- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #195.381
bak sennn başta vekalet verip gidicem dememiştin :)))
sen gibi ara ara gelirim boş bırakmayız kızları kolaçan ederiz . birden senle kendimi dünür gibi hissettim çocukları evlendirmişiz de boşta kalmasınlar dünür bir sen git ilgilen bir ben gibi oldu bu da
guzel menu afiyet olsun spor yok my sporMenüm
9:30 =iki yumurta,bir dilim ekmek,yesillik,ceyrek beyaz penir.çay kaşığının ucuyla bal
14:00 =bır kepce yayla çorbası,4yk saç kavurma bol salata
17:00 =4 yk yulaf ezmesi,4 yk yogurt
Ara meyve( daha yemedim)
Su:2.5 lt
Spor off günüm.yapmadım.
Cumartesi temizlik günü spor yapmıyorumguzel menu afiyet olsun spor yok my spor
tamam canımoylemi valla bilmiyorum kaju hakkinda hic biset dikkat edicem
bi avuctu canım
bilmiyordum onu iyiki uyardiniz ins bidaha dikkat edicem cok aldigimiz bisey degildide esim almis gecen nerden estiyse soz dikkat ederim
çiğneme nedir canım dünde yazmistin sankiSelamlar bugün nispeten sakinmiş burası herkes bir yerlerde bir şeylerle uğraşıyor demek ki akşam yemeği hazırlığım tamam pişince çiğnemeyi erken kapatayım diyorum
Anladım canımkızlar ben hep kk deyim zaten , tamam bu benim ideal bedenim diyene kadar mecbur kk deyiz kilo vermeyi bırakma gibi bir düşüncem yok sizin sıkı diyet farkına varmadan beni de diyet psikolojine soktu ters etki yapıyor bu pisikolojisi bana, yaklaşık 2.5 senedir kaç kez aynı hatayı yaptım kilo vermem durdu aylarca
afiyet olsun canımMenüm
9:30 =iki yumurta,bir dilim ekmek,yesillik,ceyrek beyaz penir.çay kaşığının ucuyla bal
14:00 =bır kepce yayla çorbası,4yk saç kavurma bol salata
17:00 =4 yk yulaf ezmesi,4 yk yogurt
Ara meyve( daha yemedim)
Su:2.5 lt
Spor off günüm.yapmadım.
Afiyet olsun bahar cimmenu
sabah (7:30)
2dlm tam bugday
1yumurta
1parmak kadar peynir
1tk bal
ogle(12:00)
haslanmis karnabah yogurtlu
ara,(15:00)
1fincan sutlu kahve
1eti stick bitter(39,cal)
aksam(17:00)
1tabak bakla
1kase. yogurt
su:2lt daha artar spor:60dk
Bahar menü gayet güzel çikolata bitter olunca zaten diyetisyen veriyor bir şey diyemeyiz akşam sebze yoğurt ikilisi zirve olmuşmenu
sabah (7:30)
2dlm tam bugday
1yumurta
1parmak kadar peynir
1tk bal
ogle(12:00)
haslanmis karnabah yogurtlu
ara,(15:00)
1fincan sutlu kahve
1eti stick bitter(39,cal)
aksam(17:00)
1tabak bakla
1kase. yogurt
su:2lt daha artar spor:60dk
Anladım canımCurukElma canım bazı diyetlerde çiğneme olmaz sadece sıvı şeyleri içebilirsin o maksatla Karatay'da da çiğnemeye başlayınca leptin hormonu çalışmayı durdurduğu için bir şey yemiyorum ama açık çay ve su yatana kadar içmeye devam ediyorum o yüzden bir şey yemiyorum manasına kullanıyorum
menü güzel afiyet olsun canımBu da benim
MENÜM
sabah
8.10
1 haşlanmış yumurta
3 yeşil zeytin
3 dal dereotu
3 çatal peynir
2 ceviz
1 gün kurusu kayısı
4.30
1 fincan sütlü tarçınlı kahve
3 tane fıstık
5.30
Kabak (haşlanmış) yoğurtlaması
3 çatal fasulye kavurması
su 2.50 lt
çiğneme bitmiştir içmeye devam
Diyet bisküvi yemesen daha iyi canım katkı maddeli sonuçta. Onun dışında güzel afiyet olsunSelam kızlar
Sabah10.00
1 yumurta
2 dilim ekmek light
2 zeytin
Öğlen 14.00 5 tane Eti form sunta bisküvi 50 kalori
Akşam 18.00
Yeşil fasulye,yoğurt
Menü güzel canım afiyet olsunMenu:
10:00
2 tb ekmeği
Zeytinyağlı çökelek
13.00
Sütlü kahve
Yarım muz
2 hurma
15.00
Haşlanmış tavuk
16.00
3 kuru kayısı 2 ceviz
18.30
Haşlanmış tavuk
Firinda yumurtali ispanak
21.00
Yoğurt
Spor yok 2 litre suyu geçer sporu haftaiçi yapmaya çalışacağım inşallah.
Geçmiş olsun canımBebisim fecii ishal. Istahsiz ve grip su içmiyor sürekli emziriyorum acikiyorum o yüzden sık sık yemiş oluyorum. Süt olsun diyorum
Tebrik ederim canım bütün ısrarlara rağmen yememissin. Bunun keyfini sür şimdiGözümün önünde sevdiğim tatliyi yediler. Regl yakin (Bugün olmam lazimdi ama belki hava degisiminden olmaz) bütün yağlarım eridi (keşke) ne zamandir canim böyle istememişti. Geçtim karşılarına bütün ısrarlarına ve içimin erimesine rağmen kayısı ve ceviz yedim tatmin olana kadar.. Ortamı da terk ettim geldiğimde dibini siyiriyorlardi nasil rahatladim ve mutlu oldum anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?