üç
haftanin birincisi
@Melekkk90
haftanin ikincisi
@sans_sans
haftanin üçüncüsu
@Cilekli Turtam
evet canim tabiki hayirlisi zsten elimizden gelen birsey yokCanim benim ya uzulmesin bende ayni durumdayim ucretli bile yapmiyorum bu yil herseyin basi saglik kendini uzmesine degmez
Sistem kotu ve bastan yanlis bizler sistem kurbaniyiz ne diplomamizin ne de onur belgelerimizin bir anlami var bakanlik icin kagit parcasindan baska bisey degil onlarin gozunde
Bosveeeeerrrrr Rabbim herseyin hayirlisini versin pozitif dusunmek lazim ki iyi olsun
Elinden geleni yapmis daha ne yapsin vardir bunda da bir hikmet
Yalniz degil unutmasin bak ben 32 yasindayim o genctir bi de bana baksin uzulmesin kotunun de kotusu var ama herseyden buyuk Allah var ona dua etsin gerisi yalan dolan faso fiso...
Yap yap canim ben de yeni bitirdim biraz nefesleniyorum YESIL VADIDE agaclar altinda cimlerin uzerine oturdum ohhhhh hafif de bi meltem esintisi var sorma keyif yapiyorumYuppiiiii yaaaa ne guzel bisey buuu cok hosuma gitttiiii ben gideyim de yuruyus yapiyim en iyisiiii tam gaz devammm:)
Aynen canim midemde kelebler var sanki insanin emeginin karsiligini gormesi kadar degerli ve guzel bisey olamazsans_sans . Canimmmm heycanlanalim tabiii yaaa cok guzel bi yer burasi valla 1. 7 kilo bir insani bu kdr mi mutlu ederrrr daha simdiden bileee burdaki herkesin boynuna sarilasim varrr :)
tatlim sen ptesiye gore bakiyorsun gekdiginde 84dunsans_sans . Canimmmm heycanlanalim tabiii yaaa cok guzel bi yer burasi valla 1. 7 kilo bir insani bu kdr mi mutlu ederrrr daha simdiden bileee burdaki herkesin boynuna sarilasim varrr :)
Evettt basladigimdan beri 2.8 gitmissss:)tatlim sen ptesiye gore bakiyorsun gekdiginde 84dun
Tamamen saglikli beslenmeye basladin demek ki ne guzel canim en guzeli bu degil mi zaten yasam seklimizi beslenmemizi degistirmek cok takdir ettim senisans_sans . Evet canim emeklerinin karsiligini gormek cok guzel biseyyy bu bi hafta benim icin zor oldu acikcasi ama degdi cnku ben evde ymk yapmayan surekli disaridan kinglerle pizzalarla ve makarnalara beslenen bir insanim ( esimin de lokantasi var o aksam calistigi icin evde ymk yapmiyodm surekli disardan soyluyordm ) tamamen yasayis seklimi degistirmeye calisiyorum o kdr motivasyon oldu ki gercekten anlatamamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?