- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #191.181
ya sorma bende bakınca anladım popoyo çalışmadım ya hacı ondan dimekkidilek popoda hic gelisme yok mu
Masallah cok iyi incelmisdin darisi basima insallahben ölçülerimi almıştım dur bakayım bi
ahanda baktım :)
69.5 Ken bel 81
göbek 88
göt 102 imiş:)
64 kiloda bel 74
göbek 79
göt 102:)
6 kiloda baya fark olmuş kalça hariç:)
on kilo da neler olur 6 bukadar fark oluyorsaCok iyiymis aradaki fark baya fark etmis gercektennn
Zahmet olunca rahmet oluyor arkadaşımMasallah cok iyi incelmisdin darisi basima insallah
Yarin tartilip alayim olculerimi insallah gurur duyacagim tabloyu olusturabilirim ben deZahmet olunca rahmet oluyor arkadaşım
tavsiyem ölçülerini al sonra ben gibi bakıp gurur duyarsın ilerde kendinlen
balım iyiyiz, bakalım daha listede iki kişi var şayet mefkuşum ve burdaki kızların yönlendirdiği hatunları tutabilirsek kalabalık bi gurubumuz olacak inşallahCanim benim hayirdir ne oldu bizim yapabilecegimiz bisey var mi?
Ben telefonda bir bir uygulama var quick memo ismi ona hergun notlar aliyorum yediklerimi aninda oraya yaziyorum aksam orda buraya kopyaliyorum sadece kolay oluyor :)
Kim bu telefon ditdit otuyo diyor sevgii yaptim kendime diyorum aliyor bazen elimden telefonusonra kendi elleriyle veriyor geri cunku susmuyor ehhh o da alisir yakinda heralde
Afiyet olsun canim ben olcu almayi unuttum yarin alayim bari iyi oldu hatirlattigin
Canim hosgeldin nasilsin nasil gidiyor yeni takiminla uye sayiniz artti mi biz de seni ozledik
ben platese yeni başladım canım, zayıflama sürecine koşu bandını kullandım o iyi geldi elllaamYarin tartilip alayim olculerimi insallah gurur duyacagim tabloyu olusturabilirim ben de
Sen pilates mi yapiyorsun gobegini nasil incelttin oyle
Arada bakiyorum ben de bulursam yonlendirmek icin ama Zuhal abla benden once davranmis oluyor hizina yetisemiyorum valla masallahbalım iyiyiz, bakalım daha listede iki kişi var şayet mefkuşum ve burdaki kızların yönlendirdiği hatunları tutabilirsek kalabalık bi gurubumuz olacak inşallah
Himmm ben de basladim bugun kosu bandina evde yapiyorum ama salona falan gitmiyorum 30 dk 3km/s hiz ile basladim malum kilo fazla birden ayaklarima yuklenmek istemiyorum sakatlik olmasin cok cekiyorum sonraben platese yeni başladım canım, zayıflama sürecine koşu bandını kullandım o iyi geldi elllaam
Canim benim ya ne buyuk sinav ama masallah sana tebrik ederim hayir derken doktugun terler eksi olarak geri donecek sana emin olİyi geceler şükür gelebildim bu gece zor oldu normal tokken hayır diyemedigim keklere böreklere açken hayır dedim şuan inanılmaz mutluyum ama bir. O kadar da açım kızı uyutup hemen uyumam lazım yoksa sabah olmayacak
çok güldüm mesajını okurkenben ölçülerimi almıştım dur bakayım bi
ahanda baktım :)
69.5 Ken bel 81
göbek 88
göt 102 imiş:)
64 kiloda bel 74
göbek 79
göt 102:)
6 kiloda baya fark olmuş kalça hariç:)
harikasın, insan hayır deyince kendine nasıl güveni artıyo dimi :) yarın tartıda sonuçlarını alacaksın inşallah :)İyi geceler şükür gelebildim bu gece zor oldu normal tokken hayır diyemedigim keklere böreklere açken hayır dedim şuan inanılmaz mutluyum ama bir. O kadar da açım kızı uyutup hemen uyumam lazım yoksa sabah olmayacak
sorma heryer incelmiş o taviz vermemiş kendinden:) bu hafta regl etkisiyle biraz iştah patlaması yaşadım yarın start vericemçok güldüm mesajını okurkeng.t hep aynı kalmış desene :)) ama bravo gerçekten iyi kilo vermişsin :) şimdi koruyabiliyo musun canım?
ben de spor salonunda yürüyorum, 5 km ile 20 dakika. ama arttırıcam bu hafta süreyi :) evde koşu bandı güzel bişey ama çok yer kaplıyo diye satmıştım benHimmm ben de basladim bugun kosu bandina evde yapiyorum ama salona falan gitmiyorum 30 dk 3km/s hiz ile basladim malum kilo fazla birden ayaklarima yuklenmek istemiyorum sakatlik olmasin cok cekiyorum sonra
Sen ne kadar yuruyordun hangi hizda hergun mu kullaniyorsun kosu bandini
aynen :)) baktım şimdi de çizgi filmmiş, güzel vücutlu kızlar varmış. yoksa bu bi işaret mi
Aminnn insallahhhiyi geceler tirtillar kelebek olacagiz cok yakinda yarin tarti yuzumuzu guldursun
iyi gecelerr, aminn :)iyi geceler tirtillar kelebek olacagiz cok yakinda yarin tarti yuzumuzu guldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?