Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Zahmet olunca rahmet oluyor arkadaşım
tavsiyem ölçülerini al sonra ben gibi bakıp gurur duyarsın ilerde kendinlen
Yarin tartilip alayim olculerimi insallah gurur duyacagim tabloyu olusturabilirim ben de
Sen pilates mi yapiyorsun gobegini nasil incelttin oyle

balım iyiyiz, bakalım daha listede iki kişi var şayet mefkuşum ve burdaki kızların yönlendirdiği hatunları tutabilirsek kalabalık bi gurubumuz olacak inşallah

Yarin tartilip alayim olculerimi insallah gurur duyacagim tabloyu olusturabilirim ben de
Sen pilates mi yapiyorsun gobegini nasil incelttin oyle
ben platese yeni başladım canım, zayıflama sürecine koşu bandını kullandım o iyi geldi elllaam

balım iyiyiz, bakalım daha listede iki kişi var şayet mefkuşum ve burdaki kızların yönlendirdiği hatunları tutabilirsek kalabalık bi gurubumuz olacak inşallah
Arada bakiyorum ben de bulursam yonlendirmek icin ama Zuhal abla benden once davranmis oluyor hizina yetisemiyorum valla masallah
Insallah dileyen herkes rahatca verebilsin kilolarini kardes takimiz biz herzaman destege hazırız

ben platese yeni başladım canım, zayıflama sürecine koşu bandını kullandım o iyi geldi elllaam
Himmm ben de basladim bugun kosu bandina evde yapiyorum ama salona falan gitmiyorum 30 dk 3km/s hiz ile basladim malum kilo fazla birden ayaklarima yuklenmek istemiyorum sakatlik olmasin cok cekiyorum sonra
Sen ne kadar yuruyordun hangi hizda hergun mu kullaniyorsun kosu bandini

Canim benim ya ne buyuk sinav ama masallah sana tebrik ederim hayir derken doktugun terler eksi olarak geri donecek sana emin ol hemen yat canim iyi geceler

ben ölçülerimi almıştım dur bakayım bi
ahanda baktım :)
69.5 Ken bel 81
göbek 88
göt 102 imiş:)

64 kiloda bel 74
göbek 79
göt 102:)

6 kiloda baya fark olmuş kalça hariç:)
çok güldüm mesajını okurken g.t hep aynı kalmış desene :)) ama bravo gerçekten iyi kilo vermişsin :) şimdi koruyabiliyo musun canım?

harikasın, insan hayır deyince kendine nasıl güveni artıyo dimi :) yarın tartıda sonuçlarını alacaksın inşallah :)

çok güldüm mesajını okurken g.t hep aynı kalmış desene :)) ama bravo gerçekten iyi kilo vermişsin :) şimdi koruyabiliyo musun canım?
sorma heryer incelmiş o taviz vermemiş kendinden:) bu hafta regl etkisiyle biraz iştah patlaması yaşadım yarın start vericem

ben de spor salonunda yürüyorum, 5 km ile 20 dakika. ama arttırıcam bu hafta süreyi :) evde koşu bandı güzel bişey ama çok yer kaplıyo diye satmıştım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…