Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Valla tebrik ederim bahar cim ne güzel erkenden sporda yapmışsın annenide gormussun. Dahada güzeli vucudunun nasıl guclendigini farketmissin. Spor yaptığım zamanlar farketmistim bende bizim burda dik bi yokuş var önceden dinlenmeden cikamazdim orayı artık elimde olsa koşarak cikicam baya fark ediyor :)
Günaydın kizlar guzel ve kaçamaksiz bi hafta sonu olsun ins
günaydın canım ins
Herkese gunaydin
Günaydın canım

İşyerinde menude 3 çeşit yemek verirler. 7 çeşit arasından seçeriz. Lahmacun börek türü olur pilav türü olur sebze salata yoğurt ya da tatlı ve çorba olur. Ben eskiden fix pilav makarna bakliyat ekmek tatlı gibi en kalorilisi en karbonhidratlı ne ise onlari alırdım masaya oturana kadar nasil doyacagimi düşünür keşke4 çeşit olsa şunu da alırdım der daha aklım arkada kalırdı. (Daha Masadakilerin yemeklerine salça olmaktan bahsetmeyim bile). Artık çorba yoğurt sebze alıyorum ilk başlarda nasıl doyucam dedim evet şimdi alıştım ve bu hafta fark ettik ki masaya oturana kadar elimdekine bakıp offf bunlari nasil bitirecem diyorum. Neyse artarsa artsin bitirmek zorunda diilim diyip yarim birakabiliyorum

sirke bal ılık su iç gülüm vücut direncin artsın hatta 1 t. k tek bal da al ağzına baş ağrısına şifa olsun
Sağol abla yoldayım şimdi
supersin baharim günaydın canım

Günaydın kizlar guzel ve kaçamaksiz bi hafta sonu olsun ins
günaydın kamilem

Herkese gunaydin
günaydın canım

Her şey üst üste gelmiş canım benim Rabbim kolaylık versin sana bu kadar iş yükünün altında bile kilo vermeye başardıysan Sen bu işi gerçekten başarabilirsin demektir Lütfen bırakma diyetini devam et
Günaydın kızlar sanırım hasta oluyorum vücudum ve basım ağrıyor
Canım benim dikkat et kendine Vücut direncini artıracak şeyler dene zencefil falan iç istersen
Canım benim ya ne kadar güzel anlatmışsın yüreğine sağlık inşallah ben de birgün böyle güzel şeyleri sizinle paylaşmak istiyorum bende bir 14 kilo verdiğim de senin gibi hisseder miyim acaba diye düşünmekten kendimi alamadım
Sağlıklı yaşam adımı atmışsın bile canım inşallah devamı gelir bundan sonraki hayatında da bu şekilde devam edersin
Kizlar karşıya görümcemlere geçiyoruz elimden geldiğince girmeye calisicam
iyi eğlenceler canım benim

1. Mesaj

Günaydın kızlar sanırım hasta oluyorum vücudum ve basım ağrıyor
Tam başlamadan kandır vücudu iyileşmeye bak geçmiş olsun
2.mesaj

Kızlar hepinize Günaydınlar olsun bende bugün biraz Kendimi halsiz hissediyorum birkaç gündür çektiğim Bel ve bacak ağrısı biraz enerjimi düşürdü galiba inşallah bugün daha iyi geçer
Geçmiş olsun tekrar bahara adaptasyon süreci de başladı havaya suya toprağa derken bize de cemre düşüyor demek ki

Hepimizin bi hayat temposu var ama fedakarlık yapıyoruz ki bu bizim kendimiz için yaptığımız bi iyilik aslında. kilo da veriyorsun bence bırakma alışmaya çalış

Cuma günü bile olsa daha yeni başladın canım çok fazla karbon hiç yoğurt yememişsin yaprağın yanına yoğurt yeseydin bari

Bu Simite itiraz için
Buda 14 kilonun başarısı için

Günaydın mı kaldı Hanımlar erken kalkıp metoyu erkenden çalıştırmayı alışkanlık haline getirin
Uyanınca kendime sorduğum ilksoru
Bugün kendime ne yapabilirim
Hemen sıcak suyu hazırlayıp sirkeli ballı su içiyorum
Sonra tuppere kahvaltımı hazırlıyorum yoksa biliyorum ki aç kalırsam kursta her an bi bisküvi simit pasta börek yiyebilirim
Bunu alışkanlık haline getirin metobolizma erkenden çalışsın Hanımlar
Bugün sabah spora gittim ve ilk işim hocama dedimki hocam biraz zorlayın alıştık bu egzersizlere yarışma var malum terletin bizi
Tabiiii siz yeterki isteyin dedi ve
Mükemmel bir 1 saat geçirdim yandıkça mutlu oluyorum gülüyorum
Artık yemi haftaya başladık cuma bitti hafta sonunu es geçip pazartesi diyete başlamayın zaman kısalıyor yaz geliyorrrrr

Ne güzel düzene sokmussun canım sevindim
iyi eglenceler mervecim
2.mesaj

Kızlar hepinize Günaydınlar olsun bende bugün biraz Kendimi halsiz hissediyorum birkaç gündür çektiğim Bel ve bacak ağrısı biraz enerjimi düşürdü galiba inşallah bugün daha iyi geçer
Geçmiş olsun canım
Günaydın herkesee
Günaydın ponicim
Günaydın kızlar :)
Günaydın canım
Kamilecim sabahki zeytin fazla olmuş. Akşamda kaju yemissin geç saatte. Nerdeyse sırf yağkaju afiyet olsun canım

ay insallah ablam
ne guzel kamilecim beyinde bititor is
7de kahvaltiya oturduk
gelismeler super
bil gezmelrr

2.mesaj

gecnis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…