- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #195.341
Valla tebrik ederim bahar cim ne güzel erkenden sporda yapmışsın annenide gormussun. Dahada güzeli vucudunun nasıl guclendigini farketmissin. Spor yaptığım zamanlar farketmistim bende bizim burda dik bi yokuş var önceden dinlenmeden cikamazdim orayı artık elimde olsa koşarak cikicam baya fark ediyor :)gunaydin kizlar guzel hafta sonlari
ben oglumu arabasina atip yuruyus yaptim 60dk sonrada annemlere gectim
diyetimi bozmamak icin matlete ugrayip kefir ve brpkoli karnabahar aldim hazirliksiz yakalanmayim diye
annemlere gelirken bi somitci vardir boyle ici dolgulu bol susamli cesit simit yapar gecen sene bu zamanlarda bol bol alirdim kahvaltiya 8_9taneden bahsediyorum rahat uc tanesini ben yerdim cunku yan gozle bakip sen mideme dokunursun dedim
yine yolda mecburi gecmek zorunda oldugum bebek arabasini engellileri onemsemeyen bir alt gecis var arabayi kucagima alip geciyorum gecen sene birine denk gelsemde yardim etse diye bakinirdim oysa simdi hopp diyeindik ciktik merdivenlerden sadece 14kgnun degisimi buysa 14kg daha verdigimde benden iyisi yok :)
günaydın canım insGünaydın kizlar guzel ve kaçamaksiz bi hafta sonu olsun ins
Günaydın canımHerkese gunaydin
Sağol abla yoldayım şimdisirke bal ılık su iç gülüm vücut direncin artsın hatta 1 t. k tek bal da al ağzına baş ağrısına şifa olsun
supersin baharim günaydın canımgunaydin kizlar guzel hafta sonlari
diyetimi bozmamak icin matlete ugrayip kefir ve brpkoli karnabahar aldim hazirliksiz yakalanmayim diye
annemlere gelirken bi somitci vardir boyle ici dolgulu bol susamli cesit simit yapar gecen sene bu zamanlarda bol bol alirdim kahvaltiya 8_9taneden bahsediyorum rahat uc tanesini ben yerdim cunku yan gozle bakip sen mideme dokunursun dedim
yine yolda mecburi gecmek zorunda oldugum bebek arabasini engellileri onemsemeyen bir alt gecis var arabayi kucagima alip geciyorum gecen sene birine denk gelsemde yardim etse diye bakinirdim oysa simdi hopp diyeindik ciktik merdivenlerden sadece 14kgnun degisimi buysa 14kg daha verdigimde benden iyisi yok :)
günaydın kamilemGünaydın kizlar guzel ve kaçamaksiz bi hafta sonu olsun ins
günaydın canımHerkese gunaydin
Her şey üst üste gelmiş canım benim Rabbim kolaylık versin sana bu kadar iş yükünün altında bile kilo vermeye başardıysan Sen bu işi gerçekten başarabilirsin demektir Lütfen bırakma diyetini devam etCanım işyerinde sıkıntılar yaşıyorum bölüm değişikliği talebinde bulundum bugun. Sıkıntılı durumdayım. Kilo bildirimi yapmaya fırsat bulamadim. Bu hafta da listeye girme gunumdu cok onemsedigimi biliyorsunuz. Bebeğim de diş diil dişler çıkarıyor cok yoruyor beni. Evde de ondan zaman bulamadim. Şöyle bir mesele de var ki Grup da çok kalabalik oldu. Çarşamba itibariyle motivasyonum git gide düştü. Açıyorum biraz geçmişi eritiyorum tekrar açıyorum yine 100 u gecmis oluyor. Bulduğum en ufak firsatlarda giriyorum ama yetisemiyorum. Kim listede kim diil kim menü yaziyor yazmiyor kimin ne derdi var tamamen çorba oldum. Çok da güzel kilo veriyorum sizlerle. Sizden ogrendiklerimi aileme de aktarıyorum faydaniz bir diil binleri buluyor. Şimdi birkaç haftaya inşallah düzelecek bir yoğunluğum var grup da çok kalabalik gitmek de istemiyorun ne yapcam ben
Buarada
Geçen hafta:87.2
Bu hafta;85.6
Fark:-1600 gr.
1 ayda 9cm incelme
Kaptanlarim bir akıl verin
Canım benim dikkat et kendine Vücut direncini artıracak şeyler dene zencefil falan iç istersenGünaydın kızlar sanırım hasta oluyorum vücudum ve basım ağrıyor
Canım benim ya ne kadar güzel anlatmışsın yüreğine sağlık inşallah ben de birgün böyle güzel şeyleri sizinle paylaşmak istiyorum bende bir 14 kilo verdiğim de senin gibi hisseder miyim acaba diye düşünmekten kendimi alamadımgunaydin kizlar guzel hafta sonlari
Sağlıklı yaşam adımı atmışsın bile canım inşallah devamı gelir bundan sonraki hayatında da bu şekilde devam edersinİşyerinde menude 3 çeşit yemek verirler. 7 çeşit arasından seçeriz. Lahmacun börek türü olur pilav türü olur sebze salata yoğurt ya da tatlı ve çorba olur. Ben eskiden fix pilav makarna bakliyat ekmek tatlı gibi en kalorilisi en karbonhidratlı ne ise onlari alırdım masaya oturana kadar nasil doyacagimi düşünür keşke4 çeşit olsa şunu da alırdım der daha aklım arkada kalırdı. (Daha Masadakilerin yemeklerine salça olmaktan bahsetmeyim bile). Artık çorba yoğurt sebze alıyorum ilk başlarda nasıl doyucam dedim evet şimdi alıştım ve bu hafta fark ettik ki masaya oturana kadar elimdekine bakıp offf bunlari nasil bitirecem diyorum. Neyse artarsa artsin bitirmek zorunda diilim diyip yarim birakabiliyorum
iyi eğlenceler canım benimKizlar karşıya görümcemlere geçiyoruz elimden geldiğince girmeye calisicam
Tam başlamadan kandır vücudu iyileşmeye bak geçmiş olsunGünaydın kızlar sanırım hasta oluyorum vücudum ve basım ağrıyor
Geçmiş olsun tekrar bahara adaptasyon süreci de başladı havaya suya toprağa derken bize de cemre düşüyor demek ki2.mesaj
Kızlar hepinize Günaydınlar olsun bende bugün biraz Kendimi halsiz hissediyorum birkaç gündür çektiğim Bel ve bacak ağrısı biraz enerjimi düşürdü galiba inşallah bugün daha iyi geçer
Hepimizin bi hayat temposu var ama fedakarlık yapıyoruz ki bu bizim kendimiz için yaptığımız bi iyilik aslında. kilo da veriyorsun bence bırakma alışmaya çalışCanım işyerinde sıkıntılar yaşıyorum bölüm değişikliği talebinde bulundum bugun. Sıkıntılı durumdayım. Kilo bildirimi yapmaya fırsat bulamadim. Bu hafta da listeye girme gunumdu cok onemsedigimi biliyorsunuz. Bebeğim de diş diil dişler çıkarıyor cok yoruyor beni. Evde de ondan zaman bulamadim. Şöyle bir mesele de var ki Grup da çok kalabalik oldu. Çarşamba itibariyle motivasyonum git gide düştü. Açıyorum biraz geçmişi eritiyorum tekrar açıyorum yine 100 u gecmis oluyor. Bulduğum en ufak firsatlarda giriyorum ama yetisemiyorum. Kim listede kim diil kim menü yaziyor yazmiyor kimin ne derdi var tamamen çorba oldum. Çok da güzel kilo veriyorum sizlerle. Sizden ogrendiklerimi aileme de aktarıyorum faydaniz bir diil binleri buluyor. Şimdi birkaç haftaya inşallah düzelecek bir yoğunluğum var grup da çok kalabalik gitmek de istemiyorun ne yapcam ben
Buarada
Geçen hafta:87.2
Bu hafta;85.6
Fark:-1600 gr.
1 ayda 9cm incelme
Kaptanlarim bir akıl verin
Kizlar herkesi tebrik ederimaskrhpozitif . Seni de ayrica tebrik ederimm :)
Bugunku menum
Sabah 8.30
Yarim simit
Ogle 13.00
Yarim tost kasarli
Aksam 20.00
5 adet etli yaprak sarmasi
Domates
2 lt su 60 dk yuruyus
Habinar . askrhpozitif . Bugun kostur kostur gittm dersaneye ve bunlari bulabildim kizlarrr
Teşekkür ederiz canım
gunaydin kizlar guzel hafta sonlari
Ne güzel düzene sokmussun canım sevindimİşyerinde menude 3 çeşit yemek verirler. 7 çeşit arasından seçeriz. Lahmacun börek türü olur pilav türü olur sebze salata yoğurt ya da tatlı ve çorba olur. Ben eskiden fix pilav makarna bakliyat ekmek tatlı gibi en kalorilisi en karbonhidratlı ne ise onlari alırdım masaya oturana kadar nasil doyacagimi düşünür keşke4 çeşit olsa şunu da alırdım der daha aklım arkada kalırdı. (Daha Masadakilerin yemeklerine salça olmaktan bahsetmeyim bile). Artık çorba yoğurt sebze alıyorum ilk başlarda nasıl doyucam dedim evet şimdi alıştım ve bu hafta fark ettik ki masaya oturana kadar elimdekine bakıp offf bunlari nasil bitirecem diyorum. Neyse artarsa artsin bitirmek zorunda diilim diyip yarim birakabiliyorum
iyi eglenceler mervecimKizlar karşıya görümcemlere geçiyoruz elimden geldiğince girmeye calisicam
Geçmiş olsun canım2.mesaj
Kızlar hepinize Günaydınlar olsun bende bugün biraz Kendimi halsiz hissediyorum birkaç gündür çektiğim Bel ve bacak ağrısı biraz enerjimi düşürdü galiba inşallah bugün daha iyi geçer
Günaydın ponicimGünaydın herkesee
Günaydın canımGünaydın kızlar :)
Kamilecim sabahki zeytin fazla olmuş. Akşamda kaju yemissin geç saatte. Nerdeyse sırf yağkaju afiyet olsun canımDünkü menun
sabah7:00
2d kepek ekmek
1d peynir 10 zeytin roka maudonoz domates
Ogle12:00
2d kepek ekmek maydonoz roka 1domates ve 1b ayran
Ara 1elma
Ajsam 17:30
6 yk ispanak yemeği
Salata yogurt
Ara 20:00
1b ayran 1avuc kaju
Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş
ay insallah ablamerken kalkan erken yol alırmış , ne güzel yürüyüş yapmışsın annene bile gitmişsin
sürekli bedenin de ağırlık taşıyınca insanın gücü de nasıl fark ediyormuş değil m,i bu dediklerini yazın o alt geçitten geçerken hatırlayıp vayy 14 daha verince sporcu hissettim kendimi diyeceksin
ne guzel kamilecim beyinde bititor isGünaydın hepinize kızlar kaptanicem sirke ise yariyor ic bi kasik dinclesirsin hemde gribe karsi durur
cok iyi yapmissin baharım motive olmak çok güzel bisey normalde bi hafta once 5-6 dilim ekmekle doymazken bi iki dilim fazla bile geliyo bende dun okulda pastadan kaçtım ilk defa ve onu yeseydim yadayacagim pismanligin yerinde aksam ac olarak ama cooook mutlu yattım bugunde azda olsa guzel bi sonuçla kalltim sabah dedigin gibi on onbes kilo sonraki mutlulugu düşününce dahada mutlu olacagiz
7de kahvaltiya oturdukValla tebrik ederim bahar cim ne güzel erkenden sporda yapmışsın annenide gormussun. Dahada güzeli vucudunun nasıl guclendigini farketmissin. Spor yaptığım zamanlar farketmistim bende bizim burda dik bi yokuş var önceden dinlenmeden cikamazdim orayı artık elimde olsa koşarak cikicam baya fark ediyor :)
günaydın canım ins
Günaydın canım
gelismeler superİşyerinde menude 3 çeşit yemek verirler. 7 çeşit arasından seçeriz. Lahmacun börek türü olur pilav türü olur sebze salata yoğurt ya da tatlı ve çorba olur. Ben eskiden fix pilav makarna bakliyat ekmek tatlı gibi en kalorilisi en karbonhidratlı ne ise onlari alırdım masaya oturana kadar nasil doyacagimi düşünür keşke4 çeşit olsa şunu da alırdım der daha aklım arkada kalırdı. (Daha Masadakilerin yemeklerine salça olmaktan bahsetmeyim bile). Artık çorba yoğurt sebze alıyorum ilk başlarda nasıl doyucam dedim evet şimdi alıştım ve bu hafta fark ettik ki masaya oturana kadar elimdekine bakıp offf bunlari nasil bitirecem diyorum. Neyse artarsa artsin bitirmek zorunda diilim diyip yarim birakabiliyorum
bil gezmelrrKizlar karşıya görümcemlere geçiyoruz elimden geldiğince girmeye calisicam
Her şey üst üste gelmiş canım benim Rabbim kolaylık versin sana bu kadar iş yükünün altında bile kilo vermeye başardıysan Sen bu işi gerçekten başarabilirsin demektir Lütfen bırakma diyetini devam et
Canım benim dikkat et kendine Vücut direncini artıracak şeyler dene zencefil falan iç istersen
Canım benim ya ne kadar güzel anlatmışsın yüreğine sağlık inşallah ben de birgün böyle güzel şeyleri sizinle paylaşmak istiyorum bende bir 14 kilo verdiğim de senin gibi hisseder miyim acaba diye düşünmekten kendimi alamadım
Sağlıklı yaşam adımı atmışsın bile canım inşallah devamı gelir bundan sonraki hayatında da bu şekilde devam edersin
iyi eğlenceler canım benim
1. Mesaj
gecnis olsun canim2.mesaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?